nyårsafton

nu är det redan nyårsafton, kan ni tänka er? jag tycker iallafall att detta året har gott sjukt fort. 2010 har vart ett år med både toppar och dalar. men det är precis som man säger att det inte som inte dödar en gör en bara starkare, och det stämmer jag har lärt mig och blivit starkare av dom misstag och det som har hänt mig under detta året. april var nog den jobbigaste månaden för mig, det var precis som att allt händer på en och samma gång. men som tur är har saker blivit bra nu, eller det har iallafall blivit betydligt mycket bättre! jag står här idag på mina båda ben och blickar tillbaka på en liten orolig nathalie som inte hade en endaste gnutta självförtroende, och bara gjorde som alla andra för att passa in, så startade jag året men jag lämnar året med ett högt självförtroende och ett leénde på mina läppar. det är tack vare min fina familj och mina underbara vänner som jag står här idag. 2010 har vart ett bra år på sitt sätt, vart annorlunda från alla andra år, men det är väl så med alla år antar jag. nu siktar jag fram emot nya äventyr 2011 ska bli ett toppen år. jag vet att året inte kommer att bli felfritt det blir det aldrig men bara man gör sitt bästa och vet att man själv inte gör fel så funkar det allt. nu vill jag iallafall önska er alla ett gott nytt år och en god fortsättning!!

godmorgon, ja som sagt är det redan nyårsafton, helt f**kin unbeliveable. just nu sitter jag här och myser i min gosiga rosa morgonrock som jag fick utav albin hihi ♥ ska snart hoppa in i duschen, packa ner mitt pick pack, ta på mig lite kläder osv. sedan tar jag bussen ut till torp halv två för att få köpt mig en gosig mjukisdress hehe. sen tar jag bussen direkt hem till nathalie, gör vi oss iordning där osv. sen så kommer det folk hem till henne senare frammot kvällen, det blir bra. med andra ord firar jag nyår hemma hos henne ikväll! det kommer att bli riktigt najs. ska försöka att hinna uppdatera något imorgon innan jag drar till trollhättan. drar dit vid fem tiden för att träffa, linnda, elza och robban! sen så sover jag där också, så just därför tror jag inte på så bra uppdatering men vi kan ju se hur det blir med den saken !! p.s ni har väl inte missat frågestunden om året som gott i inlägget här under (?)


frågestund om året som gott, 2010

ja det var en hel del läsare som tyckte att det verkade som en bra idé att dra igång en frågestund om året som gott, 2010. med andra ord vill jag ha frågor som just angår detta då, t.ex om det eller det har hänt mig under året, vad som vart bäst/sämst, eller a ni fattar vinken iallafall. behöver ju inte vara just dom frågorna men med andra ord vad som hänt mig under detta året. tycker jag kan vara lite roligare än bara en vanlig frågestund! men en vanlig frågestund för er som vill ha det kan jag dra igång någon gång i januari eller så, så det blir nog bra. jag vill ha alla era frågor i detta inlägget, blir mycket enklare för mig då! frågestunden kommer jag att avsluta den 2 januari, så fråga på nu !! ni får fråga precis vad ni vill, men det är bara jag som bestämmer vad jag tycker är för privat för att svara på, vill ju inte att vad som helst ska hamna ute på bloggen som ni säkert förstår. men då så nu drar vi igång!




halleguttan en hel hög med anonymt


Anonym om svar på tal & dagens outfit:
vart köpte du den vita 'koftan' ? :)

svar; ingen aning, för det är min mammas haha!


Anonym om nothing hurts like losing when you know it´s really gone:
kan du lägga upp bild på dina navelpiercingar?
vore gullit av dig om du gjorde det :) kram

svar; hehe a så klantig som jag är så har jag tappat bort två av mina navel piercingar!! men jag har två st just nu så dom kan jag ju ladda upp en bild på! 
( klicka på bilderna för att se dom större )
 


Anonym om nothing hurts like losing when you know it´s really gone:
du har en sjuk fin blogg men den skulle bli finare om du la ut mer bilder :D

svar; tack vad glad jag blir!! ja jag försöker att skärpa mig, jag tycker allt att jag blivit åtminstone lite bättre. men det får väl bli ett av mina nyårslöften. ladda upp fler bilder och blogga oftare. sounds good?

Anonym om nothing hurts like losing when you know it´s really gone:
kollade lite på dina gamla inlägg :D
och så va det några från då du hade lugg ;)
tkr du passade väldigt bra idag :D
tkr du ska skaffa det igen ;) xd

svar; haha usch för mina gammla inlägg.. eller iallafall dom som är väldigt gammla, skäms lite över dom. dör bara lite när jag läser dom men har endast kvar dom för att jag tycker det är roligt att läsa och se tillbaka hur man "utvecklats" osv. ja, jag trivdes faktiskt riktigt bra i lugg men eftersom att jag har en virvel så blir det jobbigt för mig att ha lugg, jag vill ha lätt skött hår och orkar inte spraya en hel flaska hårspray varje dag för att det ska hålla sig på plats. men får se kanske blir att jag sattsar på en lugg någon gång igen  

Anonym om nothing hurts like losing when you know it´s really gone:
när ska du lägga upp bilder på vad du fick i julklapp? :) kram

svar; juste, det hade jag nästan helt glömt bort!! förlåt förlåt..men jag ska försöka slänga in lite bilder på de typ ikväll eller imorgon på förmiddagen.

asså shit kanske drar igång en frågestund? men men får se på det. skulle kunna vara kul att starta en frågestund om årets som gott osv, så kan ni få chansen att fråga en del om året som gott osv? så vad tycker ni om den ideén, hiss/diss (?) iallafall just nu sitter jag framför tv'n och myser tillsammans med mamma och krille och ser på miljobingo eller vad det nu hette hehe. tog mig en tur till torp förut idag och köpte mig lotter. träffade pappa där så kollade runt på lite olika mobiler, får se vad det blir helt enkelt. rekomenderar ni någon specielt mobil? isåfall vill jag höra era åsikter!! sen träffade jag linnda en liten stundis och sen kom evelina och david också ja. och imorgon är det äntligen nyår tagga!!

nothing hurts like losing when you know it´s really gone



Anonym
om svar på tal & dagens outfit:
vart pierca du dig ? :) assso vilken salong ?

svar; salong viking i uddevalla  


Anonym om svar på tal & dagens outfit:
Jag tycker att din blogg e sjukt rolig att läsa! :D
Och din stil bruden! helt underbar :D
Ville bara säga det :P

svar; roligt att höra att du tycker den är rolig att läsa!! när man hör sånt här blir det mycket roligare att blogga!
så tack för dona fina ord. ta hand om dig ♥

godmorgon. nu har jag och albin precis vaknat, eller a vi vaknade väl för en stund sen men först nu orkade vi ta oss upp ur sängen. så nu sitter vi här och käkar frulle och lyssnar musik. riktigt soft. bion igår kväll var iallafall hur bra som helst haha! iallafall för oss som fattade  men nu så har jag nog inget mer på hjärtat skulle jag tro. utan jag bloggar mer sen när jag har något vettigt att skriva helt enkelt. pussen

svar på tal & dagens outfit



anonym
om yeah, I would do anything for you:
hej! Jag måste få fråga en sak, vad har du för kamera? Dina bilder blir alltid så bra:D Jag ska köpa en ny har du något tips på någon ? :) hade gött <3

svar; Nikon coolpix s220 heter den. och så här ser den ut -> denna kameran är hyfsat bra men jag skulle rekomendera att köpa en canon kamera istället, tycker att dom är mycket bättre! just nu finns det en grym canon kamera på mellandags rean för endast 900 :- kommer dock tyvärr inte ihåg vad den heter. så skynda fynda !



dagens outfit slänger jag in lite snabbt också

yeah, I would do anything for you

________________________________________________________________________________________________

anonym
om just keep your eyes wide open:
asså, du har så grym stil Nathalie! Du är min inspiration, du inspirerar mig att välja rätt kläder. Tittar alltid på din blogg när jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig eller vad jag ska köpa! you go girl! :D <3

svar; det spred sig verkligen ett leénde på mina läppar när jag läste din komentar. roligt att höra att du inspereras utav min stil osv. så tack för din fina komentar!  
________________________________________________________________________________________________

vanessa om just keep your eyes wide open:
älskar verkligen din still,fortsätt så :) du är så jävla söt och fin:)<3

svar; tack vad glad jag blir för dina fina ord! tar verkligen åt mig utav detta, roligt att höra att du tycker som du gör !

___________________________________________________________________________________________________

godmorgon. onsdag morgon och solen skiner, underbart vill jag meddela. nathalie ligger fortfarande i sängen och sover..men jag får väl snart börja hoppa på henne så att vi kan börja ta tag i verkligheten hehe. går dagen var iallafall riktigt härligt. var gott att få träffa nathalie igen ! åt en god taco sallad på cactuz, sedan tränade vi bort hela salladen på motionshuset hehe, solade lite blev förhoppningsvis lite brunare åtminstone, vi åkte till torp en sväng också, fick köpt mig två par byxor och en mascara (se bild nedan) efter det åkte vi hem till mig på direkten hämtade vi filmer hos min pappa, ämglagård 1 & 2, på vägen hem drog vi in till sofia en liten stund så följde hon, patrik och en till med till ica. änglagård filmerna var faktiskt riktigt bra så ikväll ska jag, nathalie, felicia, daniel,kiffe, albin och kanske rasmus se den tredje filmen på bio. och efter det så sover jag hemma hos min älskling albin ♥ så det blir bra. men nu så har jag nog inget mer på hjärtat för tillfället. bye for now ♥

mina nya jeans är ifrån bikbok och kostade 500 :-


mina nya adidas byxor från stadium 400:- kostade dom


min nya mascara från h&m kostade 50:-

take, take, take it all but you never give

godmorgon, här ligger man rätt så gott nyvaken. det enda som inte e så gott e väl mitt humör men jag har nog en del anledningar till detta. omoget säger jag bara. jaja, mitt humör kommer iallafall att bi på topp igen så fort som jag får träffa min nathalie idag!! ♥ shit vad jag har saknat den cheeyen asså. först så möter jag upp henne vid sjukhuset där hon är med felicia hos tandis. sen så drar vi förmodligen först hem till nathalie och sen vidare mot moitonshuset hehe. senare idag blir det väl att dra till torp en sväng, kommer vara redigt mycket folk men men kanske kan fynda något smått å gott på rean. ikväll sover jag antingen hos nathalie eller hon hos mig. så ungefär så ser min dag ut, ska försöka klämma in något inlägg ikväll men det är inte säkert att det hinns med. pussar♥

sitter på tåget på väg hem till uddevalla

nu sitter jag på tåget på väg hem till lilla uddevalla igen. det har vart fem toppen dagar i stockholm, men det ska bli skönt att komma hem igen också! idag så försov vi oss så vi han inte till stan för att shoppa som det var tänkt hehe, men en liten stund han vi allt att kika runt, men det var så j*vla mycket folk så det var helt fucking unbeliveable. men fick köpt mig en gosig svart tjock tröja med monster energy tryck på hehe. innan vi satte oss på tåget åt vi på en riktigt god kina restaurang, mums! men nu ska jag fortsätta lyssna musik och dricka apelsin juice hehe. puss ♥



en bild på tröjan som jag köpte i någon punk/rock affär inne i gammla stan idag


och så här såg jag ut idag, haha någon random bild pappa tog när ja höll på att ta på skorna, har ingen annan men den får duga



just keep your eyes wide open

nu börjar den näst sista dagen i stockholm lida mot sitt slut.. det har vart en hel dag inne i storstade. mellandags rean här i stockholm e ju rätt så go. fick inte köpt så väldigt mycket men en del blev det iallafall! är ju oftast udda storleker nu när det e rea så men man kan hitta en hel del nice också vettni. just nu så är det mys kväll här med familjen, sen måste jag packa ner mitt pick pack. imorgon blir det en hel dag med lite shopping igen sen så tar vi tåget hem till uddevalla igen vid fem tiden. blir bra. blir lite ippdatering imorgon på tåget också. hoppas ni haft en fin julhelg ♥

lite bilder på dagens shopping, har även spanat in lite grejer som jag nog ska köpa imorgon.

puder från hm


haha detta ser nog lite bättre ut irl skulle jag kunna tänka mig var rätt svårt att få till bild men men detta får duga;
harems byxa-cubus linne-bikbok vette17 vad grejen runt huvudet heter men den är ifrån bikbok iallafall, halsbandet är gammalt men det är ifrån ginatricot





haha mitt ansikts uttryck



tröjan är ifrån någon random butik vid gamla stan hehe

den stickade tröjan är ifrån cubus



haha ser helt fail ut att min hand kommer där och hela grejen men asså a det är inte som det verkar hehe..
iallafall tröjan är ifrån ginatricot och legginsen och halsbandet är gammalt










öronorgasm


_________________________________________________________________________________________________

Anonym
om merry christmas:
kan inte du visa va du fick i julklapp ? :)
fin blogg å riktigt fin cheey e du !

svar; jo visst kan jag det ! men just nu har jag inte tid, men jag kan försöka ta kort på allt ja fått när jag kommit hem, skulle kunna tänka mig att bilderna på mina julklappar kommer upp på måndag kväll eller tisdag. sounds good?  
______________________________________________________________________________________________

juldagen har vart riktigt chill. vi har mest suttit hemma hela högen och spelat hehe. fifa 11, bil spel och hockey spel, kort spel och en massa grejer sicka spel nördar vi har blivit hehe..men det e soft. haha juste följde även med mina små kusiner ut i pulka backen och åkte idag igen. blev blöt och fick ont i rompen  men nu så ska vi fortsätta spela yatzi. sounds good. hejdå ♥

dagens outfit; halsduk-indiska tröja-julklapp från linnda jeansleggins-vero moda skor-din sko


hahaha


sicka nördar vi vart idag, här sitter vi å spelar fifa 11










merry christmas

_____________________________________________________________________________________________

Anonym
om uppesittar kväll:
vadå, firvar du jul med linda? :O :)

svar; ja det gör jag. har nog alltid gjort det faktiskt, fast inte förra året men brukar göra det. eftersom att hon e som en i familjen så blir det mycket roligar också så  

_______________________________________________________________________________________________

Anonym om uppesittar kväll:
vart och när har du köpt haremnsbyxorna?

svar; jag köpte dom i göteborg i affären moonlight/midnight eller något affären ligger på andra våningen i femman huset iallafall. jag köpte dom för drygt två månader sen kanske  

_______________________________________________________________________________________________

god jul alla kära bloggläsare!  nu är jag redigt trött kan man lugnt säga. vart full rulle hela dagen! årets mysigaste dag har just passerat. idag har vi firat jul på ett traditonelt sätt med kalle, julmat, tomten kom med våra klappar å hela grejen hehe. ja tomten kom erkänn coolt... fick en hel del fina julklappar hel nöjd är jag ! fick en hel del pengar också så antingen är jag smart och sparar detta till en moppe nu eller så gör jag precis som vanligt och shoppar upp detta på mellandags rean..skulle inte förvåna mig hehe. men men, nu så ska jag nog krypa till sängs snart. linnda ligger och snackar med robban och masserar sina bröst som tydligen gör ont bara så alla vet..så nu ska jag hjälpa henne massera, å så ska jag inte det...hejdå ♥

haha älskar dig papi ♥


haha gött förvirrad samuel ser ut då..


lite gott att äta å dricka, haha vet inte hur mycket jag ätit idag egentligen.. och detta e ju endå bara en del utav julbordet har ju ätit mängder av godis å fettis grejer hehe
 



haha go emil ser ut å va med munnen full utav knäck..


haha karin! gröna kulor e mums..


haha fint att johan oj ja menade "tomten"hade skidglasögon på sig..


okej, de har vart fifa 11 hela kvällen nu typ, samuel blev som tokig när han fick det i en av sina klappar hehe. goe 55 tums plastma tv har dom iallafall, syns inte så bra på bilden kanske men spela roll


haha ja å linnda var tvugna att dra med dom små till pulka backen i förmiddags jo men kul..


haha fint



juste titta sicken fin bild jag hittade på albin på facebook! hahaha han e ju så seriös också..



uppesittar kväll

nu sitter vi här hemma hos mina goa kusiner i stockholm. vi allihopa sitter bänkande framför tv'n dags för uppesittar kväll. riktigt mysigt. tåget var runt en timma försenat men annars gick tåg resan bra! vart en riktigt roligt och mysig dag ! stor trvis verkligen här. men nu så ska ni få lite bilder istället. puss ♥

en del bilder från idag




haha hockey spel..sånt liv har vi ! 
 




pepparkaks bak hehe






bygt lego har vi också ja..



hahaha!





på stockholm central station















hejdå uddevalla hej stockholm

________________________________________________________________________________________________

Anonym
om But first I need your hand than forever can begin:
Kan inte du skriva vad du fått för betyg ? :)

svar; jag fick ett ig och det var i tyskan, med min lärare funkar det bara inte, men tydligen kommer jag lyckas med ett g till våren så det e ju bra det. sen fick jag ett vg i musik. sen fick jag resten g, i nästan alla dom ämnena där jag fick ett g så skrev jag vg/mvg på proven men fick g därför att det är första vårterminen och dom kommer först höja våra betyg till våren om vi fortsätter lyckas skriva såpass bra på proven.

________________________________________________________________________________________________

sitter nu på tåget påväg mot stockholm. jag och linnda sitter och skrattar och stör alla andra, men helt seriöst ni ska höra våran konduktör som snackade i högtalarna, hon stönade efter varje ord och hon bara babblade asså seriöst...haha helt sinnes. iallafall, vi är framme i stockholm runt tio tiden då tar vi antingen t-banan ut till bromma eller så kommer dom och hämtar oss. var mycket bättre när dom bodde på södermalm..men men. vi stannar där fram tills på måndag kväll så är nog hemma rätt så sent då skulle jag tro, precis som ni nu märker så är min data med så jag kommer ha möjlighet till att blogga. bloggar mer ikväll. gotta go ♥



But first I need your hand than forever can begin

skit gott med jullov nu vill jag meddela, två och en halv vecka ledighet. sen kör vi igen, och nästa år ska jag då plugga mycket mer det är ju då jag får slutbetyg och hela grejen. fick mina första betyg idag också, är faktiskt nöjd. vissa av betygen kunde vart högre men det fixar jag till våren sa mina lärare så det e ju bra. så inåt trött på dessa jullåtar nu asså..vet inte hur många gånger vi sjungit dessa J*vla jullåtar idag, eftersom att jag är med i kören osv. iallafall, efter avslutningen idag så åkte jag ner till stan eller jag rättare sagt gick för att mitt busskort tydligen var slut, skit kallt i tunna svarta strumpbyxor och med sju cm klackskor..mm passande. jaja, när jag kom ner träffade jag patrik så följde han med mig och fyllde på mitt busskort sen väntade vi på bussen så var han så snäll och åkte med mig också, inte kul att åka ensam ni vet. åkte hem till min moster å morbror, eftersom att jag åker till stockholm imorgon, över jul, så firade jag lite jul med dom idag, utbytte julklappar osv. var faktiskt riktigt mysigt. fick fina klappisar av dom, mest pengar men det e ju gott. eftersom att det kommer gå åt en del på mellandags shoppingen i stockholm skulle ja tro och sen så sparar ja ju till en moppe också. men iallafall, runt halv fyra tiden drog jag mig ner mot stan där jag träffade nathalie och felicia. fixade vi kort på motionshuset till dom och sen drog vi oss mot espresso house och köpte oss varsin chai latte, eller a jag å nathalie gjorde det iallafall. men fixade take away istället var inte så sugen just då så just nu sitter jag och myser med min chai latte och linnda hihi. iallafall, efter det så följde felicia och nathalie med mig hem fick nathalie låna en mobil av mig eftersom hennes e sönder sen så fick hon sin julklapp också, hon blev glad för den så det var ju bra hehe. men nu så måste jag och linnda fortsätta å packa, upp klockan 04:00 på morgonen/natten, jo men shena trött man kommer va, men inget val måste ju hinna med tåget som går en viss tid osv. men men nu måste vi packa ner vårt pick pack. puss ♥

avslutningsoutfit, haha blev så att min chai latte kom med också men men.
kavaj-cubus linne-vero moda strumbyxor-åhlens skor-dinsko halsband-gina tricot halsduk-indiska


jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

precis kommit hem från min älskling ♥ tatt mig en hel eftermiddag/kväll hos han. skit mysigt. nu träffar jag han förmodligen inte mer detta året, låter ju hemskt men det e ju faktiskt snart 2011 (?!) eller a om typ en vecka, men eftersom jag ska till stockholm å hela grejen så får vi se, kanske hinner träffas nån dag precis innan nyår, får man ju hoppas på. iallafall, inte så mycket mer på hjärtat skulle jag väl tro..skolavslutning imorgon iallafall, skit härligt vill jag meddela! men ingen sovmorgon för mig inte upp kl sju som vanligt eftersom jag är med i kören..mm kul. men men sista dagen man behöver ställa klockan så man ska väl inte klaga ! men nu ska jag göra annat. ha det bra ♥

älskar dig något kopiöst, det funkar inte utan dig ♥

mikrofonkåt

_________________________________________________________________________________________________

Anonym
om svar på tal igen å lite annat:
vad gör man med dom dära vildsvin borstarna? :)

svar; haha oj det var mångra frågor angående dessa borstar.. man borstar håret med den helt enkelt

________________________________________________________________________________________________


cause i may be bad but i'm perfectly good at it

dagen blev inte riktigt som jag hade planerat, men helt toppen endå! var ju egentligen tänkt att ja skulle fira jul med min mammas släktsida idag, men alla dom var insnöade så det funkade inte, shit vad det snöat asså..jaja så jag rusade upp hoppade i mina kläder tog mig lite varmchoklad för min hals var verkligen inte på topp, sen rusade jag mot bussen och hann precis med den. kommer jag ut till torp träffar nathalie taby och felicia skarp, som står längst fram vid scenen och sen kommer han vi väntat på jay smith!! helt galet vad vi skrek hehe. minnah och daniel var också där och sjöng. sen stod vi i världens kö bara för att nathalie skulle köpa hans skiva och vi ville ha hans autograf, hihi. en kram fick jag också sen så kom daniel hållö också och var med oss. senare idag blir det väl att träffa evelina, vet inte riktigt om hon skulle hem till stahre eller om vi skulle till jimmy, jaja det löser sig. nu ska jag fortsätta knarka i mig chips iallafall. talk to you later ♥

lite bilder från idag ba, nathalie tog ju tusen gånger bättre bilder med sin system kamera men dom har ju hon då så ni får dom här så länge

daniel norberg



minnah karlsson


jay smith





felicia, nathalie å daniel


haha, min fina flicka


svar på tal igen å lite annat

________________________________________________________________________________________________
Anonym
om svar på tre komentarer:
Var finns äkta vildsvins borstar ? Kram

svar; haha kanske ska dra igån en fråge stund istället får ju en del frågor så ni kanske e lite frågesugna? men det är helt okej, svarar mer än gärna på era frågor och synpunkter! men nu till frågan; äkta vildsvins borstar finns på belbox (där jag köpte min) sen finns det säkert på det flästa hår frisör sallonger. vet att det finns på kicks vet inte om dom är helt äkta men det skulle jag tro! kram

________________________________________________________________________________________________

nu är jag hemma igen, känns gott. vart en riktigt toppen kväll tillsammans med evelina, david å jimmy. riktigt nice. var ju bara lite svårt att ta sig hem sen men det löste sig, haha fan vad vi sprang till bussen men så missade vi den precis vilket var rätt så irriterande!! men då gick vi in på gården å värmde oss lite så kom min mamma efter en stund, gottgott. men nu ska jag sova, blir ju att ta sig upp rätt så tidigt imorgon bitti så godnatt ♥

i tooked your words and walked away

knarkar rätt så mycket alvedon just nu. linnda sitter å spelar gitarr och lite annat. vid halv fem tiden tar jag bussen hem till jimmy, där jag ska träffa evelina lite senare också, blir bra. sen får i väl se vasd som händer ikväll. måste iallafall hem och sova ikväll för imorgon vid tolv tiden ska hela min mamma släktsida komma hit så ska vi fira jul, eftersom jag har skilda föreldrar så får det bli så! är även lite pissed off just nu, för jag trodde ju att jay skulle komma till torp idag, men nej nathalie ringde och berättade att det är imorgon han kommer till torp, kl 12 också precis då som släkten kommer hit..jo men bra timing känner jag. men men nu så ska jag göra annat. ha det bra ♥

har även lovat att lägga ut en massa bilder ifrån året som gått, 2010. men det kommer inte än på ett tag


svar på tre komentarer

____________________________________________________________________________________________

Anonym
om you are cold as ice:
växer ditt hår fort?
för du har så långt och fint hår :)
är ditt hår slitet?
har du något tips så att håret växer mer eller blir mjukare?
någon produkt som är bra för håret?

svar; 1; njae, mitt hår växer inte specielt fort faktiskt. håret brukar ju växa runt 1 cm per månad så ungefär 1 cm per månad växer mitt hår.

2; ja mitt hår är rätt så slitet faktiskt men det är ju för att jag blekt håret och färgar utväxten var fjärde månad vilket sliterenormt på håret så jag ska börja att färga utväxten typ en gång i halvåret istället.. jag använder aldrig värmeverktyg som plattänger m.m så det är ju bra det eftersom det sliter så mycket på håret!

3;vildsvinsbortsar är bra för håret eftersom att det masserar hårbottnen vilket ökar blodcirkulationen och gör så att håret växer snabbare. men om man inte vill lägga ner en massa pengar på en vildsvinsborste så kan man ha som vana att massera sin hårbotten lite innan man går och lägger sig och att även sova med en höglös toffs uppe på huvudet, vilket tydligen ska vara bra för håret. försök även att använda hårinpackning en gång i veckan och att inte tvätta håret så ofta, varanan eller var tredje dag ungefär, klart du kan duscha kroppen varje dag men inte bra om man duschar håret varje dag, det sliter mer på håret.

4; loréal paris hårprodukter tycker jag är väldigt bra ! men just nu använder jag wella´s nya hårprodukts serie vilket är något jag rekomenderar!

_____________________________________________________________________________________________

emma  ([email protected]) om you are cold as ice:
hej:)
hur mycket kosta dina leggins,och ditt linne:)

svar; mitt linne kostade runt 120 :- har jag för mig och legginsen kostade 70 :- tror jag. 50% rea så det var ju bra!

_____________________________________________________________________________________________

Anonym
om you are cold as ice:
varför är vildsvins borsten bra för håret? :) kram

svar; därför att vildsvins "pälsen" eller vad man nu ska kalla det borsten är gjord utav, det masserar hårbottnen och ökar blodcirkulationen vilket gör så att håret växer snabbare, det sammlas även en massa smuts på hårbottnen som vildsvins borstar lättare tar bort ! dock är oftast dessa borstar väldigt dyra, specielt om man vill ha hela bortsen i äkta vildsvin då brukar det gå på runt två hundra kronor men sen vet jag att det finns lite billigare vildsvinsbortstar för runt 100 kronor på kicks !

______________________________________________________________________________________________


blogg.se strejkar tydligen..

igår så blev det ju ingen uppdatering som ni förmodligen märkte och det är för att blogg.se tydligen strejkar, eller a nu funkar det igen fast det vet man ju inte hur länge det håller i sig men men. just nu sitter jag i skolans bibliotek precis haft kör träning, mm gott det när man är hur hes i halsen som helst. efter skolan ska jag och linnda hem till alex med han, madde och henke, blir nog bra. sen ska vi nog träffa robban en stund men sen lämnar jag dom för att åka och möta upp evelina så ska vi kanske på fest ikväll annars blir det bara en lugn kväll tillsammans. bara jag får träffa henne så e allt bra vettni ♥ e fortfarande lite små sjuk men det löser sig, jag hänger ju med endå ni vet. blir nog ingen mer uppdatering ikväll utan vi hörs mer imorgon eller något istället då dagesn outfit kommer också ska försöka börja med det förstår ni. puss så länge ♥

ändrade planer

ändrade planer inför dagen. det blev aldrig så att jag drog ner mot stan för att träffa min älskling, utan det blev så att jag drog mig hem istället..dels för att albin var tvungen och plugga inför sitt so och biologiprov imorgon och dels för att jag känner mig lite hängig, är på väg att bli sjuk. världens huvudvärk, ont i halsen och bara allmänt trött i hela kroppen. så nu ska jag ta hand om mig själv, krypa ner under täcket slå på någon beck film. sedan kommer nog mamma hem med glass och nypon soppa till mig också. vill försöka vara frisk imorgon, då det är dags för min alldra sista dansträning och så ska vi till badhuset också men men det får bli som det blir. take care ♥


i skolan

sitter i skolans datatsal för tillfället, håller på att greja med en so-uppsats. men är typ klar finns bara inget bläck kvar i skrivaren så det är ju bra.. efter skolan ska jag ner mot stan där jag ska träffa min älskling, ska vi ta oss en fika, blir förmoligen en chailatte också ♥ efter det åker vi direkt hem till han och pluggar lite skulle behövas faktiskt. sen blir det väl bara mys när det jobbiga är överstökat. men nu måste ja börja greja med min uppsats. puss ♥

you are cold as ice

nu är man hemma ifrån en hel dag på torp, åtta timmar sammanlagt. det tar på krafterna. så jag spenderade med andra ord hela min lediga dag på torp, men det e najs. satt hos frisören i tre timmar så. var ju tänkt att jag skulle bli hel blond, toppklippa och klippa mittbena, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig..eftersom att min lugg var svart så är det ju väldigt svårt att få det blondt, så det blev blondt men det blev precis som morris slingor, så ja jag är morris under luggen, kuuuul.. så med andra ord funkade inte mittbena eftersom det hade sett helt knasigt ut så jag får helt enkelt fortsätta med snedbena framtills morris slingorna är borta. eftersom jag hade i färgen i luggen så länge så slet det ju väldigt på håret så jag fick med inpackning och grejer som jag ska greja med. köpte även silver schampo så att mina morris slingor ska bli så ljusa som möjligt. men ja e endå nöjd, jag menar man ska väl inte klaga  ni kommer iallafall att få se en bild på resultatet och en bild på mina morris slingor, hähä. fick även köpt mig en vildsvins borste, som är bra mot håret. den var riktigt dyr nästan två hundra kronor för en borste men men. nu är jag iallafall helt klar med alla mina julklappar känns riktigt gott, julstressade lite idag faktiskt, till vissa personer är det ju riktigt svårt att komma på något bra, men jag tycker allt att jag lyckades riktigt bra! är iallafall nöjd så får vi väl hoppas att dom som får julklapparna blir det också, men det tror jag nog  men nu ska jag fortsätta slå in julklappar. ha det bra! ♥

resultatet på håret

haha och så här fail ser mina morris slingor ut i under luggen, men det går ju förhoppningsvis bort med hjälp utav silver schampo

fick även köpt mig ett par gröna leggins och ett linne på rean inne på veromoda, 50% toppen ju  

fick även köpt mig lite nya underkläder ifrån lindex

en ring ifrån lindex köpte jag också till mig själv

silver schampo, vildsvins borste hårinpackning från bell box

köpte även fridas vinterspecial tidning där man fick med ögonskugga och eyliner, perfekt  


svar på komentar osv osv

______________________________________________________________________________________________

Eliin
om make it last forever:
hej , jag har tagit hål i naveln på Viking i Uddevalla och undrar: när du har hängande smycken blir hålet större där uppe då? :)

svar; hur menar du med att håler blir större? menar du att det töjs ut typ? när jag har hängande smycken så blir det ingen skildnad alls, det kan kännas lite konstigt i början när man inte är van vid att ha ett hängande smycke, känns som hela naveln kommer låssa haha, men det ändrar inte utseende och hålet blir inte "större" heller för den delen. dock tycker jag du ska vänta med att hänga i en hängande piercing om det var rätt så nyss du tog hålet, läk piercingen som du fick när du piercade dig ska du ha i ungefär 2-3 månader innan du byter helst, tänk även på att det är bäst med silver specielt om du är känslig så det inte blir infektioner! :)

______________________________________________________________________________________________

jo men shena. nyduschad sitter man här och ska rätt så snart hoppa i min gosiga säng. var ju som sagt hos tandis förut, inga hål så det var ju bra det. efter åkte jag hem till albin där även kiffe var, såg vi på film och hade det allmänt mysigt ba. även klar med min svenska berättelse nu, skönt att vara klar med den, nu måste ja bara lyckas sammarbeta med denna dator så att jag får den utskriver och hela grejen, men men det fixar sig nog ska vi se. men nu ska jag nog ta å slagga, ska ju upp redan kvart över nio imorgon, har en bokat tid hos frisören tidigt på förmiddagen så. så imorgon gott folk blir nathalie helblond igen, hihi. blir även mittbena jag kör på struntar i luggen..ska även bli skönt att få klippa bort allt det slitna i topparna. men men nu blir det som sagt bädden som jag nog sagt tre gånger i detta inlägg nu men men, godnatt ♥

en bild ifrån dagens lucia framträdande, tog bilden ifrån nathalie billgren


hellre sårad utav sanningen än lycklig utav lögnen

redan hemma ifrån skolan, vart hemmma enda sen halv 11 i förmiddags. jag är ju med i skolans kör så gick med i skolans lucia tåg idag, så fick sluta vid halv 11, rätt så gött endå. vi sjöng ju tre gånger inför skolan då, och det var helt fail haha. men men bättre en lektioner så man ska väl inte klaga. är just nu med linnda. det är soft. om cirkus en timma ska jag till tandis och kolla mina tänder, vet att en tand typ har gått av, eller a en bit av tanden iallafall, heheh.. men men. efter det så drar förmodligen jag å linnda ner mot espresso house och får köpt mig en chai latte, haha perfekt efter man vart hos tandläkaren å hela grejen. nathalie berattade att man kan köpa en bruk chai latte för typ 80 :- så kan man göra hemma, perfekt ju. ikväll ska jag nog hem till min älskling albin också ♥ men nu måste vi börja plugga.. ska renskriva min berättalse nu, kanske till och med laddar upp den här på bloggen vem vet? känns lite onödigt om endå ingen orkar läsa haha men men. gotta go.

saknar värmen, saknar dagarna med er, saknar allt som har med sommaren 2010 att göra ♥


when you call my name is like a little prayer

_____________________________________________________________________________________________
Anonym
om something is wrong, i can see it in your eyes:
Vilken tid kommer han te torp? :)

svar; jag vet inte vilken tid än faktiskt. men håll utkik på deras hemsidahttp://www.torp.nu/Kjopesentre-SE/MAL32114/ där kommer det nog att stå tider m.m när det närmar sig  

______________________________________________________________________________________________

nu sitter jag inne på short cut´s solarium och väntar på att nathalie ska sola klart  efter det så tar vi oss nog bort mot espresso house och får köpt oss varsin chai latte, riktigt sugen! efter det så tror jag nog vi tar oss hem till var å sig, ska hem till albin ikväll mysa med film och lite så, riktigt saknat han så ska bli skönt att få träffa den goingen igen ♥ det blev lite ändrade planer igår kväll, nathalie sov hos mig istället så var det tänkt att vi skulle träffa några också men det kom lite förhinder så vi stötte på några random killar ute som vi bekantade oss med haha. men det var allt trevligt det också. när vi kom hem mös vi i sängen å kollade beck, sen somnade vi riktigt gott. men men, gotta go ♥




something is wrong, i can see it in your eyes

nu har jag tagit mig min tid för att sätta mig ner å blogga lite snabt. för ska snart iväg igen. måste bara städa undan lite på rummet. sen så ska jag vidare och möta nathalie så har vi lite planer inför kvällen, kan ju berätta mer imorgon men kul kommer det iallafall att bli! är riktigt trött också, vaknade vid halv tio imorse, inte alls sovit gott ikväll gick å la mig vid halv fyra tiden bredvid en sparkandes patrik och en viss nathalie som tog upp all plats, hehe. så vaknade av att jag frös riktigt ordenligt. men men, det löste sig ju allt endå. åkte vi till torp med felicia. letade vi lite julklappat och sånt. satte oss inne i ett barnskötsrum och mumsade i oss kladdkaka och hallon soda, hihi. jag fick inte köpt mig några julklappar idag utan ska köpa klart dom aldra sista på tisdag. var jävligt mycket folk iallafall, helt smockfullt! men nu så måste jag börja greja här så jag blir klar någon gång menar jag! men vi höres mer imorgon, puss ♥

jay smith vinnare av idol 2010! skrek verkligen sönder igår när han van hela grejen haha! så himla bäst e han, nästa lördag kommer han till torp självklart ska jag, nathalie och kanske felicia dit!!




i need you right here, by my side

slänger in ett litet snabt blogg inlägg för nu måste jag nämligen rusa ner till stan ska fixa en grej först och sen dra på dansträning! senare ikväll ska jag mysa framför idol finalen tillsammans med nathalie taby, patrik och kanske calle  så ja vi sover hos henne ikväll då, blir bra. med andra ord blir det nog ingen mer uppdatering ikväll utan vi hörs mer imorgon istället! ha en fin fredags kväll nu alla ♥

slänger in någin bild ifrån idag också







det funkar inte utan dig

________________________________________________________________________________________________

natta
om make it last forever:
Heeej
gjorde det ont att pierca naveln?
När piercade du naveln?
När piercade du näsan? :D

Ps; Asså det går bara inte att undvika din blogg, man måste verkligen kolla på bloggen minst 10 gånger per dag! Jag bara älskar dig + bloggen! <3 puss

svar; hejhej! det gjorde inte specielt ont att pierca naveln faktiskt! det känndes som ett stick, och sen så var det ömt i någon vecka efter men inte så farligt som jag trodde faktsikt! jag piercade min navel i februari förra vintern har jag för mig att det var. och näsan piercade jag i juli denna sommaren ! måste även få påpeka hur glad jag blir av sånna här fina komentarer! tycker verkligen det är roligt när folk berättar att dom tycker om min blogg, då blir jag lite sne på mig själv som bloggar så dåligt men jag ska bli bättre på detta, i promise! återigen tack för din fina komentar och roligt att du ställde frågor också, alltid roligt ! puss

________________________________________________________________________________________________

Anonym om make it last forever:
hörde att nån nathalie skulle va lucia på ramneröd är det du?

svar; nej, det är nathalie billgren som ska vara lucia  

_________________________________________________________________________________________________

hallå, nu ligger man här och myser för sig själv i sängen. är fortfarande lite frusen efter att jag vart ute i kyla förut asså, verkligen svin kallt ute!  
nämligen vart tvungen att strosa omkring på stan för jag skulle ha dansträning så, näst sista dansträningen innan det är dags för jul uppehåll, känns lite trist faktiskt..men men. dansen börjar vecka 2 eller 3 igen så det e ju lugnt  måste även få meddela att jag har sjuuukt ont i min stor tå!! för på hemkunskapen förut i skolan då så råkade jag välta ner linndas plåt med pepparkakor rakt på min tå, känndes precis som att min tå bara cuttades rakt av haha hemskt! var även på badhuset med klassen imorse, gick väl bra. efter det mötte jag upp evelina på stan, fixade vi lite grejer och sedan åkte jag vidare upp mot skolan igen. men nu så ska jag fortsätta ligga här och messa med goingar, dom får ju ena dampen när man inte skyndar med svaren..jobbigt värre ju. men men hörs imorgon då det redan är dags för goe helgen!!  pussis ♥

dagens outfit, känner att det var länge sen nu så.

make it last forever

nu ska jag krypa ner i min goa säng. är redigt trött efter att ha legat å kollat twilight-eclipse, så jääädrans go e den ♥♥ tidigar idag har jag vart på stan tillsammans med linnda, sara och ja en massa fler helt enkelt. linnda skulle göra ett prov i folketshus egentligen det var anledningen till att vi drog dit egentligen. men nu så måste jag sova, ska upp extra tidigt imorgon för att hinna med en buss till stan, ska vara utanför badhuset kvart över åtta. döda mig. matte prov imorgon också..jo men tagga..godnatt ♥

en bild på min nya navel-piercing som jag lovade


haha, a ungeför så här roligt har jag just nu


Shit happens, people changes, Things goes wrong, life goes on.

fy17 vad trött jag är nu asså.. pluggat med matte å tuska så det skriker om det nu ikväll, så nu jävlar ska jag då ha minst ett G på mitt matte å tyska prov!! hehe..iallafall idag efter skolan så följde linnda med mig till torp för jag var tvungen att köpa en ny navel piercing, för jag hade tappat min idag..och kan ni tänka er att på endast några timmar hade hålet krympt så jag fick verkligen trycka igenom piercingen gjorde svin ont!! men nu sitter den i iallafall, den är riktigt fin. svart lång hängande typ haha, ja ni får en bild imorgon istället. på torp träffade vi även henke å ja då var vi med han helt enkelt, var faktiskt han som valde ut min piercing för hade lite beslutsångest hehe..men men. ikväll så har vi även vart och tittat på ytterliggare en dans grupp, jazz/show, har gått i det för och är lite sugen på att börja igen faktiskt..men vi får helt enkelt se på det. men nu så måste jag sova asså. gotta go ♥

i like the way you move

mmm mysigt att sitta och plugga både tyska och matte. inte direkt. men känner iallafall att jag börjar att fatta hela grejen nu så, jag är på god väg iallafall, hehe. så efter skolan idag drog jag och linnda till stan köpte oss något att äta sen drog vi hem till leticia på dirren, softade vi å snackade hos henne, hon åker ju till brasilien på fredag kommer sakna henne så sjukt mycket, hon ska vara borta i en hel månad kan ni tänka er?! galet..fick dock tyvärr bli en snabbis som vi var hos henne för vi var tvugna att dra och titta på en dansträning, det är typ "öppethus" på sinclair/kulturskolans danselever nu den här veckan, så jag och linnda var där och tittade lite för vi är lite sugna på att byta dansgrupp men vi får helt enkelt se på det..modern dans var det vi kollade på idag iallafall, och det visade sig att det inte alls var något för oss! iallafall, efter det så drog vi direkt hem till mig och pluggade, eller a jag pluggade linnda satt väll mest och var allmänt störande..haha! men det löste sig ju endå. är iallafall äntligen klar med min berättelse! den handlar om en flicka som blir sexuelt utnyttjad och misshandlad av sin styvfar osv osv. riktigt spännande faktiskt, stolt hehe. men nu så måste ja försöka borsta ur mitt ruffs jag har i nacken..puss ♥

slänger ba in någon random bild


andra advent

nu är det redan andra advent, tänj vad tiden går. om endast två veckor är det ju jul! idag har jag bara vart hemma och chillat, tatt det lilla lugna. men det e gött med sånna dagar ibland också ja! nu ikväll var jag även en sväng hos min pappa och käkade lite tittade på die hard 2 så himla bra asså !! även suttit å pluggat tyska..asså döda mig..prov på onsdag å jag kan verkligen nothing. jo men kul. jaja nu måste jag faktiskt sova! godnatt alla goingar ♥


jag är med och tävlar om en goodiebag !

just nu är jag med och tävlar om en goodiebag i den här bloggen http://kenzasfanpage.blogg.se en super fin fan blogg om ingen mindre än stor bloggerskan kenza! på deras blogg har man chans att vinna en goodiebag, man kan välja mellan tre olika goodiebags och jag valde den tredje! tycker ni allihopa ska kika in och anmäla er till tävlingen om ni är intresserade! klicka här för att komma direkt till tävligen !  

svar på tal

Nathalie :)  ([email protected]) om lugg vs mittbena:
Hej, kan inte du lägga ut en bild på när du har mittbena så vi vet hur du ser ut i det ? Vore bra om du gjorde det.
ps: älskar din blogg sjukt mycket, och grymt fin är du! <3

svar; det skulle jag gärna gjort, men jag har ingen bild på när jag har mittbena, och jag kan inte heller ta en bild på det nu eftersom att min lugg är svart så skulle det sätt super konstigt ut ! men jag tror nog att det blir mittbena jag kör på endå! föresten, roligt att höra att du tycker om min blogg verkligen! och tack för dina fina ord <3

lugg vs mittbena

ja nu är det som såhär att jag är lite förvirad. som nog säkert det flästa av er vet vid det här laget så ska jag ju till frisören den 14 december och bli helblond igen. men nu så är det som såhär att jag inte vet om jag ska klippa mittbena eller klippa lugg (som jag hade i våras) om ni vill se hur jag ser ut i lugg så finns det bild på det endast några inlägg ner. självklart är det min åsikt som vinner i längden, men jag vill höra era åsikter också, så vad tycker ni, lugg vs mittbena?! svara gärna som en komentar i detta inlägg  kram ♥

svar på tal om min nuvarande mobil

Anonym om Samsung I5500 Galaxy 5:
vilken mobil har du nu då? kram :)

svar; egentligen har jag denna mobilen ->  men den är inne på lagning, igen, så just nu har jag den här ->

ligger och gosar i sängen för mig själv

japp, ligger fortfarande i sängen å gosar för mig själv..inte orkar gått upp än förstår ni, hehe. legat och sett på kenza & tyra show nästan hela morgonen. men snart så ska jag ta mig upp och hoppa in i duschen, för att senare springa bort till ica och få laddat på mobilen med pengar igen, fick typ panik när jag låg och messade med en massa goingar igår kväll och så helt plötsligt var mina gratis sms slut..så nu måste la ladda på känner jag. annars så har jag inga planer inför dagen, tar det som det kommer. andra advent är det ju idag också, känns riktigt mysigt faktiskt. bloggar mer senare då jag ska försöka slänga in någon bild också. ha en fin dag, puss så länge ♥

en bild ifrån förra julen på mig och min gosiga kusin emil ♥

Samsung I5500 Galaxy 5

mamma la fram en katalog förut om "årets julklapp" och tyckte att denna mobilen verkade som något för mig, eftersom att den jag har nu bara åker in på lagning hela tiden den är verkligen super kass! den här mobilen verkar rätt så bra faktiskt, men jag vill höra era åsikter också. vet ni om den här mobilen är bra eller ej? om ni tycker den exempelvis är dålig så vill jag höra varför också, era åsikter helt enkelt! 

Samsung I5500 Galaxy 5


love makes you stupid

hej alla goingar. nu sitter jag här hemma i värmen, precis vart hos min mormor å morfar, vi var där idag för vi skulle nämligen ut i skogen och hugga en julgran haha! och självklart så duktig som jag e så rammlar jag ner i diket när jag skulle ta kort på en kvist..haha så typiskt mig!! så man blev ju inte lille blöt å så då nene..men men fick varmchoklad och en massa kakor när jag kom inte till mormor igen så det löste sig allt!  en gran fick vi med oss också ja..ikväll blir det iallafall en myskväll hemma med familjen bara, så vi ska nog snart å hyra lite filmer och beställa pizza, mums! sånna här kvällar kan behövas också ibland förstår ni. gårkvällen hos nathalie var iallafall riktigt mysig ! såg på idol, och jay smith gick ju självklart vidare till final, han är så himla bäst, massa kärlek till honom ♥♥ men nu så ska jag göra annat. slänger kanske in några utav alla bilder från idag också. puss ♥

några av alla bilder från idag














moa å christian


haha värst vad mamma ser glad ut då! men det e gött


jag och mamma, älskar dig ♥


morfar ♥ helt omöjligt att lyckas ta kort på mormor asså hehe.


hemma hos nathalie ♥

nu har jag precis kommit hem till nathalie taby, så jag sover hos henne ikväll, blir mys ♥ skulle juy egentligen på 2.2 discot ikväll men det var tydligen inställt så jag satte mig på bussen hem till nathalie istället. vad har jag haft för mig annars idag då? jo efter skolan som gick rätt så snabbt så följde linnda med mig hem, käkade vi lite bytte om å drog på träning. riktigt gott å få dansa. efter det så träffade vi alex, johannes, jonte, adde stod vi å tjötade med dom lite ba. sen när jag stog där och väntade på bussen i min ensamhet så kommer julia, marika och en till, fick jag sällskap av dom för dom skulle hem till marika så det passade ju bra ! men nu så ska jag smörja in nathalies rygg så måste dra.. hörs imorgon puss ♥

svar på tal

Anonym om i wish i had an angel to night:
varför får du saker av din pappa för? ;) kram
svar; för att han e bäst! haha ne men han e så snäll och givmild, han tycker helt enkelt det är kul att vara givmild mot folk :) kram

i wish i had an angel to night

ne fy vad trötter jag är nu..ögonlocken börjar bli riktigt tunga. vilket inte är så konstigt med tanke på vad klockan är kanske men men. precis som jag skrev i inlägget nedan så har jag vart med linnda å sen var jag på träning. riktigt go dag/kväll! efter träningen åkte jag hem till mamma skulle packa ner mitt pick pack och sen fick jag gå hem till pappa för att det inte fanns någon vänlig själ som kunne köra mig, men men jag överlevde ju. käkade vi goe hambrugaren å tittade film. fick även britney spears parfym fantasy min personliga favorit, love it!! ♥♥ men nu ska jag nog slagga skulle jag tro lång dag/kväll väntar imorgon. men mer om det imorgon, godnatt alla söta ♥

vi tog lite bilder idag ba






hahahaha






hahaha, jag dööööööör


det som jag fick av min fina pappa idag, love it ♥


there is not a thing that i would change

kexchoklad äter linnda och jag får smaka, hihi ♥ slutade lite tidigare idag så är redan hemma hos linnda, mm gott. skulle egentligen vart med evelina idag men hon är sjuk..krya på dig gumman. så istället softar jag och linnda tillsammans fram tills senare ikväll då jag ska dra på träning! ja det är nog så min dag ser ut..plugga tyska måste jag också ja. skriver kanske mer senare. puss ♥

en gammal bild får ni så länge

1 december

nu är det redan första december..bara jag som tycker att hösten nästan har rusat förbi? nu är årets mysigaste månad här iallafall ♥ tittade lite på julkalendern imorse, men förstår mig inte riktigt på det längre..slutade tappa intresset för det för runt två-tre år sedan, men försöker att titta på det endå det är ju liksom tradition, haha  annars har det vart en riktigt go dag tillsammans med goa vänner idag! det som förstörde den mysiga stämningen lite var ju då det kalla vädret!! -20 grader var det ju imorse..lite för kallt för min smak. men om man bortser från det så har det bara vart mys hela dagen lång! efter skolan drog jag å linnda ner till stan för att möta upp ida då träffade vi julia,jimmat, emelie, sandra, anton, christian, fredrik å ja några fler så softade vi mest och hade bara allmänt trevligt, eller hur man nu ska uttrycka sig hehe. satte vi oss på bussen åkte runt hela grejen och sen gick vi av vid vindfället eller a jag, linnda å fredrik gjorde det iallafall satte vi oss i en trappuppgång å snackade. tydligen hade fredrik vart en sådan där "fadder" för oss när vi var små å halle guttan sicka grejer man fick reda på haha!! riktigt pinsam var jag hade klippt ett stort jack i handen på honom (syns inte längre som tur är) och så hade jag tydligen sprungit efter honom och försökt pussa honom hela tiden för jag trodde han var min pojkvän..haha jag gick då i tvåan och han gick i sexan så fatta att det var pinsamt för honom att ha lill-tjejen efter sig, hahaha! men men, sen drog vi in till var å en eller a linnda följde med mig in mumsade vi lite bullar å jag fick mig en body lotion, brun utan sol kräm av pappa! känns gott.  men nu hade jag tänkt hoppa i säng på dirren faktiskt så bloggar mera imorgon! sleep tight ♥


nu jävlar ska jag dejta sängen

________________________________________________________________________________________________

Anonym
om I´ll spread my wings and I´ll learn how to fly, I´ll do what it takes to touch the sky:
hur många år är albin ? :)

svar; 15 :)

________________________________________________________________________________________________

nä nu blev det ju så där sent igen..fan. asså måste bli bättre på att komma i säng tidigare, vet ju att det blir ett helvete dagen därpå om ja inte gört men men. idag så tog jag, martina å charlotte bussen ner till stan på dirren efter skolan. mötte ja upp lovisa vid tre tiden, kände att jag var tvungen å träffa henne innan hon åker iväg till thailand i två hela veckor så fuskigt !  sen mötte jag upp albin vid kvart över fyra tiden tog vi bussen hem till mig, var tänkt att vi skulle ta oss en riktigt plugg dag men började med pluggandet typ klockan åtta? haha vi e för sämst..fick iallafall gjort klart min engelska uppsatts och pluggat lite matte. nu måste ja bara plugga in nordens jävla karta och greja med min teknik uppsatts. men det ska nog gå bra. men nu måste ja då sova asså!!godnatt alla goingar ♥

 

RSS 2.0