första advent

klockan börjar närma sig 11 tiden och jag tror rätt så bestämt att det blir sängen nu för min del. är konstigt nog riktigt trött, sovit bort halva dagen eftersom jag vaknade vid tre tiden så borde egentligen inte vara trött det allra minsta. men men nu är det som det är, får väl se om jag kan sova ikväll bara, har en rätt så orolig mage med tanke på vad som väntar imorgon..men får hoppas på det bästa.

 idag så har jag bara chillat hemma med linnda å min papi sätt på filmer och gottat oss med goda grejer, hihi ♥ å vad härligt vi satt i flera timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord, så gott asså!

 juste kom aldrig iväg igår kväll eftersom att vädret och lite annat inte ville sammarbeta med mig, snö upp till låren helt sjukt, hade det inte plogats på vägarna häller så där pullsade man fram i snön..mmm gott. men men nästa helg då kör vi istället !  så istället tog ja å papi oss en myskväll tillsammans, såg på filmerna ifrån USA när vi var där år 2004, helt otroligt var det, verkligen ett minne för livet, något av det bästa jag vart med om, trots att jag endast var åtta år gammal när jag var där så minns jag det precis som om det vore igår. dit vill jag absolut till baka någon gång!!

 även första advent idag, riktigt mysigt, känner hur stämningen i huset stiger mer o mer för var dag som går..nu går man bara å riktigt längtar fram tills jul!! så nu är det lite pyntat i huset, tagit lite bilder nu ikväll också. men nu så ska jag nog hoppa in i duschen lite snabt, hoppas ni haft en fin helg, puss ♥















Kommentarer
Postat av: linnda

nathalie, du e verkligen den som alltid får mig att må bra, när man mår som dåligast så kan du få mig att skratta, inte bara skratta utan verkligen dö-skratta. 11 år hand i hand, snart 12. underbart, underbart, vi bråkar, vi skrattar, vi gråter, vi skriker. men det e det som får oss att vara bästa vänner, att vi faktiskt kan gå igenom allt det där utan att släppa taget. jag skulle aldrig byta ut dig mot någon annan. vi båda har haft svåra tider, vissa otroligt svåra, och vissa tider då dom har varit mindre svåra. men allt blir lättare bara jag vet att jag har dig.



minnena med dig, när vi alltid lekte på gården, och jag bodde fan typ hos dig .. fyfan va ajg saknar att man inte behöva tänka på allt som e så jäkla jobbigt. men det e nog bara att ta tag i det som vi nu kallar 'problemen', vi har ju varandra !



you are everything everyone wants. älskar dig

2010-11-29 @ 17:06:51
URL: http://linndasshit.blogg.se/
Postat av: MADDES

Vad mysiga bilder. Har du kollat om bodyn finns på bik bok hos dig?

2010-11-29 @ 17:36:29
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- awh mysigt!

2010-11-30 @ 00:58:06
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0