dansens dag

haha, fyfan vad töntigt det låter 'dansens dag'  men aja, det är det idag iaf. så jag o min dans grupp, o några andra dansgrupper var i Vara (vilket faktiskt är en ort, eller vad man nu ska kalla det :P) där dansade vi, som ni nog förmodligen redan listat ut, yepp. så dansade vi även på deras "torg" utanför ica xd fyfan säger jag bara, men harregod, vad jag skrattade ;$$ vi ägde ju upp hela place't, spc med våran "slangdans" HAHA, aah ni som var med fattar nog vilken dans jag snackar om.. ahdu. dagen har då vart allt annat en dålig iaf (Y) tummen upp! men nu börjar klockan o ticka iväg, så nu ska jag ta o dra mig. svarar på mina bloggkomentarer imorgon ist, orkar inte nu. 

kram nathalie kindhult ♥
har inga bilder från idag, lite tråkigt det ja, för vet att ni e så himla nyfikna, hihi.  

rätt så efterbliven, javet

ehm, har ju inte direkt bloggat sen i lördags, sry för det. but now i'm back, and i'm so freeeeeesh. yeah, i söndags så hade jag ju sovit över hos sarah så det kommer lite bilder från våran knasiga kväll, då även linnda var med. men i söndags så vare meningen att vi skulle ha årets första dopp, men det hände lite saker så det blev inte riktigt av. utan det var jag & linnda o en massa killar på sk8 parken ist. annars hare la inte hänt så mycket annat nu i veckan? i måndags vare skola, sen var jag med linnda, och idag har jag bara vart hemma, förutom skolan då, måste plugga inför en massa prov som vi ska ha -.- men nu ska ja nog ut o göra något, pallar inte sitta inne mer.

kram nathalie kindhult ♥
ni e så unika tjejer





grattis matilda

grattis på födelsedagen matilda, 15 bast ju, cykla utan hjälm o grajer. o grattis på konfimationen också ;d yeah, idag så var jag i munkedal, på matildas konfa då :) o nu så kom jag rätt så nyss hem o ska precis börja packa sen ska jag dra t sarah o sova hos henne, imorgon blire årets första dopp, med härliga folk, kommer att vara svinigt kallt ;o men nu ska jag ta o dra mig, hoppas ni haft en härlig lördag, solen skiner o allt ju.

btw, t dig som e anonym o tror att du e så himla smart att komentera taskigt o anonymt här på min blogg, men lilla du det e bara för mig att spåra ip adressen, sedan lär de inte bli så kul för dig :) det roliga e att jag inte tar åt mig ett piss av det du säger, rätt så patetiskt egentligen att du tror att du kan trycka ner mig med dina små ynkliga ord som inte betyder ett piss för mig. tycker att du ska ta o växa upp :) liksom jag vet att jag inte e perfekt för det e ingen, men jag e åtminstone mig själv o det e jag jävligt stolt över! jag har mina äkta vänner, jag har en underbar familj, o jag mår bra, visst allt kanske inte e på topp, men man ska vara glad åt det lilla, o tack vare att jag har både vänner,familj o självförtroende så kommer jag inte att ta åt mig :) aja, ville bara få det sagt så nästa gång du eller någon annan som tänkt komentera anonymt tänk på att ni inte kan vara anonyma för det e bara att spåra ip adressen :)

kram nathalie kindhult ♥
bilder från konfan.



dagens outfit:
klänning-bik bok
falska converse med klack-sko punkten.
jeans jacka-vero moda.
axel väska-accent


fredagsmys, yeah

yä, sitter här o grejar med mina naglar, gör lite franskmanikyr o grajor. blir la ganska så fräckt? har typ hållit på med sånt hela kvällen, o sett på tv o sånt med familjen, alltså riktigt soft! var ute med moa lite också, var tvungen att komma ut lite, suttit hemma hela dagen, om man inte räknar med skolan då, känns lite trist faktiskt ;P men jaja ibland kan la det vara gätt också elle? men nu ska jag fortsätta med detta, överlacket torkar la snart, hoppas jag. måste lägga mig snart också, ska upp redigt tidigt imorgon, för då ska jag på matildas konfimation, så då blire att åka rätt så tidigt t munkedal. sedan sover ja hos sarah imorgon också, vilket lär bli toppen (Y)
hoppas ni får en trevligt helg, hejdååååå!

kram nathalie kindhult ♥
så här steker man polarn


smile

ah, nu äre faktiskt så att det är en glad nathalie som skriver ;d med andra ord raka motsatsen till gårdagens inägg! vet inte vf ja e så glad nu, har bara en sån härlig känsla, hihi.. iaf idag så har jag vart på stan med julia, sarah, linus, alex, sedan träffade vi ju madde, zoe & pontus satt vi med dom en liten stund, sedan drog ja,linus,sarah & pontus där ifrån, för linus skulle t bussen o då dryyyyga han, inte snällt asså ;o iaf efter han dratt träffade vi molly, sigrid & edwin så då var vi med dom lite, haha o ja o sarah flumma runt, vi hade det så kul så (A) spc på vägen hem då vi träffade på den heta gubben på den gölliga cykeln xdxd men orkar inte blogga något mera nu, nepp. hejdåååååååå.

kram nathalie kindhult
bara för att jag e så tråkig så bjussar ja på en bild eller något.



fuck everything

yepp, nu ligger det en sur nathalie i sängen o skriver, eller sur e jag kanske inte direkt, eller jo jag är sur på mig själv, annars mår jag bara allmänt dåligt. har en sån j***a lust att börja skriva av mig en massa här på bloggen men det kan ja inte göra för det e liksom privat, då är det ju tur att jag har mina få äkta vänner kvar som jag kan snacka med, dom som jag har kvar.. det är inte lätt att vara sig själv runt alla människor, men jag ska då fan lyckas innan jag förlorar allt som betyder något här i livet!

iaf, idag så har jag vart i skolan då. efter skolan hände massa skit. sen blev det torp med martina,emil & sebbe. fast var typ inte alls på humör. o det e ja inte nu eller för den delen så nu ska ja sluta o skriva här. hoppas ni har det bra!

kram nathalie kindhult ♥


nu e jag trött, anteckna

shenna, sitter här nere i vardagsrummet o ser på tv o nördar lite, hihi. förut så var ja på träning då, soft det. före det var jag på stan en snabbis för jag skulle köpa ett par svarta leggins med hål o typ med tyg på insidan av hålen, riktigt snygga, fast orkar inte leta bild nu, menmen. vero moda 180 :- annars har jag inte gjort något specielt idag, ba skolan o så, the same med andra ord. o så hade vi ju konditions test på idrotten idag, klarade t nivå 5, o föra gången klarade jag t nivå 6.7 alltså har jag blivit mycket dåligare -.- aja, så kan de va. men nu ska ja ta o göra mig en knäckebröd macka, något som jag o pontus älskar, right? ;d men hejdå så länge på er!

kram nathalie kindhult ♥


grattis mormor ♥

grattis mormor, din lilla tant, aokej detta e lite i förskott fyller egentligen imorgon ju, men vi firade henne idag så vi kör på de tycker ja. men det fanns seriöst ingen teckning där ute, så ja & linnda fick roa oss med att ta en massa knasiga bilder ist, fast helt plötsligt så går min kamera sönder, igen -.- men sen när vi kom tbx hem då funkade den..hm. yepp, linnda hade ju sovit hos mig igår så vi la oss inte förens runt kl 4 så fatta att vi var halvt döda idag ;o men våran humor säger ja bara, stackars grannarna igår natt asså.. hihi. ingen ide att förklara ni hade endå inte fattat xd men nu så ska jag ta o hoppa in i dushen o götta mig, men lite bilder bjussar jag på iaf.

kram nathalie kindhult ♥




som sagt, vi e lite tokiga, yeah.


hey

hey hey, sitter här med linnda, o just nu gör vi faktiskt typ nothing. men vi har det toppen endå! tidigare idag så har jag vart med emil,sebbe & martina. vi var på torp för ja skulle köpa ett par leggins men självkklart var dom slut där -.- efter vi vart där så var vi hemma hos emil o såg på någon film. åkt moppe för första gången detta året, känner mig lite efterbliven ;$ har inte ngr bilder från idag heller, känner att jag börjar bli lite dålig på både bilder, och på att blogga. men de blir inte att jag tar mig tid t det. så får se hur aktiv jag kommer att vara i fortsättningen men fortsätt gärna o läs o komentera, ni får låtsata värka intreserade :p
men nu ska linnda få logga så hejdå så länge!

kram nathalie kindhult ♥
sommaren 09, älskar dig linnda ♥


:DDDDD

känner att jag börjar bli rätt så kass på rubriker, någon som håller med elle? iaf, idag drog jag ner t stan p.g av en anledning, men så e ju vissa personer fegisar så aah, då blev det att chilla runt på stan ist. seriöst, typ alla var där idag, men ah orkar absolut inte nämna namn, e typ super trött, känner mig som e käring o.O sen drog vi t bryggan en stund, o va lite nolifers, hihi. sen t museeparken, fyfan vad klockren stavning? och sen så skulle sarah hem så då följde jag, linus & kevin henne t bussen sen skulle vissa t skeppan så då drog ja mig hemåt, träffade julia så hon följde med mig hem :) hihi, vi var så himla seriösa asså, hahaha. jesus du e för härlig du, tro mig sockerfritt godis ger gaser! bara en varning :p sen så kom även emelie & marlene (stavning?) förlåt men tycker de e lite pinsamt när ja stavar fel på namn ;$ o nu sitter  ja här, o har precis snackat med linnda i tele, i typ tusen år, ibland behövs det serru. men nu ska jag nog dra mig behöver få sova, e redigt trött. godnatt!

kram nathalie kindhult ♥
börjar bli lite dålig på de med bilder, men e så lat o orkar inte ladda upp bilder från min kamera ;$ men ja lovar att bilder snart kommer dyka upp!

RUBRIK

tjena, ligger här i sängen med datan under täcket så att mamma inte märker att ja e vaken, hihi.. men min msn funkar ej o det suuuuger -.- iaf tidigare idag så har jag vart på träning, riktigt kul då, som vanligt. innan det var linnda hos mig, o så har ja vart i skolan då. har även legat o solat i trädgården idag igen,hihi, vill bli brun! iaf, nu ska ja ta o dra mig, orkar inte ladda upp några nya bilder på datan, men imorgon langar ja säkert in nya bilder!

kram nathalie kindhult ♥


bryggan o chillar

yeah, sitter här på bryggan o chillar för fulla muggar. tidigare idag så har ja vart i skolan o vart hemma hos linus, träffat en del här i stan, men just nu e jag med linnda, dauksz & linus.  men trorja snart ska ta o dra mig hemåt, om en stund iaf, ska stheeeka för fullt, ska fan bli neger o inte albina mer !

kram nathalie kindhult ♥

solen skiner o grejer, ganska soft endå.

yeah, nu skiner ju solen idag också o grejer, det e ju himla soft? hoppas att det håller i sig ;dd idag har jag iaf vart i skolan, tisdagar, hatar skolan på tisdagar, som sagt. men efter skolan drog ja & linnda ner t stan, nolifers som vi e ja. där träffade man ju lite folk, lite överallt, hihi. yeah sen på kvällen någon gång drog vi oss hemåt, o nu sitter man här o måste snart stänga av datorn, för den måste vara avstäng kl 11 enligt min mamma -.- ajja, måste endå börja få bättre sömn så :p 
så nu ska jag ta o dra mig! ni får ha det bääääst!

kram nathalie kindhult ♥ 

vårkänslor oh yeah!

ey, är bara jag som fått en grymm vårkänsla? ;o har vart toppen väder hela dagen! (o när ja säger hela dagen menar jag igår, måndag, mitt inlägg e bara lite försenat) iaf liksom gå utan jaxka o grajer, hihi. folket skaffar, så avuuuuundjsuk, aja om två år e det min tur (a) o det kommer in så mycket härliga vår/sommar prylar i alla butiker, me like (Y) men iaf, idag var första dagen i skolan då efter påskolvet. så efter skolan drog jag först hem o käkade, sedan drog jag till annie e, var ja hos henne en stund, vi fick till en hel del härliga bilder. men efter en stund var jag tvungen att dra på träning, vilket var toppen, bara det att jag hade typ världens magvärk eller något. sen när jag kom hem ände la inte så mycket? nepp, o just nu e klockan 08.00 sitter här i sängen, sovmorgon börjar kvart över 9 idag. men måste endå stänga ner datan nu, o börja gör mig i ordning. skrive mer kväll!

kram nathalie kindhult ♥
lite bilder hinner ja ladda upp åtminstone.






sista dagen.

yeah, sista dagen på påsklovet har precis vart, trevligt med plugget imorgon, noooot. mitt lov har iaf vart både härligt o lite mindre roligt.. menmen det som inte dödar en gör en bara starkare, visst?
idag så började jag dagen med att annie ringde o väkte mig kl 11 -.- xd men bra det annars hade jag bara försovit mig o inte hunnit med bussen halv 1 ut till torp skulle följa med annie e, dit ut för hon skulle köpa ett par blå/turkos converse, riktigt snygga! efter vi vart där en ltiten stund åkte vi ner till stan där vi  träffade annie d, vi satte oss o chillade en stund sedan träffade vi vendela, o så kom typ ett helt handbolls lag från norge eller något p94 (a) så då tjötade man la lite med dom.. aah tjejer ni fattar precis? SLICKA FITTA! asså helst inget misstolk (lite svårt att undvika) men om ni vart där så hade ni fattat, ahhahaha o herrejisses xdxd men efter dom dratt så skulle vendela träffa madde så då drog hon o vi drog upp till torget, tog lite härliga pix o bara snackade o så. sedan skulle annie e hem så då drog jag & annie d, till lidl (a) köpte cider o energi dricka, ingen åldersgräns där ju, tummen upp för det (y) sen vi drog till ett hot place i stan, tog lite kort, spelade in lite smexiga videosar o hade de så jävla BÄST. sen så kom alex & meister, drog vi hem till annie, vilket tog en fucking timme! kanske för  att vi stannade på minst tuuuuusen olika ställen o segade oss ;$$ sen var vi hos henne en stund, hru jävla fint hus som helst ju, ajja.. sen så drog meister till tågstationen för han skulle hem till stenungsund japp. då drog ja & alex runt o tjötade lite. sen drog ja hem till julia, var där en liten stund. sedan drog jag mig hemåt. o nu sitter jag här. jävlar långt inlägg känner jag o_O okej tror inte någon läste allt detta, liksom inte ens jag kommer orka läsa det, menmen e man en nolifer så e man. men nu ska jag soooova, godnatt alla fuckface!

kram nathalie kindhult ♥


asså, har liksom minst tuuuuusen fler bilder, men e faktiskt dunder trött så dom får ni se någon annan dag ist, kanske.


jäääävligt seg dag

lanat med linnda o däckade runt 7 tiden.. sedan vaknade jag halv 11 av ett fucking sms från någon -.- så då satte jag på datan, o chillade t musik brevid en snarkande linnda, mohihih.. med andra ord har ja levt med min data i typ et helt dygn nu, för vi har bara slappat o nördat data hela dagen så. men vi har haft det toppen endå, som alltid. ja kom iaf hem runt 9 tiden, då hoppade ja in i dushen, för ja såg förjävlig ut. sedan satte jag mig ner med familjen och såg på "djävulen bär prada" as bra faktiskt, e kanske lite efter som ser den för första gången nu men vadårå? så nu ska jag ta o försöka sova snart, har inte fått sovit mer en 5 timmar på flera dygn, hmm vad kan detta bero på?
men nu ska ja dra mig så, hejdåååååååå.

kram nathalie kindhult ♥

peace ¥


lanar med allrabästavän ♥

yeah , då ligger man här o alla har slutat o vara sociala på msn o på mobilen ;oo inte så konstigt kl e ju liksom 03:40, menmen. ja e inte alls trött, känner mig stolt ;cc borde ja la ena göra elle? så nu käkar man linndas STENhårda "mormor-kakor", hihi, vi har iaf haft det så toppen skrattat o busat å haft oss, jadu allt vi gjort, helt galet serru ;)

tidigare idag så var jag på bryggan o stan med en massa, typ sarah,linnda,nathalie T,kevin,dauksz,linus,wiik m.fl. o min o zoes humår inne på willys var ju fan bäst elle? xdxd
iaf nu ska ja dra mig!
hejdåååååååååå.

kram nathalie kindhult ♥


sovit hos min gangster, yoyoyo

yepp, sovit hos min gangster leticia igår natt dåva. rätt så försenat inlägg kommer här men det är för att vi faktiskt hade ett liv igår kväll/natt, mohihi.. och igår i onsdags för dom som e retards så var jag på stan med en massa. linnda,vendela,cornelia,sarah,luuk,lucas,dauksz,krille, säkert glömt någon men jaja det är inte hela världen. jag måste då säga att vi hade det lite extra trevligt när vi drack vårat tjurpiss.. låter då inte så himla fräsht, men fyfan vad flumm man blev endå, mohihihi.. (för alla som e riktiga idioter så drack vi inte tjurpiss utan energi dricka) på eftermidagen drog några av oss hem till lucas o bara chillade. sen så drog ja hem till leticia, sov över hos henne och idag var jag på stan med leticia,linnda,linus,krille & luuk. dåligt väder som f** så det var inte alls lika kul idag då. men ja & linnda drog hem till mig o chillade lite sedan träffade vi luuk ute senare på kvällen då. o sen drog ja hem till min farmor en lite stund, hihi.
men nu ska ja dra mig e faktiskt sjuuuukt trött, somnade kl 5 imorse brevid en snarkande leticia och vaknade 11 så fatta vad trött jag e.

kram nathalie kindhult ♥
här bjussar ja på lite smått o gott.

<------ hahaha, fyfan vad ful man e endå o.O men ajja ja bjuder på mig själv iaf ;c




yepp, har egentligen fler bilder men som om jag orkar elle?
har faktiskt också ett liv som  just nu innebär att jag ska få soooooova.
godnatt!


10/10 - 4/7

okey, nästan ett halvår har det vart du&ja, men så inatt så tog det slut.. orkar inte gå in på detaljer, men vi snackade iaf i tele o lukas berättade då att han inte tyckte att det kändes rätt längre, så det var alltså han som gjorde slut, lixom ja fick först inte in det i huvudet, men de e la mest för att jag trodde att allt var så bra mellan oss, de var la för bra för att vara samt. nu på lördag var det meningen att vi skulle fira ett halvår tsm, men aah de blev ju inte riktigt som ja tänkt mig. man vet aldrig kanske blir det vi någon dag igen.
lukas, jag älskar dig, men jag ska förska att gå vidare, de blir la bäst så?

kram nathalie kindhult ♥


ganska så galet ja

yepp, idag har det gått exakt 1 vecka sen min pappa åkte in på sjukhus efter att ha brutit nacken och en hel del andra ställen på kroppen. han fördes till sahlgrenska (stavning?) och har opererat nacken han har fruktansvärt ont, men endå e han uppe och går och skämtar till saker o ting, det e så typiskt min pappa det. läkarna trodde att han skulle bli förlamad och ligga i sträck på sjukhuset i minst 3 månader. igår berättade dom för honom att han måste operera näsan och käkbenet för det är helt av, hans ena öga sitte knapt fast i ögonhålet så det kan ramla ut, låter himla äckligt men det e så det är, så läkarna ville att det skulle bli bäst att ha en operation så snabt som möjligt, men det finns bara tid på näl om mins en och en halv vecka, helt sjukt ;s så idag när jag och mamma var och hälsade på honom så skicka dom hem honom med oss ;oo han  bor ju lixom ensam i en legenhet hur sjutton har läkarna tänkt egentligen? så min pappa ska nu tydligem få ringa näl och boka operations tid själv, det känns helt galet o ovärkligt alltihop.. läkarna kallar min pappa för ett mirakel, och det är han också lixom ena dagen e han med om en motorcykel olycka läkarna tror att han kommer ett bli förlamad och nästa dag är han  uppe och går, han är ett mirakel. min älskade pappa. jag älskar dig pappa!♥

Innan vi idag var och hämtade pappa på sjukan så var ja & min mamma o shoppade lite :) jag fick köpt mig en hel del, så nu blire att spara pengar under en längre tid framöver. det kommer bilder på det jag köpt nedan, kanske inte världens bästa kvalite menmen sparar faktiskt till en ny kamera :P så nu ska ja ta lite kort på mina köp, lämna gärna en komentar nedan vad ni tycker :)

kram nathalie kindhult ♥
svart vit randig tröja med paljetter, 445 :- pepper.nu
svart liten väska, 150 :- accent

svart kavaj, 400 :- cubus

gul tröja med texten "OH MY GOD", 99 :- gina tricot
svarta korta leggins (eller vad det nu heter) 150 :-

svarta tygskor med nitar, 200 :- lindex

armband, 80 :- lindex

vit bh, 250 :- lindex

grön scarf, 99 :- gina tricot


ganska dålig kvalite på bilderna menmen.

sitter här i julias "hesten-säng"

yeah, sitter här i julias "hesten-säng" som sagt, o nu e ni säkert nyfikna på varför den just heter så men de har med minnen att göra säger ja bara.. o julia & phlip ligger där o har de lite trevligt ja, mohihi..  medans viktor,emelie,sandra & ja bara sitter här o tjötar. ja säger bara en sak det e VARMT. i think i'm dööööööör. vi har iaf haft de trevligt (inga detaljer, ne) men nu ska ja vara social mot dom så, hejdååååååååå.

kram nathalie kindhult ♥
någon bild kommer senare om jag orkar.

äntligen

Äntligen har jag vart o hälsat på min pappa på shalgrenska (stavning?) i göteborg! ja har kännt att ja inte kan andas lugnt igen förens ja har sett han, så det kändes skönt, yepp. man såg ju att han hade vart med om en olycka, o man förstår ju att han har väldigt ont efter operationen, men att han endå mår bättre en vad han gjorde för att par dagar sedan det märker man också. läkarna trodde att han skulle behöva ligga kvar där i flera månader men han har tillfrisknat i en sådan snabb takt att han förhoppningsvis får flyttast till uddevallas sjukhus i slutet av veckan, o ligga där ett tag för att sedan få komma hem. det var inte långt till tårarna när jag idag kramade om  honom o kände hans lukt o örde hans hjärtslag, that made my day.

efter vi vart hos honom, så följde linnda med mig hem, för hon hade vart med mig och min farmor & farfar hos min pappa. så då nördade vi lite data, på typ världens biff-data från stenåldern eller något ;p
men nu så ska ja ta o dra mig, skriver mer imr.

kram nathalie kindhult ♥
dagens outfit:
lila converse, stadium, 699 :- (syns inte på bilden)
svarta nylon strum byxor, åhlens, 59 :- (5 pack)
jeans shorts, vero moda, 199 eller 299 :- (minns inte riktigt priset)
linne med tryck, gina tricot, 129 :-
svart jacka, gina tricot, 99 :- (rea o.r.p 199 eller 299 :-)


en riktigt härlig dag

vaknade av att solen stack mig i ögonen,
så går upp ut i trädgården där det e 20 grader i solen,
hur jävla skönt som helst ju, så där satte ja mig en stund.
tog lite bilder o försökte bli lite brun, hihi ;p
efter en stund gjorde ja mig i ordning,
ringde även pappa på sjukan pratade lite med honom,
han opererade sig i förigår o det gick bra, han kan röra både armar o ben lite nu :d
imorgon ska ja åka o hälsa på honom med min farmor!
men ja träffade iaf julia & felicia,
efter dett tag drog felicia hem,
o jag och julia drog till stan för att träffa johanna.
fick köpt mig ett par svarta nylon strumpbyxor.
vi hade det värkligen toppen :)
efter en stund kom meister & alex också.
så då var vi med dom,
så härlig dag, nu börjar det äntligen att kännas som vår!
påväg hem träffade jag linnda,
efter ett tag träffade vi lukas,
var vi med han en stund o sen drog ja hem o tittade på tv o käkade fruktsallad o annats gott med mamma o krille (a)
men nu så ska ja ta o dra mig, känner att ja skriver väldigt långt här :p

kram nathalie kindhult ♥
lite bilder från idag.



här är det meningen att det ska stå en rubrik

yeah, nu sitter ja här hos alex,
med sarah,meister & linnda :]
o ja e dunder tröööööött -.-
vi flummar till musik o meister e dum mot mig :((
o igår så blev det ju inget blogg inlägg för ja & sarah sov över hos linnda så vi hade fullt upp hela natten, hihi..
men nu ska vi dra till stan eller något snart,
skriver mer när ja får tillgång till internet :p

kram nathalie kindhult ♥
älskar er tjajor ♥

RSS 2.0