v.16 - veckan då allt händer

Vissa veckor så händer allt på en och samma gång och denna veckan är det nog ta mig fasen så för mig haha.. Tänkte dela med mig utav veckans planer så att ni inte behöver undra varför uppdateringen kanske kommer lida.
Fram tills på lördag så kan ni rösta på min bild HÄR. Skulle verkligen uppskatta detta och som sagt en länkning utlovas vid röstning !

Måndag: Två stycken dansföreställningar på ramnerödsskolan för årskurs 7 och 9 med uppvisningsgruppen. Rep kl fyra inför fredagens what a feeling föreställningar. Får även reda på det preliminära beskedet till gymnasiet plus poäng från mitt intagningsprov (dans).

Tisdag: Nationellaprov i tyska (.........suck.........). Fika efter skolan med Ida så att hon får köpt shortsen ifrån bloppisen också. Jag ska även möta upp två andra och få sålt lite clothes. Kör. KU.

Onsdag: Föreställning/ar på västerskolan med uppvisningsgruppen. Dont know för vilken/vilka årskurser än. Kanske rep på kvällen också.

Tordag: Nationella i engelska, hör och skriv delen. General repition inför fredagens dansföreställningar.

Fredag: General repition. Kl ett har vi våran första dansföreställning som är reserverad för elever och lärare på sinclair. Kl halv tre/tre (ska kolla upp det bättre) så har vi ytterliggare en föreställning som vem som helst får komma på. Kl sju har vi våran sista föreställning för alla som vill komma och kolla. Det kostar endast tjugokronor och det kommer att bli grymt ! Dansföreställningarna äger rum inne på sinclair.

Lördag: Min MTV/funk grupp som jag är med i ska dansa på öppet hus på sinclair. Fira Matilda som fyller år. Hjälpa till och dansa på KUs cabare. Vi kommer att ha möjligheten att testa på modell för en dag, loppis, uppträdanden, tävlingar och så vidare. Framot kvällen vid sex tiden så blir det födelsedags firande utav Linda som fyller år.

Söndag: Jag skulle nog gissa på att avkoppling och pojkvännen prioriteras här i första hand efter denna veckan.

Här kommer även en bild på mina nya fina virkade shorts

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heej jag undrar vad låter hetter ni dansa till typ heartbeat in our universe eller ngt!

2012-04-16 @ 12:17:27
Postat av: Josefine

Jätte fina shorts verkligen! Beställde du dem på HMs hemsida eller köpte du dem direkt i affären? Vilken storlek tog du på shortsen? Kram på dig♡

2012-04-16 @ 14:26:36
Postat av: Lina

Hej :)

Vad hette den dansen ni dansa först? :)

2012-04-16 @ 19:06:49
URL: http://linajoohansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är shortsen stora eller små i storleken? har ungefär samma kroppsform som dig, vilken storlek har du på dom? Kram :)

2012-04-17 @ 15:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0