Lyckorus

Nu så ska jag iväg på dansträning, därefter iväg på kör träning och efter det KU. Drar nog dock tidigare därifrån ikväll pga att jag måste plugga inför nationella imorgon. Så, så ser dom kommande timmarna ut för min del. Vi hörs senare.


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej nathalie vad hände med självförtroendet har du låtsats? hittade detta

_______________________________________________________________________________________________________



nu börjar jag om från nytt. jag går vidare utan er, falska idioter. jag hade det bra innan ni kom in i mitt liv å förendrade allt. jag ska inte låta er förändra mig, jag har mina fina vänner men om det fortsätter så här så kommer jag snart inte ha dom kvar.. jag vill bara stänga in mig för ett tag, vara en nobody. att ingen ska veta vem jag e, trött på detta jävla snack som går runt runt runt. uddevalla, det enda folket gör i den här stan är att göra en massa jävla misstag. snackar en massa bullshit, å det är precis som om alla tävlar mot varandra om att komma till toppen få bli den där "populära" typen but please..patetiskt. ush, skriver mer när jag känner för det. du e stark!!

2012-03-14 @ 00:01:54
Postat av: Abir hamed

http://abirhamedsson.blogg.se/ - Har just nu frågestund det vore kul om du också kunne fråga någonting! Älskar att läsa din blogg ! den ger mig så mycket glädje !

2012-03-14 @ 18:59:59
URL: http://abirhamedsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

du sminkar dig alltid så fint, vad använder du för foundation och puder? kramar!

2012-03-17 @ 17:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0