hello there

Hej på er godingar ♥

Jag har lite bråttom (som vanligt) så detta får gå undan. Gårdagen bestod utav tre st dansföreställningar, rep och god mat på cactuz b.l.a. Föreställningarna gick bra och det var en väldigt roligt men såklart väldigt ansträngande dag också ! Det känns lite i kroppen nu dagen efter faktiskt haha.. Dock så fick jag ett tråkigt besked senare under kvällen från min vän Linnda så åkte direkt hem till henne och spenderade lite tid med henne. Sedan vid halv nio tiden på kvällen så hade jag rep igen inför idag. Då var jag död kan jag säga haha.. Sedan så sov pojkvännen hos mig också.

Idag så har jag vart med och dansat på öppet hus på sinclair, även haft kalas här hemma och firat Matilda som fyller 17 år ! Även vart med och dansat på en cabare som vi i KU hade anordnat idag för att samla in pengar till våran London resa. Vi fick in massa pengar och allt gick bra, så de var roligt ! Nu så ska jag snart åka hem till Linda då vi är ett gäng tjejer som ska fira henne ikväll då hon fyller år imorgon ! Det kommer att bli en kanon kväll detta så mer uppdatering om allt imorgon. Ha det gottigt nu ikväll allesammans

NU SÅ ÄR DET BARA NÅGRA TIMMAR KVAR (FRAM TILLS TOLVSLAGET) ATT RÖSTA PÅ MIN BILD HÄÄÄÄÄÄR, SÅ RÖSTA NU ALLESAMMANS DET ÄR VÄLDIGT JÄMNT OCH VARJE RÖST ÄR BETYDELSEFULL.

ni får alla dans bilder imorgon då jag har tid över för en gångs skull haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0