måndag - 2/5

fråga; vart klipper du dig? sjukt fint hår! :)

svar; jag klipper mig på belbox! tycker att det är en riktigt bra frisörsallong som jag rekomenderar. håller inte riktigt med dig om din åsikt angående mitt hår, men alla tycker ju olika så tack så mycket roligt att höra ! :)


fråga; var har du köpt detta linne? hur mycke kosta det ? vilken storlek?

svar; linnet är köpt på monki och kostar 150 kr, finns även i andra färger, på det här linnet har jag storlek xs för linnet är rätt så stort i modellen !


jag kom rätt så nyligen hem vart på stan en snabbis följde med nathalie och clara när dom skulle sola. innan det var jag hos min älskling albin en stund också, skit goa pankisar som molly lagade ♥ annars har det bara vart plugget all day long, blev färdig med min engelska uppsats om street dance på engelska lektionen idag så då mailade jag den till min lärare sofie. nöjd över den faktiskt! annars har det väl inte hänt så mycket idag.. fick reda på att jag har orientering imorgon, plus ett kemi prov och ett matte prov på torsdag plus badhuset då med. hade jag nästan glömt bort så nu blir det till att plugga kemi och moppe teori ikväll! hoppas att min bikini som jag beställt kommer nu snart bara... hm kan ju dröja ett jävla tag har hört vilket jag inte hoppas att det kommer att göra denna gången, becaus i need it !! haha nästan lite desperat faktiskt. men men nu så ska jag ner och gluffsa i mig mammas goa kyckling sallad, finns nog inget godare! over and out ♥

här kommer lite fler bilder ifrån helgen. bilderna har jag tagit ifrån linda johanssons blogg.


Kommentarer
Postat av: ilaf yassin

Vitt blir perfekt, tro mig :D <3

2011-05-03 @ 17:24:48
URL: http://ilafyassin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0