Skolfotona har kommit !

Idag så kom det ett lite små roligt kuvert med posten, nämligen skolfotona ! Dock så har inte katalogen kommit än, någon annan som går på uddevalla gymnasie skola som fått den ?? Jag blev iallafall nöjd både med mina individuella foton och klassfotot, så det känns skönt haha. 
(tidinställt inlägg, just nu är jag antagligen tillsammans med ku gänget och förbereder inför våran tre rätters middag). 
 
skolfotografierna 

Breakdance - övernattning med KU

Just nu så befinner jag mig i en danssal och kör skit tillsammans med ett danceqrew som är här på lägret för att lära oss breakdance, troligtvis sjukt svårt speciellt med tanke på all träningsverk jag lär ha (tidinställt inlägg). Ikväll blir det iallafall övernattning tillsammans med KU gänget, sjukt längesedan jag var med dom då dansen alltid kommer ivägen. Vilket den dock gör ikväll igen då jag har rep tillsammans med ear så jag får försöka smita ifrån övernattningen åtminstone en timma.. Haha men så är det, men jag brukar vara rätt duktig på att pussla ihop mina scheman så att jag ska hinna med allt. Ska försöka uppdatera mer sen men förvänta er inte too much, okey? Puss så länge ♥
 
En bild som jag lånat från Linneas facebook, som hon tog på oss danstjejer (och kille) då vi var på flying bach i Göteborg för ett litet tag sedan. 
 

andra dagen på danslägret - mys ikväll med friends

Hello ! Andra dagen på danslägret idag då, ännu jobbigare idag då man hade träningsverk också haha men det var bara att köttaaaa, så jäkla roligt !! Skit grymma koreografer verkligen. Ikväll så blir det iallafall myskväll tillsammans med Sara, Linnda & Linda. Cozy night att se fram emot med andra ord. Hoppas att ni har haft ett bra lov hittils, jag njuter av varenda sekund och hittils har det här lovet bara varit så bra ♥
 
Bild på alla dansare från lägret idag
 
Två st bilder lånade från Elin Johanssons blogg idag igen haha! (www.elinmyname.blogg.se)

dansläger och nya gele naglar

Första dagen på danslägret idag, och sjuuukt roligt men svettigt och tufft som tusan (ifall man tar i som bara den då, skildnad på att "göra stegen" och att "dansa stegen"). Så en hel dag har spenderats i danssalen tillsammans med grymma dansare, jazzfunk, jazz och streetjazz har vi kört idag. 
Ikväll har jag varit hos pappsen en stund och hos Emma och hon har gjort gele naglar på mig, skit snygga blev dom ! Så ifall ni vill få finfina naglar så kan ni höra av er till Emma Myrehag på facebook. 200 kr betalade jag för dessa godbitar ! 
 
 
Så här såg vårat dans schema ut idag (bild lånad från elins blogg)

Q & A x2

anonym: hur mycket väger du? 
helt okej om du inte vill svara, men du har så otroligt fin kropp!
 
Svar: Jag väger 55 kg. Tuseeen tack goa du ! 

anonym: Vart kommer tröjan som linda har på sig från?
 
Svar: Jag frågade henne samma sak haha tyckte den var så snygg ! Och den var från typ casells har jag för mig.. 
 
 
 
 

stört mysig söndag tillsammans med vänner

Hello friends. Någon gång i eftermiddags åkte jag ner till stan och träffade Martina och Linnda, efter ett tag kom Linda också. Vid sex tiden kanske så åkte vi hem till Linnda för att fortsätta mysandet där med en massa gottigheter. So cozy. Riktigt roligt att träffa Martina igen också, som jag inte träffat på ett par månader då hon som sagt flyttat till blekinge. En hel del catch up talk behövdes! Stört mysig söndag ! 
 
Några få bilder från ikväll 

Om min lördags kväll och kort om idag

Godmorgon ! Gårkvällen blev lyckad, men precis som varje utekväll så ska det alltid uppstå något som drar ner humöret en aning men bortsätt från det så var det en riktigt rolig kväll tillsammans med vänner och nytt folk ! Mötte upp mina killar och tjejer i stan runt sju tiden för att äta något, det fick bli mcdonalds, haha en riktigt delicatess måltid om ni frågar mig. Vid halv nio drog vi iallafall vidare mot David som hade fest. Rätt roligt var det där och sedan strax efter tio tiden så drog jag upp mot spara till en annan fest och där fortsatte partandet. Roligt ! Vid halv två tiden så drog jag, Elin, Amanda och Felix ner mot stan för att där ifrån ta oss hem. Kom med 02.15 bussen hem. Glöm förresten inte att ställa om till vintertid nu !
 
Idag blir det troligtvis bio med vänner, fast vi får se vad som händer och sker jag hör av mig senare. Vill iallafall försöka få träffat Martina som är hos Linnda at the moment då hon är i Uddevalla och hälsar på under lovet. För er som känner mig eller har följt min blogg ett tag så vet ni att hon flyttade ner till blekinge i somras direkt efter avslutningen, så då träffas man såklart inte alls ofta längre och vill passa på när man har chansen, såklart. 
 
Bild från igår på Elin & Emma 
 
En mobil bild på Nathalie och Linda också
 
 

Blickar tillbaka - oktober 2011

Här kommer ett gäng bilder från oktober 2011 alltså för exakt ett år sedan, sjukt kul att kolla tillbaka och se vad som har utvecklats, förändrats, vad för roligt/tråkigt som hände den månaden osv. Så här kommer ett gäng bilder !
 
Jag vann jeans modell tävlingen på Torp Köpcentrum
 
Hade tjejmiddag hemma hos Malin 
 
Nathalie Billgren hade sin 16 års fest
 
Bar olika fina outfits
 
Var på casting tillsammans med Nathalie B, precis lärt känna henne då hihi
 
Spenderade någon kväll på Annies båt, standard
 
Gick på Ramneröd 
 
Tog ego bilder 
 
Hade en del myskvällar tillsammans med Malin 
 
Mysiga kvällar tillsammans med pojkvännen, kiffe och sigge
 

 

Hur lång är jag?

Julia: hur lång är du? :)
 
svar: Jag ä 163,5 cm lång för att vara exakt haha ! 

go hard or go home

Hittils idag så har jag hunnit med att jobba tillsammans med mina tre st dansklasser i stora höga. Nu blir det att ladda om batterierna för att ikväll blir det halloween firande tillsammans med mina vänner !! Ska bli så roligt att träffa alla då vi är runt 14 pers som ska ut ikväll, ju fler desto roligare tycker jag. Vid sju så ska vi träffas för att gå ut och äta och efter det blir det party !! 
 
Bilder från en träning med ear i veckan, lånade från Hillevi I think?? 

Bra start på lovet - ser fram emot morgon dagen

Det är på tok för sent med tanke på att jag ska upp vid 06.45 imorn bitti. Mysigt, på en lördag osv men det är bara att hålla ut haha ! Jag har iallafall haft en väldigt rolig dag och en trevlig kväll tillsammans med nya bekantskaper. Vart hemma hos en tjej som heter Emma ute i laneryr ikväll tillsammans med henne, Evelina, Matilda, Theo, Josef och så en till kille. Vi lagade en god tacopaj och bara snackade och hade det bra ! 
Idag i skolan så var det som sagt "halloween" firande då många var utklädda och verkligen gick in för det, sjukt kul. Var som sagt en teletubbie då. Mitt engelska tal gick bra och även våran spontana dans som vi framförde för resten av ettorna på skolan som en kul grej bara liksom. Väldigt bra fredag, vart på så glatt humör hela dagen ! 
Nu så måste jag sova så att jag orkar med morgon dagen. Först jobb och på kvällen blir det halloween firande tillsammans med vänner, vi är runt 14 pers som först ska ut och äta och sen vidare på fest. Kul !! 
 
Bilder från skolan haha, har tyvärr ingen bild från ikväll

friday - 26 oktober - höstlov !!

Hej ! Idag är det sista skoldagen innan höstlov och det känns mer än underbart. Har ett fullspäckat lov, något planerat varje dag verkar det som haha, tycker om att ha det så ! Ikväll blir det att åka hem till en som heter Emma tillsammans med ett gäng och ha det trevligt tillsammans. Vet inte riktigt vilka det är som ska med då Evelina bjöd med mig igår men det blir allt roligt ! Uppdaterar mer när jag har kommit hem ikväll vilket kan bli rätt sent. Idag i skolan så är det iallafall halloween firande typ, alla är utklädda. Jag, Emma och Elin är utklädda till teletubbies. Som sagt, älska sinclair ! Känns dock sådär att stå och hålla ett serisöt tal på engelskan helt utklädd, kommer inte kännas så seriöst som det borde menmen! Ha en bra början på lovet ♥
 

bu eller bä?

ganska så snygga teletubbies, or what do you think guys? 

Såå bra dag !!

Detta har ju bara varit en för bra dag ! Var i kållered på teamträff med jobbet nu ikväll och då vann jag en "funky awards" för bästa medarbetare ! Vann ett presentkort på 550 kr på ett lyxigt spa i Göteborg, det ska definitivt utnyttjas. Åh, så roligt, blev verkligen jätte glad ! Så det har varit en bra kväll med andra ord. Hann jag och Evelina med 19.42 tåget hem och där på tåget så stötte vi på Annie och Linnda. Trevligt trevligt. Var även en sväng på agneberg efter skolan för att låna bok tillsammans med Emma, drog efter det tillbaka till danssalen till tjejerna som var där och körde. Kom Albin förbi med pankakisar och räddade min hunger och nu så försöker jag få tag på honom då jag ska låna hans onepiece inför imorgon då jag, Emma och Elin ska vara telletabbies i skolan för att det är halloween typ så ska alla vara utklädda haha. Så är det på sinclair (rekomenderar alla 97or att söka dit) sååå skön skola !! 
 

overthinkin

Ligger och kollar gossip girl och laddar inför en 2 h lång dans "träning" ute i herresta. Trött men det är bara att piggna till och köra ! Bra och kort dag i skolan iallafall, kollat projektarbeten och lärt ut mtv dansen b.l.a. Nu så måste jag äta så vi hörs senare I think.

halv oskarpa halv små outfit bilder, men de får gå

massa projektarbeten

Kollat på massa projekt arbeten idag i skolan så som dansföreställningar och teater uppsättningar, jätte roligt att se och alla är så sjukt duktiga, riktiga inspirations källor ! Ska se ytterliggare en eller två imorgon, kul ! Även haft massa dansträningar ikväll. Roligt ! Nu så måste jag dock sova så att jag är pigg imorgon. Ingen vidare rolig uppdatering idag men hinner ej för pappsen måste få tillbaka sin data nu som jag lånat för att blogga lite snabbt ehe. Ha det så super duper bra så hörs vi imorgon ♥
 
en random bild från en av uppvisningsgruppens alla dansföreställningar i våras.
 

Affishen är almost done !!

Detta är ett tidinställt inlägg då jag troligtvis kommer att vara dödstrött vid den här tiden ikväll. Efter att ha jobbat i Stenungsund (ensam idag tillochmed vilket inte är lätt med den dansgruppen som är extremt busig). Efter det mellan 20.00-22-00 så har jag varit i herresta och kört gärnet på dansgolvet tillsammans med ear! Plus haft dans i skolan. Så är som sagt troligtvis trött haha ! 
 
Men här kommer en bild på affishen som Bea har gjort, den har dock finslipats och färgen på texten ska ändras. Men den här affishen kommer iallafall att dyka upp på skolorna i Uddevalla inom ett par dagar !!  BE THERE, dock så får ni höra av er till mig (helst på facebook) ifall ni vill ha en biljett (som är gratis) då det är maxantal, så det är först till kvarna ! Jätte roligt om många vill komma, det finns även ett evenamng på facebook som heter "so far so good" leta upp det !
 
 

Flying bach

Gårkvällen blev inte alls som tänkt och planerat, blev istället en väldigt känsloladdad kväll då jag bara lät allt komma ut, världens finaste bestie Linnda lät mig dock komma hem till henne då vi bara mös lite och pratade. Så skönt. Resten av kvällen fick spenderas hemma med familjen, världens bästa ♥
 
Min söndag idag har dock varit raka motsattsen, sååå underbar dag har det varit !! Började med en gudstjänst i bäve kyrka i förmiddags tillsammans med Moa och mammsen. Länge sedan jag var i kyrkan då dansen krockar med kören och ku så det var en lättnad typ att vara tillbaka (om ni fattar hehe..). Efter det gick jag hem till min farmor och åt söndags lunch tillsammans med farmor, farfar och pappsen. Mysigt. Åkte efter det direkt till stan för att fika på weynes coffe tillsammans med min saknade tjej Johanna, väldigt härligt att få träffa min fina tjej och prata och små planera lite hihi. God fika också. Gick sedan mot tåget och tog 16.10 tåget mot Göteborg tillsammans med massa danstjejer (och Matthew) från skolan, real fun !! Väl i Göteborg så såg vi på flying bach på konserthuset, flying bach är alltså ett av världens bästa breakdance crew som dansar till klassisk musik (bach). Hur jäkla häftigt som helst, något av det mest awesomeiga som jag sätt, vi var helt paffa efteråt och vi fick massa inspiration och en riktigt kick av att sattsa på dansen haha ! Med andra ord, en bra söndag ♥
 


gårkvällen i bildform och kort om idag

Gårkvällen blev riktigt mysig tillsammans med vänner. Jag, David, Kiffe, Nathalie och Albin lagade tacos tillsammans och åt det, suuupergott. Kollade sedan x-factor och fortsatte mysandet. Var hemma vid tolv tiden och skulle upp kl sju så var redigt trött då. Men jag klarade allt av jobbet med mina tre dans klasser även denna lördag ! Det är tufft att vara helt ensam och inte ha någon assisten men det går allt bra ändå ! Ikväll så blir det att vara med Amanda, uppdaterar mer sen om vad som händer och sker i våra liv. Bye så länge ♥
 

photoshoot - "so far so good"

 
Härligt med fredag och äntligen helg ! Jag har haft en riktigt bra dag och även kvällen ser ytterst ljus ut. Idag har nämligen vi dansare fotograferats på John Bauer av duktiga Bea till våran affish. Denna affish kommer att dyka upp på olika skolor inom en snar framtid så kika på dom ifall ni är intresserade av att veta tiderna till våra dansföreställningar i december ! Hade även historia prov idag som jag tror gick bra. Skönt.
Ikväll så blir det taco och x-factor mys tillsammans med David, Kiffe, Albin och Nathalie hemma hos David. Så jag ska vara hos honom kl sju då vi ska börja laga maten, och sedan vid åtta tiden blir det x-factor ! Massa mys, gott att äta och prat med mina härliga vänner. Love it ! 
 
Här kommer lite behind the scenes bilder från plåtningen förut. 
 
 

vardagsmys med en fin vän ♥

Ikväll så har jag varit hemma hos min vän Annie och myst tillsammans med henne. Massa catch up talk osv, då det var ett tag sedan som vi umgicks "på riktigt" så att säga. Mycket som kommer ivägen under skolveckorna. Härlig kväll iallafall ! Efter skolan så var jag även kvar en liten stund då Sandra skulle lära mig en balett koreografi till föreställningen haha.. Koreografin är bra, men jag måste definitivt öva på snurrar och att få in balett känslan då jag är mer en street tjej än en balett tjej som ni nog vet vid det här laget. Men det ska bli roligt att också få köra något annorlunda mot vad jag brukar ! Träffade som sagt Annie efter detta då vi först drog till meddo då hon skulle lösa en grej som krånglade förut haha, sedan vidare mot willys för att köpa med oss nachos, dipper osv och sedan direkt hem till henne i spöregnet. Lovely. Nu så måste jag plugga  till historia provet imorgon och sedan direkt hem till min father. Imorgon väntar en riktigt bra dag och kväll!!
 
Förlåt för alla tråkiga instagram bilder, imorgon blir det bättre !

mosig i huvudet, det är bara att köra på eller? Japp!

Hej på er ! ♥
Är riktigt trött och mosig i huvudet, så vill inget hälldre än att bara ligga hemma ikväll och mysa framför någon bra film och bara inte tänka för en gångs skull. Men jag har dansrep med ear ute i herresta ikväll fram tills kl 22.00. En väldigt sen vardags kväll lär det bli med andra ord ! Viktigt med massa rep så att resultatet då det är showtime, blir så bra som möjligt ! Hinner iallafall plugga och äta lite nu innan. Första gången jag hinner hem efter skolan på huuur länge som helst, skönt! Efter skolan han även jag och ett gäng tjejer till kulturskolan för att hämta deras röda klackskor som dom så snällt lånar ut till oss till våran föreställning. Även vart kvar och lärt ut raggan till några också! Mycket dans nu så jag ser fram emot morgon dagen och helgen som kommer att spenderas med mina älskade vänner. Åh, så härligt ♥
 
 En bild från Julia Hanssons egna dansföreställning criminal som hon hade i våras som jag var med i. Skit roligt var det verkligen, hon är så jäkla duktig, en riktig inspirations källa ! Hon ska även vara med och dansa i x-factor nu på fredag. Ni kan läsa hennes blogg HÄR. Där hon bloggar om hennes liv i Stockholm på Diambra dit hon nu flyttat för att sattsa på dansen !

#keso #sodamngood

Hello mina fina. Sitter just nu och äter en såååådan god middag (allting är i princip gott nu efter så här många timmar träning but still..). Har kört slut på mig själv på riktigt idag, kroppen sa ifrån under sista dansträningen då jag tillochmed blev tvungen att sätta mig. Det är tufft på tisdagar, men bara att kämpa på ! Just nu måste jag plugga också, har ett historia prov på fredag och det är 30 sidor att läsa plus hur många sidor anteckingar som helst och frågor på det så det är en del med andra ord. På tal om skolan så fick jag tillbaka mitt matte prov igår som jag fick D på, faktiskt nöjd. Vissa kanske vill ha riktigt höga betyg i matte men då det inte är min starkaste sida så är jag trots allt väldigt nöjd över min prestation och dess resultat ! 
 
En bild från december förra året på mig och min mamsi ♥

En väldigt lång måndag - bra vecka framför mig

 
Jag har en bra känsla i magen, tror att detta kommer till att bli en bra vecka ! Min måndag för den här veckan har iallafall bestått utav skola, jobb i Stenungsund (jobbigaste dansklassen ever, skit busiga barn), efter det försenat tåg så där satt väl jag och Evelina i en timma och en tjugo minuter innan tåget kom... Vi hade något att äta på iallafall, som tur var. När jag väl var i uddevalla 20.15 så åkte jag direkt ut till herresta och repade dans med EAR fram till strax efter 22.00 tiden ikväll.. Helt slut. Nu blir det sängen, jo tack vad skönt ♥
 
En liten bild lånad från Elins instagram, en bild från repet igår och sist en bild på Evelina från förut.

  
 

. godnatt †

Jag ville bara hälsa godnatt! Jag har haft en väldigt mysig och relativt lugn helg. Skönt ! Helt okej utvilad inför den näst sista jobb/skolveckan innan en veckas efterlängtat höstlov. Godnatt mina fina blog-reader's ♥
 
Haha hälsar godnatt men snygg bild på mig och Linnda aka zorken från hennes födelsedag i mars. Det var en riktigt bra kväll faktiskt ! 

star for life

Förlåt förlåt förlåt, glömde att uppdatera igår. Gårdagen bestod iallafall först utav jobb (tre st dansklasser i stora höga), star for life (en välgörenhetskonsert typ) tillsammans med Nathalie och även mys tillsammans med pojkvännen som jag även sov hos. Det var min lördag det ! Måste även bara få tillägga hur sjukt det var att sitta i publiken i år istället för att vara med och sjunga i kören som jag gjorde förra året (star for life), fick rysningar gång på gång, det lät så vackert. Helt sjukt bra ! För er som inte var där så kan jag verkligen rekomendera detta till nästa år. Väldigt spontant också haha, vi åkte ner en timma innan det skulle börja för att se om det fanns biljetter kvar och det fanns det lyckligtvis nog. Rolig kväll iallafall ! 
 
Idag så blir det hemma mys tillsammans med papsen, lite historia pluggande och även dans-rep med EAR på medborgarskolan senare ieftermiddag/ikväll. 
 
Tre st halvbra bilder från star for life konserten igår

Rädda barnen gala och en räddad fredags kväll

Bloggade aldrig någonting om gårdagens uppträdande på rädda barnen galan. Men det gick i vilket fall hur bra som helst och det var även riktigt roligt ! Förhoppningsvis fick dom in en del pengar då det var fullsatt. Idag så har jag haft matte prov, historia läxförhör och engelska läxförhör därav att jag inte hann blogga något mer igår kväll. För så fort som jag kommit hem från "galan" så var det dags för plugg. 
 
Min fredagskväll såg rätt så mörk ut från början men den räddades tillslut iallafall. Då jag drog hem till Linda först,  vi gjorde iordning marrängswisch (stavning) och åt det. Begav oss sedan hem till David till han, Fredde och Amanda. Chillade vi, snackade, kollade slutet på x-factor, drömde oss bort till rhodos beach party 2013 och hade det riktigt mysigt. Bra kväll tillslut ! Har dock skadat min lilltå, tror nästan den är bruten så vi övervägde ifall vi skulle åka till akuten förut men det blev aldrig så, jag orkade inte så förhoppningsvis lugnar tån ner sig lite till imorgon då jag ska hålla i tre dans lektioner haha. Men jag ska upp halv sju imorgon bitti och jobba så måste sova nu... Godnatt ♥
 
Läs Davids blogg HÄR, han bloggar om allt från hans vardag till en massa inspirerande mode outfits. 
 
Här kommer fyra st bilder från ikväll plus en bild från igår medans vi satt inne i logen och laddade. 

Saknar sommaren 2012

Satt precis och läste/kollade igenom arkivet från sommaren 2012 och just nu inser jag hur bra den här sommaren faktiskt var. Man gick runt och klagade på vädret hela tiden och visst det var inte direkt 25 plus grader och solsken varje dag eller ens varje vecka men jäklar vad mycket roligt jag gjorde ändå! Varje dag så hände det något roligt. Nu när man är tillbaks i vardagen så känns det inte som att man hinner med lika mycket som man vill hinna med. Inte så konstigt med tanke på att skolan och träningarna tar upp en massa tid but still. Saknar alla  sena sommarnätter tillsammans med mina vänner, alla lata mornar i sängen och dagarna fyllda utav härligheter. Och så får jag inte glömma stockholms resan med mina brudar!!
 
En massa härliga bilder från min sommar.


Flyr hem till min kärlek

hello ♥
Mamma har gått och fått magsjuka och jag tänker inte bli smittad så ikväll sover jag hos min pojkvän och spenderar tid tillsammans med honom. Måste bara plugga lite först (instängd på mitt rum, ingen får komma in med virus nu hahaha). Sedan åker jag hem till min kärlek. Var iallafall kvar i skolan idag i över tre timmar och övade street inför våran föreställning. Bra jobbat tjejer ! 
 
Och imorgon är det show time ! Rädda barnen galan är imorgon kväll kl 19.00 inne i sinclairs teater sal för er som vill dra dit och kolla. Vet ej ifall det är inträde eller ej, men skulle gissa på runt en tjuga isåfall.. Det kommer att bjudas på massa musik och även lite dans där jag medverkar ! 
 
En bild från repet i måndags kväll med EAR dancecrew. Föreställningen "facepalm" är den 5:e december på östrabo. Håll utkik! (Bild tagen från Hillevis instagram)

Just keep going!

Hur trött som helst, vill egentligen bara krypa ner under mitt gosiga täcke och sova men icke. Fick nyss reda på att halva boken som jag läser i svenskan ska vara läst imorgon, alltså 50 sidor tills imorgon så det är bara att börja sträck läsa helt enkelt haha.. Även matte prov på fredag, historia läxa samt engelska glosor + text. Well, lite plugg kvar sedan bedtime. 
 
Idag så har jag dansat jazz, balett, mtv, modern, street och även haft egen rep tid då vi körde igenom ragga och street inför våran föreställning. Förstår ni att jag är trött och kommer ha träningsverk imorgon eller? Japp. Skönt. Så det ska vara. Just keep going !
 
En snygg bild på min mamsi, hetaste morsan i stan, no doubt ! 

två st frågor och två svar

Anonym: heej, jag undrar en sak , jag vet ju att du är 96:a och då fyller ju du eller har fyllt 16 iår ? Men jag tänkte på din kompis nathalie billgren , hon fyllde ju 17 nu , är hon ett år äldre än dig ? :O 
super bra blogg! och du är super duper fin 
kram!' 
svara gärna som ett inlägg!
 
Svar: Hej ! Jag fyllde 16 år i maj. Yes, Nathalie Billgren är ett år äldre än mig ! Och tusen taaack raring! Kram, tace care ♥
 
 
Anonym: Kan du inte ha bloppis igen? :D Svara på inlägg för jag tittar sällan på kommentererna :D Puss snygging
 
Svar: Eftersom att det inte var så jätte länge sedan som jag hade det senast så har jag inte något mer än det som inte blev sålt förra gångena att sälja haha. Det ända jag kan komma på är en odd molly tröja dock, aldrig använd som jag hittat längst in i garderoben haha.. Den kanske någon är intresserad utav. En del av det som fanns på min bloppis förra gången är fortfarande till salu dock så du kan ju kika där ifall det är något som du är intresserad utav ! 
 
 

rep inför "facepalm" och work

Helt.Död. Precis vart på dansrep inför dansföreställningen "facepalm" och dansat i en och en halvtimme. Innan det var jag i stenungsund och jobbade med 6-8 åringarna och innan det var jag i skolan och körde jazzfunk idag med hector. Död. Lite? Huh. Men sååå roligt, totally forth it. Nuuu blir det sängen, så skönt och välförtjänt. Imorgon blir det skola och dans hela dagen och kvällen lång. Inte hemma förens kl 21 imorgon kväll, thats my life !
 
en bild från mitt jobb, i brist på annat, typ. 

skola och jobb

Hello. Sitter inne i skolans danssal och väntar ut tiden typ. Efter skolan så blir det att åka till stenungsund och jobba tillsammans med Evelina. En välidgt busig dansgrupp så vi behövde vara två lärare där idag och sätta ner foten liksom. Fick även reda på att dagens matte prov är framflyttad till på fredag. Yes, men nu ska jag göra annat så byyyye. 
 
två st bilder från dancehallen i fredags som jag tog från elins blogg !

slappis söndag

Haft en riktigt slapp söndag då relaxing, plugg och städning har stått på schemat. Även kollat sons of anarchy ikväll med papilito, verkar som en bra serire, får väl ge den en chans då "alla" tycker att den är så sjukt bra. Imorgon startar en ny skol, dans och jobb vecka upp igen och efter det den efterlängtade helgen som spenderas med vänner, pojkvän och familj. Good. Nu så blir det matte och koreografi plugg så vi talas mer imorgon babes ♥
 
två st bilder (som jag lånat från alice blogg) från flashmoben igår plus en video som ni hittar HÄR eller --> http://www.facebook.com/photo.php?v=10151439740928272 
 

Gårkvällen i hällevadsholm

Gårkvällen spenderades ute i hällevadsholm tillsammans med en jädra massa trevligt folk. Helt okej rolig kväll trots allt! Dock så gick det sjukt dåligt med bussar där ifrån så jo men vi satt väl där i en busskur i TRE timmar och väntade på bussen.. hahaha så sjukt. Kom med bussen halv två därifrån och var inte i Uddevalla förens halv tre på natten och då var det bara att börja GÅ hemåt i natten, dock med Lucas som gå sällskap som tur var, hade nog dött annars. Låter kanske hel knas, men rätt komiskt egentligen haha. Det blir vad man gör det till, eller hur var det nu igen?
 

Flashmob i Götlaborg

Bra lördag ! Först jobb som varje lördag förmiddag. Och efter det då jag väntade på tåget och på alla dansarna så hände det en lite små rolig random grej haha.. Fick sitta i en timme och prata med en engelsk fotograf som är här i Sverige och jobbar och så satt vi där och pratade på engelska då haha och så börjar han fotografera mitt upp i allt där på perrongen bland allt folk haha så jäääkla fult egentligen, skulle man stå där och posa haha. Random, var bara tvungen att berätta ehe.. Efter det så åkte som sagt vi (en massa dansare) till Göteborg för att ha en flashmob i femman huset och inne på central stationen. Skit kul ! Var kvar en stund efteråt i Göteborg också. Och nu så har jag, Ida och Ebba precis ätit lite här hos mig och ska nu vidare mot munkedal. Stackars Agnes fick magsjuka så hon kunde inte komma.. Hon får krya på siig ! Men nu så går bussen så vi får dra oss nu.  Herrå ♥
 
Det kommer att dyka upp en video här från flashmoben så ni vet !!
 
 

 

jobb och nu flashmob i göteborg!

hejsan! sitter och väntar på tågstationen i stora höga på alla dansare som kommer med tåget om 45 min. jag har precis jobbat och haft två st zansklasser och nu bäf det av mot göteborg för en flashmob inne i femman huset. det ska bli riktigt roligt ! jag kan berätta mer när jag har kommit hem ikväll. efter flashmoben så ska jag vara kvar i göteborg en stund tillsammans med sara och ikväll kommer ebba, agnes och kanske ida hem till mig då vi ska laga tacos och så får enba sim present. efter det blir det kanske fest också beror på vad uddevakla öevererar denna afton. 

sorry för alla stavfel haha men skriver med mobilen och då blir det lätt så! 


#dancehall

It's friday baby! Bra dag i skolan kort sagt, sista lektionen ägnade vi oss åt ploj fotografering ungefär. Efter skolan så var det dags för dancehall tillsammans med en ny (skitgrym) danslärare på kulturskolan. Åh, vad jag har längtat efter detta !! Så vi i min mtv grupp fick alltså vara provdansklass idag och det var riktigt roligt ! Ser fram emot detta. Blev lite kaos efter lektionen med att komma in till alla skåpen då dörrarna var låsta och i mitt skåp hade jag allt liksom, nycklar, plånboken, datorn.. yeah you named it. Men det löste sig tillslut, lycka !! Nu så har jag vart ock tankat plus ätit mat iallafall. Får dock se hur jag spenderar min fredagskväll.. Lite oklart på den fronten! Well, det märker vi senare. Ha en toppbra start på helgen ♥
 
 
 
 

 
 

4 oktober - kanelbullensdag b.l.a

Oh, hello guys. 
Dagen har erbjudit en hel del braigheter (kan man ens säga så? ett påhittat ord by me ehe). Dels två st inställda lektioner i skolan så det ända vi hade var idrott och street dance. Däremellan drog jag ner till café blomsterkroken tillsammans med Emma, Elin och Sara då det är kanelbullens dag och allt. Dessutom Elins födelsedag, så congratulations! Efter skolan så var jag och Sara kvar i sisådär två h för att plugga matte inför matte provet som lyckligtvis nog blev framflyttat till på måndag istället för imorgon. Efter det så hade jag rep tid inför rädda barnen galan nästa torsdag, skoj ska det bli ! Åkte efter det hem för att äta middag och nu är det plugg som gäller, även mys med mamsen då hon åker till Barcelona imorgon. Going to miss her, haha jag är så föräldra kär ♥
 
Oj, sicken fin bild på tjejerna från håltimman på cafét förut tidigare idag. Sicka pinglor.

3e oktober - det är okej att inte alltid må bäst

Hej ! Hur mår ni? Själv mår jag sådär, eller egentligen så mår jag bra blev bara på sånt dåligt humör nu i eftermiddags. Känns som att det är lite stressigt med alla koreografier som jag har och som jag ska lära ut och dels inför våran föreställning osv.. Mycket som snurrar runt, jag tänker och oroar mig för mycket helt enkelt. I always does. 
Men, nog om det trista nu. Idag så har vi haft temadag i skolan då vi b.l.a vart på östrabo och sett på film och pratat om att alla ska behandlas lika osv. Var dock tvungen att dra lite tidigare till Agneberg då jag och några till skulle på ett möte med program rådet som jag nu gått med i. Intressant! Efter skolan så var jag kvar och dansade lite tillsammans med Tilda och Frida. Nu så måste jag plugga matte, historia och koreografier. Sedan raka vägen hem till pappsen för mys time ! 
 
 
Oj vad hände på den här bilden egentligen hahaha... bild tagen i fredags. 
 
 

2e oktober - happy birthday billan

So tired I'm gonna die. Min babe kom precis hem till mig och han sover även här ikväll, toppmysigt avslut på en hård dansdag ! Över 7 h dans har stått på shemat idag. Men så jäkla roligt !! Jag har kommit på en sak... vi dansare äter bokstavligt talat hela tiden, överallt. Jag vet ärligt talat inte hur mycket jag har ätit idag haha, och ändå så var jag vrålhungrig då jag kom hem ikväll vid nio tiden. Men, nog om mat nu. Nu ska jag plugga och spendera tid med min man. Puss ♥
 
Grattis världens finaste billiiii ♥

1 oktober - let this month be awesome

Har ni haft en bra start på veckan och oktober månad? Min dag har bestått utav... wait for it.... dans! Haha, oj vad förvånade ni blev nu va. Körde modernt i skolan och house plus egen rep tid inför rädda barnen galan nu ikväll. Fick även bli en sväng ner till willys tillsammans med Felix och Sara efter skolan förut för att få köpt mig näring.. Hade kolapsat annars. Så nu har jag äntligen fått i mig middag och skickat iväg ett jobb mail. Vi hörs imorgon babes ♥
 
Kärlek ♥

RSS 2.0