Trettionde November Tvåtusenelva

Idag har jag haft mig en riktigt skön och go dag ! Okej, badhuset idag med klassen var väl inte så där jätte gosigt precis men det funkade. Vad gör man inte för betygen. Efter det hemska (med överdrift) badhus besöket så blev det upp till skolan igen för hemkunskap. Fun. Efter det slutade vi så då blev det raka vägen ner mot stan. Beställde klipp tid på den ny öppnade sallongen DIVA i stan, så på måndag kl 4 ska jag dit och bli lite fin i håret. Förr brukade jag alltid klippa mig på bellbox som många av er redan vet men nu så har min frisör Linnea bytt till sallong DIVA istället så då byter jag också haha, ingen annan får röra mitt hår !!! Anyways.. mötte upp Jennie i stan så drog vi oss en nyttig måltid på pingvin. Det satt allt gött. Efter det rörde vi oss upp mot sinclair dags för dans träning för min del, så hon satt där och kollade på, fotograferade och filmade haha helt jävla craz var vi !! En galet go känsla att dansa till skrillex. Love. Kl åtta ikväll så var det en slags konsert på sin clair som jag, Jennie och Linnda drog och kollade på. Duktiga elever är det som går på sinclair må jag säga !! Efter det var väl klockan halv nio ungefär så då rörde jag och Jennie oss bortåt mot Nathalie så fick hon komma ut så tjötade vi lite med henne osv, vi ville kolla hur hon mådde och så. Så det blev en pratstund på dylikt en timma, mycket trevligt. Skjutsade jag hem Jennie efter det och nu fördriver jag tiden framför datorn, as usual. Ne, nu får det bli sängen. Godnatt ♥

Lite bilder från idag, anledningen till att inga är roterade åt rätt håll är för att det blir så med dessa mobil bilder. Hoppas ni har överseende med detta.







NEXT UP: dansträning

Om en timma är det dags för dansträning. Pepp ! Efter det blir det kör träning. Pepp ! Ikäll är det dock ingen ku för ku gänget ska till jul på liseberg på lördag istället. Tror dock inte jag ska med för vi är ett gäng polare som ska dit den 17e december istället. Pepp! Haha. Så tror jag tillbringar min kväll med några andra söta personer istället. Sound's cool.

Dagens outfit // trashiga jeans - bikbok // polotröja - bikbok // "jeffrey cambell" skor - bikbok // halsring - kapahl


Tjugoåttonde November Tvåtusenelva

Gaaaash, världens huvudverk som tar kål på mig !!! Jobbigt liv haha, i-lands problem. Min dag har iallafall varit mysig, bortsätt från skolan då den var väl inte mysigast precis men inget att klaga på direkt. Efter skolan han jag så mycket som innanför dörren innan jag och Nathalie T beslutade oss för att ta en fika. Så då var det bara att sätta sig på mopeden i detta kalla väder dock inte tillräckligt kallt för att snart vara december.. Jag borde egentligen inte kunna köra moped nu !! Minns ni för exakt ett år sedan sicken galen snö storm det var nu? Hur folk blev insnöade osv, okej så överdrivet med snö vill jag inte ha men lite grand nu så här till december hade inte varit fel alltså. Iallafall, så jag åkte ner till stan och träffade Nathalie. Följde med henne till tandläkaren och sedan tog vi oss en mysig fika inne på EH. Så trevligt var det att få träffa min rara vännina haha. Åkte sedan raka vägen hem mot pojkvännen. Blev lite mys innan hans hockey träning. Så då åkte jag hem och käkade och pluggade fysik, äntligen färdig, lyckan när den är som störst !!!!

Eftermiddagens och kvällens outfit // poncho - ullared // svart transparent skjorta - hm divided // uggs - minns ej 
Haha fråga mig inte vad jag gör med ansiktet..... grovt är det rätta ordet just nu.  


Första Advent

Idag är det första advent. Rätt så mysigt faktiskt men min jul känsla är inte direkt på topp med tanke på vädret.. Jag menar hallå vart är snön ?! Rätt så deprimerande faktiskt haha. Ute är det istället orkan, Berit har dom så fint döpt orkanen till. Anyways, går kvällen blev iallafall ytterst lyckad trots att tjejerna fick förhinder så att våran spa kväll aldrig blev av. Istället så åkte jag och Fanny hem till Vicktor och var där tillsammans med han, Johan, Magnus, Jennifer och Nathalie. Så det blev allt en mycket trevlig kväll ändå. Jag och Nathalie sov hos Fanny inatt också. Idag åkte jag hem vid halv två tiden. När jag kom hem satte jag mig med den förbannade fysik uppgiften, eller rättare sagt uppgifterna som vi har till på onsdag och blir inte dom rätt utförda så får man ig i fysik, hopp det känns ju väldigt roligt. Inte direkt faktiskt. Efter det följde jag med mamma och Christian ut till torp en sväng för dom skulle handla lite mat så då tog jag mig en kik i affärerna istället. Fick med mig en bh och en eyliner hem. Trevligt. Nu blir det maaaaaat, äntligen är hungrig as hell (!!!!). Efter det blir det att slå in lite julklappar haha är ute i väldigt god tid i år, härligt.

Dessa mobil bilder som vanligt... Får väl börja fotografera med min kamera igen !





Saturday plans

Tja, wazza????? Mina planer för denna gråa och mulna lördag är att först trycka i mig fetaste och onyttigaste pizzan. Efter det beger jag mig hem mot Fanny för lite planering inför ikväll. Yes, ikväll var vi egentligen ett tjejgäng som skulle ha spa kväll med ansiktsmask, hårinpackning, dippa grönsaker, tjej snack, tjej filmer, go musik... yeah you namet it. Hela köret helt enkelt. Men, haha, tragiskt nog så har nästintill alla tjejer fått förhinder förutom mig och Fanny och troligtvis någon söt person till. Så vi får se vad som händer, ifall vi beslutar oss för att hitta på något annat eller för att mysa for ourselves. Well, nu blir det iallafall att ta på sig lite clothes och sedan ta en rask powerwalk hem till pappsen för att sedan förstöra promenaden genom att trycka i sig en calzone...haha...orkar...inte...mer. Blogg you later guys !

Skrillex - first of the year   Hur grymt är det inte att vi håller på med en koregrafi i street dancen till denna galet peppiga låt då? Damn, me like. Låten "drar igång" vid 1.20 ungefär ifall ni inte orkar vänta. Go låt, go video.
Hepp nu går det inte att ladda upp musik av någon jävla anledning?! Klicka HÄR så kommer ni direkt till videon istället.


Hemstudiedag - Ullared

Anonym: vad har hänt med henne?:(

Svar: Det började med att hon inte mådde bra helt enkelt så då fick hon åka in till sjukhuset men det visade sig vara allvarligt så hon skickades till näl, samma natt svimmade hon av och tappade andan och en massa så en massa sjuksköterskor kom in så löste det sig som tur var. Fick ett sms av henne ikväll att hon skulle skickas in på akut operations tid så just nu ligger hon och opereras I guess. Läkarna kan inte konstatera vad som är felet med henne än men hon mår iallafall väldigt dåligt och får ingen mat pga ifall hon måste opereras och så utan hon får leva på dropp helt enkelt. Usch saknar henne så mycket så hoppas verkligen att denna operationen gick bra och att hon får komma hem snart.


Slut pratat om det ledsama, usch man blir ju riktigt nedstämd när sådant här inträffar ! Något av det absolut värsta som finns är när personer i ens omgivning skadas antingen fysiskt eller psykiskt. Iallafall.. Idag så har alla elever på ramnerödsskolan hemstudie dag så då bestämde jag och min mamma att vi skulle ta oss en tripp till ullared ! Vi julshoppade i mängder, för flera tusen riksdaler och sedan fick vi även fyndat lite smått och gott till oss själva. Kommer endast visa bild på det jag köpte till mig själv såklart kan ju inte visa upp julklapparna för då blir det ju ingen överaskning ifall personerna som jag köpt till läser detta. Det har iallafall varit en väldigt mysig dag. Vi tog lite mat och fika pauser ibland så att vi fyllde på med bränsle, ingen lätt match att brottas runt bland hyllorna med alla dess hundra tals människor, helt knökat var det ! Galet. Men nu så ska jag nana hade jag tänkt mig är helt sinnes galet trött. Godnatt ♥

En bild på grabbarna i vänersborgs hockey träning igår kväll. Efter den följde jag med min gose hem till honom och sov hos honom. Mysigaste.


Här står den feta julklapps "säcken" nästan full till och med!


Lite små bra och ha grejer som jag köpte. Var bara tvungen att köpa den söta julkalendern.


En massa gosiga ytterplagg


En gaaaalet snygg poncho. Väldigt unik också, i like it.


Fynade även lite kläder, b.l.a den fina vinröda klänningen som jag ska ha på jul och nyår med ett par snygga klackar till, den sitter som en smäck kan jag lova. Ett par tränings brallor. Haremsbyxor och ett stycke leggins därav halva benen är skinn leggins och halva är vanliga svarta, do you get it?


Våran goda lunch


Våran mysigt goda fika



Skuggat på estet dans på akademin idag

Som sagt så har jag skuggat Julia Luzzana på estet dans linjen på akademin idag. Och nu är jag mer än säker på att det är dans som är den rätta linjen för min del. Var även en annan kille där och skuggade som kanske ska börja. Roligt isåfall så att det inte bara är tjejer som dansar. Nu är jag helt sluuut, så jävla sjukt galet trött haha med underdrift tillochmed. Senare ska jag kanske följa med på hockey träning men honestly orkar jag det ikväll? Vet inte haha är halvt död så får se hur jag gör med den saken. By the way fick bilderna ifrån fotograferingen mailat till mig så nu har jag kikat lite på dom. Vill gärna publicera dom men tror inte att jag får det eftersom att tidningen inte kommer ut förens runt den 12e december så jag väntar tills tidningen har kommit ut istället, blir nog bäst så haha ! Men nu så ska jag vila, softa, chilla, aaaaa blir bra.
 
Galet liten bild från i helgen då jag umgicks med mina goa vänninor. Annie den stackarn (tjejen längst till höger) ligger nu på näl och ska kanske opereras så skänker lite extra tankar till den goa tjejen ♥


Godnatt på tok för sent

Godnatt mina kära. Borde gått och lagt mig for a long time ago. Men så fort som jag kom hem vid halv tolv tiden så var det några mejl som jag var tvungen att ta itu med och svara på osv så då fick jag prioritera lite sådant jobb helt enkelt. Twilight filmen var iallafall hur bra som helst ! Dock så klarar jag inte av slutet alltså haha fyfan.. Ska inte berätta för mycket nu för er som inte har sätt den än men det ballade verkligen ur på ett motbjudande sätt, var tvungen att blunda för det var verkligen wierd alltså. Avskyr även när dom slutar mitt i en film också, nu är det ju ett helt år kvar till part 2 kommer ut på bio. Can't wait.

Imorgon ska jag skugga Julia Luzzana som går dans på akademin. Kommer till att bli kalas bra. Förhoppningsvis så ändrar jag inte min åsikt angående dans linjen, tror inte det och hoppas inte det heller för den delen. Men mer om morgon dagen imorgon istället. Ska försöka att uppdatera bättre imorgon än vanligtvis för jag håller med om att det blir bättre så. Håller även på att spara till en system kamera så när jag fått ihop tillräckligt med pengar viket förhopningsvis är efter jul så blir det såå mycket roligare uppdateringar med bättre bilder. Fun fun fun.

Här kommer några bilder ifrån marching for life konserten som jag ännu inte publicerats. Som vanligt så blir bilderna små som myrägg eftersom att dom tagits ifrån Nathalies blogg.
  



Twilight - breaking dawn part 1

Jag är helt sluuuuut. Simhallen idag + dans träning + att jag är fortfarande sjuk. Orkar inte mer haha. Vi dansar till skrillex - first of the year på street dancen, awesome eller hur ? Vi flippade sönder totalt haha, we freaked out on the dance floor, ungefär. Kl 21.00 blir det twilight med min gose pojkvän. Längtar efter smörigt goa bio popcorn, finns det någon godare ?! Förutom pulver mos då... Det är magiskt gott. Walla. Men nu känner jag att detta blir en för oseriös text så avslutar här för är helt borta. Hej så länge ♥

Här kommer ett gäng bilder från idag, från badhuset, hemkunskapen, dansen etc.











Maskerad fest

Nu har jag rätt så nyligen kommit hem ifrån en maskerad fest med KU gänget. Det har varit en mycket rolig kväll och jag var utklädd till mimmi mus men tror mest att jag liknande en vanlig mus haha.. Innan det var det kör träning och dans träning som vanligt. Som ni säkert märkte så blev det ingen uppdatering igår kväll och det var för att jag var så sjukligt trött efter att jag kollat film med pappsen så jag slocknade direkt. Fotograferingen igår gick iallafall kalas bra men det var tydligen bara ett extra foto jobb som jag fick göra den riktiga mode fotograferingen i en studio och så vidare är först i februari men jag är glad över att jag fick vara med denna gången också. Jag fick gå runt i tio olika butiker och titta ut saker som jag till exempel föredrar är snyggt att ha på sig nu i vinter, på nyår eller som man kan köpa i julklapp till till exempel pojkvännen, mamma etc. Så fotade vi på det och så då såklart, jätte roligt och fotografen var så trevlig så, snäll som han var så körde han hem mig efteråt. Himla bussigt tycker då jag. Så det numret kommet ut någon gång runt den 12e december. Men nu så har jag väl dragit upp det mesta som har hänt under den här tiden som jag varit frånvarande haha.. Ni får ha det så bra tills jag har något roligt att berätta. Godnatt ♥

Massa bilder kommer så fort som Johanna har lagt upp dom på facebook !








Gårdagens outfit på detta // Poncho - åhlens // Grå lång oversize tröja - ginatricot // skor - bibkok


Svarar på tre komentarer och lite frågor !

Sophi: hej! en liten fråga bara och förhoppningsvis ett svar ;) när tog du din piercing i näsan? Du är jätte fin! Lyssna inte på de som skriver sånna omogna kommentarer! de är säkert bara avundsjuka :) kram!

Svar: Hej på dig. Nu fick jag hjärnsläpp och minns inte ifall det var denna eller förra sommaren.. Det måste ha varit förra sommaren.. Jo så var det nog. Jisses vad tiden går, haha vad nostalgisk jag blev nu. Men jag tog den väl förra sommaren i slutet av juli i guess !


Anonym: vart har du sättigt i dina grejer du har i håret kommer inte på vad de heter ? men hoppas du förstår vad jag menar! vart och vad de kosta? :)

Svar: Jag satte i mina fjäder extensions på HairX i stan och då jag gjorde det var det erbjudande så då kostade det 100 riksdaler för tre st fjädrar men nu är det orginal pris igen så varje fjäder kostar 49 kr styck !


Naima Nur: Hej !
HJärtat jag vill bara säga att du är jävligt schysst och att jag är glad att jag lärt känna dig , den jäveln som anklagar mig för att ha skrivit den senaste kommentaren är helt onödig. Dra åt *** sa ja :)

Men nog om det. Nathalie jag älskar dig gumman för den du är och vi har kul på kören skrattar och bara ler :) Minns senaste musiklektionen då Conny jävlades med att vi ska sjunga "Misteltoe" by J.B Faaaaaann pinsamt ju !

Nathalie du är fin , underbar & är så jävla SMART! Du har skitfin stil och är fin på alla sätt ! Snälla gumman du har fin kropp & och ser bra ut ! Din vikt är bra och jag skiter verkligen om du ser ful ut , men det gör du inte :) Jag och du snackade i skolan och vi vet båda att Utseende inte är allt , och vi vet att alla våra älskade fortfarande gillar oss hur vi än ser ut. Du ska vara glad att du har oss alla som Back up ! Albin älskar dig för den du är , vilket du redan vet. Gumman stay strong !

Tänk "Your Words can't bring me down bitches"

Vi hörs hjärtat puss :) <33

Svar: Så fint skrivet av dig Naima ! Du är verkligen en jätte snäll och omtänksam tjej så jag visste redan från början att du aldrig skulle skriva så och definitvt inte så om dig själv. Så det behöver du inte oro dig för! Blev så glad när jag läste din komentar, så gulligt av dig att ta dig tiden att skriva detta till mig. Du är verkligen hur go som helst, så ta hand om dig nu så ses vi i skolan imorgon !

Kram ♥

Pepp inför fotograferingen imorgon !

Sov hos Nathalie B igår kväll, tror jag smittat den stackars tjejen haha.. Så idag på gudstjänsterna då vi skulle sjunga tog det emot en aning, tappade rösten ett x antal gånger osv. Inte hjälpte varken thé, varm mjölk, tusen halstabletter eller någonting. Kanske borde testat att hålla käften men dom som känner mig vet att det är en omöjlighet så det var bara att utesluta haha. Men dock så har det varit en väldigt mysig söndag trots allt. Är även väldigt pepp inför fotograferingen på Torp Köpcentrum imorgon inför deras kommande nummer som kommer ut någon gång i början/mitten av december kan jag tänka mig. Fick ett samtal av dom för några dagar sedan så då bokade vi in måndag kvart i fyra. Ska fotograferas i lite olika butiker osv, så det kommer att bli jätte roligt ! Men mer om det imorgon för nu måste jag duscha och värma mig lite varm choklad. Godnatt ♥

En lite små mysig bild ifrån dalabergs kyrkan. Det blev så mycket mer stämningsfullt sedan då vi tände en massa ljus där då såklart. 


En bild från igår kväll, vi tog inga överhuvudtaget så utbudet är dåligt för den här gången dessvärre. Inte så mycket att visa ändå så att jag tror ni klarar er.


En bild på en hungirg tjej


En bild på hur jag såg ut ikväll. Iförmiddags hade jag på mig en grå stickad tröja över detta istället för den svarta tröjan, var nog aningen tjusigare om jag ska vara helt ärlig.


Nittonde November Tvåtusenelva

Jag har varit lite eller okej mycket dålig på blogg fronten under det senaste dygnet. Men nu är jag tillbaka igen. Gårkvällen spenderade jag med Fanny och andra trevliga människor. Sedan så sov även min pojkvän hos mig. Legat och hostat upp mina lungor hela natten i princip... Inte den mest sköna känsla kan jag lova. Fick med mig Moa på öppet hus på gymnasiet idag iallafall så nu vet jag hur mitt val kommer att se ut. Första hands val dans, andra hands val samhäll på plus och tredje hands val samhäll på akademin så hoppas inte att jag ångrar mig nu haha. Köpte även med mig en chai latte på vägen, den satt allt fin fint. Tog vi en buss hem vid halv två tiden då gästerna skulle komma kl 2. Blev det lite fin besök + middag på det. Mycket angenämt må jag säga haha. Nu ikväll blir det iallafall så kallat "gött häng" med tjejerna. Fanny, Nathalie b, Annie och så kommer troligtvis Linda efter hon har varit med en hemlig person också. Sover hos Nathalie ikväll också, passar bra eftersom att vi båda ska upp tidigt imorgon och sjunga på en gudstjänst. Men nu så ska jag avrunda detta. Ta hand om er ♥

Förresten, alla era komentarer och frågor svarar jag på antingen senare eller imorgon. Hoppas det är ok !




godmorgon

tänkte bara hälsa godmorgon ifrån en ytterst trött nathalie som krampaktigt trycker i sig maten haha..

omtänksammaste killen

gullig pojkvän man har som har åkt och hyrt film och köpt med sig gotta till oss för att jag är sjuk.

Ja tack jultomten !

Slänger upp min önskelista här så ska ni få se vad jag gärna tycker att tomten ska få ha med sig i sin säck i år...

- Jfr.se har just nu 25 % rabatt på sina smycken bara man anger koden "julklapp". Detfinitivt något som jag önskar mig, en massa galet snygga acesoarer !

- Pengar pengar pengar. Behöver jag ens säga något mer?

- Papillon hund, har länge velat ha en underbar liten papillon hund (!!)

- Jessica simpson - fancy, en av dom goaste parfymerna !

- Bio kort, alltid lika trevligt att inte behöva betala för bio haha don´t like it, känns bortkastat av någon anledning. Fast egentligen så "älskar" jag bio, så mysigt !

- En rad olika mobil skal ifrån fyndiq.se en hemsida med otroligt snygga och billiga skal, 29 kr kostar ett utav skalen tex.

- Loréal Paris fonduation i fast form tycker jag är oerhört bra, använde den en del förra vintern och jag blev inte besviken.

- Navel piercingar är alltid lika roligt att få i sina paket.

- Jeffrey campbell lita spikes, såååå snygga !!

- språk resa till malta i två veckor, Sara har redan bokat resan dit.. åå jag vill med ! Men med tanke på att jag fick moppen i år så kan jag lika gärna glömma den resan. Extra jobb, ja tack !

- Varje år så ger min farmor mig en upplevelse i julklapp vi har varit på alla de mest roliga och knasiga upptåg man kan tänka sig och i år så föreslog jag att vi skulle till The Studi i Göteborg och vara modeller för en dag. Så förhoppningsvis nappar hon på idén.

- System kamera i kompakt form. Först kollade jag på canon power shot g12 och den verkar som en riktig pang kamera !







Today, is not my day

Har gått och blivit lite små sjuk känner jag... Hesaste rösten någonsin, sitter här och ryser om vart annat och känner mig bara allmänt hängig. Så min fina pojkvän får komma hit senare och pyssla om mig lite. Är tydligen bingo lotto kväll ikväll så det lovade jag mamma att kolla på med henne och christian, så med lite tur blir jag milionär he he. Men nu så måste jag rusa på toooooa. Hej så länge

så här såg jag ut idag

Godnatt - sleep tight ♥

Tänkte bara hälsa godnatt till er fina. Är trött som fasen så ni anar inte hur skönt efterlängtad min säng är nu vid det här laget. Puss och kram - godnatt

Två bilder på mig precis innan jag skulle hoppa i duschen förut

Sextonde November Tvåtusenelva

Hjälp vad trött jag är ! Inte riktigt vet jag varför håller väl på att bli lite sjuk eller något dylikt... Så med andra ord måste jag komma i säng i tid ikväll, fastnat lite framför facebook och wordfeud dom två senaste nätterna vilket har satt sina spår. Idag så har jag iallafall varit i skolan där det bjöd på florlackning och bip test på idrotten. Gick inget vidare med tanke på att min kondition inte är något vidare haha. Lagade hamburgare på hemkunskapen och fittifasen vad goda dom blev. Efter skolan slut så tog jag och Linnda oss en promenad ner till stan där vi träffade på lite kompisar, var tänkt att vi skulle få i oss någon muns bit innan träningen men vi var så mätta efter hamburgarna så det blev inget med det haha. Så kl fem bar det upp mot sincalir på dans träning, riktigt roligt var det, as usual. Men vet ni vad, jag har inte riktigt tid med datan nu så uppdaterar senare/imorgon. Nighty nighty

Lite bilder ifrån skolan idag bara

En söt tjej med diskhandskar som lagar hamburgare


En galen Nathalie på so lektionen


En söt Linnda på so lektionen


En trött Martina på so lektionen


Dagens outfit // jeans - bikbok // linne - vero moda // kofta - ginatricot kanske ? // plus ett par vita converse

Q & A

Astrid: haha. palla lägga ner tid på att kommentera massa hat. vill hon ha en kurvig kropp så får hon väll ha det? inte någon annans '' problem ''. jag tycker det är as snyggt med kurvor. förstår mig inte på personer som lägger ner tid på att kommentera massa skit. du har en fin kropp nathalie var stolt över den

Svar: Hej Astrid. Blir alltid lika glad när folk visar att dom bryr sig och vågare säga ifrån, så tack så mycket för det. Förövrigt så håller jag helt med dig i det du har att säga, jag menar det rör ju inte mig ifall någon annan i min omgivning väljer att vara jätte smal, tjock, kurvig och så vidare. Jag har ingen rätt att säga åt dom vad dom ska göra och att dom borde ändra sig för då är det jag som borde ändra på mig ifall jag tar mig friheten till att säga sådant till någon annan. Så återigen tack så mycket för din komentar hoppas även att andra bloggläsare som läser din komentar tänker till lite. Kram

Femtonde November Tvåtusenelva

Nu blir det sängen efter en fartfylld dag, min kropp är alldeles slut haha orkar inte mer. Först dans på idrotten som faktiskt var rätt så jobbigt, dans träning nu i eftermiddag och sedan ku på det. Så med andra ord ska det bli förbaskat skönt med lite väl förjänt vilan nu så att man kan varva ner en aning. Så jag slänger in dagens outfit så hörs vi mer tomorrow med något/några mobil blogg inlägg under dagen. Godnatt

Dagens outfit // tröja - bikbok // jeans leggins - vero moda // boots - mammas


Svarar på tre komentarer

Sara Kindhult: hej nathalie! ville bara säga att detta med dom här kommentarerna, haha skrattar åt det, verkligen. för jag tycker du är riktigt fin och älskar din personlighet, vågar stå för allt och inte ta på sig skitnsack!
Älskar din blogg & fortsätt som du gör! :)

Svar: Tack så hemskt mycket min fina syssling ! Håller fullständigt med dig om att det bara är att skratta åt.. För personer som ska klaga på andra har oftast saker med sig själva som dom är missnöjda med och det är just dom egenskaperna hos dem själva som dom ska försöka kasta av sig på andra. Så egentligen är det bara att vara som en spegel när man får sådana kritisiska komentarer att det reflekterar tillbaka på dem själva helt enkelt. Tycker även att det är jätte roligt att du tycker om min blogg och det som jag gör och står för. Kram ♥


Ida: kan du inte ha frågestund snart?
älskar din blogg nathalie! läser den varje dag!

Svar: Hmm... Jo jag kan ju alltid överväga det åtminstone ! Jag ska se till så att det dyker upp någon i December men har du några frågor som du känner att du skulle vilja fråga innan dess så är det bara att göra det !


Anonym:Vad heter nathalie billgrens blogg? :)

Svar: http://nathaliebillgren.blogg.sr


dans på idrotten.. död

precis haft dans på idrotten så nu är man rätt så utmattad. Nu blir det engelska och sedan hem för att sen dra vidarr på dans träning, därefter kör och sen ku ! Vi talas mer ikväll

MB - godnatt !

Ligger här i sängen och bekantar mig med min nya mobil. Grym är den!! Skaffat wordfeud (efterbliven) nu också så adda nathaliekindhult om ni nu känner gör att utmana mig. Men ja detta inlägget var egentligen bara till för at testa att mobil blogga vilket har gått bra hittils bara det att jag skriver så galet slowly på den här mobilen så drt här inlägget har tagit tusen år att skriva haha. Aja godnatt allesammans

Fjortonde November Tvåtusen elva

Goddag ! Idag är mitt humör på topp och kanske beror det på att om mindre än tjugo min så ska jag åka ut till Torp Köpcentrum och köpa mig en ny mobil ? Samsung galaxy s2 blir det, åå äntligen !! Ända sedan moped olyckan i mitten av maj har jag fått dras med en gammal, sliten, ur dålig mobil och nu har den lagt av helt haha. Så med andra ord var en ny mobil ett måste för min del. Efter det så blir det att åka hem till pojkvännen en liten stund innan hans hockey träning. Mysigt ! Men nu så måste jag sätta fart så att jag hinner greja iordning lite innan det är dags att åka ut. Hej så länge

Dagens outfit // termo leggins haha - rotan // spets tröja - monki // kofta - gina tricot // bandeau - hm // plus ett par svarta kängor ifrån sko kanonen

Svarar på två komentarer angående "påhoppet" och tre andra funderingar





Vad vi tycker om: En random bitch med namn naima:
hej hej okeeeeej... Tönten som inte vågar stå för vem du är som la komentaren innan , igenom att du inte vågar stå för vem du är och inte skriver nåt som är sant så är det inga som lyssnar på ditt bullshit lilla gumman. Och om du nu stör dig så mycket på henne, vafan läser du hennes blogg för då? .. Inget liiiiv kallas det då ! Antagligen så vågar du ju inte säga vem du är för att du är rädd och avundsjuk eller att du vet att du är mycket fulare. Eller förresten du kanske inte pallar säga vem du är för att du kommer få jävligt mycket skit av hela uddevalla då, men för i helvete om du vill få ner nån så gå på nån me lite mindre vänner och självförtroende som bryr sig. vill du fortsätta detta så ta de face to face eller säg vem du är ! Ett bra tips för att de ska gå lättare i ditt liv ;) puss & kram // uddevalla ! vi älskar dig nathalie ♥

Svar: Först och främst tack så hemskt mycket för din/eran komentar ! Det gör mig verkligen jätte glad att det finns folk som vågar sätta ner foten och visa att dom bryr sig. Jag har fått massvis utav fina och peppande komentarer kring detta men kände att jag bara var tvungen att svara på eran för den var så stark och verkligen förmedlade någonting "på riktigt". När man får höra sådant här possitivt så stärks man själv som person vilket gör att man känner sig "okross bar" när sådana här liknande påhopp kommer. Så återigen tack så mycket för eran komentar. Peace ♥

Anonym: Skit i alla folk som försöker trycka ner dig, även om det inte är hon som skrivit så är det antagligen någon annan som är sjukt avundsjuk på dig ..För nathalie du är sjukt fin och du är perfekt som du är och glöm inte det :)

Svar: Tack så mycket tjejen/killen ! Dina ord berör mig verkligen. Det har du så rätt i att jag ska stå på mig och bara kasta bort komentarerna som om jag vore en spegel som reflekterade orden tillbaka på dom själva. Så återigen tack så mycket, take care ♥

Ronja Erichsen: hej Nathalie! du är så sjukt fin, gillar din stil och din blogg!
var dock jätte längesen vi träffades, förutom på gymnasiemässan! Var nice att få träffa dig en snabbis där iaf :)
vi får ta och ses snart! ha det gött ♥

Svar: Hej Ronja ! Först och främst tack så mycket för dina komplimanger, alltid lika roligt att höra. Ja, det var det minsann. Tror det var när vi gick i sexan eller sjuan som vi senast umgicks med varandra haha.. Ja det var allt trevligt att vi träffades på där som hastigast. Vi kan ju höras av och se ifall vi kan lösa någon dag. Ha det bra tills vidare ♥

Susan: fick du fler läsare igen? eller är det fortfarande runt 30st? :)

Svar: Jag mailade blogg.se och frågade och det är troligtvis något som är fel med min statistik så jag har aldrig haft runt 30 läsare utan jag har haft lika många som alltid bara det att statistiken krånglar så jag har faktiskt ingen aning om hur många läsare jag har at the moment haha :)

Anonym: Vad vann du? :)

Svar: Vad menar du? Menar du jeans modell tävlingen? Ifall du menar det så vann jag 2500 kr och så ska jag få göra en fotografering för Torp Magasinet. Var det inte det som du syftade på utan något helt annat så hör av dig igen lite mer specifikt så ska du få ett bättre svar !


Tack till alla era fina komentarer ! Jag vet att jag inte tagit mig tid att svara på alla ännu men det ska jag definitivt göra ! Även lite roligt att denna personen inte bara komenterat min blogg angående min vikt utan även b.l.a Nathalie Billgrens blogg jag menar hallå hur tjock är Nathalie på en skala då? Inte tjock över huvudtaget, åå blir bara så trött på detta alltså haha lägger detta på hyllan nu.

Svarar på en mogen och en omogen komentar




En random bitch vid namn naima:
BITCH LISTEN.. DU ÄR FET & ÄCKLIG ETT JÄVLA SKABBUNGE ÄR DU. JAG HATAR DIG. DU HAR LAGT PÅ DIG EN MASSA VIKT , SLUTA ÄT. BANTA I STÄLLET. JÄVLA HOOOOOOOOORUNGE!!!!! BORTSKÄMDA FITTA!!

Svar: Okej, för det första så vet jag att det inte är Naima som har komenterat detta. Åtminstone så tror jag inte det men det spelar faktiskt ingen roll för jag bryr mig inte specielt mycket om vem det är för jag har börjat att lägga sådan här crap på hyllan. Iallafall, så tycker jag att det är lite roligt att du komenterar min vikt jag menar hallå vad har du för syn på detta gällande vikt egentligen? Jag är en tjej med normal vikt på 15 bast i min ålder borde jag inte direkt tänka på att banta? Jag är alldeles för ung för att börja utsätta kroppen för det och att du ber mig att banta kommer inte direkt få mig till att göra det, så lyssna nu jag vill gå upp i vikt ! Tro det eller ej men jag har strävat så länge efter den kroppsformen som jag har nu för att jag tycker det är fint med kurvor. Punkt. Om du nu tycker att det är vackert med för smala tjejer så visst då är det din åsikt alla tycker olika men kom inte och klaga på min kropp för den är jag då fan så stolt över. Jag tror helt ärligt inte att du har en så himla mycket finare kropp om jag ska vara helt ärlig därför att ingens kropp är perfekt och ingen har rätt att säga sådant här till någon annan. Lite roligt att du säger att du "hatar" mig när du inte ens känner mig? För nu är det som så här att man nämligen måste lära känna personen innan man kan börja hata personen. Sedan även lite roligt att du kallar mig för bortskämd vilket jag absolut inte är. Men ja ja vill du nu ha sånna här förutsatta meningar om mig så fine because i don't really care. Vill du ta en diskusion med mig in real life så är det bara att komma fram för jag är mer än sugen på en uppföljare.

Louise Olsson: Hej tjejen! Rätt kul att jag läste din blogg och så stod de där om Plusgymnasiet och det är just där jag går, i Uddevalla och just Samhäll. Jag tycker verkligen du ska fundera på det, jag ångrar inte mitt val en sekund. Lärarna är bra, skolan är fin, människorna är underbara. Som jag har märkt på din blogg så gillar du att skriva och jag lovar att du kommer få så många roliga uppgifter, det är inte alls som vanlig samhäll. Du får mycket roligare uppgifter, du får intervjua människor, skriva artiklar, ta kort, debattera osv. Du får gärna skugga mig om du vill, bara att mejla! För det är en grym linje, kram!

Svar: Tack så mycket för din komentar ! Så som du beskriver samhäll på plusgymnasiet tycker jag låter som en linje som vore klippt och skuren för mig. Detta ger mig verkligen beslutsångest eftersom att jag både vill gå dans på sin clair och samhäll på plus.. Jag ska definitivt prata med syv på min skola och boka in en skuggnings tid på samhäll ! Så hoppas jag att jag får en lite klarare syn på det hela efter det. Så återigen tack så mycket för din komentar, alltid nyttigt och roligt att få höra elevers åsikter utanför skolan. Kontakta mig gärna via facebook så kan vi prata lite mer kring detta !

Ni har väl inte glömt bort farsdag ?

Idag firas farsdag och jag själv ska uppvackta min pappa lite smått med glasstårta och present. Senare i eftermiddag/kväll ska jag iväg och träffa en vänn kanske drar en solstund var längesedan faktiskt. Gårkvällen var även kanon, bästa party kvällen på länge. Träffade Annie klockan åtta som vi hade bestämt och sedan så drog vi hem till någrs stycken och började där. Efter en stund kom Fanny och Amanda och kanske 45 min senare så drog vi oss ner mot stan. Träffade vi på ett gäng sköna kompisar och drog vidare upp till någon annan vid ungdomsmottagningen och där fortsatte det lilla roliga. Riktigt rolig kväll med andra ord. Kanske inte låter så värst kul när jag sitter och sammanfattar det så här men haha. Var tänkt att jag skulle ta en tidig buss hem så att jag skulle vart hemma kring elva snåret men beslutade mig för att åka hem lite senare istället så Robin kom och hämtade mig kring ett tiden istället och körde hem mig. Snällt ! Men nu så får jag avsluta detta för nu måste jag iväg och köpa glasstårta l mig och pappsen. Hej så länge

Lite bilder från igår kväll bara, tjoho





Besluts ångest (!!)

Anonym: Nathalie , jag älskar verkligen din blogg och du är sjukt fin !
jag älskar din stil och allt med dig :)
go on girl ♥

Svar: Kände att jag ville svara på den här fina komentaren. Tack så hemskt mycket ! Du anar inte vad glad jag blir av sånna här fina komentarer. Roligt att du har ett sådant possitivt intryck utav mig, så roligt att höra. Grym är du som tar dig tid och skriva sånt här till mig. Massa kramar ♥


Jag har aldrig varit särskilt intresserad utav Plus Gymnasiet dels p.g.a det är en friskola och sedan p.g.a av saker som jag har hört ifrån olika håll och så vidare. Men idag när jag och Linnda drog dit på öppet hus så ändrades min åsikt helt och hållet. Verkar som att samhäll på plus gymnasiet verkligen är något för mig men jag vet inte.. Eftersom att jag fortfarande väljer mellan dans eller samhäll på akademin. Ja, jag får väl se vad det lutar åt. Snart ska jag iallafall skugga dans linjen så får jag se efteråt vad jag tycker och tänker kring detta. Well, nog tjötat om gymnasie val nu. Efter att vi hade varit där så bara vi allmänt strosade runt ett tag och sedan åkte vi hem. Just nu är jag bara hemma och tar igen mig och senare ikväll ska jag träffa Annie så får vi se vart kvällen för oss. Blir iallafall en hyffsat lugn kväll och ska komma hem i någorlunda tid för är riktigt trött känner jag så har inte så mycket ork i kroppen. Men vi höres kanske mer senare annars talas vi mer imorgon. Ciao




11/11 -11 ♥

Jag vill börja med att tacka en anonym person som slängde in en så fin komentar under dagen. Blev verkligen jätte glad, tänk vad lite peppande ord kan göra ! All cred till possitiv respons.

FAN, hade planerat in fetaste önskningen idag 11/11 - 11 kl 11:11 men nej så klart så missar jag det !! Åå arg blev jag haha. Hade by the way utvecklingssamtal iförmiddags, det gick bara bra. Inget mer att säga om den saken. Efter skolan åkte jag ut till Torp Köpcentrum för jag skulle leta efter något dugligt abonemang till min samsung galaxy s2 som jag ska köpa på måndag, i början hittade jag bara skräp och dessutom dyra abbonemang men tillslut så stötte jag på en as schysst kille som fixade grymmaste abonemanget till mig så detta blir nog allt bra ska vi väl se. Stannade jag kvar på Torp en stund efter att jag fixat detta för jag träffade nämligen Nathalie T på Torp så jag var med henne i cirka 2,5 h kanske tills hennes buss mot Göteborg skulle gå. Så vi delade på en meny på sybway och hade det allmänt roligt och trevligt helt enkelt. Nu så är jag iallafall hemma och väntar på att klockan ska bli lite över åtta tiden då Albin kommer och hämtar mig så ska jag hem till han och äta Thai mat, så snällt av dom att bjuda mig på det ! Efter det åker vi hem till min pappa och myser vidare där och så sover han hos mig sen. Men vi får höras mer imorgon för tar inte med mig datorn. Ha en rooolig/myyyysig fredag nu allesammans

Dagens outfit // haremsbyxor - bikbok // tröja med urrigning i ryggen - bikbok // kängor - sko kanonen



Hemma efter en kanon bra konsert !

Konserten gick så bra, det var verkligen jätte roligt och gosh sicker drag det var. Inte bara bland oss som var med i själva showen så att säga utav även i publiken. Verkligen jätte lyckat. Alla var så duktiga och det är helt galet sicken stämma som afrikanerna har... Dom är ju bara hur otroligt duktiga som helst ! Sedan med en massa grymma artister + 400 kör sångare på det så förstår ni säkert sicken power det var och hur bra det lät. Ska försöka att ragga upp någon som filmade så att jag kan visa det för er. Känns även bra att man gjorde detta för en bra sak. Pengarna går ju till barn i Afrika med AIDS HIV och så vidare. Så det känns väldigt bra att vara med och medverka när det är för en sådan god sak. Jag har lite bilder, Nathalie tog lite bilder och så tog mamma några men dom som hon tog blev ytterst suddiga så vet inte om det är så mycket att visa men jag kan ju visa någon bild så länge tills jag får Nathalies bilder bara så att ni får se på ett ungefär hur det såg ut och hur mycket folk det var inne i agnebergs hallen. Helt fullt var det. Med andra ord, en awesome kväll !!!

Två st suddiga bilder från konserten som min mamma tog. Bättre bilder kommer imorgon troligtvis men det ni ser är en del utav publiken på golvet och vi som står bakom scenen det är vi som är körsångare.



Konsert - marching for life

Om en liten stund så kommer Albin och hämtar mig och kör mig till agnebergs hallen så att jag är där kl 4. Min moppe har ju lagt av p.g.a kylan och troligtvis så är batteriet slut (?!) fattar ingenting. Plus att mitt busskort är också slut. Så då får jag tigga skjuts av min gulliga pojkvän istället. Det blir iallafall repition, information och så vidare inför marching for life konsterten ikväll. För er som inte vet vad marching for life är för en slags konstert så är dom så här att det är afrikaner ifrån afrika då som turnerar runt i olika städer i Sverige och har dessa konserter då med lite kändisar och sedan runt 400 kör sångare ifrån den staden som då just då är i. Vilket den här gången är i Uddevalla. B.l.a Molly sandén, Tripple of touch, Kim kärnfalk med flera + 400 körsångare ifrån en massa olika musik klasser, körer och så vidare runt om i stan, så jag är en utav dom körsångarna så det ska verkligen bli jätte roligt och jätte spännande detta. Ska även bli så roligt att få träffa allihopa. Pengarna som dom får in från biljetterna t.e.x går till att hjälpa barn i afrika med AIDS HIV och så vidare. Med andra ord är det en god gärning och verkligen något som jag är stolt över att vara med och medverka i !  Jag är inte hemma förens tio / halv elva ikväll så förvänta er ingen uppdatering innan dess. Men nu måste jag rusa så hej så länge !

Dagens outfit // skor - bikbok // skjorta - ingen aning




mitt pick o pack till skolan idag, i brist på annat att visa


Nyligen uppstigen efter ett avkopplande bad ♥





Nyligen uppstigen efter ett avkopplande bad, perfekt avslut på dagen. Gjorde hårinpackning, lyssnade på musik, gottade mig med lite godis och bara tog det allmänt lugnt helt enkelt. Så välbehövt efter ett hårt danspass var det. Ska försöka komma i säng kl 11 ikväll för är galet trött så kan behöva den sömnen. Ja, så får det bli. Godnatt kära vänner










NEXT UP: dansträning

Yes, nu står dans träning på schemat om mindre än 1 h ska jag vara på plats på sinclair. Riktigt peppade på att få dansa loss haha. Efter träningen så blir det bara att åka hem och chilla och ta vara på kvällen helt enkelt. Jag får ta hand om dessa få kvällar då jag får tillfälle att bara vila och slappa all by myself, kan faktiskt vara riktigt välbehövt och skönt ibland. Tidigare idag har jag inte gjort något särskilt. Skolan i sin vanliga ordning och så vidare. Men nu måste jag sätta fart så att jag hinner byta om, äta något litet mellanmål och försöka få igån moppen som kan ta sin tid... Min moped har nämligen börjat att protestera mot kylan och orkar snart inte mer haha. Vi talas mer senare när jag har kommit hem

En bild på mig och Linnda ifrån idrotten idag. Väldigt över smilade och ihop prässade ansikten haha ser precis ut som liknande bilder som vi brukade ta när vi var små (runt 6 - 7 års åldern). Sött.


Vad är det som händer (?!)

Okej nu är jag rätt så upprörd. Okej egentligen inte direkt men jag undrar vad sjutton det är som händer. Ända sedan jag startade min blogg för tre år sedan eller vad det nu var så har jag haft tre sifrigt med unika besökare det har såklart varierat, gått upp och ner och så vidare men helt plötsligt för tre dagar sedan så sjönk min statistik från runt några hundra läsare till typ 40 läsare och idag har jag bara haft 23 ?! Så jag testade att länka min blogg på facebook och då brukar jag alltid få massvis utav läsare men nej helt plötsligt fick jag färre läsare ?! Är det något med min nya design som gör att ni inte kan komma in eller något liknande för det var natten då jag ändrade den som statistiken sjönk som fasiken. Så ifall ni vet någonting angående detta så hör gärna av er för det är såklart att man börjar undra.

Back to business. Idag har det hänt en hel del och för det första så fyller mina goa vänn Nathalie Taby 16 år idag så grattis grattis grattis !! Vaknade upp hos henne imorse så att jag fick vara den första och gratta henne. Skuggade jag även samhäll idag på akademin. Inget att säga om det är mer intresserad utav dans faktiskt, det ända som lockar med samhäll är andra året då man får sina journalist lektioner. Så jag ska försöka prata med någon och se ifall jag skulle kunna välja till dom kurserna ifall jag går danslinjen. Hoppas hoppas på det iallafall. Gymnasie mässa var det där i eftermiddags också, mycket på en och samma gång. Klockan fyra var det dags för dans träning. Riktigt roligt, as usual. Efter det fick jag skjuts upp till kör träningen sista repet inför marching for life konserten på torsdag. Är det någon utav er som har köpt biljetter och ska dit och kolla ? Det kommer att bli awesome. Efter det var det KU i sin vanliga ordning. Kom hem vid halv tio tiden så då satte jag och min pappa oss och kollade på bad teacher. Grym film om ni frågar mig sådär om ni frågar min pappa. Men smaken är ju som baken. Okej, jag erkänner detta blev för långt och lite väl tråkigt, all cred to you guys om ni orkade läsa allt detta men nu så ska ni få fortsätta med vad ni nu än har för er, jag ska iallafall sova. Godnatt

IMORGON SKA JAG TA KORT. OVER AND OUT.



Same old monday

Julia om "två helt olika frågor med två helt olika svar" : Älskar skorna och såg dom på bikbok. Men såg inget pris, vet du vad dom kostar? :)

Svar: Yes, det vet jag och dom kostar 599 kronor !


Min måndag har passerat så nu taggar vi inför kvällen, haha nedå men om cirkus en timma ska jag möta upp min pojkvän och mysa lite med honom fram tills att han ska åka iväg på träning vid halv åtta tiden. Då åker jag istället hem till Nathalie T och sussar hos henne ikväll ! 00.01 inatt så fyller min prinsessa hela 16 år, och då ska jag vara på plats och gratulera minsann. Imorgon står det skuggning på akademin - samhäll media och journalistik på schemat därför passar det även alldeles utmärkt att jag sover hos henne eftersom att hon bor precis mitt emot skolan. Tror även att Linnda lyckats smitta mig lite med sin förkylning... Känner mig lite hängig men jag har proppat i mig en massa tabletter så föhopnningsvis bryter det inte ut på riktigt ! Men nu så ska jag kila så vi höres troligtvis mer senare. Puss och Kram

Börjar snart att grina så dålig är jag på att ta nya kort.. Jätte tråkigt att publicera lite äldre bilder om och om igen tycker jag, men så får det bli tills vidare ska verkligen försöka att skärpa mig för detta duger inte haha.


Dags att krypa ner under täcket och ladda upp inför morgon dagen






Min dag blev inte riktigt som planerat utan den blev bättre än planerat faktiskt. Min tanke var först att ligga hemma hela dagen men vid fyra tiden fick jag ett samtal från min vän Nathalie T som undrade ifall jag ville hänga med henne till UA kannan för hennes kusin skulle spela matcher eller vad det nu var. Så det var allt trevligt det, bättre än att ligga hemma iallafall. Vid halv sju tiden så åkte jag in mot stan för att möta upp min pojkvän så då träffade vi på Kiffe och Sigge sådär lite spontant och bestämde oss för att följa med dom hem och kolla på american pie istället haha. Så, så har min eftermiddag och kväll sätt ut. Dock har jag varit på ett lite halv bra humör p.g.a vissa saker men mina goa vänner som jag har spenderat min söndag med fick mig definitivt på bättre tankar. Imorgon är en ny dag, får ta dagarna som dom kommer helt enkelt. Godnatt

Två bilder som jag hittade på Albins iPhone. Snyggt.


"Godmorgon" - 6:e Oktober 2011

Ja, det är väl lite väl sent att hälsa godmorgon nu men det gör jag iallafall ! Gick och la mig väldigt sent inatt för att jag satt uppe och trixade lite med min nya design. Vill bara ändra färgen på rubriken till svart eller något dylikt så är jag nöjd sen. Söndag idag, alltså sista lediga dagen innan allvaret och skolan drar igång igen. Hade verkligen inte varit helt fel med ytterliggare en vecka lov men jag får se det possitivt nu drar även dans träningarna igång igen och gash som jag har längtat, det känns verkligen i hela kroppen efter att man inte fått dansa "på riktigt" efter ett tag. Idag så ska jag ägna dagen åt att ta igen lite modelljakten avsnitt och lite annat. Ikväll ska jag troligtvis mysa till det lite extra med en söt person så dagen kommer inte till att gå till spillo helt iallafall. Men vi får höras mer senare kompisar. Puss och Kram


- You are not worthless, you can still be used as a bad example





Firade som sagt halloween igår kväll och där har ni anledningen till min frånvaro. Gårkvällen var fullspäckad utav festligheter. Först tjejmiddag med några utav mina favorit tjejer hemma hos Linda. Tyvärr så fick Fanny, Jennie, Linnda och Sabina förhinder så dom kunde inte komma, tyvärr. Det får vi ta igen en annan gång istället! Potatis gratäng med kyckling + kladdkaka till efterätt, åå vad mysigt det var !! Efter det rörde vi oss ner mot hamnen där Annies båt står så där började väl kvällens festligheter kan man väl säga. Sedan rörde vi oss vidare ut i natten. Jag åkte hem och sov vid två tiden istället för att vara kvar med dom andra och sova hos Nathalie som det var tänkt. Kände att det var lika bra så. Så idag har jag bara tagit mig både en lugn dag och kväll, väldigt avkopplande må jag säga. Dagen har jag spenderat med min pojkvän och en stund utav eftermiddagen med Robin. Kvällen har spenderats hemma i soffan med familjen med en massa godsaker framdukat + en ruskigt bra film som vi hyrde på hemmakväll tidigare under kvällen. Vi fick även finbesök utav Marita, mycket trevligt. Men nu så känner jag att sängen får ta över min kväll så vi hörs mer imorgon. Sista dagen utav ledighet innan allvaret drar igång igen. Godnatt ♥








Sist men inte minst en gotte bild från ikväll

4:e November 2011

God dag kära läsare. Idag är det många som är lite små deppiga för att det är "sista dagen på lovet" men så ser inte jag det för även om det här tekniskt sätt kanske är sista lovdagen så är ju fortfarande hela helgen kvar så so what ifall det kallas för helg istället för lov man är ju fortfarande ledig iallafall. Min dag och framför allt kvällen ser ytterst lovande ut. Om en stund ska jag åka hem till Annie där vi ska fixa och dona lite inför ikväll. Vid fem tiden åker vi hem till Linda och hjälper henne med middagen och lite annat inför ikväll. Och vid sju tiden så kommer resten utav tjejerna på middag ! Efter middagen så ska vi ner till Annies båt på lite förfest där och sedan vidare ut i natten. Sover hos Nathalie B ikväll också så det ska nog allt bli riktigt trevligt. Ikväll ska vi fira halloween nämligen. Vissa firade det förra helgen, vissa firade det nu under vecka och vissa firar det nu denna helgen, som vi då tillexempel. Detta kommer definitivt att bli en kalas bra kväll. Jag är väldigt osäker på ifall det blir någon mer uppdatering jag skulle inte tippa på det iallafall så förvänta er inte för mycket !! Annars så hörs vi imorgon. Puss & kram

Två bilder på en go och glá Nathalir från i grebbestad i somras. Saknar det (!!)


Sitter i mini bussen på väg hem från boda borg

Först fråga och svar.

Anonym: Hur höga är skorna ? :d

Svar: cirka 13 cm :)


Så där ja, nu är vi på väg hem ifrån boda borg. Det har varit en riktigt rolig dag !! Åkte hit med KU gänget och vi har haft det så roligt tillsammans. Nu är man dock helt slut så kommer att slockna på två röda när jag kommer hem. Tog desvärre inga bilder idag för det fanns inte direkt tillfälle till det när man var i farten hela tiden i dom olika banorna och så vidare. Men jag hoppas att det är okej för den här gången. Hej så länge ♥

Istället får ni lite bilder som jag inte laddat upp än ifrån modevisningen. Dock i ett litet format för det blev den storleken när jag kopierade dom ifrån Nathalies blogg.











Nu är jag alldeles slut efter en massa galenskaper

Under det här lovet så har det varit full fart, hänt en del och ikväll är nog första kvällen som jag ska få sova ensam i min egen säng, såå skönt ska det bli (!!). Denna dagen har inte heller gått till spillo till att bara ta det lugnt icke. Utan jag vaknade upp bredvid min fina pojkvän så trots att jag firade Nathalie igår kväll så sov jag hos honom för kunde ej sova hos henne. Så vid tolv tiden idag åkte jag hem och så kom Nathalie Billgren till mig. Åkte vi sedan hem till henne för att hämta lite saker och sedan ner mot espresso house för en mysig fika. Fick även köpt mig en bh därefter. Efter det åkte vi till Sportlife som har prova på vecka nu. Så gick vi på ett pass som kallades för body jam, fy i hela helvetet vad jobbigt det var må jag säga haha vi var absolut helt slut efteråt. Dansade ju arslena av oss vill jag ju lova. Men inte hem och vila efter det inte nej nej då skulle vi möta upp Amanda i stan för vi skulle köpa lite godis och dricka inför den allt för långa buss resan till och från boda borg som väntar imorgon, taggad (!!). Så först därefter fick jag åka hem. Så nu är jag ny duschad och fräsch igen så jag ska lägga mig alldeles strax så att jag är pigg och redo för en lång och galen dag på boda borg med KU gänget imorgon. Godnatt ♥

Enda bilden från idag är en bild på våran fika å espresso house haha..


Två helt olika frågor med två helt olika svar

Sofia: är det äkta jeffrey campel skor?;)

Svar: Nej det är falska som finns på bikbok !


Anonym: Ska du på 2.2 ?

Svar: Nej det ska jag icke.

Nu är jag tillbaka igen !

Jag har varit försvunnen i sisådär ett dygn nu ifrån bloggen, men nu är jag tillbaka igen. Jag hade fullt upp igår så hann inte sätta mig framför datorn. Gårdagen spenderade jag tillsammans med Kiffe, Sigge och Albin. Käkade på subway, så gott (!!). Kvällen spenderade jag med mina favorit tjejer Linnda och Sara. Dom sov hos mig så vi lagade tacos och såg på film medans vi tryckte i oss en massa godheter som b.l.a grönsaker och dipp, hur gott som helst.

Idag så har jag varit en snabbis på Torp Köpcentrum så att jag kunde få köpt skorna ifrån bikbok, dom som jag hade på modevisningen i helgen. Så snygga, så nu är dom äntligen mina !! Efter det åkte jag ner till stan och mötte upp Jennie så drog vi upp mot HairX så fick hon också pryda sitt hår med sådana fina fjäder extensions. Efter det träffade vi på Felicia och hennes lillasyster så då satte vi oss med dom och tjötade i sisådär 45 min innan jag beslutade mig för att åka hemåt. Så nu så ska jag bara slå in Nathalies presenter så åker jag sedan hem till henne för att fira henne ikväll. Så vi hörs nog mer imorgon skulle jag kunna tänka mig. Puss hej så länge ♥

lite bilder på dagens och gårdagens outfit och även lite bilder från igår

Dagens outfit // vinröd polo tröja - bikbok (ny) // byxor - bikbok // jeans väst - hm // jeffrey campel skor - bikbok // tygväska - monki // halrsing - kapahl  


mina nya skor (!!)


En bild på min älskling från igår


En bild på Kiffe och Sigge från igår, så söta


En bild på min och tjejernas middag från igår kväll


Och såklart vad vi gottade oss med medans vi såg på en görigt bra film


Gårdagens outfit // byxor - bikbok // tröja - bikbok // väst - ginatricot // kängor - sko kanonen   

Fråga och svar om kostnaden på fjäder extensions

Anonym: Hur mycket kostar det och göra sånna? :)

svar: När jag gjorde det på HairX så var det erbjudande, alltså tre st fjädrar för 100 riksdaler. Men nu så är det orginal pris igen så varje fjäder kostar 49 kr st alltstå cirka 150 kr för tre fjädrar.

RSS 2.0