Godnatt på tok för sent

Godnatt mina kära. Borde gått och lagt mig for a long time ago. Men så fort som jag kom hem vid halv tolv tiden så var det några mejl som jag var tvungen att ta itu med och svara på osv så då fick jag prioritera lite sådant jobb helt enkelt. Twilight filmen var iallafall hur bra som helst ! Dock så klarar jag inte av slutet alltså haha fyfan.. Ska inte berätta för mycket nu för er som inte har sätt den än men det ballade verkligen ur på ett motbjudande sätt, var tvungen att blunda för det var verkligen wierd alltså. Avskyr även när dom slutar mitt i en film också, nu är det ju ett helt år kvar till part 2 kommer ut på bio. Can't wait.

Imorgon ska jag skugga Julia Luzzana som går dans på akademin. Kommer till att bli kalas bra. Förhoppningsvis så ändrar jag inte min åsikt angående dans linjen, tror inte det och hoppas inte det heller för den delen. Men mer om morgon dagen imorgon istället. Ska försöka att uppdatera bättre imorgon än vanligtvis för jag håller med om att det blir bättre så. Håller även på att spara till en system kamera så när jag fått ihop tillräckligt med pengar viket förhopningsvis är efter jul så blir det såå mycket roligare uppdateringar med bättre bilder. Fun fun fun.

Här kommer några bilder ifrån marching for life konserten som jag ännu inte publicerats. Som vanligt så blir bilderna små som myrägg eftersom att dom tagits ifrån Nathalies blogg.
  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0