About my weekend so far

Hej på er ! Verkligen ingen bra uppdatering hittils denna lång helg men jag har haft fullt upp med att leva mitt liv så då blir det lätt så. Fredags kvällen blev bra tillslut ! Efter lite komplikationer så hamnade vi tillslut hos Annie där vi åt tacos och sedan begav vi oss vidare utåt i natten. Till slut så hamnade vi rätt haha ! Vi firade som sagt Annie lite smått och det var jag, Nathalie, Sara, Johanna och Ebba som var med på detta. Sedan så träffade vi såklart på en massa igenkända och nya ansikten också under kvällens gång.

Igår, lördag. Jag hade min makeover på Torp mellan kl elva och ett och det var helt sjukt roligt ! Jag fick en sådan häftig makeup som jag trivdes i, sotade ögon och knallröda läppar. Även en snygg outfit och så busigt lockigt hår med luggen på det. Jag blev plåtad efteråt och det var riktigt roligt, fick höra att jag tydligen är fotogenisk och det var såklart roligt att höra. Så det gick bra ! Lägs någon utav bilderna som vi plåtade upp på Torps facebook sida imorgon and guess what.. Då kan ni börja rösta fram tills på lördag igen, jobbigt eller hur? Haha jag trodde att det skulle vara en jury som förra gången men nej den som för flest likes på sin bild vinner 5000 kr på Torp. Så då måste ni vara så gulliga och rösta på min bild, igen. Sedan så är det över haha, skönt va? Träffade på lite igenkända ansikten som var där och kikade, trevligt. Åkte därefter iväg på dansrep inför Julias criminal på westcoast, så där att komma dit helt stylad men det fick gå haha. Var dock helt slut det har varit så mycket nu det senaste så kroppen sa väl ifrån I guess. Kvällen spenderade jag hemma hos Albin tillsammans med honom. Han hade årdnat med jordgubbar, vindruvor, stjärnfrukt, morötter och dipp och så cheddar popcorn på det plus levande ljus. Han hade även hyrt en bra film ! Han är för underbar, jag tycker att sånna små omtänksama saker är så gulligt. Sov iallafall där också.

Idag så har jag hittils varit med på en gudstjänst och sjungt där tillsammans med kören. Därefter ätit söndags lunch tillsammans med farfar och pappsen. Om cirka en timma blir det grillning med kören och sedan har vi vårat sista uppträdande i dalabergskyrkan för den här terminen. Är nog färdig med allt runt sju tiden. Ikväll blir det hemma mys och imorgon så är det valborg som nog ingen missat. Så vi hörs antagligen mer då !

Lite bilder från helgen







Tre frågor och Tre svar

Anonym:Hej! :) Vet inte om detta är något som du redan har sett, eller som du ens är intresserad av, men eftersom du är dansare så tänkte jag att jag länkar en dansvideo som jag hittade och tyckte var bra och hade ett väldigt viktigt budskap!

http://www.youtube.com/watch?v=gfFzCDIQ_a8

Svar: Jag kollade på videon och jag håller med dig, absolut. Dom var riktigt duktiga och det var en video med ett specielt budskap, väldigt intressant faktiskt så tack för det !



Anonym: när ska du byta design? din blogg bäst

Svar: Jag vet inte riktigt, inte tänkt på det faktiskt, så får se. Någon gång när jag får tid över haha ! Och tack så mycket by the way!


Anonym: heej jag har 2 frågor ...
de fikat som e på bilden ,vad är de? asså dom plastmuggarna ....
och sen vart har du köpt den gråa tröjan du har på dig på bilden längs ner , och hur mycket kostar den ?
du är super fin och älskar din blogg

Svar: Det är en frapino, smakar ungefär som milkshake fast tusen gånger godare! Det är en cheep monday tröja som jag köpte på weekday förra sommarn. Så du kan ju kolla där dom säljer cheep monday ! Och tack så hemskt mycket för dina fina ord, blev så glad !

Hey ho, let's live our lives

Då var nationella skriv delen i engelska avklarat och det känns som att det gick bra ! Kl tre ska jag vara på plats ute på Torp för ett möte med en stylist och en annan ansvarig som har med The makeover tävlingen att göra. Imorgon kl elva till ett kommer jag att vara på scen och få min makeover, bli plåtad osv. Så jag kommer att få lite vidare information idag, prova kläder, smink and so on. Efter det så ska jag åka och ordna lite saker inför ikväll och därefter hem en snabbis för att sen åka iväg med ett stycke goa brudar hem till Annie för att äta lite gott innan det bär av utåt i dimman ikväll för att fira att Annie fyller på måndag. Shit, detta låter som en bra fredag tycker jag. Hey ho, let's live our lives !

en bild ifrån kulturskolans dansföreställning i maj förra året, det är jag längst till höger  


26 April - rolig rubrik

Hello guys, hur mår ni idag? Själv mår jag prima, känner mig bättre på förkylningsfronten också, så det är skönt ! Om cirka 1 h åker jag iväg och repar inför criminal föreställningen. Efter det blir det att leta/köpa present till Annie som fyller år på måndag. Efter det så ska jag och mammsen faktiskt ta oss en solarievända då hon ville ha lite färg inför stockholms resan imorgon då hon ska vara med i miljonjakten! Men vi hörs kanske mer ikväll, ska försöka !

En bild från fikat igår och så två outfit bilder, en ifrån idag och en ifrån iförigår i think.. Inte så roliga outfits nu med tanke på vädret ute men roligare blir det framot shorts sesongen.






Q&A about a dance video and jones and jones






Anonym:
kan du inte lägga upp en video när du dansar:)?

Svar: Dom ända nya dans videosarna som jag har när jag dansar är dom som är inspelade ifrån lektionstiden och dom får jag inte lägga upp någon stans eftersom att det är koreografier som är på g inför kommande dansföreställningar.. Dock så kanske jag kan få fram en eller annan som någon annan har filmat som jag får visa. Kan kolla på det, för det hade ju kunnat varit lite roligt ! Annars har jag funderat på att koreografera en egen dans som inte ska visas upp någonstans bara för att kunna filma och lägga upp här. Men då måste jag ta mig tid till det också ! 

                      
Alexandra:
  kan du fixa en länk där man kan köpa klänningen?

Svar: http://www.jonesandjonesfashion.com/products/Jones-and-Jones-Vicky-Cream-Dress.html Här har du en direkt länk till klänningen!

25 april tvåtusentolv

Hello everyone ♥

Jag sitter at the moment i skolan och jobbar med en artikel om gårdagen. Därefter väntar en rad andra lektioner och så slutar jag vid tre tiden. Då åker jag fort ner till fribergs och köper olja. Sedan direkt ner till stan där jag och Nathalie ska fika tillsammans med Linda så att hon får sina födelsedags presenter och lite så. Ska bli mysigt ! Sedan vid fem tiden så blir det dansträning, jag får dock ta det lugnt idag också då jag fortfarande är lite krasslig. Efter det så ska jag och Linnda på en pluskonsert. Så jag är inte hemma förens rätt sent idag heller, a lot to do. Roligt ! Vi hörs mer ikväll

Jones and jones, åh en sådan här klänningen hade jag ju mer än gärna klickat hem till banketten.. Får se hur jag gör, annars så kunde kanske snälla Rojin sy en liknande klänning åt mig, wonderful

Q&A + 24 April 2012

Ida: Vad är det för svarta långbyxor du har på dig när du dansar? :)

Svar: Det är ett par harems byxor som jag har lånat av Sandra !



Hej på er ! ♥

Jag känner mig lite krasslig idag igen tyvärr men ingen ro och ingen vila för det inte (dumt av mig, I know). Men idag så har jag varit på västerskolan tillsammans med skoltidningen där vi hade en journalist kurs och så fick vi lite olika jobb uppdrag senare under dagen. Jag och en annan tjej åkte ner till en mässa nere vid sinclair och intervjuade en politiker och därefter skulle vi påbörja en artikel om detta. Det har varit en riktigt intressant och lärorik dag! Nu så ska jag snart åka iväg på dansträning, får dock ta det lugnt med tanke på förkylningen. Efter det terminens sista kör träning och sedan så blir det KU. Men nu måste jag ta mig ett mellanmål och sedan bege mig av. Ha det bra så länge


Jag är vidare

Så där ja, då var jag lycktligtvis nog vidare i jeans dagarnas The makeover tävling. Vi är hela sex st tjejer som kommer att få en makeover antingen under lördagen eller söndagen nu i helgen och därefter tävla om 5000 kr på Torp Köpcentrum. Dock så är väl mina chanser för att vinna små, med tanke på att jag vann förra gången. Men det är bara roligt att få vara med ! Så återigen tack så mycket till alla er som har röstat på mig, guldvärda är ni allesammans ♥

Godkväll allesammans ! Jag tror att Ida har smittat mig så jag sitter förtillfället här och snörvlar.. Vill inte och får inte bli sjuk nu, jag har aldeles för mycket att göra för att ha tid för sånt. Nej, usch hoppas det går över. Idag så har jag iallafall varit i skolan där alla nior hade 3 h matte intensiv inför NP i matte, så det känns skönt nu med lite repition osv. Även hunnit med två st dansträningar plus att ordna kod till mitt nya bankkort plus att tanka moppen. Nu måste jag komma i säng så att jag får sova bort viruset som är på väg. Imorgon morgon krockar nationella i tyska med en journalist kurs nere vid västerskolan så vette sjutton hur jag ska göra med den saken.. Well, det märker vi imorgon. Sov gott

Här är en bild på alla som är vidare i tävlingen!

Svar på kommentar

Anonym: Jag såg på Facebook att du var vidare till jeansdagarna! jätte roligt, det var nog min röst som avgjorde :D haha nä, men lycka till! Kram på dig<3

Svar: Ja det stämmer, jätte roligt tycker jag att detta ska bli ! Det var allt dels din röst förtjänst, utan era röster hade jag inte kommit någon vart, så tack så hemskt mycket för det ! Tack så mycket ! Kram ♥


Om 22 April + bilderna ifrån dansföreställningen "what a feeling"







Godnatt godbitar ♥

Min dag har jag som sagt spenderat ute på köpcentrat tillsammans med Nathalie för att köpa presenter till Linda vilket vi fick köpt färdigt, härligt ! Sedan så tog vi oss även en måltid inne på subway, så brutalt gott. Satt vi där och tjötade lite och åkte sedan hemåt. Kvällen har jag spenderat tillsammans med min pojkvän, dock ingen lång stund men en liten stund iallafall. Nu så har jag haft ett litet "home spa" för mig själv här hemma så nu blir det sängen på en gång. Skönt att gå och lägga sig inför en ny vecka helt fräsch och go. Det väntar en fullplanerad vecka även denna veckan, men dock inte lika hektisk som förra. Roligt när mycket saker händer runt omkring mig ! Men som sagt, godnatt


Här kommer bilderna som jag har fått tag på ifrån dansföreställningarna i fredags. Några utav bilderna är lånade ifrån Evelinas blogg. Haha vissa bilder ser man ju helt virrig ut på, enjoy!


hahaha denna är ju hemsk, ser ut som en gammal tant, sicken beautiful hållning må jag säga !



Happy b-day Linda ♥

Firande utav Linda all night long igår kväll. Middag med girlsen Johanna, Cornelia, Ida, Nathalie, Sanna, Ebba och så födelsedags barnet då såklart. Efter middagen så fortsatte vi med mys, lite spelande, gött att smaska på och allmänt tjejsnack. Fin, lugn men hel rolig kväll ! När jag kom hem någon gång under natten så slocknade jag direkt och tog mig en välförtjänt och lång sovmorgon.

Idag så ska jag åka ut till Torp Köpcentrum tillsammans med Nathalie där vi ska kolla present till Linda som hon får över en fika på onsdag innan dansen. Även allmänt kika runt bara. Ikväll blir det väl pojkväns mys I guess. 

Endast två bilder från igår so far, bilderna ifrån dansföreställningen får ni fortfarande senare ikväll haha.

hello there

Hej på er godingar ♥

Jag har lite bråttom (som vanligt) så detta får gå undan. Gårdagen bestod utav tre st dansföreställningar, rep och god mat på cactuz b.l.a. Föreställningarna gick bra och det var en väldigt roligt men såklart väldigt ansträngande dag också ! Det känns lite i kroppen nu dagen efter faktiskt haha.. Dock så fick jag ett tråkigt besked senare under kvällen från min vän Linnda så åkte direkt hem till henne och spenderade lite tid med henne. Sedan vid halv nio tiden på kvällen så hade jag rep igen inför idag. Då var jag död kan jag säga haha.. Sedan så sov pojkvännen hos mig också.

Idag så har jag vart med och dansat på öppet hus på sinclair, även haft kalas här hemma och firat Matilda som fyller 17 år ! Även vart med och dansat på en cabare som vi i KU hade anordnat idag för att samla in pengar till våran London resa. Vi fick in massa pengar och allt gick bra, så de var roligt ! Nu så ska jag snart åka hem till Linda då vi är ett gäng tjejer som ska fira henne ikväll då hon fyller år imorgon ! Det kommer att bli en kanon kväll detta så mer uppdatering om allt imorgon. Ha det gottigt nu ikväll allesammans

NU SÅ ÄR DET BARA NÅGRA TIMMAR KVAR (FRAM TILLS TOLVSLAGET) ATT RÖSTA PÅ MIN BILD HÄÄÄÄÄÄR, SÅ RÖSTA NU ALLESAMMANS DET ÄR VÄLDIGT JÄMNT OCH VARJE RÖST ÄR BETYDELSEFULL.

ni får alla dans bilder imorgon då jag har tid över för en gångs skull haha

queston and answer

Annie: Du och leticia var jätte nära kompisar förr,,? Vad har hänt mellan er?

Svar: Ja vi var nära vänner för kanske 1 eller 2 år sedan och vi gled ifrån varandra helt enkelt. Tyvärr så blev det så, det var absolut inget som hände utan vi började bara att prata och ses mindre och mindre och tillslut så rann det ut i sanden. Och så är det ibland tyvärr !


Jag behöver eran hjälp

Okej, jag behöver eran hjälp med att få vara kvar i makeover tävlingen. Jag är endast tre ynka röster ifrån att få vara kvar i tävligen. Vet att många av er är trötta på detta och orkar inte men please minsta lilla röst räknas och kan alla mina läsare rösta på mig så vore det verkligen guld värt ! Jag kan årdna någon surprise åt er om jag nu lyckas gå vidare.. Det är som sagt dom fem med flest röster och det är just nu en tjej som gott om mig med endast två röster så med andra ord är jag två röster/tre röster från att få vara med. Så in och rösta på min bild NU allesammans. Tävligen avslutas på lördag så kom igen nu !!! RÖSTA HÄÄÄÄÄÄÄR !!!


Så där ja, då var det avklarat. Jag litar på er nu tjejer och killar ! Iallafall, jag är helt slut efter en hektisk dag. Först nationella i engelska vilket gick bra. Sedan direkt efter skolan dans rep i FEM TIMMAR inför morgondagens dansföreställningar. Kom till sinclair kl 14.30 eller 18.00 för att kolla på en grym dansföreställning imorgon ! Det hade vart roligt om några läsare kunde komma förbi och kolla! Okej, nu måste jag sova så att jag orkar med morgondagen.. Tre dansföreställningar väntar mig imorgon, plus rep och massa väntan. Men taggad gånger tusen är jag, NU KÖR VI TJEJER, LET´S DO THIS !


18 April

Jag måste lägga mig nu med tanke på att nationella proven i engelska väntar imorgon bitti så bäst att få i sig sömn. Men min dag har iallafall bestått utav en dansföreställning på väster skolan tillsammans med uppvisningsgruppen. Det gick riktigt bra och det var kanon kul. Efter det så drog nästan hela dans gänget ner till donken och åt lite onyttigt. Tyckte vi förtjänade det efter våran prestation. Även haft dans rep inför fredagens föreställningar mellan fem och kvart över sju. Efter det träffade jag Albin, så åkte vi och köpte lite gotta till NP imorgon. Efter det åkte vi hem till Erik där han, Hagge, Felix och Henke var. Så chillade vi där fram tills halv tio tiden då vi åkte till mig. Men nu så måste jag dra mig.. Ha det gött

PS. Det är väldigt jämnt i the makeover tävlingen just nu så rösta mina vänner, varje liten röst  är betydelsefull. Jag behöver DIG !

Åh jag skulle vilja ha något liknande till skolavslutningen.. Fast med djupurigning i ryggen, i en halvsblå eller kornblå färg och inte med så mycket vollanger. Ungefär en jones and jones klänning. Och så höga klackar som grädden på moset. Så fint !



Fråga och Svar om Ramnerödsskolan

Anonym: heej !
jag ska börja på ramneröd till hösten tror jag , tycker du ramneröd är en bra skola ? har dom bra lärare ?
älskar din blogg tjejen !

Svar: Hej på dig ! Nu ska jag vara helt ärlig. Ramneröd är en bra skola i sig med ett bra koncept och lärarna är bra på att lära ut och så vidare så det är en bra skola i sig. Dock så kan jag säga att så här att hade jag fått chansen att välja om så hade jag inte valt ramneröd utan jag hade valt exempelvis väster skolan istället. Jag tycker att det finns alldeles för många "diskriminerande" lärare och elever på skolan. Man kan inte riktigt se ut som man vill, lyckas, synas yeah you named it utan att det ska bli världens tjafs och snack hit och dit. Det är klart att sånt här finns på alla skolor och det är olika från individ till individ men för min del har jag upplevt det så här medans andra på skolan kanske älskar det eller hatar det. Jag känner inte att jag blir respekterad eller behandlad på skolan så som jag blir utav andra elever från andra skolor eller utav andra vuxna. Sedan ska jag inte dra alla över en och samma kant heller för det finns även dom som såklart inte beter sig så här. Och detta är som sagt min upplevelse och mina åsikter så detta är inte direkt någon fakta i sig så att ingen från skolan tar illa upp och blir sur and so on... Men som sagt det är en bra skola i sig. Och förresten, tack så mycket !

17 April

Godkväll ♥

Från skolan till stan för att fika inne på Espresso House tillsammans med Ida. Fick även sålt lite kläder ifrån bloppisen idag.. Dock så strulade det sig lite grand på den fronten i skolan idag (haha jag är för pinsam ibland). Gick nämligen fram till fel tjejer två gånger. Så Donia, du som ska köpa dom korta shortsen, du får leta upp mig i skolan på torsdag istället för jag klarar inte av det uppenbarligen, jag börjar bara prata med fel personer hela tiden haha.. Så som sagt antingen får vi bestämma en plats där vi ses och gör upp detta så kan du prova dom också eller så får du hojta till när du ser mig ! Iallafall. Efter att vi suttit där och fikat och pratat så åkte jag iväg på dans rep. Fick prioritera och hoppa över kören tyvärr.. Han dock till KU i tid ! Även fått väääärldens smärta i ena foten så fått gå med en fot utan sko och en med hela dagen idag, sätt förjävligt ut men jag måste få bra foten tills imorgon då vi ska till väster skolan och dansa. Nu måste jag bestämma mig, ska jag till skolan och dra på kemin och skoltidningen imorgon morgon och sen direkt iväg och möta upp uppvisningsgruppen eller ska jag ta mig en sovmorgon, jag har ju trots allt tagit ledigt hela dagen imorgon pga dansen... Hmm, en kluring ! Vi har kemi prov nästa vecka, där av beslutsångesten.

RÖSTA. PÅ. MIN. BILD. NU. TACK. PUSS.

En bild på Ida från fikat förut


Dagens outift plus mina nya jeans



Fråga och Svar angående dom virkade shortsen







Anonym:
Är shortsen stora eller små i storleken? har ungefär samma kroppsform som dig, vilken storlek har du på dom? Kram :)

Svar: Dom är lagom i storleken skulle jag nog kunna säga haha.. Egentligen så skulle jag haft 36 på dessa men det fanns endast 38or kvar så då köpte jag det och dom satt helt perfekt. Så jag tror att 38 passar bra för dig då, för tar man en för liten storlek kan dom lätt bli för korta där bak eller så kanske dom sätter sig för tight. Dom här ska ju vara lite tight slappa ungefär haha om du förstår vad jag menar ? Så hälldre för stort än för smått skulle jag nog säga. Så om du är osäker ta 38 !



Det går bra nu

(detta inlägget skulle publicerats för några timmar sedan)

Haha herre sicken lyckad dag men är helt slut i kroppen och i huvudet nu. Först två dansföreställningar på Ramnerödsskolan tillsammans med uppvisningsgruppen. Dom båda två gick bra så det känns skönt ! Och nu i eftermiddags mellan kl fyra och sju så har vi repat dans inför fredagens föreställningar. Fick även reda på att jag är preliminärt antagen till estet dans på gymnasiet plus jag fick max poäng 50 points på mitt intagninstest. Pluuuus ett MVG på min filmanalys. Awesome ! Nu så måste jag egentligen ta en powerwalk ner till stan och hämta min moppe, och även dra ut på en joggingtur med Albin.. Men hur mycket orkar jag egentligen just nu !? Ne precis, nothing. Så får se vart den orken kommer ifrån haha. Ha det bra

Lite bilder från idag och vid något rep tillfälle (KLICK)









Q & A x2

Josefine: Jätte fina shorts verkligen! Beställde du dem på HMs hemsida eller köpte du dem direkt i affären? Vilken storlek tog du på shortsen? Kram på dig♡

Svar: Jag köpte dom i en hm divided butik i Göteborg för 199 kr. För så vitt jag hört så är dom slutsålda på deras hemsida men dom får in enstaka par då och då så håll ögonen öppna ! Egentligen skulle jag velat ha storlek 36 men det fanns endast storlek 38 kvar så då fick det bli dom och dom satt som en smäck trots det. Dom är riktigt sköna också och går att töjas kring midjan och så men dom kan lätt bli för korta om man tar en för liten storlek. Dessa shorts ska ju trots allt inte sitta super tight så att säga ! Kram ♥


Anonym: Heej jag undrar vad låter hetter ni dansa till typ heartbeat in our universe eller ngt!

Svar: Den heter long time med John de Sohn !


v.16 - veckan då allt händer

Vissa veckor så händer allt på en och samma gång och denna veckan är det nog ta mig fasen så för mig haha.. Tänkte dela med mig utav veckans planer så att ni inte behöver undra varför uppdateringen kanske kommer lida.
Fram tills på lördag så kan ni rösta på min bild HÄR. Skulle verkligen uppskatta detta och som sagt en länkning utlovas vid röstning !

Måndag: Två stycken dansföreställningar på ramnerödsskolan för årskurs 7 och 9 med uppvisningsgruppen. Rep kl fyra inför fredagens what a feeling föreställningar. Får även reda på det preliminära beskedet till gymnasiet plus poäng från mitt intagningsprov (dans).

Tisdag: Nationellaprov i tyska (.........suck.........). Fika efter skolan med Ida så att hon får köpt shortsen ifrån bloppisen också. Jag ska även möta upp två andra och få sålt lite clothes. Kör. KU.

Onsdag: Föreställning/ar på västerskolan med uppvisningsgruppen. Dont know för vilken/vilka årskurser än. Kanske rep på kvällen också.

Tordag: Nationella i engelska, hör och skriv delen. General repition inför fredagens dansföreställningar.

Fredag: General repition. Kl ett har vi våran första dansföreställning som är reserverad för elever och lärare på sinclair. Kl halv tre/tre (ska kolla upp det bättre) så har vi ytterliggare en föreställning som vem som helst får komma på. Kl sju har vi våran sista föreställning för alla som vill komma och kolla. Det kostar endast tjugokronor och det kommer att bli grymt ! Dansföreställningarna äger rum inne på sinclair.

Lördag: Min MTV/funk grupp som jag är med i ska dansa på öppet hus på sinclair. Fira Matilda som fyller år. Hjälpa till och dansa på KUs cabare. Vi kommer att ha möjligheten att testa på modell för en dag, loppis, uppträdanden, tävlingar och så vidare. Framot kvällen vid sex tiden så blir det födelsedags firande utav Linda som fyller år.

Söndag: Jag skulle nog gissa på att avkoppling och pojkvännen prioriteras här i första hand efter denna veckan.

Här kommer även en bild på mina nya fina virkade shorts

The last day

Jag har en lång dag och framförallt vecka framför mig så det är bäst att jag kryper i säng nu.. Men miitt lov avslutade jag iallafall på ett så mysigt sätt. Tog mig dels en god och mysig fika stund på café snäckan tillsammans med Johanna där vi planerade in lite inför Lindas birthday till helgen. Hemlis. Åkte efteråt och tankade och sen hem och åt god söndags middag. Sedan iväg till gymmet för att förbränna lite kalorier och köra lite styrka och stretchning. Ikväll sover jag hos papsen så har vart här ikväll. Även tagit hand om kroppen med hårinpackning, årdna kropp och naglar och sånt välbehövligt. Men nu måste jag sova. Godnatt, hoppas att ni alla har haft ett toppen lov för det har verkligen jag haft, hunnit med så mycket roligheter.

Två bilder från fikat idag



söndags middan


In hurry

Hallå där allesammans, sämst uppdatering under gårdagen men jag hade fullt upp och just nu är jag lite stressad så jag får fatta mig kort. Gårdagen spenderade jag en liten stund på Torp där jag skulle anmäla mig till makeover tävlingen. RÖSTA på min bild, en fjärde del av mina läsare har röstat, come on bättre än så kan ni ! Efter det så hade vi kalas för min mormor som fyllde hela 80 år igår !! Efter det kom älsklingen en stund och halv åtta var det dags för dansrep ända från halv åtta till kl elva på kvällen. Då var man slut efteråt. Åkte ändå direkt till Linnda och pratade med henne och sedan hem till Albin där han och borg var. Sov jag där.

Idag har jag haft generalrepition inför morogndagens och onsdagens lilla dansturne med uppvisningsgruppen. Från nio till tolv repade vi idag. Och nu ska jag åka och möta upp Johanna så ska vi ta oss en fika på café snäckan och planera in en sak inför nästa helg. Perfekt. Vi hörs efteråt med bilder och så för nu hinner jag ej !



Två frågor och Två svar

Anonym: e de idag? asså själva att man fåråka till torp och ta kort idag? måste man inte vara minst sexton år? hoppas du svarar så fort som möjligt :))

Svar: Ja det var igår ! Förlåt att jag inte hann svara igår men som du kanske såg så hade jag inte ens tid till att uppdatera så att.. Ja det är sexton års gräns men eftersom att jag fyller sexton om exakt en månad igår så var det okej. Sedan så gjorde dom något undantag också men ja det är sexton års gräns till skildnad från förra gången.



Nattiisss: vart har du köpt din näs piercing ?

Svar: Antingen på uvx i nordstan i göteborg, eller partaj i stan eller viking. Inte helt säker som du kanske märker haha, men kolla där !


Då var det dags igen - rösta på min bild !

Jajemensan, då var det dags igen haha. Den här gången ska jag dock inte tjöta lika mycket på er som förra gången så därför vore det väldigt gulligt ifall så många som möjligt av er ville gå in och rösta på min bild ! För er som inte har läst min blogg så länge och inte vet vad detta är så har jag deltagit i en makeover tävling på Torp Köpcentrum där fem stycken med fläst röster och ett wildcard går vidare och får en makeover. Därefter vinner en ett presentkort på 5000 riksdaler. Inte så illa, huh? Jag var med förra gången då detta arangerades då det dock såg lite annorlunda ut, och den gången vann jag till och med. Så det skulle såklart vara väldigt roligt att få chansen att gå vidare till makeovern den här gången. Och det kan ni mina kära läsare hjälpa till med ! Allt ni behöver göra är att klicka HÄR och rösta på min bild ! Ni får gärna dela den också, bara plus poäng på det ! Så nu hoppas jag att ni hjälper mig lika bra som förra gången. Kisses and hugs

Ifall ni går in och röstar på min bild så kan jag lova er en länkning till eran blogg ! Bara ni komenterar att ni har röstat och med erat bloggnamn så löser jag detta ! RÖSTA RÖSTA RÖSTA

Fredagen den trettonde

Så där ja, då närmar sig detta lovet mot sitt slut tyvärr.. Endast två dagar kvar nu och det är då för sorgligt. Dock går jag bara i skolan två dagar nästa vecka pga att jag tagit ledigt måndag, onsdag och fredag pga av massa dans !! Dom två dagarna som jag är i skolan vankas det nationella i engelska och tyska också... Herrejisses, och här lever jag livet och päser jag borde råplugga egentligen. Men, inte ofta man har lov så bäst att ta vara på det känner jag. Min fredag har vart go men det är ju trots allt fredagen den trettonde så såklart förde det med sig lite otur. Dels så brände jag mig på avgasröret och AJ vad ont det gör, låste jag in min moppe nyckel i mopeden IGEN. Vilket ledde till att jag, Amanda och Fanny missade bussen ut till Acke. Så tankade på busskortet med hundra spänn men fick endast femtio på det, besvikelse. När vi tillslut kom ut till Acke iallafall så var endast han och ceder där. Så vi chillade fram tills att en massa annat folk kom senare under kvällen. Åkte jag och Amanda hem någon gång och då fortsatte "oturen" jag blev åksjuk pga att jag dog av hunger och bussen skumpade haha så jag fick hoppa av tidigare och gå till moppen och åka hem i den brutalt kalla april natten. DOG. Men nu måste jag sova för ska upp tidigt imorgon, redan halv tio ungefär. godnatt






Question and Answer

Donia: Kan du inte lägga ut en bild på shortsen när du har på dig den, skulle vilja veta hur den såg ut när man har på sig den!:)

Svar: Det kan jag tyvärr inte göra för dom är för små för mig tyvärr, hade dom passat hade jag aldrig sålt dom eftersom att dom är så brutalt snygga. Men tyvärr så är dom för små för mig men jag kan försöka leta upp en gammal bild då jag hade dom på mig så kan du få se ! Kan försöka leta upp det imorgon för har dom bilderna på min gamla laptop !


Thursday - 12 April 2012

SHIT, det är sent och jag är trött. Nu när jag har låtit håret självtorka färdigt så kan jag äntligen krypa i säng. Min torsdag har iallafall varit fin den ! Började med lunch i stan, därefter så ordnade jag och mammsen med mitt bankkonto, vi fikade, drog till DIVA så min lugg klipptes upp 2 cm och så kollade vi i lite affärer också på det. Jag fick köpt mig ett stycke fräscha jeans som jag kan visa någon dag, även en turkos hårmascara så jag ska testa på mig.. snyggt med dipdye men jag vet ej ifall jag passar i det så då kan det vara bra att testa med en sådan först. Jag fick även köpt mig ett par blå/gröna ballerina skor ifrån bikbok, jag brukar egentligen inte använda ballerinaskor men i år så tänkte jag att jag kör på det, det är ju trots allt himla sött, enkelt, fräscht och bekvämt. Fick även köpt presenter till mormor som fyller på lördag och spanat efter presenter till Matilda som fyller nästa vecka. Jag kom hem vid kvart över fem och kl sex var det dags för dansrep på fritidsgården. Så var där och repade och dansade ända fram tills nio tiden. Drog hem och åt kvälls mellis, åkte sedan hem till Albin där han, lund, borg och Erik var. Fick jag mina älskade virkade shorts som Albin så snällt hade köpt åt mig när han var i Göteborg. Jag ville ha dom hela förra våren men dom såldes slut på hms hemsida och i butikerna lika fort som dom kom in nästan.. Lika så i år, jag fick tag i nästan sista paret, wihooo ! Följde sedan med killarna på en kall moppe tur till ica spara och sedan direkt hem. Duschade och fräschade till mig och nu så ska jag bannemig sova. Mycket tjöt. Godnatt

Some pics

question and answer x2

Amanda: Hur går det med bloppisen, kan du lägga ut bilder på det som finns kvar! :)

Svar: Jag gör tvärtom och berättar vad som är sålt istället haha blir lättare så. Cheep monday shortsen ska säljas på tisdag, lika så dom kortaste shortsen dom säljs också på tisdag, USA ponchon är redan såld, "I love pink" linnet och det vita linnet med trashig rygg och svart tryck är det en tjej som ska köpa nästa vecka troligtvis, även dom ljusa jeansshortsen är sålda, så dom ända shortsen som inte är sålda än det är dom vita lite längre så att säga, jag har skrivit att "one piece" dressen har varit såld men tjejen som köpte den lämnade tillbaka den då den inte passade henne så den är fortfarande till salu. Sedan så är det några av er läsare som komenterat att ni är intresserade och så vidare men kontakta mig på facebook eller via mailen ([email protected]) så kan vi prata mer om när och hur vi ska lösa detta ! Så med andra ord finns det en del godbitar kvar. Dels min konfirmations klänning som jag säljer för endast 200 kr, ett riktigt kap till alla er 97or som konfimeras nu i vår/sommar eller som till skolavslutningen !


Sandra: Hur skulle du beskriva Albins lillasyrra?

Svar: Haha jag skulle beskriva Molly som en väldigt go, "livlig" och glad tjej. Hon är även riktigt söt och fin och riktigt duktig på konståkning ! En go tjej helt enkelt !


Mor & dotter dag + dansrep

Godmorgon †

Tänkte först svara på Annies komentar fast i flytande form. Ja, 150 kr räcker fram och tillbaka till Göteborg och nej det är ingen prisskildnad på buss och tåg !

Så där ja, har ni sovit gott ? Själv la jag mig rätt så sent inatt så jag kände att jag allt skulle kunnat sovit lite längre men.. Ska ner till staden och luncha snart så kände att jag fick ställa klockan, vänt helt på dygnet. Jag och mamma ska även ha en så kallad mor och dotter dag idag. Jag ska bjussa henne på fika, vi ska sola, åka och kolla i affärer och även årdna med mitt bankkort. En hel del på schemat innan kl sex för då är det dags för rep inför what a feeling föreställningen. Vi repar nog fram till kl nio, så tre timmar intensiv dans. Kör bara köööööör.

Lite bilder från igår kväll. Jag och Amandisen tog oss en redigt lugn kväll. Men skönt det också ibland. Mycket skönt snack och god tacos på det. Även en kvällspromenix med vovven. Tog jag racern hem vid tolv tiden. Fin kväll.




En intensiv dans dag

Idag så har jag dansat ända från klockan elva till kvart över tre, intensivt med så mycket träning och ingen tid till mat.. Men nu så har jag fått lagat mig lite mat och ätit mig mätt iallafall. Började med två timmar rep uppe i ishallen inför julias criminal föreställning. Sedan till fritidsgården för två timmar rep inför föreställningen "what a feeling". Det gick bra men i slutet kände man hur blodsockret sjunkit alltså. Nu, så ska jag bara byta om och sedan åka hem till Amanda och spendera kvällen med henne. Vad vi får för oss att hitta på återstår dock fortfarande att se. Ha det bra

Lite bilder från igår

Questions and answers

Anonymus: vart skulle ni sova om ni sov i göteborg
och vad kostar resan dit + film?
från ua, självklart. :)

Svar: Hos elias pappa, men vi åkte tillbaka till uddevalla och sov hos albin istället ! Köper man ett hundra kort för 150 kr så får man ju pant på 50 kr så då räcker ett sånt busskort fram och tillbaka eftersom att det kostar cirka 140 kr att åka fram och tillbaka för en skolungdom så då dras 40 kr från panten. Sedan så kostade bion 100 kr och så popcorn och sånt beror ju på ifall man vill köpa det eller ej !

Anonym: Är det någon åldergräns på PLS? Hur mycket kostar det?

Svar: Ja det är endast för gymnasieelever egentligen. En biljett kostade 100 kr, men detta var dock sista gången som plus skulle anordna PLS har jag för mig..


My plans for today - tuesday

Godmorgon ♥

Börjar dagen med att åka ner till stan och luncha med pappsen, sallad får det nog bli. Efter det så ska jag till gymmet med Nathalie var det tänkt.. Får passa på ! Skulle egentligen haft dansrep idag men det blir av imorgon istället, så då kör jag gym som träning idag istället. Efter det hem en snabbis för att fräscha till sig lite och sedan direkt ner till tågstationen. Jag, Elias, Nathalie och Albin ska åka till Göteborg och kolla på den nya american pie filmen, haha det är ett måste, så brutalt roliga och allmänt knasiga ändå. Så det blir bra detta ! Vi hade även tänkt att vi alla ska sova över också, fina grejer detta. Well, får se ifall det blir mer update sen men om inte så hörs vi imorgon. Ha en bra tisdag kära vänner

Här kommer bilder ifrån gårkvällens spa kväll tillsammans med Nathalie och Annie. Vi badade, bastade, snackade, planerade, drack smoothies, doppade gurka/morötter i dipp och hade det så jäkla underbart.








Fråga och Svar

Anonym: Nathalie är jätte glad att du kunde svara , är jätte glad att allt gick bra mellan dig och albin. Må gud leda er in i rätt vägar i livet och hoppas ni håller ihop till döden skiljer er i sär. Ni har väl diskuterar"giftermål" någon gång? Ha en underbar kväll/morgon förstår om du ej fattar vad jag jiddrar om :D

Svar: Haha nej men herregud. Giftemål? Shit pommes jag vill hinna leva mitt liv i många år till innan det kommer på tal haha !

Just livin my life

Hej på er allesammans ! Dålig uppdatering under loven men man får passa på att njuta och leva livet lite extra mycket nu när man har chansen så att säga. Jag åkte som sagt hem till Albin igår för att prata ut med honom om allting. Och som säkert det flästa av er redan sätt så är vi tillsammans igen. Och det känns hur bra som helst, så det är skönt. Gick även bort till bästis och lämnade hennes påskägg och pratade lite skit med henne och sedan åkte jag hem till mig för att packa ner mitt pickopack och så var klockan redan 23.30. Men då bestämde jag och Albin oss för att ta en spontur ut till Mcdonalds och köpa med oss lite nattamat och ta med hem till Albin. Riktigt gott ! Sov jag hos honom också.

Idag så åkte jag ner stan runt ett tiden och mötte upp Johanna. Så lunchade vi lite och satt och pratade och planerade lite ända fram tills fyra tiden då vi satte oss och brummade iväg i regnet. Fy sicket väder sverige levererar idag känner jag.. Inte kul för fem öre ! Nu så ska jag snart åka ner till gymmet tillsammans med Albin, där jag ska skaffa mig prova på kort (igen). Jag ska skaffa gymkort där i juni för då börjar mitt dansuppehåll men jag känne att jag behöver hålla igång träningen nu under lovet också så får hoppas på att jag kan få mig två veckors prova på igen. Efter det ikväll, så ska jag, kanske Nathalie och Annie hem till Annie och ha spakväll. Med tanke på att Annie har bastu och hela köret så tänkte vi mysa till det lite extra och även planera in en grej inför sommaren! Men oj, nu måste jag åka. Hörs sen !



Fråga och Svar angående mig och Albin

Anonym: Hej Nathalie hur gick det med Albin? Ska ni bli tillsammans eller ska ni skaffa nya partners. Svara helst ikväll , men vad sa ni ,utom det privata. Förlåt om man är lite på , efter en öl och en flaska vin blir man lite flum , haha :)

Svar: Hej ! Förlåt för sent svar men det är först nu som jag kommit hem och fått tiden framför datorn så att då blev det så här, hoppas det är OK. Jag och Albin är tillsammans igen vilket vi är väldigt glada för. Det fanns egentligen ingen direkt anledning till våran paus så att säga... Svårt att förklara men det var inget som hade hänt eller någon av oss som "gjort" något utan det var jag som tog upp detta och kände att vi kunde behöva en liten paus efter att vi varit tillsammans så länge. Jag kände att det var det som jag behövde, chansen att sakna varandra lite och komma tillbaka till varandra med ny energi och "frisk och go kärlek" så att säga, haha. Förstår om du inte fattar vad jag snackar om  men det är iallafall bra mellan mig och Albin nu och det är det allra viktigaste !


About yesterday and today

Hej alla glada och ledsna.


Gårdagen då det inte riktigt blev någon vidare uppdatering spenderade jag dels ute på sund tillsammans med familjen och "halv släkten". Påskmiddag och påskäggs jakt, även en promenad, pratstund och fotografering med Klara och Moa. Kom Robin och hämtade mig vid halv nio tiden, åkte vi till Danne där Amanda, Kim och Nicke var också. Kollade vi på film och tog oss en soft kväll. Fick jag skjuts hem vid ett tiden igen och satan i gatan vad svinigt kallt det var, värsta alltså haha.

Idag vaknade jag sent, inte förens ett/halv två klev jag upp ur sängen. Åt frukost, gjorde mig lite lätt iordning och åkte ut mot Torp Köpcentrum för att få köpt mig en ny ögonbryns penna och en olja till håret. Nu så är jag hemma igen och väntar på att middagen ska bli färdig. Efter det så ska jag åka hem till Albin och prata med honom om allting. Det ska bli skönt. Och åka svängen förbi bästis (zorken) och lämna hennes påskägg hihi. Men jag uppdaterar er mer senare. Ha en fortsatt fin söndag



hahaha nu snackar vi stort påskägg....


Sorry for party rockin

Hade en riktig toppen friday night! Började med tjejmiddag och trevligheter hos mig tillsammans med alla tjejerna, Johanna, Ida, Linda, Nathalie, Sanna, Ebba, Kattis och Sofia. Vi lagade fläskfile med potatisgratäng och så sallad och bearnässås till det. Mumma så gott ! Vid halv tio tiden tog vi bussen ner mot stan där det bar av mot PLS. Vilket var en höjdare det också ! Dock hade det gärna kunnat varit aningen mer folk där men det fick gå haha, vi dansade på och sjöng oss hesa ändå ! Fick vi skjuts hem senare under natten.

Och nu så är det påskafton så jag vill önska er alla en glad påsk och hoppas att ni fått något litet påskägg med en massa onyttigheter ! Idag är det okej att trycka i sig en massa snacks. Fläska på bara, haha. Senare under eftermiddagen så ska jag ut till sund på lite påskmiddag och senare under kvällen ska jag kanske hitta på något roligt med en vän.




Påsklov

Nu går jag då tamigfan på påsklov i hela tio härliga dagar. När jag kommer tillbaka till skolan v.16 så händer bokstavligt talat allt på en och samma vecka, ingen ledig lucka över huvudtaget. Men mer om det då ! Lovet började jag.... wait for it..... med dans !! Haha blev ni förvånade? Inte så värst kanske. Men ja, träning med uppvisningsgruppen. Efter det någon gång senare under kvällen så åkte jag och Nathalie hem till en som har gjort en låt och behövde dansare till hans musikvideo... Så vi var där för att lyssna, få inspiration och ideer och diskutera lite. Inte helt säker än på hur jag gör. Men det märker vi. Fick även reda på att jag var the one and only i klassen som fick MVG på en fysik grej som vi har gjort !? Herre jisses haha och fysik som är min svaga punkt också, då blir man lite extra glad !


Imorgon, friday. Fullspäckad dag och kväll ! Först ut till Torp för att köpa mig en mask. Sedan till passionsspelet på torget där Nathalie är med. Senare frammot kvällen så kommer Linda, Ida, Johanna, Kattis, Sofia, Nathalie, Sanna, Ebba hem till mig på lite middag and so, senare bär det av mot pls. En riktigt jädra rolig kväll ska det bli !! Men mer om detta tomorrow. Godnatt vänner

Åh, om man ändå vore så här brun bränd och satt på en restaurang i värmen just nu. Då hade man ju mått kan jag ju säga !


Dance like nobodys watching

Hej. Oh my god, jag är helt totalt slut. Det är verkligen ett busy life som jag lever just nu! Och dagen idag har inte varit lugnare den. Började med extra dans mellan halv nio och tio. Efter det till skolan för två lektioner, åkte sedan jag och Linnda tidigare ifrån skolan för att hinna ner till sinclair till två tiden då det var dags för rep inför föreställningarna, vi var klara kvart i fyra men då började mitt extra rep med uppvisningsgruppen. Var dock bara med en stund för skulle möta upp Linda i stan så vi hann äta och kolla på en grej innan street dancen som började kl fem. Kl sex slutade dansen och då mötte jag och Linnda upp Jennie för att dra på pluselevernas konsert. Riktigt duktiga var dom ! Så, så har min onsdag sätt ut. Awesome.


Jag fick en fråga ifall jag saknar Albin och här kommer mitt svar. Jag var tillsammans med killen i över ett och ett halvt år, man slutar inte att älska eller bry sig om personen efter bara några få dagar. Jag saknar honom ja det gör jag, men jag sysselsätter mig själv och fortsätter att leva så att jag kan "tänka på annat" så att säga. Att gräva ner sig själv i sin ensamhet löser ingenting. Det hade såklart kännts jobbigare om det nu inte hade vart så att detta "bara är" en paus som vi har. Vi har alltså inte gjort slut helt så att säga. Vi ska träffas på söndag kväll troligtvis och prata. Albin är en fin kille, den finaste killen jag träffat. Och jag vill även påpeka att våran paus har inget att göra med något som har hänt, något som han har gjort eller jag har gjort utan jag kände att detta var precis vad vi behövde just nu efter att vi varit tillsammans så länge. Lite egen tid, chansen att sakna varandra och tänka. För att kunna väcka kärleken och energin på nytt.


Fortsätt gärna att höra av er angående bloppisen, roligt att såpass många är intresserade!


3e April

Hej.

Det har varit en lite allmänt dålig dag idag helt enkelt och det flästa av er vet väl varför. Men jag lever och dagen har rullat på trots allt. Började med skola, direkt efter det så var det dags för rep inför en föreställning, efter det mtv/funk träning, därefter kör och sist men inte minst KU. Så med andra ord har det hänt väldigt mycket idag och det är bra att jag är i rörelse, specielt när inte allt känns på topp. Men så kan det va ! Nu så är jag förj***a trött så jag måste bara sova nu för jag har en jädra massa att göra imorgon också kan jag lova. Godnatt

Förresten Sofia ifall du ville köpa cheep monday shortsen så får du kontakta mig snarast för annars så är Abir intresserad utav dom !


Jag ska få till nya bilder snarast, men som sagt det är lite svårt under vecko dagarna.


Snack

Johanna, du undrade ifall jag och min pojkvän gjort slut och det är lite komplicerat, vi har tagit en paus kan man väl säga. Jag kommer inte att vilja gå in på det så mycket här på bloggen då jag anser att det är för privat.

Elza, fan alltså tack så sjukt mycket för din kommentar. Jag håller med dig till hundra procent och jag förstår inte hur vissa orkar hålla på alltså.. Så himla sann och peppande komentar så tack för den, det blir som en slags kick när jag får höra sådant !

Paula Friberg, du ville ha kjolen och undrade hur mycket jag ska ha för den och jag hade tänkt mig 70 kr för den ! Du kan väl kontakta mig på facebook så kan vi prata mer där om när och hur du vill köpa den !

Petra Nilsson: jag vill ha allt, kan man få ett totalpris? är prutning något som fungerar? kram.

Svar: Ja, det är klart att jag skulle kunna räkna ihop ett total pris minus dom klädesplaggen som redan är sålda det vill säga. USA ponchon, dom korta jeans shortsen, ett par andra ljusa jeansshorts, cheep monday shortsen, one piece dressen, kjolen. Det är det som jag har sålt eller som folk ska köpa. Det andra är fortfarande till salu. På vissa plagg funkar prutning och på vissa inte men om man köper fler saker så kan jag såklart ordna ett bättre pris ! Jag skulle rekomendera att du kontaktar mig via facebook istället ! Kram.



Goodmorning The third of April

Godmorgon ♥

Idag så har jag en fullspäckad dag och kväll framför mig förstår ni. Skola fram tills kl två, direkt efter det iväg mot sinclair för rep inför en föreställning, som dock krockar med min mtv dansträning så jag får försöka komma loss en kvart. Efter det kör träning om jag hinner och KU ikväll. Så, så ser min dag och kväll ut så hörs vi vid halv tio ikväll då jag har kommit hem ! Ha en fin dag



Bloppis - part two

Här kommer andra delen i min bloppis ! Allting kommer naturligtvis att strykas och tvättas noga innan försäljning. Prisen går oftast att diskutera också.

Mörk jeans kjol
Använd: Ingen aning, säkert några gånger
Storlek: 152 i guess... Som motsvarar xs kanske?
Jag minns ej hur mycket jag köpte den för för det var a long time ago men jag säljer den för 70 kr !


Ett linne med trashig rygg
Använd: Några gånger
Storlek: xs
Kan tänka mig att jag köpte den för hundra femtio / två hundra men jag säljer den iallafall för 60 kr !


En märkes tröja, Ralph Lauren
Använd: Knappt någon gång
Storlek: liten storlek, jag skulle rekomendera denna som en present till eran lilla syster eller någon annan tjej runt tio - tolv års åldern.
Denna var rätt så dyr men med tanke på att jag inte kan använda den så säljer jag den för 100 kr ! Priset kan diskuteras.


Den hederliga baseball jackan
Använd: några gånger.
Storlek: L tror jag är inte helt säker haha..
Jag köpte den för något mellan två hundra och trehundra men jag säljer den för 80 kr !



En färgglad klänning/tunika
Använd: En eller två gånger.
Storlek: xs eller s.
Jag köpte den för några hundra lappar och jag säljer den för 100 kr !



Klänning/tunika som finns i både rosa, grått och gult, svart
Använd: Några gånger.
Storlek. S i think.
Jag minns ej hur mycket dessa kostade.. Men jag säljer dom för 80 kr styck ! Priset kan diskuteras.


Vit, blå skjorta
Använd: Noll gånger, prislapp kvar.
Storlek: S eller xs.
Jag köpte den för trehundra i think och jag säljer den nu för 80 kr !



Kavaj
Använd: En del.
Storlek. Vet inte helt säker men den är rätt stor, så den används som en oversize kavaj.
Jag minns ej hur mycket den kostade men jag säljer den för 80 kr !


Rosa, vit rutig skjorta
Använd: Två eller tre gånger.
Storlek. xs eller s.
Jag köpte den för runt tre hundra kronor och jag säljer den för 80 kr !



Vita jeans shorts.
Använda: Två, tre gånger.
Storlek: xs eller s.
jag minns ej hur mycket dom kostade från början men nu så säljer jag dom för 80 kr !




Björn Borg Hoodie
Använd: Några gånger.
Storlek: s.
Jag minns ej hur mycket jag köpte den för men jag säljer den för 100 kr ! Priset kan diskuteras.


Svart hoodie med tragkedja
Använd: Några gånger.
Storlek. S eller m i think.
Jag köpte den för runt trehundra kronor men jag säljer den för 80 kr !



Adidas tröja
Använd: Några gånger.
Storlek: s i think.
Jag minns ej hur mycket jag köpte den för men jag säljer den för 70 kr !


T-shirt med tryck
Använd: Ett fåtal gånger.
Storlek: M typ.
Köpte den för runt tvåhundra kronor i think men jag säljer den nu för 80 kr !




En Emily the strange hoodie
Använd: Knappt.
Storlek: Jag vet inte riktigt s eller m.
Den kostade runt ett tusen två hundra kronor men nu säljer jag den för 100 kr !


Svart rutig tunn skjorta typ.
Använd: Några gånger.
Storlek: s typ.
Jag minns ej hur mycket den kostade men jag säljer den för 70 kr !



T-shirt
Använd: Några gånger.
Storlek: xs / s (lite oversize)
Jag köpte den för runt tvåhundra i think men nu säljer jag den för 70 kr !



Polo tröja
Använd: Några få gånger.
Storlek. xs eller s.
Minns ej hur mycket den kostade man jag säljer den för 70 kr !



Kornblå tröja.
Använd: några gånger.
Storlek: s tror jag.
Jag minns ej hur mycket den kostade men jag säljer den för 70 kr ! Priset kan diskuteras.


Orange, vit randig t-shirt
Använd: Fåtal gånger.
Storlek: M tror jag.
Köpte den för runt hundra femtio kronor i think men nu säljer jag den för 60 kr !




Ett rosa linne.
Använd: Några gånger.
Storlek: xs.
Köpte den för hundra/hundra femtio kronor och nu säljer jag den för 50 kr !

Hektiskt liv, a lot to do

Herrejisses vad mycket det är just nu känner jag ! 5 dansträningar i veckan plus massvis utav rep till olika föreställningar plus skolan plus olika aktiviteter plus kompisar, familjen, pojkvännen och hela köret. Känner att det är lite väl mycket just nu, men jag tycker att det är så jäkla roligt så jag hänger i helt enkelt ! I am not giving up !


Började dagen i skolbänken fram till klockan tolv då hela skolan vandrade ner mot östrabo där vi kollade på sinclair esteternas musikal Grease, en riktigt se värd och bra musikal som jag kan rekomendera alla att dra och kolla på (för er som inte redan ska dit med era skolor det vill säga). Efter att den slutade vid kvart över tre så skyndade jag mig till sinclair för rep inför criminal föreställningen som började halv fyra. Lärde Julia ut en koreografi och så vidare... Strax innan att street dance träningen slutade så fick jag skynda mig dit och filma det som jag missat så att jag kan lära mig alla nya steg hemma tills nästa gång, jisses vad mycket haha.. Efter det vid halv sex så var det rep inför ytterliggare en föreställning. Denna gången lärde vi oss en house koreografi, den går riktigt fort så jag får träna en hel del hemma så att den fastnar. När det var en halvtimma kvar av raggan så skyndade jag mig dit och var med på det sista. Sedan åkte jag äntligen hem och fick i mig maaaaat. Fasen vad gott och välförtjänt. Klar med min filmanalys i svenskan nu också, skön känsla ! Men nu är det som så här att jag har en minst lika hektisk dag framför mig imorgon så bäst att jag kryper till kojs nu snart. Men först bloppis part two. Om jag inte somnar mitt upp i allt det vill säga... Det lär vi märka !





Lite angående bloppisen

Sofia om jag har förstått det hela rätt så är du sugen på cheep monday shortsen för 150 kr? Isåfall kan du väl kontakta mig på facebook så kan vi prata mer där om när och hur du ska få dom ! Ifall du bor i Uddevalla så kan vi bara bestämma en dag då vi ses och ordnar detta !

Emma du undrade vilka shorts jag hade på mig idag på musikalen var och nej det var inte cheep monday shortsen utan det var ett par midje shorts ifrån bikbok ! Tack för dina komplimanger också !

Annie, bloppis del två ska jag försöka få upp nu ikväll.. Annars imorgon ! Jag tror tyvärr redan att det är en tjej som ska ha dom korta shortsen nämligen, för hon kontaktade mig imorse angående dom... Men ifall det blir några ändringar så skriver jag det här på bloggen så kan du bara kontakta mig på nytt !

Donia, du är fortfarande sugen på dom korta jeansshortsen om jag förstått det hela rätt?

Ilaf, och du vill ha den falska one piece dressen om inte något annat snyggt dyker upp i del två ? :)


Så, så ser det ut just nu ! Jag skriver upp det här så att vi alla ska få lite koll på hur det ser ut. Ifall ni undrar något så är det bara att kontakta mig !




Goodnight - my plans for the week

Jag ville bara hälsa godnatt och jag hoppas att ni har haft en fin vecka och en härlig helg ! Jag har en fullspäckad vecka framför mig, så ingen ro och ingen vila här inte för min del. Men nu kör vi !

Måndag: Skola, Grease musikal, rep inför julias criminal dansföreställning, sedan så har jag två dansträningar som jag måste försöka hinna med också.

Tisdag: Ta ledigt dom två första lektionerna för att repa inför Rebeckas dansföreställning, back to school, rep med Rebecka och dom andra dansarna igen, dansträning och kör som krockar lite så får se hur jag gör, KU. 

Onsdag: Skola, dansträning, "konsert" med Jennie och kanske Linnda också. 

Torsdag: Skola, LOV, träning med uppvisningsgruppen, rep inför Julias föreställning, och så ska jag kanske göra en annan sak efter detta också hehe. 

Fredag: Ledighet, pls med ett stycke fina tjejer. 

Lördag: No plans so far 

Söndag: No plans so far

Såååå, så ser min vecka ut, en hel del ! 


En lite äldre bild får duga för ikväll

 


Bloppis - part one

Så där ja nu har jag tagit mig tiden att ränsa lite i garderoben. Jag hittade lite grand som jag tänkte att detta kan jag ju sälja iallafall.  Men jag kommer dock att dela upp det lite.. Så här kommer "part one" som jag kallar det så kommer nog resten imorgon. Så här kommer bilder, storlekar, ursprungspris och vad jag vill ha betalt för plagget. Men priset kan såklart diskuteras. Ifall ni känner att ni blir sugna på att köpa någonting så kontakta mig antingen genom att komentera eller så skickar ni ett mail till ( [email protected]) ni kan också kontakta mig via facebook !

Min konfirmations klänning.
Använd: en gång.
Storlek: s
Jag köpte den för fyra hundra kronor och jag säljer den för 200 kr !


En marinblå falks one piece.
Använd: Tre gånger ungefär.
Storlek: s
Jag köpte den för femhundra kronor men jag säljer den för 150 kr! Priset kan diskuteras.



Skitsnygga korta jeans shorts.
Använda: ett x antal gånger.
Storlek: xxs/xs
Jag köpte dom för några hundralappar och jag säljer dom för 150 kr ! Priset kan diskuteras.



Trashiga svarta jeans.
Använda: Två - tre gånger typ.
Storlek: xxs.
Jag minns inte hur mycket jag köpte dom för men jag säljer dom för 100 kr !  Priset kan diskuteras.



Cheep monday midje shorts.
Använda: en hel del.
Storlek: 25
Jag köpte dom för runt trehundra kronor men jag säljer dom för 150 kr !




Puma college tröja.
Använd: Knappt.
Storlek: s
Jag vet inte hur mycket den kostade från början men jag säljer den för 100 kr !



Stickad tröja. ( den finns både i svart och vitt )
Använd: Några gånger.
Storlek: xl, men den är liten i storleken.
Jag minns ej hur mycket den kostade från början men jag säljer den för 70 kr !



Poncho med USAs flagga.
Använd: en/två gånger.
Storlek: One size
Jag minns inte hur mycket jag köpte den för men nu säljer jag den för 80 kr ! Priset kan diskuteras.



Ljusa jeansshorts.
Använda: Några få gånger.
Storlek: xs eller s inte helt hundra.
Jag minns ej hur mycket jag pröjsade för dessa i frankrike men jag säljer dom iallafall för 70 kr !



Lång stickad tröja (den ser längre ut på bilden än vad den är på )
Använd: Två, tre gånger.
Storlek: s
Jag köpte den för runt två hundra kanske men jag säljer den nu för 60 kr ! Priset kan diskuteras.



MER KOMMER IMORGON !

Första April

Tänkte börja med att svara på en fråga från Annie som undrade när bloppisen kommer upp. Jag ska börja rensa alla mina clothes nu och även åka en sväng till pappsen och ränsa där så hoppas jag att den kommer upp ikväll! Fy detta blir inte lätt, det är nästintill en omöjlighet för mig att göra mig av med kläder haha... Får även  se ifall det finns något som är värt att sälja har nämligen en del skit som jag inte tror någon är så värst intresserad av haha..

Så då var äntligen efterlängtade vår månaden april här, åh så härligt ! Har ni dratt några april-skämt idag ? Själv har jag avstått hehe. Mår ni bra då? I hope so. Min dag började med att jag vaknade upp hos pojkvännen redan vid halv nio tiden. Han skulle iväg tidigt och spela hockey-cup. Åkte hem och vid halv tolv tiden åkte jag och hämtade upp Nathalie aka billan höhö. Åkte vi sedan mot fridhem och kollade på årets isshow, lika duktiga som alltid. Åh jag blir alltid så sugen på att åka runt där på isen när jag ser dom men så kommer jag på att jag knappt kan stå på ett par skridskor haha, jag får hålla mig till dansen helt enkelt ! Efter det åkte jag och tankade och nu tänkte jag börja rensa bland kläderna så vi höres mer later.  Ha det för-jävla-skönt




Saturday

Godkväll ♥

Jag kom mig ut tillslut iallafall ! Fanny hörde av sig vid fyra tiden och undrade ifall jag ville följa med henne till Acke så visst jag hängde på. Kom vi dit så var ceder där också, trevligt trevligt. Och senare så kom ytterliggare två tjejer. Tyvärr var jag tvungen att dra redan kvart i åtta. Kom hem och så drog jag och Nathalie ut på en powerwalk, så skönt att få gå ut och prata av sig bara. Och vid kvart över nio tiden åkte jag hem till Albin och åt thai, gav han hans presenter och bara allmänt mös. Jag är fortfarande hos honom nu men uppenbarligen så är det tråkigt när jag bloggar för det ser ut som att han har somnat haha..... Med andra ord så blev det en förjävla fin lördag tillslut trots allt ! Men nu så måste jag försöka få lite liv i grabben så vi höres mer tomorrow.

Satan i gatan vad jag längtar efter sommaren och allt vad det innebär.

RSS 2.0