The weekend rush by too fast

Good day everyone ♥

Går kvällen blev som sagt inte alls som planerad men det blev trots allt en fantastisk lördags kväll ändå ! Först käkade vi på pingivn jag, Amanda, Annie och så Linda som var med för sälskapets skull för hon käkade icke. Satt vi där i nästan två timmar och snackade massa skit och skrattade åt onödiga händelser haha, intimt. Senare under kvällen åkte endast jag och Annie hem till henne för massa mys, skratt och girltalk. Jävla slott bor hon i alltså.. Av alla dom gångerna som jag har vart hos henne så har jag aldrig varit på nedervåningen och damn säger jag bara. Hemma gym plus ett mini spa typ haha så jäkla gött. Jacuzzi, ångbastu och hela köret. Så där chillade vi medans vi åt cheezballs och drack läsk. Tog jag nattbussen hem kvart över ett och somnade som en prinsessa när jag tillslut kom hem.

Snart så ska jag ta moppen ner mot stan för att luncha på cactuz tillsammans med min vän Robin. Trevligt ! Senare framot fem tiden så ska jag hem till famo och fafa på middag då min faster är här i Uddevalla och hälsar på. Så kvällen blir att spendera med henne och pappsen med massa snack och filmtittande. Åh, vad jag älskar min familj och släkt så himla underbara allesammans.

Lite bilder från yesterday night . orkar inte rotera


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vem är Robin som du umgås med ibland?

Fin blogg! :)

2012-03-18 @ 17:11:04
Postat av: Anonym

Hej! ja har en fråga angående annie dahlberg, ja vet inte men ibland känns det som att hon är värsta överklass bruden som alltid ska va me dom poppuläraste och så, men när man träffar henne på stan tillexempel så verkar hon helt normal så ja vet inte hur hon är som person riktigt om hon är shysst eller bitcig? skulle gärna vilja veta det :)

2012-03-19 @ 18:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0