30 september - a good sunday

Hej ! 
Fick en såå gullig kommentar förut, tack så mycket snälla du, du fick mig att le ♥
 
Kom nyligen hem från en, ja vad ska man kalla det, en ytterst blöt promenad. Det regnar, för ovanlighetensskul. Tidigare ikväll så var jag ute i herrestad och repade tillsammans med EAR inför föreställningen i december. Det gick bra, sjukt mycket steg som snurrar runt i huvudet nu men det är bara att öva öva öva, så ska det allt sätta sig.
 
Var även en sväng på Torp Köpcentrum idag. Fick köpt mig en försenad födelsedags present till Ebba som hon får någon gång nästa vecka är det tänkt, fick även köpt mig en hårinpackning från märket orofluido, ett bra märke så hoppas att inpackningen är lika bra som håroljan. Det slank även med en body lotion och en mer "avancerad" miniräknare till matten. En god kyckling sallad på briggen fick det bli också. 
 
Nu, så hade jag tänkt att gå och lägga mig så att jag är redo inför en ny skolvecka. Puss, hoppas att ni haft en bra helg ♥
 
salladen som slank ned på briggen förut.


Årets skolfoto 2012

Första året som jag blev nöjd med mina skolfoton.. So here they come ! 

Så perfekt helg hittills

Jag har haft en helt fantastiskt bra helg hittils. Gårkvällen spenderades som sagt hemma hos Nathalie som hade 17års fest! Riktigt roligt var det tillsammans med goa vänner ! Idag så började jag dagen med att jobba och ha tre stycken dansklasser i Stora Höga. Tufft men roligt, som vanligt ! Efter det åkte jag direkt på kalas på Sund där jag stannade fram tills halv sju tiden då jag åkte vidare mot Ammenäs hem till Ebba som skulle ha lite middag för att hon har fyllt år. Så det var jag, Agnes, Evelina, Nathalie, Johanna & Ebba som har myst till det ikväll med middag, massa skratt, snack och tittande på "roliga videos". Ja, vad säger man? En riktigt lyckad helg! Åh, så bra ♥
 
Först kommer en hel drös med bilder från Nathalies 17års party igår och efter det kommer alla bilder från Ebbas middag ikväll! 

 
 
Här kommer bilderna från Ebbas middag ikväll. 

17års fest ikväll

Har lite små bråttom för ska hinna slå in Nathalies present, göra mig iordning, packa ihop inför imorgon och öva på alla 20 dans koreografier som jag ska kunna som rinnande vatten imorgon. Och detta ska jag hinna med på lite mer än en timma!? Men det klarar jag, no problems ! 
Ikväll blir det iallafall fest hemma hos Nathalie då hon fyller 17år på tisdag, så blir att fira bruttan ikväll och ha det riktigt förjävla roligt !! Skriver inget om morgondagen än som även den ser riktigt ljus ut. Utan årdnar ett tidinställt inlägg till imorgon bitti istället, nu måste jag sätta fart. Ha en riktigt härlig helg mina fina ♥
 
haha ett gäng bilder från estetiska kommunikationen i skolan, haha... 
 

vad har denna dagen erbjudit för roligheter ?

Anonym: vad änvänder du för smink?
 
Svar: Inga konstigheter eller dyra märken här inte. Kör på Hm's vanliga solpuder, en brun ögonbryns penna från hm och en dubbel mascara från något okänt ställe haha.. Mamma brukar beställa mascaran så har inte så bra koll på just det. Ja, mer märkvärdigt än så är det inte !

 
Heeeeello. Äntligen fredag imorgon, snacka om skönt ! Och jag har en kanon bra helg framför mig, men mer om det imorgon. Idag i skolan så har vi haft vanliga lektioner som vanligt och även övat koreografier inför en flashmob i Göteborg nästa lördag. Vi var några som var kvar efter skolan och övade dans också. Vid fem tiden åkte jag och  Elin hem till mig, fick käkat lite och laddat upp batterierna. Åkte till stan igen och kollade på en modevisning på torget där b.l.a min snygga vän Amanda medverkade ! Så jag, Sara, Fanny & Annie stod där i regnet och kollade på alla snygga modeller och kläder. Fick efter det springa upp till sinclair där några av oss dansare skulle överraska alla föräldrar och ha en liten danslektion med dom mitt upp i föräldra mötet, haha det vart faktiskt riktigt roligt !! 
 
Men nu blir det sallad, duscha, kanske fylla i dipdyen med färg också inför skolfotot imorgon och öva koreografier. 
 
 Skulle fotat med system kameran på visningen förut men det regnade så mycket så den klarade inte av att ta kort helt enkelt så mobilen fick hoppa fram, det får duga ! 
 

En bra dag !

Detta har vart en väldigt bra dag ! Först sovmorgon, sedan hade vi endast två st lektioner i skolan därav en av dom kollade vi på filmen "tusen gånger starkare". Jag höll även mitt tal i svenskan idag som gick sådär.. Eller det gick väl helt ok egentligen men jag är så jäkla petig när det gäller svenska så jag vill att det ska bli perfekt, typ. Efter skolan så var vi några tjejer som var kvar och koreograferade inför våran föreställning. Åh, vad vi är peppade och taggade inför detta !! Strax efter fyra tiden tog jag och Alice tåget mot Göteborg för att besöka adrianas danshus, där vi ska börja dansa till våren. Jag kommer troligtvis även att fortsätta dansa på kulturskolan också då jag har så svårt att släppa taget efter så otroligt många år haha.. Men adrianas verkar iallafall hur bra som helst, seriöst och med stort utbud av häftiga dansstilar ! 
Nu så är jag hemma igen och skyndar mig med att packa för ska hem och sova hos pappsen ikväll. Vi hörs imorn babes ♥
 
 

 

Redan den 25 september

Kollar på svenska hollywood fruar och tar igen mig efter en tuff men rolig dansdag ! Jazz och balett i skolan, mtv, modern och street dance på kvällen. Gu så gott det var med middag när jag kom hem ikväll. Back to reality nu, nöta korrar och den gammla vanliga visan. Så jag hör av mig mer imorgon då det är dags att hålla mitt demonstrativa tal i skolan och åka till Göteborg efteråt tillsammans med Alice för att spana in adrianas danshus osv. Låter bra. Hörs då, puss ♥ 
 
hello
 

läger-dag + jobb i stenungsund = trött nathalie

Usch vad trött jag är nu. En riktigt fysisk start på veckan har detta varit. Först en hel dag på sparreviken tillsammans med alla dans och bild ettor på skolan. Där vi b.l.a grillade, gjorde olika övningar/lekar i skogen, gick en tipspromenad and so on..
Efter detta väntade jag och Alice på tåget tillsammans ett bra tag och då började vi prata på detta angående adrianas danshus i Göteborg.. Att börja dansa där till våren också på fritiden, så vi ska troligtvis dit nu på onsdag och prata med dom osv.
Åkte i varje fall till Stenungsund direkt efter att vi sagt hejdå till lärarna, jag fick hoppa in som vikarie för en 6-8 års dansklass nu ikväll. Och funky björnen (Evelina) var med och hälsade på också, en riktig höjdpunkt för barnen. Tillslut kom jag hem också, helt död vart jag då haha. Nu borde jag egentligen öva lite koreografier men orkar inte riktigt det, är slut både i kropp och huvud så får bli sängen nu. Natti ♥
 

 
 

Goodmorning babes †

Godmorgon alla glada och sura. Idag så blir det att åka iväg på ett dagsläger tillsammans med alla dans & bild ettor på sinclair. Vi ska åka till sparreviken eller något liknande.. Förhoppningsvis en ok dag ! Efter det så får jag hinna med någon buss till stenungsund då jag ska dit och jobba som funky björn i eftermiddag haha. Jag ska alltså dansa med barnen i en björn dräkt, detta är en stor höjdpunkt för barnen haha så det blir nog roligt. Hoppas verkligen att jag hinner med ett hyfsat tidigt tåg hem så att jag hinner repa med tjejerna inför rädda barnen gala grejen, köra igenom dansen osv. Men, jag uppdaterar mer ikväll. Ha en bra start på veckan ♥
 
Igår kväll så var jag ute på en mysig kvälls promenad tillsammans med min kärlek. Super mysigt var det faktiskt. Love him ♥
 

K.o.m.m.e.r e.j p.å n.å.t.t

Sitter at the moment hemma då Nathalie precis övergav mig. Myst tillsammans med min tjej idag, girltalk samt smått planerande inför den kommande fredagen. Fin söndag. Nu så hade jag tänkt att göra lite annat så jag kanske slänger in något innan jag går och lägger mig annars imorgon bitti. Have a great evening ♥
 
 
 

lazy sunday - 23 sep

Söndagar är typiska chillmode dagar. Skönt. Ska dock inte sitta inne hela dagen, för har en dejt med en vän senare, då girltalk b.l.a står på schemat. Oh, lovely sundays. 
Min lördags kväll blev mysigare än mysigast. Kvällen spenderades hemma hos Nathalie Taby (det var ett jädra tag sen, roligt att träffas igen), tillsammans med henne, hennes vän Sofie och Amanda. Vi åt gott och pratade om allt möjligt. Allt från tomorrowland till djupa döds ämnen, typ. Medans avatar gick på play i bakgrunden. 
 
Nu blir det att dra på sig en soft söndags outfit så mer från mig får ni senare. Adios amigos ♥
 
haha, sofie hade somnat rätt så rejält när jag tog den här bilden vid halv ett tiden på natten. 

Hello babes ♥

Hello babes. Snart så ska jag åka hem till min vän Amanda, hon pratade på att vi skulle hem till Nathalie och mysa med henne ikväll så vi får väl se vad som händer lite senare helt enkelt. 
 
Idag så har jag som sagt jobbat både i stora höga och i göteborg. Det gick bra både med dom små och stora barnen, så det känns skönt nu. Nu får jag börja fokusera ännu mer på alla hundratals koreografier som jag har att nöta in haha. Dels till våran dansföreställning (vi dansettor), dels ears dansföreställning som jag ska vara med i, dels kulturskolans, dels dom som vi har i skolan, dels två st koreografier till en flashmob i göteborg, dels en koreografi till en rädda barnen föreställning som några av oss från kulturskolan ska vara med i (plus oss från gammla uppvisningsgruppen) och såklart alla funky kidz koreografier. Haha, bara att börja nöta ! 
 
Kvällens utsida kommer här i bildform.

Fredags-mys med kulturskolans dansare

Äntligen fredag! Så skönt och välförtjänt med helg. Ikväll så blir det mys tillsammans med många andra dansare från kulturskolan då vi ska mysa och kolla på filmen ifrån dansföreställningen som vi hade tillsammans i slutet av maj nu i år. Jätte roligt ska det bli att se alla danser och lite extra roligt ska det såklart bli att se dom danserna som man själv var med i också, haha ! Efter detta så ser det ut som att det blir pojkväns mys. Funkar inte riktigt att dra ut och "leva livet" på fredagar tyvärr då jag jobbar varje lördag. Men mysiga fredags kvällar kan vara riktigt roliga och härliga dom med. 
 
Ser faktiskt fram emot morgon dagen då det först blir jobb i Stora höga med 4-5 åringarna som vanligt och efter det då det bär av mot Göteborg för 9-11 års disco klassen. Lite pirrigt men ska bli så roligt att även få köra disco med dom äldre eleverna! Imorgon kväll blir det kanske att jag och Amanda hittar på något roligt tillsammans också. Men jag uppdaterar antingen mer ikväll innan jag går och lägger mig eller imorgon. Ha en bra fredagskväll allihopa ♥
Under den "långa" rasten som vi hade i skolan förut så skulle jag försöka mig på att göra en hair bow på Sara.. Haha det gick ju sådär, och detta ska jag stå och demonstrera (visa) inför klassen nästa vecka på svenska lektionen haha..
 
hej elin är det gott med kexchoklad?

20 sep - dance and school

Min dag har bestått utav skola och dans. Vi har repat lite inför våran föreställning osv också.. Planerna var egentligen som så att jag skulle träffat Jennie vid fyra tiden idag men så blev det ej pga en sak som kom ivägen från hennes håll. Så, det blir en hemma kväll istället som kommer att bestå utav plugg och nötning utav koreografier. Mer intressant än så här blir det inte idag min kära vänner !
 
Kunde inte somna inatt.. Låg och vred och vände på mig sjukt länge. Men tillslut så, efter en varm kopp mjölk så somnade jag så gott så. 
 
 

k-dag

Idag har vi k-dag vilket känns så fruktansvärt skönt. Gårkvällen hemma hos Elin tillsammans med henne och Linda var allt riktigt mysig. Massa gott att äta och så en streetdance film på det. Perfekt. Vaknade upp hos Elin iförmiddags, skönt med sovmorgon på en onsdag. Tog det mest lugnt och åkte hem för ett tag sen. Nu så är jag hemma och ska börja nöta koreografier inför min disco dans klass på lördag då jag ska vara vikarie i Göteborg. Hade även tänkt kolla färdigt på serien tusenbröder med pappsen idag, sjukt bra serie, helt fast är jag. Måste även försöka få pluggat lite engelska och historia. Kanske blir en promenad med Ebba lite senare också (hon fyllde förresten år igår, så återigen grattis snygging♥) men annars så blir det en mysig hemma dag idag helt enkelt. Hoppas ni mår bra och glöm inte att ge mig en massa tips på vad ni vill läsa om i min blogg ! 
 
Two from yesterday. Första på Elin andra på Linda.



fetto-mys-kväll tillsammans med Elin & Linda

Anonym:i inlägget ovan (som inte gick att kommentera tyvärr) . bilden från fallens. 
vart har nathalie billgren köpt sina skor? är det äkta dr martens ? svara som inlägg tack, och tacktacktack för en BRA blogg!
 
Svar: Hej på dig, jag vet faktiskt inte ifall det är äkta eller ej men jag har för mig att det inte är det men att hon dock vill ha ett äkta par. Vet inte heller vart hon köpt dom faktiskt, det får du fråga henne antingen på hennes blogg (http://nathaliebillgren.blogg.se) eller på facebook. Varsegod och tack själv !! :)

 
Hello. Nu så bär det av hem mot Elin Johansson tillsammans med Linda Johansson, ikväll ska vi ha en toppmysig fetto-kväll. Det är vi värda efter en hårt slitande dansdag, otroligt mycket dans plus träningsverk på det. Toppen. Haha men det har vart en bra dag iallafall ! Jag uppdaterar mer imorgon då jag är hemma för sover över hos Elin också. Kisses ♥
 
Hittade tre st bilder på facebook som jag taggats i men som jag varken sett eller publicerat tidigare, lite halv tråkigt med gammla bilder men det får gå. Får ta lite bilder ikväll helt enkelt 




Hit me with your best shot - tips !!!

Okej, jag är sugen på att börja skriva lite texter angående åsikter och ta upp vissa ämnen igen, så som jag har gjort lite grand förr. Men, problemet är att jag har idé torka. Så jag vill att ni kommenterar något specifikt som ni vill att jag ska skriva om... Om min familj, om kärlek, vänskap, dagens samhälle haha I don't know, hit me with your best shot guys. För känns lite trist att skriva en text angående någonting som ingen pallar bry sig om, if you know what I mean. 
 
Godnatt ♥
 
SÅ KOMMENTERA NU MED MASSA TIPS OCH IDEÉR !!!!! 
 
ytterliggare en bild från i somras. Fallens dagar. 
 
 

Go hard or go home

Sitter och väntar tillsammans med Albin på att min house dansträning ska börja. Vart en bra dag förövrigt, dansade jazz funk i skolan vilket var roligt att testa på! Inte så mycket mer att säga? Vi hörs mer senare ikväll får vi hoppas för nu är det dags att get looooose !!! 
 

About my saturday

Okej, det blev inte någon vidare uppdatering efter att jag kom hem från Stora Höga igår som jag sa men nu så drar jag gårdagen kortfattat. Jobbade i Stora Höga på förmiddagen vilket gick bra, åkte hem och bara tog det lugnt i ett par timmar innan jag mötte upp Linda och Nathalie. Vi gjorde oss iordning inför kvällen och drog vidare hem till Amanda Mattson som hade förfest tillsammans med en massa andra sköna människor. Riktigt härligt ! Kvällen fortsatte dock inte lika bra som den började och allt blev bara cp, men nu så är det lugnt och bra igen. 
 
Idag så ska jag mest gosa by my self. En liten ta-hand-om-mig-själv-dag får det nog bli. Vi säger så, kyss hej ♥
 
fyra st bilder från igår 
 

Mina Flatforms har kommit !!

Äntligen så har mina efterlängtade flatforms anlänt hem till mig. Dom sitter som handen i handsken runt fötterna på mig. Och jag beställde dom från jfr.se för 649 kr plus frakt. Vill använda dom så mycket som möjligt innan dinsko börjar sälja dom och varenda kotte kommer skaffa sig ett par... Roligt så länge det är lite "annorlunda". 
 

14 sep - min fredags kväll

Är hemma igen och ligger just nu ner gosad i sängen och börjar bli redo för en god natts sömn trots att klockan endast är strax efter tio tiden.. Ska nämligen upp tidigt imorgon och jobba så då får det bli tidiga fredags kvällar helt enkelt. Jag har iallfall haft en super härlig fredags kväll tillsammans med "rhodos gänget" haha. Hedberg var tvungen att åka på träning så det var jag, Marcus, David, Nathalie, Kiffe och Albin som drog ut och åt. Det fick bli pingvin, shit vad längesedan det var som jag åt där? Gott iallafall. Jag uppdaterar mer imorgon då jag har kommit hem från Stora Höga. Hoppas att ni har en awesome fredags kväll ! ♥
 
Två st bilder från ikväll 



I väntan på......

Äntligen fredag, sitter just nu i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja. Ikväll så blir det att gå ut och äta tillsammans med David, Marcus, Hedberg, Nathalie, Kiffe och Albin Det var ett bra tag sedan som vi alla sågs.. Sommarlovet var väl senast ? Så det ska bli väldigt roligt. Måste dock hem tidigt ikväll för ska upp tidigt och jobba imorgon i stora höga, dans som vanligt ! Men, nu så ska jag återgå till mitt så vi höres mer ikväll då jag har kommit hem igen. 
 
Man måste ju fördriva tiden på nått sätt.....




EARdance crew

Nu så har jag kommit hem från skolan och ska åka ut mot källdal där jag ska möta upp ear-dance-crew och en massa andra dansare som ska vara med i deras föreställning. Så vi ska repa och lära oss en koreografi är det tänkt ! Efter det blir det att åka hem till min Albin. Så jag har lite bråttom så ska åka nu men jag uppdaterar mer ikväll då jag är hemma igen. Take care 
 
hahaha idag i skolan så hade vi orientering och självklart så ska jag och fem andra tjejer gå vilse mitt inne i skogen.. Ne men det var väl bara att börja klättra ner för ett stup bland alla träd och i all lera. Ganska så komiskt. 
 


12e september 2012

Hej ! Detta har varit en väldigt bra dag förutom lite ledsamheter från min väns sida nu fram mot kvällen så fick bli en lång och välböhvlig promenad med min fina Nathalie. Annars idag så började jag dagen med en sovmorgon vilket var hur skönt som helst. Enda riktiga lektionen som vi hade idag var estetisk kommunikation som förövrigt är en rolig lektion. Efter den så hade vi två och en halv timmas håltimma då svenskan var inställd så jag, Emma & Elin gick mot en thai restaurang i stan och så åt tjejerna där (jag var nog den enda idag som faktiskt tyckte om skolmaten haha, älskar all mat). När vi väl var tillbaka i skolan igen så var det fortfarande långt kvar tills datakunskapen skulle börja så då hoppade vi in i danssalen och började koreografera till våran föreställning ! Det gick riktigt bra och det känns så sjukt skönt att vi har kommit igång på riktigt nu. Nu så ska jag hem till min pappi och mysa och kolla film så får dra mig nu. Ha det så bra ♥
 
 

Jobb i stenungsund och mycket dans

Åherre. Detta har varit en väldigt lång dag haha. Började med dansteori, sedan en balett lektion, en jazz lektion och sist en historia lektion. Efter skolan då jag egentligen skulle haft mtv, modern 3, modern 1-2 och street dance träning så var jag tvungen att åka till stenungsund för att hoppa in som vikarie för Constance. Jag var alltså dans instruktör för funkykidz 4-5 års barn. Det var många barn med oerhört mycket spring i benen haha. Så jag var riktigt trött då jag åkte därifrån. Fick sitta i en timma nästan och vänta på tåget tillbaka mot uddevalla. Väl i uddevalla så sprang jag mot sinclair för att åtminstone hinna med en halvtimma utav street dance träningen, ett roligt och svettigt avslut på dagen ! Så ja, denna dagen blev inte riktigt som tänkt, det blev riktigt stressigt och mycket flygande och farande lite varstans men nu så här i efterhand då jag sitter hemma i soffan och kan andas, så känns det skönt ♥
 
 

next up: house träning

Hello everyone. Sitter kvar i skolan och väntar på att min house dansträning ska börja strax efter fem tiden. Är dock hungrig som ett as så får försöka hinna ner till något matställe och få köpt mig något ätbart.. Det har annars iallafall varit en bra dag i skolan ! Fler personer som har börjat dans nu med oss så det är roligt när vi blir ännu fler. Idag har vi även haft modern dansträning och så vanliga lektioner på det. Senare ikväll efter min house träning så blir det en promenad med min vän Nathalie, vi har en hel del att prata om så, så ser resten utav eftermiddagen och kvällen ut för min del. Men just nu är det ända jag kan tänka på mat så får änna sluta här känner jag. hej så länge 
 
Jag imorse innan jag åkte mot plugget.


den 180 gradiga vinkel vägen.

Söndag. En regnig, mysig, hemma söndag är det idag. Vaknade upp hos min man och hittils idag så har jag myst tillsammans med honom, ätit lunch och kollat film. Nu är han iväg och spelar hockey match och jag ska börja nöta koreografier för ovanlighetensskul, med skämt åsido. 
 
Gårkvällen som spenderades ute i rotviksbro var... speciell. Hahaha, tänk er massa ungdomar som hoppat av bussen vid rotan och påbörjar världens vandring in mot skogen hur länge som helst när det är helt kolsvart utomhus.. på en 180 gradig vinkel väg hahaha man blev gåsjuk så mycket svängde vägen. Men trots detta misslyckande, så var kvällen så jäkla komisk på något sätt. Jag hade natthumor och tyckte att allting var hysteriskt roligt, kanske thats why kvällen inte kändes helt meningslös för min del. Senare så fick jag, Ida, Annie och Ebba skjuts tillbaka in mot stan av Ebbas mamma iallfall så vi lämnade kvar killarna ute i skogen haha. 
 
Tog tragiskt nog ingen bild igår kväll så ja, jag raggade upp en härlig bild ifrån Annies båt nu i somras då vi var påväg mot fallens dagar. 

 
 
 

Q & A

Moa: Hej Nathalie! Ska börja medatt säga att din blogg äger! Sån underbar tjej du verkar vara!! Massa respekt till dig! Men den var en sak jag tänkte fråga dig. Jag och min vän tänkte börja dansa men vi vet inte vilken dans vi ska börja, och vi börjar då på Kulturskolan. Men vilken dans tycker du är rolig och vilken skulle du rekommendera?
 
Svar: Hej Moa ! Gosh vad roligt att höra, all cred till sånna tjejer som dig !! Dom dansstilarna som kulturskolan har som jag tycker om allra mest det är street dance/hiphop och mtv/funk. Dock så är street dance gruppen full den här terminen, men ni kan ju alltid sätta upp er på kö listan. Det finns en mtv 1 grupp som är för "nybörjare" och en mtv 2 grupp som man börjar i när man dansat den stilen förr. Och jag vet inte om det finns platser kvar i dessa dansgrupper, det får du kolla upp med dom på kulturskolan. Jag dansar även house och modern och även det är roligt men framförallt street och mtv. Eftersom att terminen redan har börjat så vet jag inte hur det funkar med att anmäla sig såhär i efterhand.. Ring och fråga annars får ni söka till vårterminen ! Super roligt att ni är intresserade av att börja dansa, ni kommer inte att ångra er !
 
 
Linnea: L´oreal Paris är på modelljakt i sverige, du borde söka dit så fin som du är <3 <3 <3
 
Svar: Vad gullig du är ! Jag har sätt deras reklam angående detta och det är klart att det låter roligt men jag ska inte söka dit :) 
 
 

väntar på tåget påväg från jobbet

Sitter at the moment och väntar på tåget här ifrån stora höga hem till Uddevalla. Nu har jag varit här ända sedan tidigt imorse och jobbat som dansinstruktör för första gången den här terminen. Mycket att tänka på och spralliga barn men riktigt roligt har det varit ! Idag har jag och Paulina haft en 2-3 års grupp, en 4-5 och en 6-8 ! Många koreografier och moment att tänka på. 

När jag väl är hemma vid tre tiden så blir det lunch och att bara ladda upp inför kvällen ! Jag uppdaterar mer senare om vart jag ska ta vägenn ikväll. 




Spa kväll hos Annie med mina tjejer

Haft en stört mysig kväll hemma hos Annie tillsammans med henne, Amanda & sara. Tyvärr så kunde inte Nathalie vara med för hon är iväg på fadderläger, lite trist sådär men vi hade det i vilket fall super härligt tillsammans. Vi åt lite gott, badade jacuzzi, bastade och så massa tjej snack på det. En välbehövlig kväll med andra ord. 
 
Imorgon så börjar jag att jobba som dansintruktör "på riktigt" för då drar alla dansklasser igång ! Jag är faktiskt rätt nervös då hon som jag ska jobba med mig egentligen nu har gått och blivit sjuk-skriven så jag ska undervisa i hennes klasser nu också under tiden som hon är sjuk. Med andra ord fler koreografier att öva in, stress ! Men jag får peppa mig själv, I know I can do this !!!! 
 





 

Lite omkastade planer.

Det blev lite omkastade planer förut. Istället för att träffa Sara så fick jag åka till Näl och träffa min mormor som har fått en hjärnblödning och ska opereras imorgon.. Min lilla mormor då. Så jag, mamma och morfar åkte dit tillsammans och var där hos henne ett tag. Nu så måste jag egentligen börja plugga så får försöka göra det.. Vi höres mer imorgon ♥
 
En bild från i somras, jag saknar det redan haha och hösten har knappt hunnit komma.. Saknar alla mina fina vänner, finns inte lika mycket tid att träffas då skolan dragit igång igen  tyvärr.. Man vill ju spendera så mycket tid som möjligt med sina homies. 

6e september - myser

Torsdag, just nu sitter jag hemma i myskläder och bara njuter av ledigheten. Har lite plugg att ta tag i sen och koreografier att nöta in, på lördag smäller det ! Ska kanske träffa Sara sen också. Vi hade tänkt att prata lite kring en språkresa som vi troligvis ska på nästa år till USA. Jag har sparat en hel del pengar så jag har råd att åka, men det är lite vi får kolla först osv innan vi bokar dvs. Sedan så ska även några vänner iväg till Rodhos nästa sommar till ett beach party som är då i Juli och jag är såklart sjukt sugen på att följa med, så det gäller att välja och prioritera helt enkelt. Har egentligen inte så mycket mer att säga.. Varit i skolan idag, det gammla vanliga you know. Så, jag avslutar här och uppdaterar troligtvis mer senare ikväll. Ha det så bra fram tills dess amigos ♥
 
en bild som Linnda tog på mig igår med sin webcam ute på min altan.. oj vad jag myser haha

 
 

Film tips !

 
Jag har ett film tips till er dear readers för ovanlighetensskull. Filmen heter "älska mig igen" och låter som en klychig mainstream kärleks film. Men, nej denna filmen var verkligen helt sjukt berörande och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka. Filmen handlar om ett gift par som är med om en bilolycka. Mannen klarar sig men det slutar värre för hans fru.. Hon hamnar nämligen i en koma men när hon väl vaknar upp igen så minns hon honom inte, eller det liv som hon hade tillsammans med honom. Det är en verklighets basserad historia och den är otroligt fängslande och känslo mässigt stark, och naturligtvis så bjuder den på en hel del romantik. Det gör ju inte heller filmen sämre att snygga Channing Tatum är med i huvudrollen, bjuder på en del ögongodis med andra ord. Jag säger bara en sak - SE DEN. punkt.
 
 
 

Kom inte på någon passande rubrik.

 
Är riktigt trött så känner att det ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig nu. Av någon okänd anledning så är jag inte på topp just nu, inget som har hänt men har väl en sån period at the moment eller något. Men, inget att klaga på. Idag efter skolan så åkte jag tillbaka till ramnerödsskolan tillsammans med Linnda då hon skulle lämna tillbaka en sak där och då passade vi såklart på att hälsa på alla lärare och små prata med dom, trevligt ! Efter det så fortsatte vi med att mysa i eftermiddags solen ute på min altan. Skönt snack med min Linnda ♥
 
En bild på min fina tjej
 

Goodmorning 5 september 2012

Linnea: var har du köpt dina skor? :)
 
Svar: Dom är köpta på skopunkten här om dagen och kostar 399 kr !
 

Godmorgon allihopa ♥ Jag hoppas att ni har sovit gott, det har jag kan jag då lova. Slocknade på en gång igår, var så sjukt död efter den tuffa dans dagen. Men, nu så är jag pigg och på hugget igen. Jag hade lite sovmorgon idag så om fem min ska jag åka mot skolan för ytterliggare en dag där. Vad som händer efter skolan återstår fortfarande att se. 
 
Well, här kommer lite bilder på min nya älskling i brist på annat. 
macbook air ♥



7 h dans idag.... helt död

 
Anonym: heeeeej :D fin blogg har du! men undra bara en sak om två av dina kompisar, först om amanda plate som har så otoligt vackert hår! vet du vad hon andvänder för hår prudukter? och sen om anni dahlberg som har den sjukaste kroppen! vet du om hon har äkta bröst eller inte, haha! svara gärna ;)
 
Svar: Hej på dig going ! Jag har faktiskt ingen aning vad Amanda använder för hårprodukter.. Du får helt enkelt ta mod till dig och fråga henne på facebook haha ! Träffar henne annars på fredag så kan passa på och fråga henne då. Annie hennes bröst är 100 % real, haha ! 
 
 
Elin: Gamalt inlägg kanske men måste bara säga att bilderna gör mig sjukt glad! Och dom är jätte fina! :D
 
Svar: Men oj tack så mycket !! vad roligt, verkligen ! Härligt att du blir på bra humör också haha :d 


Hello there guys. Idag har det varit en riktigt bra dag men oj så fysiskt tuff den har varit ! Sammanlagt har jag dansat i 7 h.. Först en jazz och en balett lektion i skolan, sedan efter skolan så var det först dags för en MTV träning, sedan en modern 3 träning, sedan en modern 1-2 träning och sist men inte minst en street dance/hiphop träning.. Helt död, svetten rann på mig och Elin det kan jag då lova haha.. Det var egentligen inte meningen att jag skulle dansa modern steg 3 också men jag fick prov dansa och då sa Pernilla (dansläraren) att jag klarar av steg tre också även fast jag aldrig direkt dansat modernt förr, så det var roligt ! En utmaning ! 
Idag fick vi även våra älskade macbook air datorer. åh vad jag redan älskar min haha. Den är tunn, perfekt och jag har tillochmed börjat att fatta grunderna haha.. Bra jobbat Nathalie ! 
Förhoppningsvis blir det bättre uppdatering nu, ska försöka ! 
 
Dance first. Think later. It's the natural order.








 
 
 
 

En bra dag ligger framför mina fötter

Gosh, imorgon kommer det att  bli en bra dag ! Dels så får vi våra macbooks ifrån skolan imorgon vilket ska bli så fruktansvärt nice ! Och dels så har jag nästan bara dans imorgon i skolan, först dansteori, sedan jazz, sedan balett och så tillsist så har vi iförsig histori men det är lugnt. Imorgon eftermiddag efter skolan så drar även kulturskolans dansträningar igång. MTV/funk, modern och hiphop/street dance ! Åh, vad jag längtar. Missar dock kören och KU den här terminen pga för mycket dans på tisdagar.. men det gäller att prioritera ibland, as simple as that.
 
Idag så har det också varit en bra dag, skön start på veckan. Skolan var som vanligt, en modern dans lektion och resten vanliga lektioner. Vi har även börjat att spåna lite inför en dansföreställning som vi dans ettor ska ha när det närmar sig jul. Det kommer att bli sjukt mycket jobb eftersom att detta är vi själva som har hand om det och alla koreografier osv, men det klarar vi, det kommer att bli riktigt bra och framförallt roligt !
 
Idag så drog även min första dansträning på kulturskolan igång för den här terminen. Jag dansade house idag, inte den roligaste dansstilen som jag testat på direkt men det var roligt ändå ! Lite tråkigt bara att det varken finns street 3, ragga eller någon uppvisnings grupp i år.. Dom roligaste klasserna också. Så vi har skickat ett klago mail med förslag på lösningar så hoppas hoppas hoppas att dom hittar någon lösning för åtminstone någon utav klasserna.  Annars så har det väl inte hänt så mycket mer idag ? Hepp, nu så blir det att fortsätta nöta in funky & bliss koreografier. Jag börjar att jobba som dansinstruktör nu på lördag, roligt ska det bli !
 
 

- Dont let anyone bring you down

Okej, i det stora hela så har detta varit en riktigt bra helg men pga små saker som man stött på under hela helgen så är inte mitt humör på topp. Jag blir bara så irriterad när man får reda på en massa bullshit som andra sagt om en, personer som man hade positiva uppfattningar om. Usch, riktigt tråkigt med sådan här små-skit. Men, inget att hänga läpp över. Life goes on.
 
Gårkvällen spenderades med vänner. Först fika med Johanna, Jennie och Ebba. Och sedan under kvällen så var man lite överallt men lite alla möjliga haha. Men, som sagt, pga småsaker så blev inte kvällen/dagen som tänkt men men !
 
Hittils idag så har jag varit på överby tillsammans med mammsen där vi fick köpt lite nytt till mitt rum och även två par dösnygga kängor ! Så jag är riktigt nöjd. Tog vi oss även en mysig fika, en skagenbaguett fick det bli med färskpressad apelsin juice. Nu, så ska jag ner mot stan och äta på en kina restaurang tillsammans med farmor, farfar och pappa. Så mysigt ! Efter det vid halv sju tiden så ska jag, pojkvännen och min pappa på bio och se på filmen snabba cash 2 (35mm). Tror den är ruggigt bra, precis som ettan så får hoppas på det ! Så, så ser min söndag ut.
 
Hoppas att ni alla har det bra och ta hand om er. Låt ingen trycka ner er till deras låga nivå. Ni förtjänar det bästa ♥
 
bilder från igår 









Allt som allt en lyckad fredags kväll

Gårkvällen fick en riktigt bra början och ett riktigt bra slut men allt där emellan var bara rörigt haha. Kvällen började som sagt med att vi var 19 st danstjejer som hade bokat bord på cheers för deras tacobufé. Så vi satt där ett bra tag och tjötade och hade det allmänt bra helt enkelt ! Efter det så åkte endast ett fåtal av oss mot tureborgs borgen för att spana in den där såkallade festen. Men, wait for it.. Den var inte något att ha så vi åkte vidare istället. Vi åkte runt lite överallt utan någon som helst framgång men sedan vid elva tiden så träffade vi Lise, Mickan, Angelica och Rebecka så jag och Tilda följde med dom hem till Tobbe där festandet började kan man väl säga haha. Och där hamnade vi, riktigt roligt var det ! Så, som sagt kvällen fick en bra början och ett bra slut. Fick iallafall chansen att spendera den tillsammans med härliga människor så jag är nöjd !
 
Här kommer lite halv bra bilder som en i personalen tog på oss haha.. Stört skön personal verkligen !
 
 





 
 

RSS 2.0