18 April

Jag måste lägga mig nu med tanke på att nationella proven i engelska väntar imorgon bitti så bäst att få i sig sömn. Men min dag har iallafall bestått utav en dansföreställning på väster skolan tillsammans med uppvisningsgruppen. Det gick riktigt bra och det var kanon kul. Efter det så drog nästan hela dans gänget ner till donken och åt lite onyttigt. Tyckte vi förtjänade det efter våran prestation. Även haft dans rep inför fredagens föreställningar mellan fem och kvart över sju. Efter det träffade jag Albin, så åkte vi och köpte lite gotta till NP imorgon. Efter det åkte vi hem till Erik där han, Hagge, Felix och Henke var. Så chillade vi där fram tills halv tio tiden då vi åkte till mig. Men nu så måste jag dra mig.. Ha det gött

PS. Det är väldigt jämnt i the makeover tävlingen just nu så rösta mina vänner, varje liten röst  är betydelsefull. Jag behöver DIG !

Åh jag skulle vilja ha något liknande till skolavslutningen.. Fast med djupurigning i ryggen, i en halvsblå eller kornblå färg och inte med så mycket vollanger. Ungefär en jones and jones klänning. Och så höga klackar som grädden på moset. Så fint !



Kommentarer
Postat av: siri

Åh vilken fin, var är den ifrån? :)

2012-04-28 @ 21:51:54
URL: http://sirikarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0