svar på tre komentarer

____________________________________________________________________________________________

Anonym
om you are cold as ice:
växer ditt hår fort?
för du har så långt och fint hår :)
är ditt hår slitet?
har du något tips så att håret växer mer eller blir mjukare?
någon produkt som är bra för håret?

svar; 1; njae, mitt hår växer inte specielt fort faktiskt. håret brukar ju växa runt 1 cm per månad så ungefär 1 cm per månad växer mitt hår.

2; ja mitt hår är rätt så slitet faktiskt men det är ju för att jag blekt håret och färgar utväxten var fjärde månad vilket sliterenormt på håret så jag ska börja att färga utväxten typ en gång i halvåret istället.. jag använder aldrig värmeverktyg som plattänger m.m så det är ju bra det eftersom det sliter så mycket på håret!

3;vildsvinsbortsar är bra för håret eftersom att det masserar hårbottnen vilket ökar blodcirkulationen och gör så att håret växer snabbare. men om man inte vill lägga ner en massa pengar på en vildsvinsborste så kan man ha som vana att massera sin hårbotten lite innan man går och lägger sig och att även sova med en höglös toffs uppe på huvudet, vilket tydligen ska vara bra för håret. försök även att använda hårinpackning en gång i veckan och att inte tvätta håret så ofta, varanan eller var tredje dag ungefär, klart du kan duscha kroppen varje dag men inte bra om man duschar håret varje dag, det sliter mer på håret.

4; loréal paris hårprodukter tycker jag är väldigt bra ! men just nu använder jag wella´s nya hårprodukts serie vilket är något jag rekomenderar!

_____________________________________________________________________________________________

emma  ([email protected]) om you are cold as ice:
hej:)
hur mycket kosta dina leggins,och ditt linne:)

svar; mitt linne kostade runt 120 :- har jag för mig och legginsen kostade 70 :- tror jag. 50% rea så det var ju bra!

_____________________________________________________________________________________________

Anonym
om you are cold as ice:
varför är vildsvins borsten bra för håret? :) kram

svar; därför att vildsvins "pälsen" eller vad man nu ska kalla det borsten är gjord utav, det masserar hårbottnen och ökar blodcirkulationen vilket gör så att håret växer snabbare, det sammlas även en massa smuts på hårbottnen som vildsvins borstar lättare tar bort ! dock är oftast dessa borstar väldigt dyra, specielt om man vill ha hela bortsen i äkta vildsvin då brukar det gå på runt två hundra kronor men sen vet jag att det finns lite billigare vildsvinsbortstar för runt 100 kronor på kicks !

______________________________________________________________________________________________


Kommentarer
Postat av: Anonym

Var finns äkta vildsvins borstar ? Kram

2010-12-18 @ 20:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0