Dinner time at cheers with my dancegirls

Ikväll kl 19.00 så blir det tacubufé på cheers tillsammans med 18 st danstjejer från klassen/paralellklassen. Det ska bli riktigt roligt faktiskt ! Vi tänkte att det kunde vara lite roligt att hitta på något tillsammans för att lära känna varandra lite bättre. Efter att vi har ätit färdigt vid halv nio tiden så drar vi vidare mot tureborgs borgen där det ska vara "insparksfest" för oss på gymnasiet. Så vi får väl dra dit och se om det är något att ha så att säga ! Men, nu så måste jag börja göra mig iordning så jag uppdaterar antingen mer ikväll eller imorgon förmiddag. Ha det bra, puss
 
 

30 augusti - mysig dag idag & längtar tills imorgon


Hej ! Är riktigt trött av någon anledning så efter att jag bloggat och övat på alla koreografier så blir det bedtime. Shit vad skönt det ska bli, riktigt längtar haha. Idag efter skolan så väntade jag kvar i skolan en dryg timma tillsammans med Sara. Drog vi mot agneberg vid tre tiden för jag skulle möta Ebba & Johanna och hon skulle möta upp Amanda. Drog jag och mina pinglor ner mot den exklusivaste restaurangen i stan... mcdonalds fick det bli denna eftermiddag haha ! Tog dock bara en pommes för måste tänka lite ekonomiskt nu när mina flatforms snart kommer, jag ska köpa nytt fritidskort och Nathalie snart fyller! Haha sicka i-lands problem man kan ha. Ikväll har jag även varit med Albin en stund. Så, det var allt om denna torsdag.
 
Imorgon kväll blir det att gå ut och äta tillsammans med 17 st dans tjejer från skolan för att efter det dra vidare mot tureborgs borgen där det ska vara insparskfest för oss på gymnasiet, lika bra att dra dit och se hur det verkar. Riktigt längtar, tror att det kommer bli en kanon kväll !! Iallafall middagen med dans tjejerna haha! Fyller Tilda år imorgon också, så då får vi fira henne samtidigt lite ungefär. Måste även komma ihåg att boka bord imorgon på förmiddagen !!
 
well, goodnight people ♥
 
 


 
 
 

Onsdag 29e augusti

Godkväll blogreader's. Den här dagen har varit so much butter than yesterday haha, det blev lite too much helt enkelt. Imorse så vaknade jag upp med världens träningsverk som jag har fått stått ut med hela dagen, tror dock att alla dansare lider med mig efter gårdagens dödar danspass haha. Dagens roligaste lektion var iallafall estetisk komunikation och vi blev färdiga med våran lilla film som vi hållt på med. Ska bli så roligt att se allas filmer nästa vecka (detta är alltså ett litet projekt som vi hållt på med).
 
Efter skolan så åkte jag och Annie hem till mig nästintill direkt. Vi gjorde oss varsin smoothie och satte oss ute i eftermiddags solen och bara tog det lugnt och pratade om allt möjligt ! Fick även mina antagnings besked från kulturskolan idag. Skönt ! Nu i höst så ska jag alltså dansa mtv/funk 2, street dance, modern 1-2, house och så hade jag även anmält mig till street dance 3 men det var tydligen endast 4 personer som sökt till den gruppen så ifall dom inte lyckas årdna det så blir det ingen grupp, tråkigt nog. Får besked om det på fredag. Ska även söka till uppvisnings gruppen i år igen. Så det blir en hel del dans, precis som vanligt, but thats the way I like it.
Nu ikväll så har jag ätit kinamat och kollat på wallander. Mysig kväll !
 
Som sagt, nästa vecka på tisdag så får jag min macbook air (eller macbook pro men det lutar åt air) ifrån skolan så då hade jag tänkt bättre uppdatering. Flera korta inlägg per dag istället för ett långt ska jag försöka rikta mig mot. Så ha lite tålamod bara !
 
En bild på fina annie från vårat lilla eftermiddags mys tillsammans.



q&a

Sanna: Måste du skriva så långa texter? Man läser inte allt ibland. :))
 
Svar: Jag förstår om man inte alltid orkar läsa men då får man helt enkelt hoppa över att läsa om man känner att man inte orkar ! För min blogg är till för att jag ska kunna skriva av mig. Men tack för din synpunkt, jag kan tänka på att fatta mig kort ibland men det kommer fortsätta med långa inlägg titt som tätt ändå för thats the way I like it! Dock så kommer jag snart i nästa vecka att få min macbook från skolan så då blir det flera korta inlägg per dag istället för ett långt.
 
 

En mind fuckad tisdag. Kort sagt.

Hallå där regniga och mind fuckade augusti tisdag.
Oj, vad djup och deprimerad jag lät men det är lite kaos just nu, eller rättare sagt dagen har varit kaos. Min hjärna har blivit totaly mind fuckad. Det började med att jag fick ett samtal från min kordinator Amanda, hon sa att jag skulle få en till dans klass att vara instruktör för fast i stenungsund på tisdagar. Jag tänkte först att okej visst jag slutar sent det blir stress och jobbigt att pendla men det klarar jag ! Men, så kollar jag på mitt schema och ser att varje tisdag resten utav hösten och troligtvis våren så kommer jag att ha en mtv träning, en modern träning en street dance träning, en kör träning och KU på en och samma tisdags kväll varje vecka !? Med andra ord hamnade jag uppe i ett delemma där det gällde att välja att jobba och tjäna pengar eller att hålla på med det som jag älskar att göra.. Så, efter mycket om och men så valde jag tillslut bort tisdags jobbet. Sad but true. Som om inte det vore nog för min hjärna så meddelar sedan Malin mig (hon som jag ska vikariera för i Göteborg i september) att hon hade sagt fel till mig.. Jag ska vara vikariera för en disco klass 9-11 år, men hon hade sagt fel från början för då sa hon att det var street dance som jag skulle ha så varje kväll har jag lagt ner en timma åt att öva in alla sju street dance koreografier i onödan typ, men nej nu är det bar att börja om från ruta ett igen med alla disco koreografierna.. Detta är svin tråkigt att läsa för er jag vet, men jag var tvungen att skriva av mig någonstans..Hard life haha.. Väntar även fortfarande på antagnings beskedet från kulturskolan..
 
Okej, men nu ska jag försöka låta lite positiv så vi börjar om.
Idag så har jag haft två st roliga danslektioner ! En jazz lektion och så en balett lektion. Jag inser nu att jag borde börjat med dessa typer av dansstilar tidigare för jädrar sicken bra träning det är ! För styrkan, vigheten och hållningen. Efter skolan så tog jag mig även en mysig fikalejas med en mass catch up talk med min vän Nathalie, var helt sjukt skönt att träffa henne och bara andas ut och mysa. ♥
 
En bild på min fina Nathalie på lejas. ♥

Stört mysig start på veckan

Anonym; vart har du köpt scarfen med dödskallar på? sjukt fin blogg!! :D
 
Svar: I Grebbestad ! Men den finns även på nelly.com och stylebytyra I think !! Tack så mycket ! :)

Sitter förtillfället i soffan tillsammans med farmor, Hans och pappa. Vi har haft en liten överasknings kväll för farmor då hon har fyllt år.. Hon ska få en fesa till Verona i Italien så vi har ätit italiensk mat och kollat på filmen "letters to jjliet" (en film som är inspelad där). Och så fick hon gissa sig fram till vart hon ska få åka! deg har varit en riktigt mysig kväll med god tre rätters middag, en del skratt och mysigt sällskap. 
Dagen idag i skolan har flytit på bra den med ! Två st roliga dans mlektioner och så två lite mindre roliga. Men allt som allt en riktigt bra start på veckan med underbart väder !! 

haha förresten alla stavfel i texten är pga att jag mobil bloggar och då inte ser texten ja skriver alltid osv.. now you know!

Nu så ska jag öva på 14 olika koreografier haha det är en hel del så ljag får öva varje kväll! Bäst att jag börjar, godnatt vänner 

Här kommer endast en bild på företten men det får gå för idag !
 



Two wonderful years together

Anonym: Vad har du för strl på den rosa stickade tröjan? Tänkte nämligen beställa en sån!  Ps. Jag älskar din härliga blogg, go girl!!
 
Svar: Det är storlek large på den. Tusen tusen tack going !

 
Hur har eran helg varit ? Min har varit bra men den har gått på tok för fort. Gårdagen spenderade jag först på gymmet. Sedan vid sex tiden så tog jag mig en promenad hem till min man för att laga middag och mysa tillsammans. Otroligt god blev middagen ! Vi lagade oxfilé med potatis, sås m.m. Han fick även sin present och jag fick en ralph lauren parfym som luktar otroligt gott, åh blev så himla glad !
 
Idag så har vi varit i Göteborg för att äta gott på restaurang och även tatt oss en liten upptäcksfärd kan man kalla det haha.. Var nämligen tvungen att hitta till en hall där jag ska vikariera för 9-11 års dansare nu i september.
Jag och min fina firar som sagt att vi har varit tillsammans i hela två år idag !
 
Här kommer sammanlagt åtta st härliga bilder från igår och idag.
 
Tre st bilder från igår kväll. En bild på middagen, en på Albin när han håller på och grillar oxfilén och så en bild på min nya ralph lauren parfym som jag fick av älsklingen samt några levande ljus som syns.. Han hade prytt rummet medf en massa levande ljus överallt, jätte mysigt !
 
Och här har vi fyra st bilder från idag då vi var i Göteborg. Första bilden är på Albin på tåget påväg, dom två följande är från restaurang besöket och den tredje bilden är på våran smoothie och frapino som vi unnade oss på tåget tillbaka hem.
 
 
Avslutar med en bild på mig precis innan jag skulle åka mot gymmet, en peppad & glad Nathalie !

Do what makes you happy

Hej allihopa ! Har ni sovit gott ? Jag har iallafall sovit som en stock efter en riktigt rolig fredags kväll med stört sköna människor ! Jag åkte hem till Amanda vid sju tiden där jag, Amanda, Julia, Clara och Annie gjorde iordning det sista inför kvällen. Vid nio tiden gick vi hem till Erik och där började festandet ! En rolig kväll helt enkelt.
 
Snart så ska jag åka mot gymmet för ett riktigt dödar pass, svetten ska rinna som bara den ! Efter det så ska jag hem och årdna lite inför kvällen och så möter jag upp Albin vid fem/halv sex tiden. Ikväll så hade vi tänkt att laga middag tillsammans och bara mysa då det imorgon är hela 2 år sedan som vi blev tillsammans, sjukt egentligen hur fort tiden går.. Så jag sover hos honom så att vi kan fortsätta mysandet imorgon. Ser ut som att vi ska åka till Göteborg imorgon och äta på restaurang. Men, nu så måste jag få på mig tränings kläderna och åka iväg, hej så länge.
 
Lite halv bra bilder från igår. Vågade inte ha med mig kameran så blir endast mobil bilder, det får duga.

Finally Friday

Och så var den första helgen för denna terminen här ! Ikväll så blir det lite festligheter tillsammans med ett stycke fina tjejer. Resten utav helgen blir att spendera med pojkvännen då vi firar två år tillsammans imorgon och på söndag. Men ikväll så vill jag hälsa skål till er allihopa, I will update you tomorrow guys !!
 
En bild på dagens outfit och en bild på Sofia, Kattis och Ida då vi hade håltimma förut och satt på lejas uteservering i solen och mös.
 
 

Thursday - friends and school

Trots att det har varit lugnt i skolan hittils så blir man ändå trött i huvudet om kvällarna haha och det har bara gått fyra dagar hittils.. Så det ska vara antar jag ! Efter skolan träffade jag Jennie, så satte vi oss ute och fikade. Mötte sedan upp Amanda och åkte vidare hem till henne där vi pratade och åt god mat. Åkte efter det vidare mot Torp Köpcentrum där jag fick köpt mig en rosa kabelstickad tröja från HM. Nu så ska jag ta och beställa mig ett par flatforms också, så jäkla snyggt och jag vill gärna ha det innan allt för många hinner skaffa sig ett par haha, än så länge en ganska "udda" trend men som börjar sprida sig allt mer, and I like it ! Måste även börja öva in en rad olika koreografier. Bara att börja kötta !
 
 
 

KICK OFF

Sitter just nu och väntar på en buss som aldrig kommer.. Varit på en KICK OFF i kållered ikväll. Information och fotografering osv angående funky och bliss som snart drar igång. Exided !  Direkt efter skolan tog jag, evelina, lovisa bussen mot göteborg där vi träffade resten utav alla sköna tjejer. en lång men skön kväll! 


21 augusti - andra skoldagen

Hej allihopa, hur mår ni idag ? Kanske lite lugnare nerver nu andra dagen.
 
Min dag har iallafall spenderats i skolan och efter skolan var det tänkt att jag skulle träffa min vän Jennie, men hon fick förhinder så det skjuter vi upp tills på torsdag istället. Istället så var jag med Sara i cirka 2 h efter skolan, vi satt mest ute i solen och pratade. Sedan så träffade jag Linnda efter det, då vi satte oss vid hamnen och pratade. För en stund sedan så kom pojkvännen hit lite spontant så ska mysa lite med honom nu eftersom vi inte setts på en vecka. Så, jag vill önska er en god natts sömn och hoppas att ni trivs med era gymnasieval ♥
 
En bild från i somras då jag var ute i Grebbestad med Albin och hans familjs båt. Mysigt ! Enda riktiga sommardagen med sol och bad som jag hade I think?
 
 

Första skoldagen på gymnasiet - estet dans sinclair

Hej allihopa ! Har ni haft en bra första-dagen-i-skolan-dag? Jag vaknade upp imorse med en bra känsla i magen och min magkänsla hade så rätt så. Jag har hamnat så rätt ! Jag trivs i min mentorsgrupp, i min klass och bland dansarna och alla andra elever såklart. Trots att man inte känner så många än och att det mästa är nytt så känner jag mig verkligen hemma, jag har kommit rätt helt enkelt och jag ser fram emot mina tre år på sinclair akademin ! Efter skolan så har jag stött på massvis utav bekanta anstikten och små pratat lite. Hängt ute i eftermiddags solen en hel del. Var även på en salvisning på agneberg tillsammans med min kordinator och dans instruktörerna som ska undervisa i Uddevalla (imorgon får jag reda på ifall jag även ska få jobba i uddevalla och inte bara i stora höga nu i höst). Efter detta så väntade jag kvar i stan tillsammans med Evelina har jag för mig att hon heter (är så dålig på detta med namn haha), en tjej som också ska undervisa dans och som går tredje året dans på sinclair. Så med andra ord har detta varit en riktigt bra dag !!
 
Fick även en liten söt kommentar angående att Billgren är så söt, och ja visst är hon ! En riktigt fin tjej.
 
Lite bilder som jag tog som hastigast imorse. Så här har jag sett ut idag iallafall!
 
 

Jag är lyckligare nu.

Hej ! Nu är jag hemma i Uddevalla igen och jag längtar redan tillbaka.. Det är klart att det känns skönt att vara på hemmaplan bland sina nära och kära igen men jag saknar verkligen Stockholm, jag trivs som sjutton där alltså haha. Dagarna och kvällarna tillsammans med mina tjejer i storstaden var helt suveräna ! Shopping, god mat, grönalund och trevligt sällskap. Mycket skratt och serious girltalk. Och utbildnings helgen har varit hur jäkla bra som helst också faktiskt! Jag har träffat riktigt härliga människor som jag har fått kontakt med och utbildningen i sig har gett så mycket och varit så rolig och lärorik. Plus att jag blev godkänd på mitt prov idag så nu är jag äntligen en utbildad dans instruktör, bara att tuta och köra ! Resan hem gick även bra. Efter utbildningen så tog jag och Linus (en som jag träffade på utbildningen) en taxi mot stationen då vi båda skulle ta ett tåg som gick ungefär samtidigt. Så vi köpte oss lite och äta och satte oss för att invänta våra tåg. Resan tog väl ungefär 5 h. Lång tid men med go musik så gick det allt bra !
Ne, nu måste jag allt sova då första dagen på gymnasiet - estet dans - väntar imorgon. Taggad !
 
 

En varm dag fylld utav dans

Åå vad trött jag blir på mig själv.. Råkade radera mitt "långa" inlägg som jag skrev nyss.
 
Men, vi börjar om. Hej på er ! De flästa är säkerligen i göteborg ikväll och roar sig men jag missar ju tyvärr det då jag sitter här i storstaden och ägnar min helg åt - dans. Startade dagen med att jag tog tunnelbanan mot marikas dans och modestudio, tog en frapino på vägen och sedan startade dagens utbildning kl 10.00. Efter åt så tog jag följe med Linus mot odenplan där jag tog tunnelbanan mot bromma där jag är nu.
Nu så håller jag på att ladda upp inför morgon dagens funky prov. Laddad ! Så jag hör av mig imorgon kväll då jag är hemma i Uddevalla igen. Ha det awesome allihopa oavsett om ni spenderar lördags kvällen på göteborgs kalaset eller hemma framför tvn.
 
 
 
 
 

första funky utbildnings dagen

hej! Ligger just nu i sängen helt död efter den här dahen. Först några timmars shopping med mina tjejer och sedan åkte jag vidare mot marikas dans och modestudio där utbildningen ska hållas. Första utbildnings dagen idag alltså, det gick allt bra ! Sover hos mina kusiner nu i helgen så ikväll har vi suttit ute och ätit gott. Mysig kväll! Känns jäkligt trist att jag missar Davids 18 års fest ikväll men det år gå.. Hade iallafall tänkt att gå och lägga mig nu då en tidig dag ntar imorgon. Ytterliggare en dag med utbildning ! Missar göteborgs kalaset ocksåå, fasiken haha hatar det !! Men det är definitivt värt det. Well, vill bara hälsa godnatt så godnatt allihopa hoppas ni har det bra hemma i uddevalla! 

16 aug - bra dag

Dagen har spenderats på gröna lund, wey ! Det har varit en riktigt rolig dag med mycket åkande, spelande och god mat. Nu så ska vi ut och sätta oss på en mysig tak terass tillsammans med Annies vänner som hon har här. Bra kväll ! Men, allt från mig hinner inte mer. Hoppas ni har det bra där hemma
 
 
 

In stockholm

Hälsar hej från Stockholm ! Just nu ligger vi tjejer, jag, Annie, Sara & Nathalie inne på vårat hotell rum och tar igen oss efter middagen. Vi var ute och åt på taco bar ikväll, as gott ! Dagen har bestått utav shopping och vi har fått köpt oss en hel del. Vill bara njuta och spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner så jag får avsluta nu. Imorgon väntar gröna lund !!
 
Några bilder från idag/ikväll

Härlig kväll med mina tjejer ♥

Hello guys. Idag har varit en riktigt bra dag ! Vaknade upp tillsammans med pojkvännen vid min sida. Vi åkte mot gymmet för att köra ett tufft pass, avslutade med en solning på det också. Åkte efter det hem för att packa resväskan så nu är allt utom datorn ner packat (självklart ska datorn med så att jag kan blogga). Kvällen spenderade jag iallafall tillsammans med världens bästa tjejer. Amanda, Johanna, Ebba, Linda, Linnda, Nathalie och Sara. Stackars Annie har åkt på en halsfluss så hon fick ligga hemma ikväll och vila så att hon är någorlunda frisk imorgon då vi åker mot huvudstaden ! Ikväll så satt vi iallafall på svenskholmen ute i kvällssolen och åt gott och pratade på om allt mellan himmel och jord verkligen. Så himla skön kväll. Var tänkt att vi skulle spela vollyboll också men självklart så var den förbaskade planen upptagen som vanligt haha. Men, tåget går 05.40 imorn bitti så bäst att jag kryper i säng nu så att jag får några timmars sömn. Ska somsagt ha med datorn för att ha möjlighet att blogga ifrån Stockholm så fortsätt att kika in här nu resten utav veckan. Ska försöka mobilblogga ifrån tåget också !! Wihooo, nu taggar vi tjejer !!!
 

Godnatt †

Hello. Dagen har spenderats på frölunda torg, vilket är ett köpcentrum med massa butiker. Shoppat en hel del inför skolstarten och hösten tillsammans med mammsen. Ikväll så har jag haft myskväll hos pappsen tillsammans med älsklingen. Vi kommer inte att träffas på ett tag nu då jag åker imorgon (kl 05.40 onsdag morgon) till Stockholm. Han sover även här och tycker just nu att jag är skit tråkig som prioriterar att blogga haha... Så jag får sätta punkt här. Upp tidigt imorgon till ett spinning pass, sedan sola, sedan hem och packa och sedan träffa tjejerna för att umgås och ha kul ! Så, godnatt mina fina ♥
 
en bild från idag och två från söndagens utbildning

p
 

En fråga om svartsjuka

anonym: Vad ska jag göra med min svartsjuka? blir ledsen o avundsjuk varje gång min pojkvän är med ngn tjej.. snälla hjälp :(
 
Svar: Svartsjuka är vanligt och det tyder bara på att du bryr dig om och älskar din pojkvän. Du är helt enkelt rädd att förlora honom. Men, det viktigaste i ett förhållande är tillit. Ni måste kunna lite på varandra. Det är dig han har valt att vara tillsammans med och ingen annan. Man behöver få umgås med personer av det motsatta könet ibland, det är väldigt viktigt. Precis som du säkert vill umgås med dina kill kompisar. Försök att lita på att det är dig han älskar och ingen annan. Känns det fortfarande väldigt fel så får du prata med din kille om det. Tyvärr så vet jag inte om det finns så mycket att göra mot svartsjuka mer än att lita på sin partner till hundra procent. Lycka till!

Godmorgon

Kompis: Hade du aldrig bjarne ? Vad tycker du om honom?
 
Svar: Oj Bjarne hade jag helt glömt då jag svarade på den andra frågan ! Bjarne var definitivt en av mina favoriet och jag saknar han faktiskt haha.. Älskar hans sköna personlighet !
 

Godmorgon ! Jag är uppe tidigt idag för ska iväg och shoppa med mammsen inför skolstart/hösten. Igår blev det en lyckad söndag ! Sista bliss utbildningsdagen och jag fick godkänt på dans provet, så det känns så himla skönt ! Kvällen spenderade jag tillsammans med Annie, Amanda & Sara. Ett nattdopp stog på schemat and we did it ! Eller aa Amanda fick agera fotograf haha.
Men, nu så ska jag hoppa in i duschen så det var allt från mig. Ha det gött
 

Live, take risks and be free

Godkväll gummor och gubbar. Idag har jag as you know, varit på utbildning, igen. Nu ikväll så har jag köttat koreografi och dans så får vi hoppas att det går bra för mig på det stora dans provet imorgon då det gäller !! Måste bli godkänd! Så imorgon är det sista utbildningsdagen och den stora "prov dagen" då det gäller att ge allt och lite till ! Sedan är jag ledig från allt vad dans heter fram tills på fredag kl två då det är dags för min utbildning i Stockholm. Men fram tills dess vill jag ta vara på dagarna tillsammans med mina nära och kära och så ska jag såklart tagga inför stockholms resan med mina pinglor !
 
 
 

Question about teachers

Anonym: Vilka lärare var bäst i Ramnerödsskolan, och vilka var mindre bra?
 
Svar: Jag tycker inte att det var någon som var bättre än någon annan på det sättet. Men, jag kan säga som såhär att det definitivt fanns ett flertal lärare som var bra på sin sak i klassrummet men som jag absolut inte kom överens med utanför klassrummet "privat". Som rent utav diskriminerade mig för den jag var och hur jag såg ut. Eva-Lotta är tillexempel en fantastiskt bra lärare som jag respekterar men tyvärr så funkade det inte på alla plan utanför klassrummet. Och Ami när hon undervisade på skolan, herregud alltså det funkade inte ens inne i klassrummet haha.. Jag har fått hålla huvudet kallt i flera lägen, det hjälper inte att snäsa något oartigt tillbaka utan bättre att nicka förstående och gå sin väg. Tjafs och hårda ord löser ingenting även fast jag ibland ångrar att jag inte sa till när det faktiskt sårade.
Men, såklart så fanns det dom lärarna som var riktiga pärlor, Mairanne tillexempel är en sådan positiv, stöttande lärare som verkligen visar att hon bryr sig och ger komplimanger. Även Connie (stavning) är en sådan lärare med ett stort hjärta, jag tycker att eleverna på skolan borde behandla henne med mer respekt. Och såklart Robert som alltid gjorde idrotts lektionerna så mycket roligare, med hans skämt och glada humör. Ulf är en lärare som jag saknar, han bjöd alltid på ett gott skratt i klassrummet dock så kunde hans små skämt och ordvitsar ibland anses som stötande vilket såklart inte uppskattades från mitt håll. Men, förutom detta så kan jag inte säga så mycket mer. Jag vill inte hänga ut lärare utan alla lärare är bra på sitt men som sagt vissa funkar man inte tillsammans med helt enkelt. Hoppas att du blev nöjd med ditt svar !

Första utbildningsdagen - check √

Hello out there. Herregudars, sicka långa dagar detta är/kommer till att bli. Upp relativt tidigt idag för att hinna med tåget till Göteborg. Väl där pendlade jag på lite olika bussar ända fram tills elexia (?), där utbildningen för bliss dance academy håller hus. Så min dag har jag spenderat där med mycket dans och en del teori också. Imorgon så väntar en ännu längre dag. Jag ska upp redan 05.45 imorgon bitti så bäst att pojkvännen kommer hit snart så att vi kan lägga oss i tid hehe.. Annie frågade om jag ville med och ta ett nattdopp inatt men pga detta så funkar ju inte det tyvärr, missar även smögen festivalen som vart/är idag och ikväll. Sorg att jag missar massa roligheter som sommaren vill erbjuda pga jobb och utbildningar, men det får gå. Jag gör åtminstone någon nytta och har faktiskt fått gjort en hel del denna sommaren ! Men, nu så verkar det som att han kommer här så vi höres imorgon i hyfsad god tid I hope.
Hoppas att ni har det bra och tar vara på den sista tiden utav sommarlovet ♥
 
Bilder från visningen som jag lånat från linas blogg
 

9e Augusti 2012

Hej allihopa ! Hoppas att ni hade en fin kväll igår och haft en bra dag hittils. Visningen igår gick super bra ! Lång väntan i sallongen innan alla modellerna var färdig stylade (hela fem och en halv timme var jag där). Men vid halv tio tiden var alla så gott som färdiga så då började vi röra oss mot trägårn och klockan tolv drog själva visningen igång ! Jag har hittils inte fått tag på direkt någon bild utan har endast några få som jag har fotat och så en på några av oss som Linnea fotade. Men fler kommer !
 
Idag så har jag hittils hunnit med ett svettigt pass på gymmet och även en solstund för att bättra på brännan. Nu så blir det att fortsätta träna på koreografin inför helgen och bara ladda upp (det drar igång redan imorgon). Så jag vet inte riktigt om jag hinner med så mycket mer än det idag.. Vi får väl se, men nu får jag sätta igång här ! Have a nice day
 
Här kommer dom bilderna som jag har så länge
 
 
 

8e Aug - mycket som händer i mitt liv

Hej ! Herregud det är mycket som händer i mitt liv nu. Dels visningenträgårn nu ikväll som jag ser fram emot men är ändå lite nervös inför (såklart). Vi kommer att ha en mingel kamera och fota med så imorgon får ni förvänta er mängdvis utav bilder!
Och dels, så har jag ju då utbildningen nu till helgen (herreugd, ni ska bara veta sicket kämp jag har med att ta mig dit, flera timmars pendlig varje dag och jag vet knappt vart jag ska haha... lyckat). Sedan så har jag nu fått reda på att jag även ska på dans utbildning i stockholm nästa helg (fredga, lördag, söndag) så att jag även har möjlighet att vikariera dom dans instruktör för dom äldre eleverna. Jag är iförsig redan i Stockholm då fast tillsammans med vänner så på fredags eftermiddagen då dom åker tillbaka hem mot Uddevalla stannar jag kvar för tre dagars dans. Hittat ett tåg att ta mig hem med på söndag kväll iallafall så att jag hinner till skolan som börjar dagen därpå.. plus så ska jag öva in ett antal koreografier till detta också. haha det är så jävla mycket nu så jag är helt sönder stressad typ. Men jag vill detta så gärna, jag tänker inte ge upp !
 
Och idag så kom även min bästavän Linnda hem igen efter fem veckor utomlands !!! Lyckan. Så dagen har spenderats tillsammans med henne såklart. Herregud vad mycket vi hade att snacka om efter all denna tid. Men nu, så måste jag åka iväg ner mot sallongen för att träffa dom andra modellerna och bli stylad inför kvällen så vi får höras mer imorgon. Ha det bra ♥
 
Två bilder på mig som togs för någon dag sedan
 
 
 
 
 

7e Aug - fått jobb, heldag i göteborg, vänner, träning

Amanda: vet du någon sida som man kan beställa snygga skal till telefonen? har för mig att du har beställt från någon sida :)
 
Svar: Jag själv föredrar fyndiq.se, en sida med as billiga skal och dom flesta är riktigt snygga (det finns hur mycket skal som helst att välja mellan). Mina skal kom fram hyfsat fort också !


Hello everyone. Jag har haft en riktigt bra dag och kväll ! Dels så fick jag ett ytterst glatt samtal förut angående att jag har fått jobbet som dans instruktör/assistent för funky kidz i stora höga nu till hösten! Jag blev så himla lycklig ! Visst att det är en bit att pendla, men jag förlorar åtminstone inte på det ekonomiskt om man nu ska tänka så då jag nu har kollat lön och allt sånt. Är riktigt pepp på detta ! Så nu blir det utbildning till helgen (fredag, lördag, söndag) och sedan en kick off den 22 augusti, på kvällen då.
 
Sedan så har jag spenderat dagen i Göteborg tillsammans med Amanda & Nathalie. Vi kikade i lite butiker (jag fick köpt mig världsnygga skinn byxor och puder plus en puder borste). Och så lunchade vi naturligtvis på jenssens, kan verkligen rekomendera den restaurangen som ligger precis utanför femman huset i riktning mot kompassen (nordstan).
 
Kvällen har spenderats på gymmet tillsammans med Annie och så träffade vi även Sara som hänkade på oss. Blev styrka, stretchning och massa ta igen snack, eftersom att Annie har varit utomlands nu ett litet tag då finns det alltid en del att snacka om. Avslutade även med en tjugo minutare i solariet, besvikelsen på den svenska sommaren är enorm och jag vägrar komma tillbaka till skolan lika blek som när jag slutade för två månader sedan haha..
 
Tre st bilder från idag
 

On my way to gothenburg

Elin: Får man bo på hotell om man är under 18 eller hur går det till? :)
 
Svar. Det är olika från hotell till hotell och från vandrarhem till vandrarhem. Vissa tycker att det är helt okej, medans vissa säger stopp och andra tycker det är okej bara man har föräldrarnas tillåtelse!
 

Godmorgon ! Just nu så ska jag ta mitt pickopack ock åka mot Göteborg ! Tar tåget 12.07 dit tillsammans med Nathalie och Amanda. Var tänkt att vi skulle äta på Jenssens och kika i lite butiker. Ser ut som en väldigt lovande dag ! Ikväll verkar det som att en sväng till gymmet med Annie står på schemat också.. Hon har nu äntligen kommit hem från sin utomlands resa så vill inte ens veta hur brun hon är nu haha.. Uppdaterar er mer later, have a nice daaaaay
 
Och så här ser jag ut idag, med kameran i högsta hugg !
 

New hairstyle

Anonym: vilka är alla på den andra bilden? och hur känner du dem?
 
Svar: Det var mina arbets kompisar som jag jobbade tillsammans med. Från vänster: Mathilda, Lovisa, Ebba, Pernilla, Lucia och Jakob !
 
Zana: Fyy vad fin du är Nathalie!!
 
Svar: Tusen tack snygging !

 
Hemkommen från sallong diva där Linnea har gjort iordning mitt hår inför visningen på trädgårn på onsdag. Kl fyra ska jag vara på plats på sallongen på onsdag för att få håret fixat och makeupen lagd. Strax innan tio tiden ska alla modeller vara på plats på trädgårn för att mingla runt lite bland allt folk. Sedan vid tolv tiden tror jag att det är så drar själva visningen igång. Häftigt !
Annars idag så har jag gjort deep dye på Johanna, skit snyggt blev det ! Så, ja det är väl allt jag har hunnit med idag. Now you know.
 
Här har ni en bild på mitt hår, nästan askblondt och så neon rosa deep dye !!

Några saker att se fram emot

  • Hårmodevisningenträdgårn nu på onsdag där jag ska medverka. kl 00.00 börjar detta så för er som är över 18 år, be there för att inspireras av snygga frisyrer !
  • Stockholms resan nästa vecka tillsammans med Sara, Annie och Nathalie! Vi ska bo på hotell, shoppa, gå på grönalund och bara leva livet !! Är så jävla taggad.
  • Att skolan börjar om två veckor, haha tro det eller ej men jag längtar faktiskt efter att börja på gymnasiet, i en ny klass och att få lära känna nya people.
  • Att dansen börjar snart !! Ååååh, det är helt galet hur mycket jag längtar egentligen. Blir alldeles pirrig i benen bara jag tänker på det. Kommer att vara så jävla lycklig då det är dags att snöra på sig dansskorna igen.

#photoshoot with Ebba & Johanna

Min dag har bestått utav en liten photoshoot tillsammans med två fina vänner, Ebba & Johanna. Vi fick till en del bra bilder som jag tänkte dela med mig utav. Publicerar dock inte alla ikväll men ett par kan jag allt bjuda på så länge ! Efter detta så drog jag på ett bodybalancepass och körde slut på mig själv. Resten utav kvällen har spenderats i tv soffan tillsammans med världens bästa pappa. En bra söndag enligt mig !
Nu så ska jag sova så att jag är pigg och go imorgon då första dagen på den näst sista veckan på det här sommarlovet väntar. Kisses and hugs babes ♥
 
Ett gäng bilder ifrån fotograferingen med mina pinglor, deras bloggar hittar ni HÄR och HÄR ifall ni är intresserade.
 
 
 
 
 
 

Todays plans and about yesterday

anonym: hur lång och hög är klädhängaren? kan man välja själv hur hög den ska bli? var köpte du den och pris? :)

svar: Klädhängaren går att göra högre och lägre, min är just nu inställd på ungefär 140 cm kan jag tänka mig när jag mätte den mot mig själv haha.. ungefär 100 - 110 cm bred, om nu mitt ögonmått stämmer haha.. Jag köpte den på IKEA för 150 kr !


Godmorgon ! Idag så är det tänkt att jag ska fota tillsammans med Johanna och Ebba. Så förhoppningsvis blir det massa snygga bilder som jag kan dela med mig utav ikväll. Jag ska även hinna med en sväng till gymmet. Låter bra !

Gårdagen/kvällen blev bra den också, kom hem rätt så sent så orkade inte uppdatera då utan störtade i sängen direkt. Igår så grillade jag tillsammans med Marcus, David, Kiffe, Nathalie och Albin. Vi grillade hamburgare, korv och haloumi ost (så jääävla gott). Efter det vid åtta tiden drog vi hem till David och spelade fifa, eller rättare sagt killarna spelade haha. Vid tio tiden åkte jag hem till pojkvännen för att kolla på en dödar bra film som han hade hyrt, streetdance hette den och den kan jag verkligen rekomendera ! Samtidigt så mös vi med morötter, dipp och varandras sällskap. En bra lördag med andra ord !

bilder från igår

Lyckad fredags kväll !

Godmorgon kanske man inte kan säga nu men det känns som morgon.. Gick inte upp förens ett tiden, drömde världens äckligaste mardröm så vågade inte kliva upp förens strax innan ett haha. Gårkvällens firande utav Sara blev iallafall himla bra ! Det blev grillning tillsammans med Sara, Madde, Amanda, Viccan, Plate och Nathalie som var med en stund. Sigge (plates hund) var också med och grilla haha! Sara hade köpt riktigt lyxkött haha så vi kämpade med att få igång grillen där ett tag men det gick tillslut och blev hur gott som helst! Kom Linus efter en stund och vid halv tio tiden drog vi vidare. Några av oss åkte hem till bjäle och fortsatte kvällen där, roligt ! Fick jag skjuts hem av Maddes syster också, snällt! Med andra ord en bra gårkväll.
 
Dagens planer ser ut som så att jag ska iväg och grilla med några vänner senare vid fem tiden idag igen. Lika bra att passa på då det är okej väder ! Ha en bra dag så hörs vi ikväll då jag kommit hem igen.
 
här kommer ett gäng bilder ifrån gårkvällen.
 
 

3 Augusti - mina auditions gick bra

Det har varit en riktigt bra dag idag ! Mina auditions gick bra, både min bliss audition och min funky kidz audition. Jag har blivit skickat till utbildning nästa helg (fredag, lördag, söndag) så då blir det att pendla lite nästa helg men det ska bli lärorikt ! På måndag ringer Amanda mig angående ifall jag har fått tjänsten som dansinstruktör i stenungsund eller ej. Annars får jag vänta till våren då jag kanske får chansen att jobba som dans instruktör i Uddevalla eller någon annanstans beroende på det ena och det andra. Så det blir spännande då hon ringer på måndag ifall jag får tjänsten nu till hösten eller får vänta tills våren. I vilket fall så ska jag utbilda mig till instruktör nästa helg.
 
Ni var även ett gäng som ville att jag skulle berätta mer om bliss dance academy nu då jag vet lite mer. Och det är som sagt ett dans koncept som just nu finns på 54 ställen i Sverige och som nu även startar upp i Uddevalla. Kurserna startar v.36 alltså början på september. I bliss dance konceptet så finns det kurser för 9-11 åringar och 12-14 åringar. 9-11 års eleverna får välja mellan disco, street eller latino medans 12-14 års grupperna där finns det endast street än så länge har jag för mig. Funky kidz som är under samma koncept kommer också att starta upp då och där är det 2-3 åringar, 4-5 åringar och 6-8 åringar. Detta kommer att hålla till i Agnebergshallen och googla lite på det så kan ni få fram prislistor och allt ni behöver veta.
 
Så där ja, efter en pirrig dag med mycket nerver så blir det nu att åka vidare mot skepsviken där det blir lite grill party för Sara som fyllde år i tisdags. Ska bli riktigt roligt och det är ju så fint väder också så detta kommer bli en perfekt kväll !
 

Lång dag och kväll väntar mig imorgon

Anonym: Vad heter Linndas blogg??
 
Svar: www.twosteptwice.blogg.se heter den !

Imorgon väntar det en lång dag som kommer till att bestå utav mina auditions på dagen och firande utav Sara på kvällen. Klockan står på 06.45 imorgon bitti då jag ska ut till kungsbacka och dansa, bäst att jag går och lägger mig nu så att jag kan ge hundra procent imorgon. Jag är så taggad !
 
Idag då jag vaknade så var det strålande väder ute så jag smorde in mig i kokosolja och la mig ute i solen och prässade i 30 min sedan kom världens regnmoln så då fick jag ge upp.. Kom pojkvännen till mig och så tog vi oss en promenad ner mot stan där vi satte oss med hans kompis som sålde jordgubbar i ungefär en timma innan vi åkte vidare hem till Albin. Där åt vi och mös och åkte sedan vidare mot gymmet. Där mötte jag upp Sara och så gymmade vi en timma tillsammans, vi körde lite allt möjligt. Dödar pass haha. Ikväll har jag haft riktigt deep-talk med pappa, hemskheter som hänt i livet och saker man inte alltid tar upp. Känns så skönt att jag har en sådan relation till mina föräldrar. Men, som sagt lång dag och kväll imorgon så bäst att jag kryper i säng nu. Godnatt mina fina ♥
 
En bild som jag fotade då jag låg och prässade i solen tidigare idag då det var sol i typ en halvtimma haha.. plus en weheartit bild
(det blev något knas med ljuset så det ser ut som att jag har svarta fläckar i ansiktet och på kroppen vilket jag inte har)

1 augusti - sommaren rusar iväg

Godkväll. Nu är jag hemma i Uddevalla igen. Jag har haft tre super mysiga dagar i Sunne tillsammans med mamma, Christian och Moa. Idag så har vi besökt en park (minns ej vad den heter, men sjukt vackert var det), vi har även besökt ett köpcentrum och bilat hemåt. Ikväll träffade jag David en snabbis och fortsatte sedan mot pappsen för att äta gott och kolla film. Efter det så fortsatte vi ut i natten och nu så sitter jag hemma hos mamsen. Tänkte gå och lägga mig alldeles strax för börjar bli lite små trött.. Redan första augusti förresten, tänk vad sommaren bara har rusat förbi, får ta vara på den sista tiden utav lovet (trots att jag faktiskt konstigt nog längtar tills skolan börjar..).
 
Två bilder på pappsen från sent ikväll då det blev en sväng ut på brädan haha.
 
 
 
 
 

RSS 2.0