Fotograf : Bea Gustavsson

Nu så tänkte jag hjälpa duktiga Bea en bit på vägen genom att uppmuntra er som är intresserade av en fotografering / fotodag att kontakta Bea Gustavsson på facebook (jag kan även årdna hennes mail till er om det känns lättare). Bea är som sagt tjejen som fotade mig på John Bauer inför hennes arbete. Hon har nu även börjat att fota folk som är intresserade då det var några av mina läsare som fick upp ögonen för hennes bilder ! Hon är som sagt en go tjej på 17 år som ska börja andra året media på JB gymnasiet här i Uddevalla. Så kontakta henne på facebook ni som är intresserade av att få till riktigt snygga bilder. Vid intresse av att kontakta henne via mailen eller mobilen så kommentera så löser jag det.
 EDIT: [email protected] är hennes mail!
 
Här kommer ett litet collage på några av bilderna på mig som Bea fotograferade för ett tag sedan.

31 juli - andra dagen i Sunne

Anonym: Vart kommer den rosa skjortan ifrån? Sjukt fin är du! :)
 
Svar: BikBok ! Tack så mycket! :)
 
Anonym: Snälla kan inte du lägga upp ett inlägg när du vet lite om bliss dance ? Alltså om du vet lite mer efter du har prov dansat ?  Din blogg är BÄST och du är verkligen otroligt fin !
 
Svar: Förlåt för väldigt sent svar ! Naturligtvis så kommer jag att skriva det som jag får reda på nu på fredag då jag har min audition ! Så att även ni som är intresserade och är i rätt ålder kan söka dit om ni vill. Tack så hemskt mycket going, blir så glad !
 



Idag har vi besökt ett vatten land här i Sunne som ligger precis vid vårat hotell. Vädret har varit sådär men det vart riktigt roligt och mysigt ändå! Nu ikväll så har vi tränat på det lilla gymmet här på hotellet och även ätit gott i restaurangen. Det blev en cesar sallad för min del, sjukt gott. Men, det var allt jag hade att säga om våran andra dag här, imorgon är det våran sista dag !
 
Vill förresten hälsa grattis till min fina vän Sara som fyller 16 år idag ! På fredag blir det att vända upp och ner på staden då hon ska firas !

I sunne på hotel selma lagerlöf

  1. Just nu ligger jag och Moa på hotell sängen i vårat rum och bara tar det lugnt. Vi har åkt upp i Sverige hit till hotel Selma Lagerlöf i Sunne. Ett super mysigt hotel med lite allt möjligt så som gym, pool, bastu, solarium m.m. Idag har vi besökt Selma Lagerlöfs hus där hon bodde och fått en guidad rundtur där, även promenerat runt här i Sunne och myst och ätit gott på restaurang och naturligtvis var vi tvugna att ta en simtur i poolen och en tjugo minutare i solariet. Imorgon blir det att testa på gymmet, träningen tar aldrig semester varannan dag har jag kört nu hela sommaren. Lika bra ! Vi har köpt med oss lite gott så nu ska vi fortsätta att mysa. Hoppas att ni har det bra där hemma !
 
 
 
 
 
 

About yesterday and today

Tjingeling, gårdagen spenderades på kalas, ute på present jakt till min vän Sara som fyller och kvällen började med att jag, Marcus, Cornelia, David, Albin, Johanna, Ebba och Linda drog hem till Vendela, så fort som vi kommit dit så trillade det in mer folk. Vi var där fram tills halv tio tiden och efter det så rörde vi oss vidare ner mot uddevallakalaset. Bra kväll !
 
Idag har jag gjort iordning hela rummet, flyttat in alla saker och allt så som det ska vara. Så nu är jag nästan helt klart bara små saker kvar så som någon tavla och en matta sedan är jag finito. Känns riktigt skönt för oj som det har slitits här hemma. Bilder kommer !! Ikväll så har jag varit en sväng på gymmet och även myst med god mat tillsammans med pappsen och älsklingen. Nu, så blir det att packa resväskan för imorgon åker jag och familjen iväg för några dagar, mer om det imorgon för datan kommer såklart att följa med så uppdateringen blir som vanligt.
Godnatt, hoppas att ni mår bra ♥
 
Här kommer lite bilder på rummet som jag knäppte precis
 
 
 

Lyckad fredag-massa bilder

Godmorgon ! Igår gjorde jag min sista arbetsdag för F.Y embassy och samtidigt som det såklart känns skönt att jag nu har dom sista veckorna lediga så kommer jag såklart även att sakna min goa arbetsgrupp och våra ambassadörer Sara och Hamza ! Lärt känna hel sköna människor under den här arbets tiden och jag har definitivt utvecklats kunskapsmässigt. Jag ska troligtvis fortsätta att utbilda mig till en ung ambassadör nu till hösten !
 
Gårkvällen blev allt fin den med. Vi var ett härligt gäng som roade oss på svenskholmen vid vattnet och riktigt roligt hade vi det. Sedan vid halv elva tiden bar det av vidare mot staden (uddevalla kalaset), dock fick jag världens magknip och Amandas telefon blev stulen så det kunde ha slutat bättre. Jag åkte hem redan vid tolv tiden och kommer hem till ett sprillans nytt rum, åh så fint är det, är riktigt nöjd ! Bilder på rummet kommer imorgon för nu är det dags att sätta fart på dagens planer !

HTC sensation xl till salu !!

Nu är det som såhär att min vän Linnda säljer sin HTC sensation xl inklusive ett skal för 2700 - 2800 kr. Hon har haft den under väldigt kort tid så den är med andra ord fin och hel. Så ifall någon av er eller någon som ni känner är intresserad så kontakta antingen mig eller Linnda Mustafa på facebook !!
 

En riktigt bra dag!

Hello, varit en riktigt riktigt bra dag och kväll ! Åh, jag mår så bra. Vi i F.Y embassy var ute idag på stan på uddevalla kalaset och pratade med folk osv, kom gärna ner imorgon och prata med mig ifall ni är intresserade av att veta mer eller jobba inom detta ! Så, det var i vilket en rikigt bra dag i solen. Satte vi oss även i margretegärde parken under lunch rasten och åt cactuz sallad, så mysigt !
Nu ikväll så har jag myst med grillmat och annat gott tillsammans med Kiffe, David, Nathalie och Albin. Riktigt go kväll ! Men nu så ska jag återgå till mina vänner, vi sitter just nu ute i trädgårn och myser. Ha det bäst, hoppas vi ses imorgon !!
 
 
 
 

13 things about myself

 
1. Jag kan nästintill inte sitta eller stå still. Måste alltid röra på benen haha.
2. Jag har "fobi"  för folk som biter på naglarna. Även fast jag själv gör det ibland då jag är nervös eller tänker.
3. Jag trivs som allra bäst när det är mycket folk i min omgivning, tillexempel i ett stort kompis gäng eller i en storstad.
4. Jag klarar inte av allt för negativa eller otacksamma personer, som aldrig blir glada eller nöjda vad man än gör eller planerar.
5. Jag är ett slags kontroll freak haha, jag är alltid den som planerar och ska ha koll på allt oavsett vad det gäller.
6. Jag blir väldigt lätt rastlös, det räcker med en hemma dag utan att ha något att göra så blir jag helt tokig och känner mig ensam. Haha otroligt jobbigt, vill alltid ha alla dagar planerade,, spelar ingen roll om det är något litet bara det är något. 
7. Jag älskar att lära känna och komma i kontakt med nya människor.
8. Jag pratar väldigt mycket haha.
9. Rykten och fördomar tål jag inte, tror någon något illa om mig så vill jag genast ändra det till motsatsen.
10. Jag har tvångstankar över små saker, till exempel att behöva tända och släcka lampan en extra gång varje gång jag kommer in i mitt rum.
11. Jag vill alltid se saker och ting ifrån den ljusa sidan, I belive that everything happens for a reason.
12. Jag är en tjej med höga drömmar och ambitioner, I know I can do this !
13. Jag är en glad och taggad tjej för det mästa alla har sina bad days men man får tillåta sig själv att ha helvetes dagar också. It's ok not being ok.
 
haha. vet inte riktigt varför jag gjorde detta men ifall detta är något som ni tycker är lite småkul så kan jag ju fortsätta med det så att ni lär känna mig bättre? Kommentera gärna isåfall.
Vill bara meddela att imorgon (torsdag) och på fredag så kommer vi i F.Y embassy att vara ute på stan under uddevalla kalaset och fältarbeta. Vi kommer att hålla till på torget så ifall det är något ni undrar över angående det som vi står för eller kanske är intresserad av att själv bli en ung ambassadör? Kom isåfall fram till någon utav oss på torget så får ni vidare information. Vi kommer att vara där hela dagen fram tills kl sex. Hoppas vi ses där !
 
En bild som blev tagen idag under jobbdagen då vi hade en femtonminutare rast, vilket vi tog vara på uppe på taket i solen.
 
 
 
 
 

24th of July 2012

Godkväll, nu under vardagarna då jag jobbar kanske mina vardagar inte är så värst händelsefyllda men till helgen så drar mitt liv igång igen så då blir det väl lite roligare här haha ! Idag så har jag som sagt jobbat och nu ikväll så har allt grundjobb gjorts inför målningen. Har inget rum för tillfället så det känns lite sådär haha men så fort som detta blir klart så kommer det till att bli riktigt grymt ! Hoppas att ni haft en bra dag trots vädret, imorgon ska det ju tydligen bli sol. Roligt för er som kan vara ute och ta vara på det haha, well goodnight ♥
 
 

23 Juli - Work, training, cleaning

Puuh, detta har varit en relativt jobbig dag. Jag har arbetat från 10.00 - 17-15 (vi fick sluta 45 min tidigare, yey), efter det åkte jag direkt mot gymmet för att köra slut på mig själv (man får brutalt mycket spring i bena på mitt jobb.. sitta still i så många timmar är inte min grej, haha jag kan inte sitta still) och efter träningen så åkte jag hemåt för att bära ut allt ut ifrån mitt rum, alla små saker, alla lådor skulle tömmas och så alla möbler.. herre jisses sicket jobb, sjukt hur mycket saker jag har överallt ! Imorgon så sätter vi igång med att måla rummet iallafall så det ska bli skönt att få starta upp med det. Men, nu så hade jag tänkt att öva på dansen och sedan krypa i säng så att jag är pigg imorgon då ännu en tuff dag väntar. Inget sommarlov här inte haha...
 
 
 
 
 
 
 

I am alive dudes

Hello, inte världsbäst uppdatering idag men jag har varit busy all day long. Gårkvällen blev iallafall himla bra ! Började på Annies båt där vi var ett glatt gäng tjejer och killar, sedan vidare mot fallens dagar ! Kom hem vid halv tre tiden inatt/imorse, med andra ord en riktigt rolig kväll !
 
Idag så har jag varit iväg till borås tillsammans med mamsen där vi har besökit en nelly.com outlet med en massa fint till billiga priser ! Fick dels fyndat ett par falska jeffrey campbell för 99 kr, inte illa kirrat ! Ikväll var jag en sväng ute tillsammans med Rasmus och Lukas och så har jag även varit på promenad tillsammans med Nathalie för att få pratat om en massa, det behövdes verkligen ikväll så det var skönt. Just nu är mitt rum kaos för håller på att tömma garderoben, byrån, skrivbordet, under sängen.. Ja everything ska ut ur rummet så att vi kan börja måla på tisdag. Herre jisses sicket jobb haha. Men nu måste jag sova för imorgon väntar det en arbetsdag. Godnatt, hoppas att ni haft en bra helg ♥
 
 Här kommer bilder ifrån gårkvällen och några är tagna ifrån billgrens blogg plus bilder ifrån dagens köp

21 Juli - fallens #2

"Godmorgon" skulle man kunna säga. Precis hemkommen från Albin, där jag sov inatt. Gårkvällen blev sådär haha, mysigt tillsammans med vännerna på fallens iallafall men hoppas på bättre ikväll ! Då blir det att åka till fallens ikväll igen med ett gäng vänner. Idag så har jag lite saker som jag måste få gjort. Gymma, prata med min frisör angående hårmodevisningen, ringa och gratta kusinen och öva på dansen. Nu så blir det fika ute i solen tillsammans med familjen så vi höres mer imorgon !
 
Bilder ifrån gårkvällen
 
 
 

Fallens dagar #1

Nu går jag på helg, wiho ! Sista arbetsdagen för den här veckan är nu avklarad och på måndag kör det igång igen. Ikväll ska jag till fallens dagar tillsammans med ett gäng vänner. Det blir jag, Amanda, Cornelia, Linda, Johanna, Nathalie, Annie, David, Fredde, Henke och Albin vad jag vet som ska med. Så vi är ett gäng som tar tio i sju bussen. Ikväll så sover jag även hos pojkvännen som varit i Grebbestad i en vecka nu men är hemma över fallens. Men, nu så måste jag göra iordning det sista så jag uppdaterar mer imorgon. Ha en bra kväll !
 

19 Juli 2012 - #work #training #tanning #friend

Gick och la mig lite för sent inatt så var lite seg på jobbet idag men det rullade på bra ändå ! Efter jobbet bar det av mot gymmet nästintill direkt. Körde ett sh'bam pass, sedan kom Nathalie och så gymmade vi tillsammans, vi körde lite maskiner, crosstrainer och så egna styrke och stretch övningar. Tog även en 20 minutare i solariet som belöning efter över 2 h träning. Var även riktigt skönt att snacka loss lite med en fin vän, på jobbet måste man tänka på vartenda ord som man säger eller hör och analysera det nogrant så då är det skönt att bara släppa på gasen och snacka med någon utan att behöva tänka ungefär haha. Nu så blir det bed time så att jag är lite piggare imorgon förhoppningsvis. Godnatt !
 
Förresten till dig som undrade igår vart bliss dance kommer att hålla hus så är det i agnebergs hallen och det kommer att starta upp v.36 har jag jag för mig.. Dock kommer det inte att vara lika många grupper här i Uddevalla som på andra ställen i Sverige (tex Göteborg) utan 14 åringar kommer till att vara dom äldsta om jag inte är helt ute och cyklar haha..
 
En bild på min svettiga vän ifrån gymmet förut. Förlåt för dessa tråkiga bilder nu mitt i veckan, men det blir lätt så, nu till helgen så ska kameran dock med !
 

Fråga angående dans-video

Anonym: kan du inte lägga upp en video på när du dansar? snälla
 
Svar: Det ska jag göra, thats a promise ! Jag själv har velat göra en koreografi, spela in den och ladda upp den hör för er. Tror jag har en lokal där jag kan lösa detta så hoppas på det.. Dock så kommer detta att bli ungefär den slutet av första veckan eller andra veckan i augusti då jag verkligen inte har någon dag eller kväll ledig fram tills dess, för detta kräver trots allt minst en hel dag utav jobb och svett haha. Men jag ska lösa detta till dig/er !!
 
 
 

Today and tonight

Tredje jobbdagen avklarad! Även idag har det varit en rolig och lärorik dag då vi pratat en hel del om jämnställdhet, misshandel osv. Efter jobbet så åkte jag hem och åt och så kom Amanda till mig, tog vi kvart i åtta bussen tillsammans med David, Nathalie och Fredde ut mot skepsviken där vi skulle ha lite födelsedags firande för Fanny. Tyvärr så blev inte kvällen som vi tänkt oss men så är det ibland helt enkelt ! Är iallafall hemma nu och ska gå och lägga mig för att orka upp imorgon då det vankas jobb igen. Godnatt allihopa
 
En bild som jag tog förut på skepsviken på solnedgången haha i brist på annat.
 

Two Questions

Anonym: Finns bliss dance här i Uddevalla , isf vart håller det hus då ?
 
Svar: Det ska starta upp här i Uddevalla nu till hösten, jag vet dock inte vart det kommer till att hålla hus än utan jag får vidare information angående detta på min audition !
 
 
Anonym: Skulle inte dunjobba för någon pizzeria eller vadan de va också??;o
 
Svar: Jo, det var ju så det var sagt men revisorn har fortfarande inte kontaktat mig så ifall det blir något extra jobb där längre fram eller ej det återstår att se haha..

Wihoo, detta har varit en riktigt bra dag !

Idag har det varit en sådan där toppen dag då bara allting känns så rätt och går bra helt enkelt. Det har varit roligt på jobbet men också så fick jag den glada nyheten under lunchrasten då jag fick ett mail ifrån bliss dance academy att jag har blivit antagen på audition den 2e eller 3e augusti !!! Jag kan inte sluta och le haha. Efter man har varit på audition och visat upp koreografin som jag nu ska öva in hemma så kommer några att bli antagna till en utbildning på tre dagar och därefter bli danslärare för antingen 2-8 åringar eller 9-14 åringar! Jag kommer troligen att försöka rikta in mig på dom äldre eleverna. Så med andra ord är jag exided och nu är det hårdträning dom sista två veckorna som gäller. Den 2e augusti var det exakt två månader sedan jag stod på dansgolvet så det är klart att det kommer kännas lite ovant att dra igång på ett sådant sätt, men det är bara att köra på och ge 100 % !
Men nu så ska jag iväg mot gymmet för att träna bort överskotts energi och bara låta svetten rinna !!!
 
Och såhär såg jag ut imorse då det bar av mot jobbet. En solig dag har det varit idag, det har vi tagit vara på på rasterna !

Måndag 16e Juli - lång text

Kvällen har spenderats ute på Snäckan för att fira Agnes födelsedag tillsammans med Sofia, Kattis, Johanna, Ebba och Evelina. Det blev god mat och allmänt mys bara ! Jag beställde in en bakpotatis med räkröra, riktigt gott.
 
Idag var det som sagt även min första arbetsdag för F.Y. Embassy. Jag har hamnat i en riktigt skön arbetsgrupp och jag känner att jag trivs och kan stå för mina åsikter i dom diskutioner som vi har haft hittils. F.Y Embassy är som sagt ett projekt där man arbetar med bla, mänskliga rättigheter, samhällsfrågor, integretion, rasism m.m. Vi diskuterar och fördjupar oss i detta så idag har vi diskuterat och kört heta stolen övningar. Vi kommer även att arbeta med fältarbete, alltså ute bland folk som på uddevalla kalaset (aka fjorden) nästa vecka ! Detta projektet har nu även börjat att sprida sig internationelt och har blivit rätt så stort faktiskt. Jag är nöjd över att få chansen att vara en del av detta arbete ! Så, det var en kort förklaring över vad det som jag arbetar med nu i sommar faktiskt är.
 
Imorse körde jag även ett hurtigt bodybalance pass kl åtta på morgonen. Inte illa kirrat för en morgontrött tjej som vänt på dygnet. Nu så blir det att vända tillbaka det igen. Var i vilket fall skönt med ett gympass på morgonen som start på dagen.
 
Nu, så ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon då ytterliggare en arbetsdag väntar. Börjar 10.00 i stadshuset och slutar 18.00.
 
Men först svar på en fråga !
Annie: heej jag såg en bild på dig i nathalies blogg när ni var i skara du hade på dig en dödskalle halsduk har letat efter såna o princip överallt vart köpte du dina och för hur mycket?:)
 
Svar: Den är köpt i Grebbestad och kostade 149 kr. Men jag har för mig att den även finns på antingen stylebytyra eller nelly.com !
 
Först en bild från ikväll och sedan en matbild från kalaset igår.
 
 
 

F.Y embassy - första jobbdagen idag

Detta är ett tidinställt inlägg så just nu är klockan 08.00 och jag är på motionshuset för att köra bodybalance innan jobbet. Hurtigt värre att dra och träna innan första jobbdagen. Bra där Nathalie ! *applåder*
Idag är det som sagt dags för min första jobbdag för F.Y embassy ! Jag är riktigt förväntansfull och jag hoppas att jag kommer till att trivas. F.Y embassy är ett projekt som jobbar mot rasism och med samhälls frågor osv. Så detta ska bli riktigt lärorikt och härligt att få chansen att arbeta med. Än vet jag inte så mycket utan jag får berätta mer ikväll om detta !
Ikväll efter jobbet kl halv sju så ska jag till snäckan för att äta god mat och fira Agnes som fyllde år igår tillsammans med Ebba, Johanna, Kattis, Evelina och Sofia. Ska bli mysigt ! Så jag uppdaterar mer så fort som jag har kommit hem ikväll.
 

Gårkvällens festligheter i Grebbestad

Gårkvällen blev minst sagt lyckad. Först så började jag, David, Ragnar, Kiffe, Albin, Jonis, Jennifer, Lovisa, Sara, Madde, Hanna, Danne och Nathalie hemma hos David med att ladda upp inför kvällen. Vi tog 18.02 tåget mot Grebbestad och väl där så var det ös på bryggan och på berget resten utav kvällen. Sov jag, Kiffe, Nathalie och Albin i hans sommarsstuga också, mysigt !
Nu så är jag hemma och här vankas det kalas så jag måste avsluta nu för gästerna kommer.. Jag uppdaterar er mer senare men tills dess så får ni lite mobilbilder ifrån gårkvällen att glutta på. Hoppas att ni alla hade en tokbra kväll igår ♠ (det skulle bli ett hjärta, orkar inte ändra haha..)
 
 
 
 

Grebbestad Karnivalen

Hellooooo everyone ! Nu så är taggandet inför kvällen igång och jag har precis kommit hem ifrån ett svettigt gympass. Och om två h är vi ett gäng tjejer och killar som ska hem till David och ladda upp inför kvällen innan det bär av vidare mot Grebbestad kl sex ! Ikväll är det nämligen dags för Grebbestad Karnivalen, wihooo! Vi är några som kommer att sova i Albin sommarstuga också så det känns bra. Kommer med andra ord inte hem inatt utan uppdatering blir det imorgon. Ses vi i dimman ikväll ?

Godnatt sweeties

Thursday, idag har det varit sånt där halv bra väder som vanligt.. Sol och regn-moln blandat så man vet aldrig vad som ska göras, lägger man sig ute och solar för att solen lyser så kommer ett gigantiskt regn moln och lägger man sig inne för att kolla film så blir det strålande sol ute. Haha svensk sommar säger jag bara!
Jag har iallafall spenderat dagen tillsammans med pojkvännen. Vi har hunnit med en promenad då solen lös, varit på gymmet och kört ett spinning puls pass och även styrka på det. Vi har även haft grill mys tillsammans med hans familj då majskolv, kött, kycklig, potatisgratäng och sallad stod på menyn. Och så har vi avslutat dagen med att halv kolla tv och bete oss som 5 åringar, haha störd humor har vi, lika bra.
Nu är det säng dags för min del så godnatt alla nattugglor som är vakna och läser detta innan sängen kallar.
 
Vill förresten tacka Sofia Morgardt för min nya header som jag nu hoppas att alla ser !
 
Min prins, jag älskar dig  ♥
 

Makeover

Snart är det dags att ge mitt rum en makeover. Väggarna ska målas om (vita, just nu är mina väggar ljusgula..), det ska möbleras om, tvn ska kastas ut då jag känner att jag aldrig kollar varken på tv eller film på den, istället ska jag införskaffa mig en klädhängare (jag har redan två stora garderober plus lite kläder hos far min men jag får ändå inte plats..), nytt och fräscht ska upp på väggarna, bilder på vänner och memories ska skrivas ut och ramas in, ska även införskaffa mig lite små saker till rummet.
Just nu är mitt rum så himla rörigt på något sätt, det spelar ingen roll hur mycket jag än städare det det är fortfarande så rörigt. Jag vill att mitt rum ska vara enkelt, stilrent och fräscht i vita och ljus bruna färger med någon enstaka färgklick. Detta kommer att ta tid men när det väl är färdigt så kommer det att bli så fint och jag kommer att trivas ännu bättre än vad jag redan gör. 
 
Vet inte riktigt varför jag skrev det här halv långa "ointressanta" inlägget men jag kände att jag var tvungen att uppdatera bloggen med något litet innan jag kommer hem ikväll och kan skriva om dagen i text och bild form. Så detta får duga tills jag kommit hem senare ikväll. 
 
Har ni förresten några fler ideer än dom jag redan har till hur mitt rum kan tänka sig att se ut? Hur ser era rum ut? Rummet speglar trots allt personligheten hos en person till viss del. 
 
 
 
 
 
 
 

Skara Sommarland och svar på en fråga

Idag har jag spenderat min dag på Skara Sommarland tillsammans med kusinerna och deras föräldrar, pappa och så Nathalie. Vi har haft en riktigt lyckad dag! Det hade kunnat varit liiite varmare, men man ska väl inte klaga, det var ju trots allt uppehåll och inte långa köer ! Rundade vi av med en taco bufé också, brutalt gott. Tog tyvärr inte sådär jätte mycket bilder eftersom att det är en vattenpark så är det lite svårt att springa runt med kameran och hålla den torr. Men någon bild blev det allt ! Hörs imorgon finisar ♥
 
Fråga angående Grebbestad Karnivalen nu i helgen.
Anonym: Vilka ska du på Grebbestad karnivalen i helgen med? :)
 
SvarVi håller på att planera kring detta så just nu är det lite halv klart typ så bättre om det när det närmar sig haha.. Men vi är några tjejer och killar som kommer till att tagga till och dra dit tillsammans iallafall :)
 
Dom två översta bilderna är tagna ifrån billans blogg.
 
 

11 Juli - Skara Sommarland

Godmorgon alla morgon pigga människor out there ! Detta är ett tidinställt inlägg som jag skrev då jag kom hem inatt, för jag visste att jag aldrig skulle orka sätta mig och blogga halv sju på morran. Anledningen till att jag är vaken så tidigt är för att jag ska till skara sommarland idag, wihoo! Det var flera år sedan jag var där och jag är peppad gånger tusen. Det är jag, Nathalie, Emil, Samuel, Karin, Johan (?), pappa och kanske farmor som åker iväg idag. Roligt !!
 
Spökjakten inatt på emaus var allt intressant den haha jag hade ingen aning om vad som väntade men väl där så var vi en jädra massa. Det var jag, Ebba, Felix, Albin, Kim, Oliver, Lucas, Marika, Julia, Bellan, Frida, Anton, Elin och så var det ett gäng grabbar till. Vi var ett gäng med andra ord. Haha har inget specielt att säga förutom att jag är jävligt lättskrämd haha. Var hemma vid halv två tiden och då satte jag mig och skrev det här, kände att det var lika bra.
Men, nu vet ni vart jag kommer till att hålla hus idag så vi får se om det dyker upp någon mobilblogg eller något mer tidinställt. Have a nice day
 
 
 
 

Bio på bergakungen i Göteborg

Idag har jag som sagt varit i Göteborg tillsammans med Ebba och kollat på bio på sallong bergakungen. Vi såg på filmen LOL (miley cyrus nya film) och den träffade verkligen mina förväntingar, så bra var den (kategori: "tonårsfilm"). Så det har varit en bra dag i götet! Just nu så tar jag det lugnt och laddar inför att bege mig utåt på spökjakt inatt vid  tolv tiden tillsammans med ett stort gäng tjejer och killar haha herregud.. Det var Felix och Lucas som hörde av sig till Ebba angående detta och fråga mig inte vad det handlar om, jag får väl uppdatera er om detta när jag väl är hemma igen haha. Usch, jag som tycker att sånt är så äckligt, kommer bli paranoid för livet haha. 
Och förresten så ringde världens bästa Linnda mig direkt ifrån Kosova idag !! Åh, det var så roligt att få höra hennes röst.
 
ps. Nu när jag vet att min header inte syns så får jag försöka årdna detta någon dag.. Så tråkigt kan det ju inte se ut länge till ! Vet dock inte hur man ändrar header på nya blogg.se så om någon vänligsjäl kan detta så kontakta mig gärna på facebook.
 
 
Haha oj vad liten bilden blev.. Detta var iallafall filmen som vi såg ! LOL.

Godmorgon - syns min header?

Godmorgon solstrålar
 
Jag har en väldigt viktig fråga till er, syns min header? Jag vet att den inte syns ifalla man läser min mobil via bloggen (eller?) men nu så har den börjat att synas ibland och ibland inte för mig även på datorn så jag undrar ifall ni som läser bloggen via datorn ser min header ? Väldigt tacksam för svar så att jag kan ändra detta snarast ifall det visar sig att ni inte ser den.
 
Nu så måste jag rusa mot tågstationen. Jag och en vän ska ner till bergakungen i Göteborg och kolla på filmen LOL (miley cyrus nya film). Den verkar riktigt bra så hoppas på att den träffar mina förväntingar. Någon som sätt den? Är den bra? Men nu så måste jag rusa, ha det bra
 
Get pink , sätt färg på vardagen

gymmet • släktkalas • minigolf • movietime • mcwrapjakt

Usch och fy, jag har fått dras med världens huvudvärk idag och ikväll, den vill verkligen inte ge med sig ! Så jag får hoppas att en god natts sömn hjälper. Ställde klockan på 10.30 imorse vilket är rätt tidigt för att vara sommarlov (tycker jag), skulle vara på gymmet halv tolv för att träna tillsammans med Sara. Åkte efter det vidare på släktkalas och där har jag spenderat hela dagen. Framot sju/halv åtta tiden på kvällen åkte jag och Nathalie iväg och spelade minigolf, hon vann med tre poäng.. Lite nostalgikänsla på det, längesedan man spelade nu. Åkte vi sedan och tankade och därefter hem till mig. Kollade vi på step up två hos mig. Efter vi sett klart på filmen så beslutade vi oss för att åka ut på mcwrap jakt, vi åkte runt i hela stan och ut i skogen haha men vi fick tag på två st. Wiho, sicken fångst ! Är iallafall dödstrött och med världens huvudvärk så godnatt nu allesammans. Kisses and hugs
 

Lunch på laxbutiken, bodybalance, häng i kvällsolen

Är riktigt trött nu så nu är det dags för sängen känner jag.. Det har iallafall varit en riktigt skön dag. Avnjutit en fruktansvärt god lunch ute på laxbutiken tillsammans med mamma och Christian lite för att fira att han fyller år idag ! Återigen, grattis !! Till efterätt toppade vi (eller rättare sagt jag) detta med glass i stora lass, inklusive hur mycket tillbehör man ville. Snacka om att man frossade, haha lika bra. Körde ett bodybalance pass på gymmet ikväll tillsammans med Ebba, fick bränna bort lite av all mat man proppat i sig haha. Efter det träffade jag Jennie och så satte vi oss ute i kvällsolen och åt lite gott (bla keso och en drick youghurt) och tjötade. Härligt ! Avslutade med en promenad hemåt, fick invigt mina nya skulcandy hörlurar.
Nu blir det bedtime, so goodnight
 

Because you only live ones

Hellooooo everyone. Gårkvällen blev riktigt lyckad, I had a awesome night. Spenderade kvällen hemma hos Sebbe som hade fest. I början då vi kom var det inte så där jätte mycket folk där men tillslut så vart det sjukt mycket folk överallt, så det vart riktigt roligt. Kom Albin och hämtade mig och så sov han hos mig sedan.
 
Nu snart så bär det av mot laxbutiken tillsammans med familjen för att luncha och fira Chrisitan som fyller år. Grattis !! Vid halv sex tiden blir det ett bodybalance pass och efter det ska jag träffa Jennie. Så ser min söndag ut. Perfektion. Men jag måste ruuusa på toa nu så här kommer några bilder ifrån gårkvällen lite snabbt.
Dagens outfit, bättre bild kommer senare. Detta toppar jag med ett par boots med liten klack till också.

7e Juli 2012

Hello folks. Fint väder, huh? Alldeles klibbigt, känns som om åskan är påväg.. Mysigt faktiskt hehe. Idag så har jag hunnit med att vara en sväng på Torp för att få köpt presenter till Emil som fyller år iövermorgon och så fick jag även köpt mig två finfina klädesplagg till mig själv också. Även varit en sväng på gymmet. Om en halvtimma ska jag åka och möta upp Amanda, och senare under kvällen så möter vi upp Fanny och så åker vi till Sebbe. Jag uppdaterar er med färska bilder inatt då jag kommit hem.
 

Avkopplande kväll med två fina vänner

Det blev en lugn kväll för mig, Johanna & Ebba ikväll. Massa deep talk och gott att äta. Skönt det också ! Jag har väl egentligen inte så mycket mer att säga än att vi hörs imorgon. Så godnatt alla mina fina läsare, hoppas att ni haft en underbar dag ♥
 

Rainy day - 6e Juli

Riktigt piss väder ute idag, men det gör inte mig så mycket för dagens aktiviter krävde ändå inget solsken såatte. Idag har jag hunnit att dammsuga och damma huset, skickat in en jobbansökan, varit på gymmet och kört slut på mig själv och lagat mat. Ikväll vid sex/halv sju tiden så ska jag träffa Johanna och Ebba så får vi se vart kvällen för oss. Jag uppdaterar mer då jag har kommit hem ikväll, vilket kan bli rätt sent. Ha det så bra tills dess godingar
 
Förresten så kom två av mina och Nathalies mobilskal och skor med posten idag. Lycka !
 
Ytterliggare en bild ifrån fotografering, jag har ett gäng på lager haha.

1 comment

Anonym: Vart har du köpt den svarta toppen å oljan ? Så himla snygg är du ! Vill vara precis som dig !  Har en liten fråga till , jag gillar en kille å vi har varit på g men nu så gillar han mig inte längre men vi har fortf kontakt med varandra Vad ska jag göra ?  Älskar dig ! Puss :-* <3
 
Svar: Toppen är köpt på bikbok, fast för kanske ett år sedan eller något, men det kan såklart hända att det fortfarande finns något liknande. Oljan fick jag av pappsen, men sådan olja finns väl att köpa på affärer som kicks, Åhlens osv. Kanske tillochmed mataffärer, så kika runt lite !
Först och främst hur vet du att han inte gillar dig längre? Har han sagt det eller känns det bara så på sättet han beter sig? För ifall han inte sagt att hans känslor för dig har försvunnit så behöver det inte alls vara så, han kanske bara känner sig lite osäker på vad han vill i nuläget. Eftersom att ni fortfarande har kontakt med varandra efter detta så verkar det inte som om han är helt ointresserad.. För många kan nog vilja bryta kontakten med varande helt efteråt, så det är ett stort plus att ni fortfarande pratar. Jag tycker att du ska ställa honom mot väggen och säga som du känner och fråga honom hur han vill ha det, så att han inte ger dig några falska förhoppningar. Säger han då att han inte är intresserad på det sättet då finns det tyvärr inte något mer du kan göra.. Då får du försöka att gå vidare och inse att din dyrbara tid bör slösas på någon som förtjänar den.
Förresten, så himla glad gjorde du mig av din fina komplimang. Tusen tack, detta var en riktig boost. Puss ♥
 

båttur • solning på en ö • middag & tjejmys

Sicken underbar dag och kväll det har varit ändå. Båttur ute i Grebbestad till en ö följt av massa solning (vilket ledde till överhettade och röda kinder) tillsammans med min kärlek. Kvällen har spenderats tillsammans med Kattis, Cornelia, Johanna, Linda & Ebba. Middag hos Johanna och massa prat och mys i kvällssolen. Senare så åkte några av oss vidare mot sunningen för att mysa vidare där. Stört skön kväll ! Men är lite små förkyld så får lägga mig nu så att jag blir frisk någon gång. Godnatt ♥
 
Lite bilder från dagen och kvällen

hoping for the best but expecting the worst

Godmorgon ! Nu är jag verkligen uppe med tuppen kan man säga. Fy, för att gå upp så här tidigt då det är sommarlov men jag har en fullspäckad dag och kväll fylld utav roligheter så man ska väl inte klaga inte. Om en 1 h så kommer pojkvännen och hämtar mig så ska vi åka ut till Grebbestad och åka ut med båten där till en ö och bara slappa i solen. Ska bli så skönt ! Ikväll vid sju tiden så blir det lite tjejmiddag hemma hos Johanna och efter det då det var tänkt med tältning så blir det istället lite badande och grillning på det. Tältning blir det på måndag iallafall ! Detta låter riktigt bra så nu ska jag dra mig. Ha en underbar dag nu kära läsare så får jag mobilblogga senare.
 
Naken nattdoppet inatt tillsammans med Nathalie haha.. Lite små kallt i vattnet men mysigt som tusan var det. Man får passa på nu när det är sommar och man är ung och galen haha.
 

Pizza i solnedgången, nattdopp

Är med Nathalie och vi har precis varit på skepsviken och suttit uppe på en kulle och ätit pizza i solnedgången. Jätte mysigt var det verkligen, vi satt och kollade igenom våran "sommar lista" som vi gjorde i våras på saker som vi skulle göra nu i sommar. Vissa saker har vi bockat av och vissa saker har vi nu planerat in. Mycket roligheter inplanerade nu resten av sommaren, varje vecka händer det en massa, kul ! Nu så ska vi äta våra nachos med dipper medans vi beställer mobilskal ifrån fyndiq.se och inväntar natten då det blir ett nattdopp. Vi talas kanske mer inatt efter nattdoppet. Galet !
 
 
 
 
 
 

4e Juli 2012

Hello there guys. Hittils idag så har det inte varit något vidare väder men nu så börjar solen titta fram.. Får hoppas på strålande väder imorgon då en båttur i grebbestad, middag med tjejer och tältning står på schemat. En fullspäckad dag och kväll imorgon som kräver fint väder så får hoppas på det bästa. Idag så har jag iallafall haft en lugn dag hittils. Varit en sväng nere på mammas kontor och provat ut ett par löparskor, annars inget intressant att säga om dagen. Snart så ska jag röra mig bortåt mot ica där min vän sitter och säljer jordgubbar och efter det så ska jag och Billan (aka nathalie haha) umgås och spendera kvällen tillsammans. Inatt blir det även ett nattdopp, galet
Redan publicerad bild på mig och tjejerna, men har inte något vettigare att erbjuda för tillfället
 

Goodbye my beautiful bestfriend

- Bild från skolavslutningen (därav tårarna i ögonen på oss, pappa fick knäppa bilder mellan alla tårar haha..)
 
Idag så åker min fina bäsis Linnda iväg mot Albanien, Kosovo & Kroatioen i hela 5 veckor (!!). Vilket är en väldigt lång tid. Jag och Linnda har varit osärbara ända sedan 4 års åldern och varje sommar så har Linnda åkt iväg ifrån mig. Jag minns när jag var liten och skulle vinka hejdå till Linnda och hennes familj, då sprang jag ner på vägen och stod och vinkade adjö med ett par trosor (förhoppningsvis rena) haha. Jag satt och grät på trappan för att jag inte ville att hon skulle åka iväg.
Jag vill bara hälsa det här till dig Linnda att jag kommer att sakna dig och tänka på dig. Hör av dig så ofta du kan och ha det förjäkla roligt och skönt nu för det förtjänar du. Jag älskar dig ♥

Volleyboll & roligheter tillsammans med vänner

Åh, sicken bra dag och kväll detta har varit ändå ! Nu ikväll så har jag hängt på volleyboll planen tillsammans med Ragnar, David, Johanna, Fredde, Linda, Albin och Nathalie. Vi har spelat volleyboll, fotboll, sprungit runt och varit galna haha, lyssnat musik, snackat, skrattat, ja bara umgåtts och haft det roligt tillsammans helt enkelt. Även varit en sväng hos Linnda där Martina också var, fick säga hejdå till dom. Linnda som åker iväg imorgon i 5 veckor och Martina som snart åker tillbaka ner till blekinge dit hon flyttat, nu dröjer det cirka tre månader innan hon kommer tillbaka igen. Shit.. Men, nu så måste jag sova så godnatt finisar
 
 
 

Sitter på bussen

Sitter i bussen påväg från Göteborg tillsammans med Linda J. Genrepet i scandinavium inför invigningen av partille cup var hur häftig som helst ! Otroligt mycket bra dans och musik. Så det har varit en bra dag  i solen hittils. När vi kommer hem så bär det av mot skepsviken tillsammans med ett gäng kompisar för beach volly och lite trevligheter. Uppdaterar er me senare då jag kommit hem. 


If you can't love yourself, than who can?

Godmorgon alla glada och sura !
 
Idag så är det stråååålande väder och om en halvtimma ska jag åka ner mot tågstationen tillsammans med Linda J för att bege oss mot Göteborg. Vi ska till skandinavium och kolla på general repitionen inför partille invigningen. Awesome ! Vi kommer hem vid fyra tiden ieftermiddag igen så då blir det solning och kanske lite bad tillsammans med friends. Men, nu så måste jag pysa jag tänkte bara uppdatera er om vart jag kommer till att hålla hus denna soliga tisdag. Ha en fantastisk dag ♣
 

taco mys kväll med tjejerna

Har tacomys kväll med massa skönt snack och skratt t tillsammans med tjejerna, sara, martina, linnda, annie och linda. Detta är en mobilblogg så jag fattar mig kort. Vill bara meddela att jag har kommit in på estet dans med 285 poäng ! Lyckan, alltså fy vad jag längtar tills hösten haha och så haer sommaren precis börjat.. ni 96or som läser detta vad ska ni gå ? Men nu så ska jag återgå till tjejerna så vi hörs antagligen mer senare. Ha det bra ! 

i

godmorgon - 2 juli 2012

Godmorgon mina fina, har ni sovit gott?
 
Själv gick jag och la mig halv fyra och steg upp kl tolv så några timmars sömn blev det allt. Jag har nu ätit brunch och ska om en liten stund iväg mot gymmet. Får försöka springa några km idag även fast jag inte är så pepp påt, får kötta på och tänka på dansen vilket är min stora tränings motivation. Det blir så sjukt mycket lättare och roligare att tränna ifall man har mål att kämpa mot. Iallafall, vid fem tiden ieftermiddag så har jag lite planer tillsammans med några vänner, Annie, Sara, Martina, Linnda och kanske Linda då vi ska umgås och ha det mysigt med tanke på att Linnda åker iväg nu på onsdag och kommer inte hem förens den 9e augusti (!!) så vi vill träffas och ta vara på den "sista tiden" tillsammans innan hon drar. Men jag skriver mer om det senare, ha en fin dag fram tills dess
 
Fick förresten en fråga ifrån en anonym person som frågade ifall jag dricker och som svar på din fråga så ja jag dricker ibland då det vankas festligheter !
 
En bild ifrån cross vm som Nathalie knäppte
 

Sommarkväll

Blev en sen kväll idag igen, damn it.. Kom inte hem förens halv två tiden inatt. Dels varit hos Nathalie och kollat på em och spanien vann såklart överlägset (4-0) som nog ingen missat, unnade oss fet-mat undertiden. Efter det så drog vi oss utåt tillsammans med David, Fredde, Kiffe och Molnet. Kvälls promenad och så skulle killarna röka vattenpipa, så vi satt mest och chillade osv. Najs.
 
Två st bilder från ikväll
 

Yesterdays and todays dresscode

Ojojoj, andra inlägget idag woho jag gör framsteg på uppdateringsfronten ! Och gissa vad? Det kommer till att komma ett tredje inlägg ikväll, thumps up hehe. I brist på annat så kommer här gårdagens och dagens outfit!
 
Så här såg jag ut igår i mitt nya fina linne från monki och i mina låga jeans shorts från GinaT (som nästintill alla mina andra shorts haha) körde även på vita låga converse vilket jag ångrar med tanke på leran på campingen så är dom inte specielt vita längre om man säger så haha...
 
Dagens outfit kommer här. Körde på mitt nya linne som jag köpte på cross vm och så med mina favorit midje jeansshort från bikbok och mobilväska som jag fick i julklapp. Idag sattsade jag på svarta converse istället, smart drag.

Fullt ös på cross vm

Fullt ös. Gårdagen var helt galen men sjukt roligt hade vi det. Jobbet gick bra, häftigt att kolla på crossåkarna och så festligheterna på campingen bland alla sköna norrmän haha. Cross vm 2012 levererar ! Och det bästa av allt var ju att min saknade, bästaste Nathalie kom hem igår !! Så hon åkte direkt dit och så spenderade vi dagen och kvällen tillsammans. Åh, vad det var roligt att träffas igen !! Idag så är vi påt igen, så nu åker vi till glimmingen om en liten stund och så får vi se när jag kommer hem ikväll. Rätt så dålig uppdatering har det varit hittils i sommar men jag är glad att ni läsare hänger kvar ändå. All cred till er ♥
 
Några halv bra bilder från igår, vågade inte att ta med mig kameran så det är mobil bilder som jag bjuder på

RSS 2.0