Today is a good day

Gårdagen blev riktigt lyckad ! Båda criminal föreställningarna gick hur bra som helst och det var så jäkla roligt ! Känns dock tråkigt att det är över nu men det är bara att tagga inför nästa dansföreställning tillsammans med uppvisningsgruppen den 30e maj !! Men mer om det när det närmar sig.. Igår kväll efter allt dansande så blev det skräckfilms tittande tillsammans med Kiffe och Albin. Stört mysigt avslut på fredagen !

Imorse så drog jag och Albin ut på en joggingrunda, hurtigt. Även vart på kalas borta hos dom för födelsedags firande. Och kvällen kommer ju inte att bli sämre den.. Bjudit hem elva fina tjejer på trerätters middag hos mig ikväll lite för att fira att jag fyller nu på måndag den 14e. Och sedan så blir det vidare ut på festligheter ! Detta kommer att bli en riktigt rolig kväll ! Synd bara att inte Nathalie t, Martina eller Linda kunde hänga på men vi andra får köra på ändå ! Nu så måste jag skynda mig för ska iväg och handla all mat innan tjejerna kommer kl halv sju.. Dock så kommer snälla Linnda innan och hjälper till med maten. Shit vad jag är taggad.. Ha en awesome lördag !!!

Här kommer endast ett fåtal bilder ifrån föreställningen.. Fler bilder ifrån föreställningen och på den häftiga sminkningen får ni när jag har tid, troligen imorgon men kanske sen !

Kommentarer
Postat av: alice & nora

du var grym på dansuppvisningen!! du bara kööörde på liksom och det var sååå bra!! G R Y M // alice & nora

2012-05-12 @ 20:30:23
Postat av: Anonym

Hej Nathalie! Jag tycker att du är en snygg tjej. Jag älskar din stil. Jag var också på Östrabo. Du dansade skitbra du var den bästa. Jag läser att alltid din blogg.



Du kommer att komma långt en dag. Och Grattis i förskott du fyller år imorn. Hoppas du har den bästa födelsedagen!!! Puss och Kram.



2012-05-13 @ 15:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0