Present shoppande + återträff

Hej på er godingar. Föreställningen igår gick bra och vi hade det lika roligt som vanligt och bara körde på. Mamma knäppte några bilder men eftersom att jag sitter i skolan nu så får ni dom när jag kommer hem ikväll. Efter skolan åker jag nämligen direkt iväg mot Torp för att köpa present till Amanda, Martina och Pappa. Alla fyller på en och samma gång känns det som, plånboken får lida men det är ju så roligt att köpa presenter till sina nära och kära. Efter det vid fyra tiden så ska jag iväg på återträff tillsammans med min gammla konfirmations grupp. Det ska bli riktigt roligt att få träffa alla igen för vissa har man ju inte träffat sedan i Augusti då vi konfirmerades. Är nog hemma vid halv åtta tiden igen så om vi inte hörs innan dess så skriver jag då. Ha en bra dag


Förresten förlåt Marielle för att jag inte såg din kommentar fören idag.. Nej, man hade inte behövt köpa biljett utan bara gå dit och betala 20 kr i dörren. Hoppas du har möjlighet att komma på lördagens dansföreställnig på östrabo, man köper sin biljett HÄR eller 2 h innan föreställnings dags då dom säljer alla resterande biljett möjligen lite dyrare.

haha en skön bild ifrån plåtningen, denna ska ej heller användas. åh, vad jag vill visa dom "riktiga" bilderna, dom är bara för bra tack vare grymma Bea !


Danceshow kl 20.00 på sinclair

Nu är det dags igen ! Kl 20.00 ikväll så är det dags för uppvisningsgruppens sista dansföreställning för allmäntheten den här gången. Det kommer att bjudas på allt ifrån street dance till balett, so be there, detta vill ni inte missa! Så nu ska jag ladda upp batterierna och åka iväg och köpa med mig ett gäng energi drickor så att jag klarar mig hela kvällen. Ska vara där kl fem och repa i 3 h innan det är dags. Och som om inte det vore nog så är jag redan dödstrött efter dagens idrott lektion. Sprang tio varv runt fotbollsplanen vilket motsvarar 2,5 km utan att stanna och gå emellan (!!) haha detta är stort för mig, jag har slagit mitt rekord ! Så mina ben känns som gele just nu..Men det är bara att tagga till nu, let´s rock the dancefloor tonight !!

En bild ifrån en solig dag förra veckan
                                                                   

Tuesday

Tisdag idag, tiden går och det närmar sig sommarlov, endast 6 st hel riktiga skoldagar kvar nu resten är lek och stoj. Härligt, men ärligt talat så känns det som att jag verkligen inte pallar med en endaste skoldag till.. Det är alltid så innan sommaren, man är skoltrött som aset. Men det är bara att kämpa på in i det sista ! Som sagt skola idag, fick reda på att jag fick vg på nationella i engelska vilket känns skönt. Efter skolan tog jag det bara lugnt fram tills halv sju tiden då jag åkte ner mot stan och mötte upp Linnda och David. Gick vi och kollade på dansettornas föreställning på sinclair. Alltid lika roligt att se ! Efter det tog vi oss en hurtig promenad och nu sitter jag här och ska hoppa in i duschen sedan sova.

Imorgon vankas det dansföreställning på sinclair där vi i uppvisningsgruppen ska visa vad vi går för. Så kom dit och kolla! Föreställningen börjar kl 20.00 och är inte längre än en halvtimma, plus det kostar endast tjugo kronor. Hoppas vi ses där !


Dagens enkla, vår outfit


Svar på två frågor

Emma: Hej tjejen!
Du är superfin och snygg!

Tänkte ställa två frågor bara,
Hur många läsare har du per dag?
Känner dy elin hallberg?

Tacksam för svar :)

Svar: Hej Emma, tusen varma kramar till dig ♥
Som svar på din första fråga så har jag cirka 200 unika besökare dagligen. Och som svar på din andra fråga så har jag och Elin dansat tillsammans så så sätt har vi ju träffats under träningarna och snackat med varandra och sånt men det är inte så att vi känner varandra "på det sättet".



Och till dig som inte fick svaret här och nu kan fråga mig på facebook istället så kan jag svara där, inte för att det finns så mycket att svara egentligen men det blir bäst så !

fotografering + 3 h dans rep

Godkväll. Jag är dödstrött efter en minst sagt hektisk men fruktansvärt rolig dag. Jag spenderade timmarna mellan halv åtta och halv fyra på John Bauer gymnasiet där jag var modell för duktiga Bea som behövde en modell till sitt projekt där hennes tema var kaos. Vi fick till några riktigt bra bilder men eftersom att dom bästa bilderna ska vara med på ett vernesace (stavning?) så får jag ej publicera dom förens den 11 juni.. Men tills dess kommer ni att få se lite andra bilder som vi plåtade ! Riktigt roligt var det, dels ett roligt tema och dels så är Bea så himla duktig på detta med fotografering och ideér, vilket gör allt så mycket roligare. Efter detta så åkte jag direkt mot sinclair för tre h effektiv dans reps tid. Körde igenom alla fem dansgrupper som jag är med i så att det ska sitta tills på lördag. Fick skjuts hem av Linndas pappa och nu har jag tagit det lugnt och laddat batterierna lite inför imorgon. Planer inför morgon dagen också, roligt roligt ! Men nu måste jag sova innan jag svimmar haha.. goodnight stars


Fick förresten en världsfin komentar förut från en tjej vid namn Elin, åh vad glad jag blev. Vissa är ju bara för gulliga ! Sedan så undrade även Ella ifall Nathalie Billgren har blogg och yes det har hon och den heter så mycket som www.nathaliebillgren.blogg.se !

En av våra sämre bilder, denna ska ej användas så den är alltså oredigerad och bara en bild tills vidare. Fler kommer imorgon !


photoshoot at John Bauer

hello guys. Detta är en mobil blogg, sitter at the moment och kollar medans Bea redigerar bilderna som vi plåtat idag. Jag har varit modell här på John Bauer idag för Beas projekt, vi skulle fota i kaos och det har varit riktigt roligt! Bra bilder och hon är riktigt duktig på att fota! Vi är klara här vid halv fyra tiden, då åker jag direkt till sinclair för 3 h dansrep inför föreställningen på lördag. Glöm inte att köpa biljetter ! Lång dag och nu måste jag återgå till fotandet. KISSES


#Lyckorus

Jag är så sjukt taggad på livet just nu men jag vet inte riktigt varför haha, kanske för att jag har så sjukt mycket roliga saker inplanerade nu innan sommarlovet eller så är det pga vädret. Jag har iallafall haft en skön söndag trots att den inte alls blev som planerad. Vaknade upp tillsammans med älsklingen, firade mammsen en liten snabbis för att det är morsdag idag, åkte sedan iväg ut och joggade kl elva tillsammans med en vän ( blev väl mest promenad och tjöt men men skönt det också ), åkte sedan till Skepsviken tillsammans med Nathalie, Robin, gerd, wille, jonas, felix och bellman. Solade lite, träffade sedan på några kompisar som jag låg och tjötade och solade lite tillsammans med osv osv.. Så har dagen fortsatt ungefär. En hel dag på skepsviken med andra ord. Jag och Nathalie Taby hade egentligen planer att ses idag men hon fick förhinder så antingen blir det en kvälls tur till henne nu eller så löser vi detta en annan dag. Sjukt skönt väder har vi haft den hör veckan förövrig och jag hoppas att det alla säger inte stämmer, att nästa vecka blir det sämre väder. Detta kan gärna få hålla i sig ! Livet leker när solen steker eller hur är det nu ?


Igår var jag som sagt på liseberg tillsammans med ett gäng mycket goa vänner. Från början var vi nästan 16 pers som skulle åka men jag kände att det blev lite väl många så tillslut blev vi den lilla rara skaran 6 st, vilket blev himla lagom det. Synd att några inte kunde följa med men så kan det bli ibland. Ingen har väl heller missat att Sverige tog hem ESC i år ? Duktiga Loreen kammade hem första vinsten. Snacka om att jag ska till eurovision nästa år !



Peppande komentar angående min kropp och tränings tips









Hey :D : hey, hur gör du för att hålla din kropp såfin! du har perfekta ben osv!tränar du oftast din kropp?
äter du vad som helst?
e du ganska pettig med kropp? allså att du tar hand om den det bästa..? isf hur gör du?
jag fösöker just nu gå ner i vikt, och behöver flera råd.
svara gärna i ett inlägg!
fin är du som fan.
puss

Svar: Oj oj tack så hemskt mycket, helt sjukt vad glad du gör mig när du slänger på mig positiva åsikter. Jag tränar dans fem gånger i veckan, jag ser inte det som något tränings pass utan det är det jag älskar att göra och därför blir träningen så sjukt rolig. Sedan rör jag på mig en hel del, inte bara för träningens skull utan jag gör mycket fysiska aktiviter som man inte riktigt tänker på har även börjat att försöka jogga en gång i veckan. Så mitt bästa tips är att hålla på med fysiska aktiviter som man själv tycker är roligt ! Testa på någon ny sport, testa dig fram tills du hittar en träningsform som du tycker om. För det är väldigt olika från person till person, hitta någon att träna tillsammans med, då kan man hjälpa till att peppa varandra osv. Dock så är det snart dags för sommar uppehåll med dansen och då ska jag istället börja gymma på motionshuset så att jag håller i gång styrkan, vigheten och konditionen. Enkla övningar så som armhävningar, situps, plankan, upp hopp osv sånt som man kan göra till en vana att göra hemma en kvart innan man går och lägger sig. Ta promenader istället för att åka buss/bil/moppe. Du undrade även om jag äter vad som helst och ja faktiskt det gör jag haha, kanske inte vad som helst men jag är absolut inte petig med vad jag äter. Det är inte så att jag rå vräker i godsaker men någon gång i bland så äter jag något extra, och sedan så äter jag det som erbjuds i skolan och hemma så jag håller mig till en varierad och allsidig kost. Jag äter sånt som jag tycker om, orkar inte vela, men man behöver ju inte överdriva med det goda heller utan hitta en balans. Jag tycker att rör man på sig regelbundet så gör det inte så mycket ifall det slinker ner en extra kaka då och då. Som sagt mina tips är att hitta en träningsform som passar just dig, kanske träna tillsammans med en kompis och äta en varierad och allsidig kost. Man kan tillexempel göra det till en vana att ta en powerwalk på morgonen som start på dagen, något jag personligen rekomenderar ! Antingen med musik i öronen så man peppar inför dagens eller tillsammans med en kompis så man får pratat av sig lite. Lycka till med träningen och hoppas att detta långa svar duger haha annars får du höra av dig igen ! Kram

Skön kväll - dödstrött

Det blev en riktigt härlig och rolig fredags kväll ! Det var tänkt att jag skulle grilla tillsammans med Linnda, Agnes, Ebba, Nathalie, Annie, Johanna och Cornelia och så blev det också fast inte riktigt som vi tänkt oss haha men det blev allt bra ändå ! Började det att komma en massa folk till skepsviken, helt plötsligt var det sjukt mycket folk där och naturligtvis då massa som man kände så det var riktigt roligt att gå runt och prata med lite alla möjliga och träffa en massa skönt folk. Sedan så tog jag och Ebba oss ett natt dopp vid halv tolv tiden.. Men det var faktiskt helt okej skönt, tro det eller ej ! Och så en stund efter det så körde jag hem Cornelia och åkte hem till mitt. Nu så måååste jag sova om jag ska orka upp halv åtta imorgon. Jag ska till liseberg tillsammans med ett för jädra härligt gäng kompisar ! Så vi höres imorgon vänner, have a great time

Q & A about my friends

Anonym: Hej! Vilka är din/dina bästa vänner? Puss och kram

Svar: Hej på dig ! Min absolut bästa vän är Linnda och det har det varit sedan tre/fyra års åldern. Vi släpper inte tagit om varandra, no matter what happends. Men sedan så har jag även flera otroligt fina vänner som betyder allt för mig, dom är så fina allihopa men vissa står man närmare än andra och det är så det ska vara ! Jag har det så sjukt roligt och härligt tillsammans med mina vänner, hittar på dom sjukaste sakerna och sedan har vi även våra seriösa moments då vi kan sitta i timmar och prata om allt mellan himmel och jord. Mina vänner betyder sjukt mycket för mig och ifall ni läser detta så vill jag att ni ska veta att jag älskar er allihopa, mina fina pinglor ♥

Grill kväll på skepsviken

Tok varmt ute men dock har det börjat dyka upp stora mörka moln på himmlen och jag känner smått panik haha.. Ikväll så är vi ett gäng tjejer som ska grilla och bada på skepsviken så då får det inte bli dåligt väder och imorgon så är vi ett gäng som ska till liseberg och då får det absolut inte bli dåligt väder ! Hoppas molnen försvinner.. Eller att det åtminstone är uppehåll och värmen stannar. Jaja, nog tjötat om detta väder haha. Nu så ska jag fortsätta att ta det lugnt i cirka 1 h till innan det bär av mot skepsviken för bad och senare lite grillning på det ! Låter som en fin fredags kväll detta.

Här kommer också lite bilder från igår då jag och Nathalie åkte ut mot skepsviken för massa solsken. Där träffade vi på lite vänner och spelade lite beach volly boll och bara njöt av att sommaren är här. Livet ♥



dagens outfit, haha ja jag är svettig om ni undrar varför ansiktet glänser.. men jag hade precis gått till och från stan i världens värme och i en stickad kofta so thats why. Skulle ner och prata med Linnea angående hårmodevisningen som jag ska gå på mortens plus köpa fritidskort.s o

Två frågor och Svar

Anonym: otroligt fin kropp. hur lång är du? och vad väger du?

Svar: Först och främst tusen tack ! Jag är 163/164 cm lång och väger 55/56 kg!


Felicia:det känns som att du har så otroligt mycket kläder. nya kläder varje vecka typ! hur har du råd med allt?

Svar: Haha ja jag har verkligen överflöd med kläder.. Men mycket av kläderna är ju inte nya kläder direkt, så jag små shoppar ibland, inte så att jag åker ut till Torp och shoppar upp hela barnbidraget för det hade jag aldrig haft råd med. Max två / tre hundra kronor av barnbidraget går åt kläder men känner jag för att shoppa en månad så tar jag isåfall av pengar som jag sparat. Jag brukar spara och lägga undan pengar vilket gör att man får råd att shoppa lite extra ibland eller hitta på något roligt. Så mycket av det som jag använder är faktiskt inte nytt bara det att jag inte använt det på länge och då kan man tro att det är nytt !

24 maj - solsken

Gash sicket väder damer och herrar !! Det blir bara hetare och hetare för varje dag som går ! Nu så ska jag ta mig en smoothie och lägga mig ute o trädgårn och prässa i 1 h innan det bär av mot uppvisningsgruppens första träning på några veckor. Så nu ska vi repa inför våran dansföreställning på sinclair nästa onsdag kl 20.00. Hoppas man kommer ihåg alla danser nu bara haha.. Senare ikväll efter träningen blir det förhoppningsvis skepsviken med någon fin vän för sol och bad. Men vi höres mer senare för nu ska jag inta mig en plats i solen.

Dagens outfit

#Sun #skepsviken #dance lesson #lovley day









Hola Amigos ! Och till Annie som undrade vad det är för ny bikini som jag har köpt mig kommer att få se det snart på bilderna nedan, då jag har haft på mig den idag. Det har varit en underbar dag med mycket solsken. Låg och solade i över en timma efter skolan med en smoothie i ena handen och musiken i öronen. Åkte sedan mot dansträningen och det var då jag upptäckte en lite eller okej en väldigt jobbig sak, jag har tappat bort mina scen kläder som jag ska ha på föreställningen nästa lördag !!! Panik.. Letat igenom hela huset men hittar det inte, det är inte så jäkla kul faktiskt med tanke på att föreställningen är nästa helg plus en av plaggen var min favorit tröja. It sucks. Men iallafall, efter träningen kom Albin ner så åkte vi mot Skepsviken där vi träffade på en massa bekantskaper. Låg vi där och solade och bara allmänt gottade oss och hade det för härligt i solen. Vid kvart över nio åkte vi hem mot mig och jag har sen dess sprungit runt som en galning och letat efter kläderna... Åååå blir så sur och besviken !

Här kommer iallafall ett gäng bilder från idag



haha, det här kallar jag för en bra lektion ! Sitta och sola på kemi lektionen, helt okej !


Dagens söta outfit med kjol som jag "piffar" upp med ett stycke klackar till.

22 Maj - Lerum

Hej allesammans, detta får gå undan för jisses vad bråttom jag fick helt plötsligt. Om bara några minuter ska jag iväg till Lerum tillsammans med KU. Vi ska dit och bada och ha det för jäkla roligt tillsammans. Fick hoppa över sista MTV/funk träningen vilket svider något, men det får gå. Hann ut en snabbs sväng till Torp efter skolan för att få köpt mig en ny bikini, så då var det årdnat också. Men nu måste jag rusa, ha en underbar eftermiddag i solen

Jag ville bara visa en snabb bild på mitt nya snygga armband som jag fick av pappsen.
Armbandet är i silver och runt om står det. Dance like no ones watching. Sing like no ones listening. Två st otroligt bra citat and I am just lovin it.


Nu är det sommar, på riktigt

Hello, damn sicket väder Sverige har levererat idag, bra start på veckan ! Dock så fick jag ett sms från min olycksfågel till pappa att han låg på akuten och brutit revbenen när han var ute och åkte skateboard.. Det var ju mindre kul då! Även haft dans träning ikväll, sista riktiga dansträningen i hiphopen och raggan för den här terminen innan föreställningen. Som sagt biljetter till den kan ni beställa HÄR ---> (https://nortic.se/customer/index.html?event=12487043&siteLanguage=sv
 Den kommer att bli gryyyym so be there ! Hade velat legat ute i solen och solat eller åkt och badat som det flästa gjorde idag. Får ta igen det en annan dag, ser ut som att det ska bli fint väder hela veckan bra det med tanke på att vi är ett gäng som ska till liseberg på lördag, wihoo! Nu så blir det chicken för hela slanten så vi höres mer senare efter maten I think.

En bild från förra helgen på mig, Ebba och Johanna.

Sunday - summer weather

Idag har det då varit riktigt jäkla härligt sommar väder ! Hur varmt som helst. Även varit riktigt hurtig idag, började dagen men en rask powerwalk runda. Sedan åkte jag och Nathalie ut mot Torp, tog oss en fika på briggen ute i solen och gjorde en härlig "lista" på galen skaper som ska göras under sommaren haha. Åkte sedan mot Annie för att hämta pengar till Stockholm, satt vi ute och tjötade lite osv. Åkte sedan ner till staden där pappsen bjöd mig på en lite onyttig men förbaskat god måltid. Åkte sen hem och jag hann bara innanför dörren innan det bar av utåt igen. Gick ner till spara där jag mötte upp Robin, köpte han ramlösa och sedan började vi våran kvälls promenad ända mot äsperöd. Och sedan när vi kommit fram så vände jag och gick hela vägen hem igen haha det kallar jag hurtigt ! Shit, verkar nästan lite i benen nu men bara nästa. Nu så blir det iallafall sängen och jag tackar för den här långhelgen.. Bara två veckor kvar av plugg nu sen är resten chill. Stå ut Nathalie, stå ut för h*****e !!

Dagens outfit ( bytte dock ikväll ) plus en bild på nattisen från fikat och planeringen förut


Now i'm home

Jag fick en fråga angående hur lång jag är och hur lång jag blir i mina wannabe jeffrey campbell skor. Jag är cirka 163/164 cm lång och klacken på dom skorna är sisådär 13 cm.. you do math. Ungefär 176 cm, fast det känns inte som om det blir en sådan skildnad så jag vet väl inte egentligen men runt där borde det vara.

Godnatt borde jag säga nu, förjävla sent inatt med. Kom hem strax innan 02.00 inatt också, precis som igår. Men jag åkte som sagt till Amanda vid sex tiden där hon hade årdnat med en liten överaskning till mig. Fika plus en present ! Söta Amanda, blev så glad. Fick ett jätte fint fjäderörhänge i lila och svart plus en skrikig lila BH, det matchade med varandra till och med haha.. Riktigt tjusigt ! Efter vi fikat och pratat så drog vi hem till Jimmy och så kom ett gäng killar plus Hanna, Linnda och Sara lite senare. Så chillade vi och sedan åkte vi ut med mopparna en sväng runt mollön, sunningen och där. Åkte sedan tillbaka till Jimmy igen efter ett tag och då börjar jag och Amanda att laga tacos! Och framot kvart över ett tiden åkte jag hemåt i den mörka natten haha. Även dagen vart bra den som jag spenderade tillsammans med Linnda och Sara vi lunchade lite och var sedan och kollade på balen på gustavsberg, alla var så fina så. Men nu så ska jag sova mina fina, så jag säger godnatt efter en gosig lördagskväll/natt/dag.

Mobil bilder även från denna afton, ej roterade men det får ni tåla  

En bild ifrån min och Amandas taco lagning hos Jimmy, ljuuuvligt

Amandas fina lilla överasknings fika plus presenterna som jag fick av henne.



Saturday plans

Nu så ska jag snart utåt tillsammans med Linnda och Sara för att luncha/fika/prata, ja något utav det blir det. Trevligt ! Och senare frammot kvällen så ska jag hem till min vän Amanda, antingen blir det lugnt eller så bär det av utåt.. Det beror på vad uddevalla har att erbjuda denna afton. Men vi kanske höres senare, jag kan inte garantera något annars så hörs vi imorgon. Ha en underbar lördag

mitt ena öga ser mörkare ut pga ljuset, now you know


Awesome friday night

Nu är klockan strax efter två och jag har precis kommit hem efter att ha vart ute i princip hela kvällen. Men kände att jag skulle dra en bloggis innan jag går och lägger mig.. Det har iallafall vart en kanon kväll. Först en spontan middag på cheers tillsammans med Nathalie och därefter träffade vi Marcus, ragnar, danne m.fl och så har vi varit ute och ja lite var stans och inte för att det har hänt något särskilt men det har bara varit så jäkla härligt och roligt ändå. Konstiga diskutioner och mycket skratt. En lyckad kväll. Lite ostabilt när jag och Nathalie skulle köra upp oss allihopa mot vindfället men det gick allt haha.. Så nu går jag och lägger mig trots att jag fortfarande är alldeles sprallig, kommer aldrig att komma upp imorgon annars.. Får ställa klockan eller något dylikt. Well, goodnight then

Idag har jag ju även varit på kalas för lite firande utav mig och pappsen, himla fint! Även klart med resan, boendet, grönan allt är klappat och klart inför stockholm med tjejerna nu i sommar. Känns så skönt att jag lyckades fixa detta idag till pangpris dessutom. Gröna lund och resan tur och retur i ett och samma pris nästan. Taggar!!

Fick även en kommentar från en som undrade hur mycket det var på presentkortet som torp skickade och vem som vann. Det var 200 kr på presentkortet och det var Rojin som vann !

Två urusla mobil bilder från ikväll. Den ena från cheers och den andra under den ostabila moped färden där kortet är taget av ragnar mitt i farten. Det är jag, hedberg och danne som kommer där bak på en och samma moppe som jag kör.. Som sagt, stabilt. Elleeeer? Capscreen haha fan vad fint.




Next up: Kalas nummer två

Nu så ska jag ta mig en hurtig promenad hem till farmor där det vankas ytterliggare ett födelsedags kalas! Även mina fina ifrån Stockholm är här nu så det ska bli så jäkla roligt att få träffa dom. Jag har verkligen sätt fram emot den här dagen. Ikväll så blir det iallafall fredags mys tillsammans med Nathalie men jag ska allt hinna uppdatera innan det, efter kalaset. Men ja, jag ville bara meddela vad jag ska göra och vart jag håller hus idag. PS. Jag ska försöka slänga in en hiss&diss lista nu någon dag under helgen.

Fick ett kuvert hem från Torp idag och där i låg det en bild på mig ifrån makeovern plus ett presentkort.

The 18th of may

Godkväll lovers. Väldigt dåligt på bloggfronten idag. Har som sagt haft släkt kalas för att fira min födelsedag idag vilket var riktigt trevligt och roligt. God mat och fina presenter. Pengar, presentkort, rökelse (doftar ljuvligt), smycken och en luftmadrass höhö. Vid åtta tiden någon gång så åkte jag och Moa hem till Albin för att vi skulle bege oss ut på egonspåret och jogga (4,5 km döda mig), men jag tog mig igenomspåret iallafall, fick gå emellanåt men det gick allt ! Senare vid tio tiden så åkte jag, Kiffe och Albin iväg till spara och köpte chips och dricka och så åkte vi sedan och satte oss ute och hade det för jäkla roligt haha, humor. Åkte vi hemåt vid kvart i tolv tiden. Men nu så är jag hos Albin och vi håller på att ladda ner en film som vi kan glo på innan sängen kallar. Sover här ikväll. Ja, godnatt då kära vänner





6st härliga frågor/kommentarer

Anonym: Vill börja med att säga att du verkar vara en hel go människa! verkar alltid glad!
Men en liten random fråga nu bara, du o din pojkvän har väl varit tsm i flera månader nu? (vet att ni tog en kort paus för ett tag sen) men det jag vill fråga nu är: HUR fasen gör du/ni för att hålla förhållandet i "liv"?
Jag har nämnligen en pojkvän, haft ngr månader nu, men vi gör alltid samma saker när vi träffas typ. Så, hur fasen gör ni? Haha!! och har du ngr TIPS på hur man blir en bättre flickvän osv?
Är jätte glad för ett förklarande svar! och som sagt, you go girl!!

Svar: Först och främst TACK så jädra mycket tjejen ! Så sjukt härligt att höra. Men nu till din fråga.. ja det stämmer jag och min pojkvän har varit tillsammans i 20 månader med andra ord en väldigt lång tid och då kan det lätt bli så att man hamnar i det där att man bara ligger hemma och kollar på film och myser. Men mitt tips är att umgås med dina eller hans eller era gemensamma kompisar, har ni något gemensamt intresse så utnytja det, eller dra med han på något som du tycker om att göra och så tvärt om nästa gång, ta en fika, gå på bio, ta en promenad, låt fantasin flöda. Hitta på saker tillsammans med honom som du gör tillsammans med dina vänner. Men ibland kan det såklart vara mysigast med hemma mys också. Men om man nu är hemma så behöver man ju inte bara ligga framför tvn.. man kan tillexempel baka/laga mat, spela spel eller något annat trevligt. Hmm, hur man blir en bättre flickvän.. Den frågan är svår du, du vet väl redan att det bästa är att vara sig själv eftersom det är dig som din pojkvän är kär i. Men förutom det så tycker jag inte att man ska brusa upp sig och börja småtjafsa över små saker för det sliter bara onödigt på förhållandet, att sedan inte vara för "överbeskyddande" och lätt bli för svartsjuk är viktigt för båda, att man kan lita på varandra och ge varandra lite frihet är väldigt viktigt. Men det viktigaste är väl att vara sitt goa jag och visa lite extra kärlek till sin partner, som att ge honom någon random komplimang tillexempel. Hoppas att detta svaret duger och är till någon hjälp ! Kram



Anonym: Hur mycket kostar den hår mascaran ?
Nathalie du är en otroligt bra människa , du har alltid humöret på topp. Du är som en förebild ...
din blogg är bäst och du är otroligt fiin ..

Svar: Jag har för mig att den kostar 129 kr ! Oj, tack så jätte mycket !! Jag vet inte vad jag ska säga men jag blir verkligen berörd. Att få höra att man är som en förebild och att du fått ett sånt intryck av mig det är inte var dag man hör det så det tycker jag är riktigt roligt. Jag blir så pepp av såna goa personer som dig!



Emma: Älskar shortsen jag har tittat på dem rosa/lila så himla snygga!!
Älskar outfiten! :D

Svar: Jag håller med dig I'm in love ! Thanks !!



Hanna: VART HAR DU KÖPT HORTSEN PS ASSSSÅ FIN BILD <3

Svar: Ginatricot !!



Annie: kan du inte visa på bild hur man gör :)

Svar: Jo men visst kan jag det, dock så är det som vanlig mascara.. Man tar tag i en bit utav håret och så "målar" man så mycket som man vill ha, precis som när man "målar" ögonfransarna !


Jonna: Helsnygg outfit verkligen!

Svar: Tack så mycket Jonna ! :)

Today's outfit + deep dye

Här kommer en bild på dagens outift (ja, jag har shorts trots att vädret inte riktigt tillåter, men det är för att vi ska ha kalas för lilla mig här hemma så då spelar det inte så stor roll.) Jag har även gjort mig en turkos deep dye ! Dock endast med en hårmascara för jag är inte tillräckligt modig att färga topparna turkosa.. Men jag är hel nöjd ! Häftigt med lite färg i topparna, en liten förändring så.

Idag bär jag mina nya överdrivet snygga shorts som jag fick i present av mamsen, ett svart virkat linne, ett dreamcatcher halsband plus acesoarer. Min deep dye syns inte så bra eftersom att färgen från bandeaun under tar över, det är ungefär samma färg så att.


Hår mascaran som jag använde mig utav är ifrån Loreal Paris och finns att köpa på b.l.a Lindex.

Tired as hell

Nu är jag då inte dåligt trött kan jag ju ta och meddela. Hann ej att slänga in ett inlägg efter dansen för då var det nästintill direkt iväg mot stan för att köpa med mig lite mys-gotta som jag kunde ha med mig hem till Annie. Hon bröt två revben i lördags då vi var ute så hon får mest ligga hemma nu och vila sig så kände att det kunde vara lite mysigt att åka hem till henne med lite gottigheter och bara mysa och prata om allt möjligt. Tagga inför sommaren och våran stockholms resa, vi är några tjejkompisar som ska åka iväg till stockholm för en long weekend ungefär i augusti. Bokar biljetterna på fredag för att få dom till bästa möjliga pris, det kommer att bli så awesome och dö roligt ! Men mer om det när det närmar sig.. Nu måste jag då ta och sova för ska upp i hyfsad tid imorgon och årdna inför mitt släktkalas. Godnatt

En bild ifrån dansträningen förut och en bild på moi ifrån mitt och Annies mys förut


Question and Answer x2

nattiisss: vart köpte du tröjan ? :)

Svar: Den är köpt på ginatricot ! Som förövrigt har börjat få in sjukt mycket snygga kläder.. Ginas vår och sommar kollektioner brukar vara bra medans höst och vintern brukar vara lite sådär tycker jag.


Anonym: du får de att låta bra, så jag får nog göra de. :D
Hur mycket får du i lön då?

Svar: Do it ! Det vet jag inte än! Det är det dom ska kolla upp nu dom närmsta dagarna om dom har råd att anställa mig, so I hope so för isåfall får jag jobbet.


Thumps up, good work

Puuh så där ja då var orienteringen överstökad för min del.. Det är inte det lättaste när sulan på ena skon rammlar av mitt uppe i allt.. Och sen rammlar den andra sulan av också!! Hahaha bra skor kände jag, herre alltså skrattet tog över, lite komiskt var det faktiskt, kändes som om jag sprang barfota. Men trots det så fick vi godkänt iallafall. Hade hopats på ett vg men men träningen är inte alltid på ens sida. Nu så ska jag laga till mig något så att jag kan äta innan dansträningen som börjar kl fem. Vad som händer ikväll efter träningen återstår fortfarande att se. Men vi hörs efter träningen med lite update om vad som händer och sker i mitt liv, nu måste ni erkänna att min uppdatering har blivit liiiite bättre iallafall !

Första bilden är på mig och Linndisen efter att vi avklarat orienteringen, andra bilden är på mig och när den sista sulan faller av från skon... hahaha



Next up: Orientering vid bjursjön

Hello there, just nu sitter jag och Linnda och inväntar orienteringen vid bjursjön tillsammans med alla nior på skolan.. Fy jobbigt värre ! Dock har vi fått hänga på några killar som troligen kan detta bättre än oss så det ska allt gå vägen detta. Ikväll mellan fem och sex så blir det även dansträning på det.. Hur fasiken ska man orka det då !? Bara att kötta på. Men nu så ska vi ta oss en mellis och sedan byta om. Ha det tills vidare homies


I'm going to bed now

Nu är det hög tid för sleeptime. Startade upp dagen med bär + yoghurt, bra frukost inför NP i matte c delen tänkte jag, och enligt mig så var provet riktigt svårt ! Körde fast lite då och då men jag svarade på alla uppgifter iallafall så får hoppas på det bästa. Även haft dansträning idag och efter den så har jag myst tillsammans med killen. Varit på Torp en sväng där jag glömde mobilen inne på ginatricot.. Som tur var så kom den till rätta efter att jag sprungit runt och panik letat överallt förutom där ungefär haha så typiskt mig. Så, så har min tisdag sett ut. Hoppas att ni har haft en minst lika fin tisdag som mig kära vänner

Först en bild på älsklingen som jag fotade som hastigast med mobilen förut och därefter en bild på dagens "boyfriend - style", bagy jeans med en lite femininare topp. Go blandning, bekvämt som tusan också för den delen, haha kände mig så friiii.

Två frågor om två helt olika saker

Anonym: Vad tycker du om atlantic pizzeria? såg på instagram att du ätit där, har velat gå dit men har aldrig gjort de.

Svar: Atlantic har sjukt god pizza, troligen godast i stan om jag ska vara ärlig. Man får vad man betalar för så att säga, mycket fyllning osv. Så ifall du ska testa att äta på Atlantic så tycker jag definitvt att du ska äta den där istället för att ta med den, för det är så himla mysigt där inne !  Jag ska kanske även sommarjobba där nu i sommar.. Får besked om det någon dag nu snart så får hålla tummarna !


Anonym: Hej har du skype?

Svar: Hej, nej jag har ju inte det.. Haha lite efterbliven på den fronten faktiskt men jag ser inget större behov utav att skaffa det heller faktiskt. Troligen i framtiden men inte nu iallafall.

Buy ticet's to the dansshow

Nu så kan ni börja att köpa biljetter till kulturskolans årliga dansföreställning som är den 2e Juni på östrabo ! Det kommer att vara två föreställningar en kl 13.00 och en kl 17.00. Skildnaden mellan dom två föreställningarna är att den sena föreställningen där kommer det endast att medverka dansare från 13 år och uppåt så ifall man även vill se dom lite yngre dansarna så får man komma på den tidigare föreställningen. Detta kommer att bli grymt ! Men ni kan iallafall köpa era biljetter HÄR, jag tror att en biljett kostar någon stans runt 50 lappen men klicka er in för att läsa mer. Ni får scrolla ner tills ni ser att det står "2e juni kulturskolans dansuppvisning östrabo" är det något ni undrar över angånde detta så är det bara att höra av sig !


Rösta på Linnda ↓

Nu fram tills att jag kommer hem efter dagens bestyr så vill jag att ni gör min bästa Linnda en stor tjänst och går in och lägger en röst på henne i länken nedan. Varför? Jo för att hon är en otroligt talangfull musiker och är med i Torps talangjakt där vinnaren får vara med på DIGGILOS sommar turné! Det är en oerhört stor chans att bli upptäckt på som ni säkert förstår. Dommarna gav henne 32 poäng vilket motsvarar en andra plats vilket är en bra placering, men hon behöver även din hjälp med att komma till finalen. Jag avskyr egentligen sånna här tävlingar då det handlar om hur många facebook vänner som röstar på en, det känns så himla fake, bättre med en jury så blir det rättvist och bra. Men som sagt rösta HÄR mina vänner ! She deserves this. Ifall ni klickar så kan ni även lyssna på videon.




It's my birthday, 16 barre

Wehoo, 16 hela år fyller lill tösen (jag) idag, tänka sig vad åren rusar förbi.. Ena stunden leker man i sandlådan och ena stunden sitter man på ett kontor och jobbar.. Eller? Haha whatever, nu ska jag inte bli för nostalgisk här va. Jag har haft en fin födelsedag trots att regnet har vräkt ner i stort sätt hela dagen. Jag har fått lite fina födelsedags presenter ifrån familjen som pengar, gymkort på motionshuset (nu jävlar ska de köttas på, svetten ska rinnaaaaa), ett stycke grymt läckra shorts som jag har önskat mig, världens snyggaste klocka plus en brutalt snygg väska som jag kikade på för ett tag sedan. Sedan så får jag inte glömma det fina som jag fick av Albins rara föräldrar och hans syster Molly, ett väldigt fint halsband och ett OPI nagellack. Jag blir så glad, tack så mycket ! Så förutom detta så har jag varit i skolan som vanligt, tränat dans, ordnat med en grej inför mitt sommarjobb och som sagt myst med familjen med bär, glass och choklad nu ikväll. Åh, gudars så mysigt !! Fin födelse dag. Sedan så firade jag den ju med kompisar i lördags och nu på torsdag och fredag så vankas det släkt kalas, ska bli så roligt så! Men nu måste jag sova för imorgon väntar det NP i matte, c delen so wish me good luck ! Godnatt gosisar

Tråkig som jag är så blir det endast en bild på vad vi gottade oss med ikväll.. Inte överdrivet roligt under vardagarna as you know, men jag försöker så gott som jag kan (nästan iallafall).


When I was younger..

Anonym: Hej ! Gick du i spår två på dalabergskolan?

Svar: Haha yes det stämmer ! Tider det.. Jag var wannabe punkare i fyran och femman.. Mitt blonda barr med svart under hår plus en rosa slinga, "spelade" i ett band, åkte skateboards (när inte jag och martina låg på marken och hade ramlat), försökte sminka mig svart kring ögonen, lyssnade på avril lavigne, tokia hotel och green day och tyckte det var as coolt. Haha ja tider det ! Och innan det var jag som vilken liten unge som helst som sprang runt där, jag var lite harig av mig men samtidigt galen haha. Jag hade en fantastisk uppväxt. Spenderade nästan alla dagar tillsammans med två av mina bästa vänner, Linnda och pappsen. Tider det, blir lite nostalgisk nu. Oj, detta blev djupt... Sorry för långt svar haha.

Criminal - the pictures

En del utav bilderna är lånade ifrån Julias blogg och smink bilderna fotade jag hemma mellan den första och andra föreställningen. Dock är detta endast ett fåtal av alla bilder, jag plockade ut dom bästa, men det kan hända att resten kommer en annan dag.



Bästa tjejerna ♥

Jag hade en fantastisk gårkväll tillsammans med världens bästa tjejer. Så tack till er alla som var med igår kväll och gjorde mitt födelsedags firande värt att minnas, en perfekt lördagskväll. Från början hade jag bjudit hem 13 fina tjej kompisar hem på trerätters middag hos mig men tråkigt nog så kunde ej Martina, Linda eller Nathalie T vara med pga förhinder ifrån deras sida. Men ni andra som kunde komma, jätte roligt verkligen ! Jag fick även en sån häftig present från Nathalie b .. En soldusch ! Hur awesome är inte det !? Så den kommer jag att använda strax innan banketten så är man brun och fräsch då. Fick även en sån grymt fin navelpiercing ifrån snälla Annie. Tack så mycket tjejer ! Det stod som sagt trerätters på menyn, till förätt blev det vitlöks baguette med skagenröra och dill, till huvudrätt blev det kyckling file potatiosgratäng bearnäs sås och sallad och till efterätt så blev det tigerpudding med hallon. Det blev riktigt smarigt och en riktigt lyckad middag ! Så medans vi åt och hade det trevligt så taggade vi inför festandet som väntade efter middagen.. Vi begav oss vidare hem till Pontus direkt efter och även där fortsatte det roliga !! Kom jag och Ebba hem till mig igen strax innan kl två på natten och så slocknade vi nästintill på direkten. Lyckad kväll och återigen tack tjejer, ni är dom bästa ♥

Idag så startade jag och Ebba dagen med frukost ute i solen, smoothie, smörgås och skönt snack. Därefter åkte jag ut mot Torp för att luncha på subway tillsammans med pappsen och Linnda för sedan skulle vi heja och lyssna på världens bästa Linnda som var med Torps talangjakt, deltävling 2 idag. Det var ett gäng dommare som satt och lyssnade och bedömde och Linnda fick en andra plats av dommarna, inte illa kirrat ! Men detta betyder inte att hon är ute ur spelet.. Utan det kommer bli som så här att alla bidragen kommer att läggas ut på internet så att man kan gå in och rösta och lyssna. Så domarnas poäng som dom delade ut gäller alltså till en viss del, så eftersom att Linnda fick en såpass bra placering så har hon god chans att gå till final om ni vill lägga en röst på henne. Jag kommer natuligtvis att länka till tävlingen så fort som det kommit upp. Jag kan skriva lite mer innegående sen vad detta handlar om men nu så måste jag rusa ner för middagen är nu serverad.. Oj, långt text, all cred till er som läste haha. 
 
På bilden är det Ebba, Johanna, Annie, Jennie, Matilda, Amanda, Fanny, Sara, Nathalie och Linnda.


Tog tyvärr endast en bild på efterätten..


Två bilder ifrån partyt efter


Lite bilder från idag r


Ni gör mig så lycklig

Anonym: Hej Nathalie! Jag tycker att du är en snygg tjej. Jag älskar din stil. Jag var också på Östrabo. Du dansade skitbra du var den bästa. Jag läser att alltid din blogg.

Du kommer att komma långt en dag. Och Grattis i förskott du fyller år imorn. Hoppas du har den bästa födelsedagen!!! Puss och Kram.

Svar: Här öser du ner med komplimang på komplimang, mycket att ta in och jag gör det med ett leende ! Du kommer också att komma långt än dag, det gör vi om vi kämpar och bestämmer oss för att våga leva våran dröm! Och tack så mycket för gratulationen !! Kisses and hugs ♥


Alice & Nora: du var grym på dansuppvisningen!! du bara kööörde på liksom och det var sååå bra!! G R Y M // alice & nora

Svar: Tack så mycket tjejer !! Gud vad härligt att höra att ni uppskattade min prestation, riktigt roligt var det så awesome att få såna fina komplimanger efteråt !!

Today is a good day

Gårdagen blev riktigt lyckad ! Båda criminal föreställningarna gick hur bra som helst och det var så jäkla roligt ! Känns dock tråkigt att det är över nu men det är bara att tagga inför nästa dansföreställning tillsammans med uppvisningsgruppen den 30e maj !! Men mer om det när det närmar sig.. Igår kväll efter allt dansande så blev det skräckfilms tittande tillsammans med Kiffe och Albin. Stört mysigt avslut på fredagen !

Imorse så drog jag och Albin ut på en joggingrunda, hurtigt. Även vart på kalas borta hos dom för födelsedags firande. Och kvällen kommer ju inte att bli sämre den.. Bjudit hem elva fina tjejer på trerätters middag hos mig ikväll lite för att fira att jag fyller nu på måndag den 14e. Och sedan så blir det vidare ut på festligheter ! Detta kommer att bli en riktigt rolig kväll ! Synd bara att inte Nathalie t, Martina eller Linda kunde hänga på men vi andra får köra på ändå ! Nu så måste jag skynda mig för ska iväg och handla all mat innan tjejerna kommer kl halv sju.. Dock så kommer snälla Linnda innan och hjälper till med maten. Shit vad jag är taggad.. Ha en awesome lördag !!!

Här kommer endast ett fåtal bilder ifrån föreställningen.. Fler bilder ifrån föreställningen och på den häftiga sminkningen får ni när jag har tid, troligen imorgon men kanske sen !

Big smile

 
E om Criminal:
Hej! Var där och kollade! Herrejädrar vad bra du var! shiet pommesfrites woman! Och du går inte ens på dansgymnasium än. Fanns andra som går kanske andra året men du totally blew them away! Du dansade med känsla och med ett leende på läpparna, det var såå många som saknade det. Hos vissa satt koreografin som en smäck men de saknade heelt känsla och det roliga, allt det som du hade! Jag kan inte ett skit om dans men jädrar kvinna, det här är verkligen något för dig. Dansen när du hade en grön tröja och gråa mjukisshorts, herregud! Man såg ju vem som var bäst! Fortsätt med detta snälla! En sådan talang går inte att gå miste om! Puss och kram och sköt om dig!
Svar: Du bokstavligt talat gjorde min dag med den här kommentaren. Jag blev alldeles rörd, detta var en av dom mest peppade och roligaste kommentarerna jag fått någonsin ! Tänk att en komentar, några ord, kan göra så mycket. Jag blir så jädra glad och ska verkligen ta in det som du skrev till mig för shit vad glad jag blev haha kan inte sluta le. You made my day, massa pussar och kramar goa du ♥


Anonym: Hur lång är du och hur mycket väger du? Kram

Svar: Jag är cirka 163 cm lång och väger 55 / 56 kg ungefär ! Kram



Criminal

Just nu sitter jag förmodligen på plus gymnasiet och blir sminkad av stylisterna inför den första föreställningen som är kl 11.30 på östrabo. BE THERE ! Eller för er som föredrar att gå på kvällen istället så finns det ett alternativ för er också.. Den andra föreställningen är kl 18.30 på östrabo BE THERE !! Detta kommer att bli grymt och det är som sagt duktiga Julia Hansson som har koreograferat och fixat och donat med detta.. Grymt jobbat att få ihop en grym dansföreställning på bara några månader. Nu smäller det, nu kör vi så kom och kolla, det kommer bli awesome !!!


10 maj - helt slut

Shit pommes nu är jag då ta mig fasen helt slut. Det ska bli obesgrivligt skönt att få lägga sig i sängen och sova och vakna upp till en fullspäckad dag. Imorgon smäller det! Imorgon så är det dags för criminal, Julia Hanssons dans föreställning som jag har turen att vara med i, åh detta är så roligt jag är taggad gånger tusen ! Koreografierna kunde ha suttit bättre men det är bara att köra ! Blir det fel så blir det fel helt enkelt, inget att göra åt saken bara man köttar på och har roligt så. Så idag har vi såklart repat repat och repat ! Åkte tidigare ifrån skolan, direkt efter lunch och så var vi klara några timmar senare. Då mötte jag upp Linnda i stan och så åkte vi hem till henne, åt god mat, skrattade, snackade och bara tog det allmänt lugnt helt enkelt. Men nu måste jag sova då jag ska vara på PLUS gymnasiet kl halv nio imorgon för att bli sminkad av stylisterna. Exiding. NU KÖR VI!!!!!

True words


Godnatt

Nu kryper jag i säng efter en riktigt lyckad onsdag, studiedag ! Spenderade dagen tillsammans med min vän Amanda. Ätit och druckit lite gott, en kortis joggis med hunden, en tur till torp osv osv. Fin dag ! När jag kom hem så körde jag lite styrka och strechning plus jag hade även fått ett brev angående att jag fått jobb på FY embassy nu i sommar. Jag kommer att jobba med rasism, samhället intregriterings frågor och så vidare, väldigt intressant och bra erfarenheter inför framtiden ! Känns väldigt skönt att jag fick det jobbet eftersom att det endast var ett fåtal som blev valda. Dock är jobbet bara under en kort period nu i sommar men det ska bli lärorikt i vilket fall. Sedan så kom även min klänning som jag ska ha på banketten, åh vad fin den var den satt som en smäck. Uringad i ryggen, aprikos färgad, paljetter, riktigt smarig. Kommer dock inte visa bild på den förens jag bär den på banketten. Just nu så kollar jag på hamilton i nationens intresse tillsammans med papsen. Men jag avrundar här nu så godnatt på er allesammans

Jag och amanda gottade till det lite extra förut


Dance like nobodys watching

Antingen så älskar man det eller så hatar man det. Känslan efter en hård dansträning, då du verkligen känner i hela kroppen att du har tagit i och kämpat och man vet att man är lite närmare sitt mål än vad man var dagen innan. Eller känslan när man står där på scenen med en massa människor i pubilken, så tänds strålkastarna, musiken sätts på play och man börjar  "dansa som om ingen ser". Det är en obeskrivlig känsla. Att man kan göra så mycket med sina fötter, sina ben, sina armar, sina höfter och ja med hela kroppen, det är helt fantastiskt och det är en gåva som vi ska vara rädda om och tacksamma för. När allting känns svart och jobbigt så räcker det med att jag sätter på musiken, blundar och resten kommer naturligt. Jag börjar att röra mig i takt till musiken, en koreografi börjar att sprida sig i huvudet på mig och jag känner mig så levande och lycklig. Det finns så mycket man kan berätta genom dans, tusen ord och bilder kan förklaras genom en koreografi och med rätt kläder och musik. Att jag får chansen att hålla på med min dröm dagligen, flera timmar i veckan det är verkligen något som jag ska vara tacksam över. Men det är också något som jag kämpar för och lever för. Att jag nu även har valt estet dans på gymnasiet, att jag vill dansa mig till en högskoleförberedande utbildning det tyder ännu mer på att det är detta jag brinner för och jag tänker inte ge upp. Om du har en dröm, liten eller stor, sätt upp mål och jobba för det. Det går, sluta aldrig att kämpa eller tro på dig själv. Blunda och föreställ dig vart du vill se dig själv om ett par månader eller kanske till och med år och börja sedan att sätta upp rimliga krav och kämpa för det. Det kommer inte att bli enkelt men det kommer att vara värt det i slutändan. Att jag kämpar och tränar det vet jag har gett och ger resultat så sluta aldrig att tro på dig själv. Du kan klara detta, intala det till dig själv varje morgon så kan det vara motivation nog för en hel dag av good work.



studiedag - 9e maj

Godmorgon / goddag (?)

Idag så har vi uddevallabor ( förutom friskolorna ) studiedag and guess what.. såklart så ska det då regna ute ! Så typiskt, jag som hade sett fram emot en löprunda och lite solning på det. Men jag får köra löpning ikväll ändå men jag byter ut solandet mot att nu istället åka hem till min fna vän Amanda. Senare så ska vi nog ut en sväng mot köpcentrat också. Men nu måste jag skynda mig, måste hinna tanka också. Hörs senare vänner

Det verkar tydligen vara intressant med en frågestund och hiss och diss. Jag ska nog köra på frågestund, kanske redan ikväll ? Känns dock som att jag kommer få en hel del oseriösa och till och med kränkande frågor vilket jag inte är så pepp på men ifall lite mer seriösa frågor väntar så tycker jag att vi kör på detta med frågestund !

Här är en bild ifrån MARS jag menar hallå vad hände där !? I mars hade jag shorts plus årets första dopp och nu i maj får man fasen packa på sig med kläder haha vad i hela...

Tuesday - 8 maj

Hejsan ! Jag fick ännu en rar komentar angående bloggen, tankar, åsikter och förslag. Jo, det var en läsare som la sådana fina ord men som skulle tycka att det vore roligt att läsa mer om min skola och om min familj och som även är intresserad utav mode. Nu när jag har fått in lite förslag och åsikter så kan jag försöka skriva någon extra text angående detta i text och bild form och även börja ordna lite tidinställda inlägg om just detta då jag kommer hem på kvällen och har någon timme över. Fortsätt mata på med förslag och ideér!

Nu så är jag hemkommen från en MTV/funk träning och ett litet rep inför fredag. Skolan idag gick prima, fick reda på att jag även klarat andra delen i tyska nationella. Guuu så härligt må jag säga !! Nu så ska jag iväg på mässan i kyrkan och direkt därefter är det dags för KU. Skönt ska det bli att få komma dit ikväll. Men nu måste jag börja fräscha till mig lite så att jag kan åka sen. Ha det gött tills vidare

Idag bar jag dessa söta ballerina skor som är ifrån bikboks sko kollektion. Dock har jag fått världens skoskav utav så kan knappt ha på mig skor utan att börja grina men men vill man vara fin får man lida pin, eller hur är det nu? Haha typiskt mig för alltid skoskav innan föreställnings dags..

monday - 7e maj

Godkväll vänner ♥

Jag fick en riktigt härlig komentar ifrån en läsare vid namn Ellen angående mitt förra inlägg.. Så tack för din komentar och det som du hade och säga ! Ellen vill dels att jag ska skriva lite mer om dans, är det något som någon annan av er också är intresserad av att läsa? Och en annan läsare vid namn Linda som vill att jag ska börja med videobloggar, det hade vart roligt men känns samtidigt inte som min grej.. Men jag kan ju försöka för skojs skull iallafall ! Albin vill att jag ska skriva mer om honom till exempel haha han e för go.. Så nöta på med åsikter och förslag nu allihopa!

Återigen hej på er. Min dag har vart som vilken måndag som helst. Skolan, fick reda på att jag klarat första delen i tyska nationella vilket jag är väldigt glad över eftersom att tyska är min svaga punkt i skolan. Efter skolan blev det direkt ner till sinclair för dans rep inför criminal, sedan hiphop/street dance träning och sist men inte minst ytterliggare en dans träning fast ragga den här gången. Nu ikväll har jag och pappsen myst framför en film medans vi mölat popcorn, unnade mig det ikväll efter all dans. Men ja, nu blir det sängen så att jag orkar med morgon dagen. Godnatt


tidinställt inlägg om tankar angående bloggen, var med och tyck till !









Hej allihopa, detta är ett tidinställt inlägg och jag har tänkt på en sak det senaste.. Shit vad tråkigt det måste vara att läsa min blogg ! Jag uppdaterar dåligt och när jag väl uppdaterar så handlar det om vad jag har gjort under tiden då jag inte bloggat. Jag vet att det hade vart roligare om jag gjorde videoblogg då och då, ett eller annat inlägg om whatever, vad som än faller mig in bara för att bryta det gammla vanliga. Men grejen är den att jag har aldrig tid, bokstavligt talat. Det är mycket som händer i mitt liv vilket jag älskar men då får bloggen lida utav det.. Dock så tycker jag att det är roligt att skriva och fota så egentligen borde jag ta chansen på det nu när jag har en blogg och underbara läsare. Jag får börja försöka att lägga ner mer tid helt enkelt. Men hela bloggandet och energin blir tusen gånger roligare om jag får positiv respons ifrån er ! Det är inte roligt att logga in och få se negativa komentarer som dock inte dyker upp lika ofta som dom positiva, vilket jag är tacksam över. Men det jag vill komma till är att jag vill verkligen ha en massa ideer och åsikter nu ifrån er ! För nu vill jag börja förbättra bloggen på riktigt här va, så kom igen nu har ni chansen att tycka till ! Vad vill ni läsa om i min blogg? Något specielt ämne, mer personligt om mig själv, mer bilder, frågestund, bättre uppdatering, videoblog, hiss eller diss, yeah you named it. Hit me with your best guys

Wonderful day

Godkväll allihopa ♥

Jag har haft en världsbra dag och det har varit riktigt härligt väder ! Gårkvällen blev även bra den, det blev lite sent men jag spenderade den tillsammans med kompisar så då var det värt lite sömn brist. Idag så vaknade jag upp till solsken. Gjorde mig iordning frulle plus smoothie på det och satte mig ute i solen tillsammans med mammsen och startade dagen på det sättet. Underbart. Hoppade därefter in i duschen och sedan tog jag och Linnda en promenad ner till stan för att ta en 20 minutare i solariumet, kanske onödigt eftersom att det var solsken utomhus men det började bli lite kallt i vinden så att. Åkte vi sedan hem till mig och käkade och sen tog vi oss en promenix bort till Linnda. Då mötte jag upp Albin för en löprunda på egonspåret. Hurtigt ! Åkte hem och åt lite gott som morötter, gurka och dipp samt ost och kex framför miljonjakten där min mamma var med, så det var lite roligt att kika på. Åkte sedan hem till Ebba en snabbis för att hämta en sak och sedan hem igen, svinigt kallt var det då ! Nu sitter jag iallafall här och tänkte sedan sova för att vakna upp till ytterliggare en ny skolvecka. Går dock bara i skolan måndag och tisdag, möjligtvis någon lektion på torsdagen också. Pga studiedag på onsdag och sedan dansrep och föreställningar på torsdag och fredag. Awesome ! Godnatt

Två snabba från dagen


Frågor och Svar så här på kvälls kvisten

Annie: Varför blev du sur över att Rojin vann "jeansdagarna" du sa att hon hade fuskat och en massa :S

Svar: Jag blev inte sur över faktumet att hon vann, det tycker jag är roligt eftersom att pengarna går till en bra sak ! Men det faktumet över att det fanns folk som ordnade fake konton och gillade det tyckte jag var lite sådär.. Hon andra tjejen som också hade en hel del röster hennes pojkvän dels kontaktade mig angående detta och det var så jag fick reda på det. Det var bara det jag blev lite upprörd över men nu så här i efterhand så finns det inget att göra åt saken, jag tycker bara det är roligt att en klasskamrat har vunnit.


Emmy: Vilken Tid Är Föreställningen? Vore Tacksam För Ett Svar I Förhand :)

Svar: Det är två st föreställningar, båda är på östrabo på fredag men den ena är 11.30 och den andra är 18.30 !


Alice: Vart har du köpt shortsen? Grymt snygga! Finns de i andra färger? Kram!

Svar: Dom finns på ginatricot och yes dom finns i fler färger ! Kram

Good morning

Godmorgon ♥

Bloggade inte igår som ni nog märkte men jag hade lite annat för mig. Dels skolan som vanligt, sedan en snabbis hem och så åkte jag ner till staden och träffade Linnda. Drog vi därefter upp mot estet dans treornas slutproduktion (en dans föreställning). Det var en riktigt häftigt föreställning och dom var så duktiga, allihopa ! Åh, tänk att om tre år så är det jag som står där.. Och redan till hösten så kommer jag att börja hålla på med detta, estet dans here i come, taggad ! Men iallafall, träffade pojkvännen efteråt och spenderade kvällen tillsammans med honom, gott att äta, natt promenad osv. Sov jag över här också, så ligger just nu och mornar mig. Kl tolv ska jag vara nere på westcoast för att repa all day long inför criminal som går av stapeln redan nu på fredag den 11 maj !! Det kommer att bli awesome så hoppas ni kommer till östrabo då för att kolla på Julia Hanssons grymma dansföreställning criminal. Kvällens planer ser ytterst suddiga ut än så länge men jag uppdaterar mer om vart jag tar vägen ikväll efter dansen. Nu blir det frulle. Ha en bra dag

ett stycke världssnygga shorts som jag hittade häromdagen, satt som en smäck


en  bild ifrån gårdagens grymma re teh gilmeh dansshow !

tre snabba så här på morgonen

anonym: trodde bara det fanns chokladfrapino! :O eller va e det för smak på den röda där? älskar dig å din blogg så mycket! go girl! <3

svar: det finns jordgubb, vanilg och nu till sommaren så brukar det komma fler spännande smaker, förra sommaren erbjöd dom skogsbär som var min favorit ! Tack så hemskt mycker raring !♥

anonym:hej! jätte fin blogg! vart är linnet/topppen köpt? Skit fint! Kram på dig <3

svar: Hej på dig, linnet är ifrån lindex och kostar 249 ! Massa kramar ♥

anonym: är frapinon köpt på Espresso house i Uddevalla? :)

Svar: Yes, det stämmer !


happiness

Hej allesammans ♥

Nu så ska jag snart sticka iväg på rep inför criminal föreställningen så jag håller på att ladda om med lite nya krafter efter skoldagen nu. Blev som sagt inge vidare uppdatering igår så nu kommer texten och bilderna från går dagen istället, hoppas det funkar lika bra.

Gårdagen spenderade jag först i skolan där vi hade NP i matte. Efter skolan åkte jag och Nathalie och köpte glass och satte oss ute i solen och åt och planerade lite angående min födelsedag. Sedan hade jag dansträning mellan fem och sex och efter det mötte jag upp Jennie och Albin. Åkte vi ut till Torp en snabbis och sedan ner mot pingvin för att köpa med oss pizza och äta den vid hamnen. Otroligt mycket skratt och skönt snack, riktigt fin dag och kväll !

Här så kommer bilderna ifrån gårdagen och på dagens outfit också KLICK

Det är sent och det har varit en underbar dag vilket skulle inne bära mycket text och bilder men jag har inte tid för det nu ikväll med tanke på klockan så det får ni imorgon istället. Så istället tänkte jag ta tillfället vid hornen och be er om the same shit som jag har tjötat om nu ett bra tag.. Jag tror nog att ni alla förstår precis vad jag menar. Såklart, jeansdagarnas the makeover. Som ni vet så gick jag vidare tack vare er och fick min makeover och nu så ligger den bilden uppe på facebook och den som får flest LIKES på sin bild får 5000 kr i shopping. Ni har nog hört detta förr så ni kan detta vid det här laget... Men vill ni få mig att hålla käften så gilla min bild och gärna dela den också, hallå det är 5000 spänn vi snackar om, a lot of money !!

Ni kan gilla bilden HÄR HÄR!!!!


Valborgsmässoafton och 1 maj

Hej allesammans ♥

Först så tänkte jag svara på en fråga... Jag fick en fråga ifrån en anonym person som undrade ifall jag är bra vän med sydnes och nej det är jag icke, vi känner knappt varandra. Hälsar och kanske små pratar lite när vi ser varandra men inte bättre kontakt än så.

Okej, nu blev det så där tyst på bloggfronten igen men som sagt jag har haft fullt upp med att ha det så jäkla roligt och härligt. Igår var det valborgsmässoafton som blev så jäkla lyckad, satan i gatan vad roligt jag hade det ! Startade med dansträningar och kvällen spenderade jag på skepsviken som så många andra där det var lite festligheter. Som sagt, en sjuk jäkla lyckad och rolig kväll med massa härligt folk !

Idag så har det verkligen varit varmt och jag har till och med gått runt i shorts. Började dagen med dansrep, efter det åkte jag hem till Linnda och satt ute i solen och spelade gittar (hon spelade jag lyssnade och hjälpte henne med låt val inför en tävling). Fick vi även snackat lite skit osv. Åkte sedan ut mot mollön tillsammans med Erik, Måns, Johanna och Albin för att grilla och ha det gottigt ute i solen vid vattnet. Härligt ! Den här lång helgen har varit helt perfekt. Kunde inte ha spenderat dessa dagar och kvällar bättre.

And here we go again ! Så där ja, nu är makeover bilden på plats på Torps facebook sida och ifall du vill se hur resultatet blev av bilden så klicka då HÄR. Du kan även gilla min bild, vilket gör det möjligt för mig att vinna 5000 kr shopping på Torp. Så klicka HÄR och gilla min bild kära vänner !

Först bilderna från Linnda, sen bilderna från grillningen på mollön, tredje några bilder från valborg, fjärde söndagens outfit





RSS 2.0