Taggar inför cross vm

Idag har det varit en riktigt slappis dag ! Linnda sov som sagt hos mig så när vi vaknade så gräddade vi vofflor och pratatde/skrattade om vartannat. Sedan var det dags för storstädning av huset. Dammat och damsugit både över och neder våningen, bra jobbat av oss ! Efter det åkte Linnda iväg och jag for till gymmet för ett styrke och stretchning pass. Hade dock knappt några krafter för känner att jag håller på att bli lite sjuk.. Nej inte nu när cross vm drar igång imorgon (!!). Nu ikväll har jag iallafall bara varit hemma och myst med familjen. Ätiti tacos och tjötat. Nu så är jag nyduschad och sitter här och har inte tänkt att röra mig ur fläcken på hela kvällen. Skönt med sånna här hemma kvällar ibland. Får ladda upp inför helgen som väntar ! Imorgon blir det att vara på glimmingen kl sju för att jobba fram tills tre tiden och därefter blir det att vara kvar på cross vm och roa sig ! Lika så på söndagen. Helt stört egentligen att vm i cross håller till just i lilla Uddevalla av alla ställen ? Roligt iallafall, så nu taggar vi cross vm 2012 !!!
 
Fått en hel del frågor angående korsetten som jag bar igår så här kommer det ett svar på en fråga angående vart den kommer ifrån.
 
Felicia: du mååååste verkligen berätta vart du köpt korsetten! har letat i veckor efter en. och ska snart till gbg! kram fina du!
 
Svar: Jag köpte den inne på GinaTricot i nordstan i Göteborg. Dock var den på rea och jag köpte den sista i den färgren, jag har inte hittat den i någon annan Gina affär hittils men såklart så borde den finnas kvar någon mer stans. Men kolla runt i olika GinaT butiker eller på nätet. Korsetten fanns även i neon rosa vad jag vet ! Det finns även en liknande korsett inne på Lindex !! Kram hoppas att du får tag i en
 

About yesterday

Godmorgon ♥
 
Förtillfället så ligger Linnda och sussar i min säng så jag passar på att blogga lite om gårdagen eftersom att det aldrig blev av igår.. sorry for that. Igår var det strålande väder och det hände en hel del roligheter men trots det så var det inte min dag igår, alla har sina dagar då man inte är på topp då tankarna bara surrar. Var iallafall på ett möte, en sväng i Göteborg tillsammans med pappsen, på nattsudd tillsammans med Linnda och Lucas och så senare på kvällen så bar det av mot landbadet/skepsviken för "festligheter" och gemenskap skulle man kunna säga. Det var Amanda och Agnes som dragit igång detta och trots att dom nog hade hoppats på lite mer livat så tycker jag att det är sjukt roligt med folk som angagerar sig och planerar roliga saker, annars händer det ju inget ! Så ja, så såg min gårdag ut !
 
Hur mår ni förresten? Är allt bra med er kära läsare ?
 
 
 men här är i vilket fall en bättre bild på gårdagens outfit

Onsdag - Varit lite varstans

Det blev riktigt härligt väder idag, trots att molnen svepte förbi titt som tätt. Jag har spenderat dagen lite varstans. Först på sunninge båten tillsammans med pojkvännen, vi tog en rundtur ute på havet i solen. Jätte härligt var det ! Sedan köpte vi med oss en smoothie och en ice chai från Waynes Coffé och åkte mot bjursjön för sol och mys. Kom Borg dit efter en liten stund och så spenderade vi lite tid där i solen. Åkte sedan vidare mot Torp C en snabbis, fick köpt mig ett halsband som jag suktat efter ett tag.. Efter det var det off to the gym som gällde, körde styrka och stretchning, åkte och lämnade in en film och sen upp mot elljus spåret för en jogging runda tillsammans med Albin. Och nu ikväll så har jag ätit middag, jordgubbar och kollat på film. Perfekt avslut på dagen.
Klockan står på rigning 08.00 imorgon så bäst att jag lägger mig nu.. Goodnight sweethearts
 
Svarar på en snabb fråga också:
Åsa: Vart är den vita ifrån?
 
Svar: Den är ifrån Ginatricot faktiskt !
 
Lite bilder från dagen också

Goodmorning - 27e Juni

Godmorgon solstrålar ♥
 
Gårdagen spenderades i Göteborg tillsammans med Sara & Annie. Vi kikade i affärer och åt lite gott. Jag fick köpt mig en super snygg vit korsett med en mintgrön kjol till. Nöjd ! När vi kom hem på kvällen så åkte jag hem till killen min för att åka ner och hyra film och bara mysa tillsammans. Det var ju trots allt våran 21 månaders dag, shit vad tiden går.. Men men. Det ser ut som att det är fint väder idag så isåfall blir det solning som står på schemat. Skönt ! Hoppas att vädret håller i sig, gårdagen bestod ju av fantastiskt väder. Men nu så ska vi ner och käka lite frukost så jag uppaterar mer ikväll.
 
-Have a nice day
 
Några instagram bilder från igår får duga. En bild på gårdagens köp, en bild på Sara & Annie och en bild på mig då jag precis lyckats göra sönder bussstolen hahaha...

Bastu kväll med ett stycke fina babes

Hello boys and girls ♥
 
Ikväll så har jag, Linnda, Sara, Annie, Johanna & Ebba haft bastu och solarie mys tillsammans ! Vi hade hyrt en lokal med bastu osv och så även solarie på det. Så vi sprang fram och tillbaka och solade och bastade, as gött verkligen haha. Mellan sex och nio var vi där, så 3 h mys med tjejerna med andra ord. Innan det så var jag och Ebba på gymmet, tog mig en powerwalk på bandet plus körde lite maskiner alltså styrka och stretchning. Otroligt skön känsla efteråt. Även varit med en vän tidigare idag och umgåtts lite. Så, så har min måndag sätt ut. Riktigt fin dag om ni frågar mig.
 
Hoppas att ni allihopa har haft en fin start på sommarlovet so far, att ni njuter och tar hand om er själva. Ni är värda det alldra bästa, allihopa. Massa pussar till er mina fina ♥
 
Inte riktigthunnit med kameran idag (sorry for that) så det blir endast en bild på tjejernas legs haha och på mig från bastun precis innan vi skulle ge oss av därav att kläderna är på haha, hoppas det duger.

Svarar på en fråga

Alana: Hej jag undrade om det kostar något och ta bilder hos bea?
 
Svar: Hello, jag gjorde detta för att hjälpa Bea med hennes projekt (hon går media på JB) men dock så vet jag att hon har fotograferat vänner där för skojs skull. Så du skulle såklart kunna höra av dig till henne på facebook (Bea Gustavsson ålder 95a) och höra med henne där ifall ni skulle kunna ta en fotodag tillsammans. Jag vet inte ifall hon har gjort så förut men du kan ju alltid höra med henne eftersom att detta är ett intresse för henne ! Men som sagt hör med henne för jag har ingen aning faktiskt. Förstår om det kanske känns lite konstigt att höra av sig till henne helt random men hon är jätte snäll och trevlig och skulle antagligen bara ta det som en komplimang att du vill att hon ska fota dig.
 

Gymning, solning, ny facebook & ny design

Gymning med Ebba, solning, ny facebook & ny design. Ja, det beskriver min regniga söndag alldra bäst. Det har varit en bra söndag ! Har som sagt öppnat upp ett nytt facebook konto och tagit bort mitt gammla. På mitt nya konto kommer jag endast att accpetera folk som jag känner eller vet vilka dom är, kan såklart göra något enstaka undantag också. Jag kommer inte heller att vara super aktiv på facebook gällande statusar eller bilder för jag känner att vill man ta del av mig och mitt liv så får man antingen läsa min blogg eller följa mig på instagram där jag heter nathaliekindhult. Jag har även skaffat mig en ny design och jag är riktigt nöjd. Det är Sofia Morgardt som står bakom den här fina designen, now you know. Så efter lite dator pyssel så har jag och Ebba även varit aktiva på gymmet nu ikväll. Halv sex till stängningstid kl åtta var vi på gymmet och körde kondition, styrka och stretchning. Härligt ! Tog oss även varsin soltid, härligt men svettigt och varmt så in i. Nu ikväll så har jag kollat film och ätit knäckebröd haha trevlig extra information. Men nu så ska jag sluta skriva här för detta blir riktigt långt.. Hej så länge
 

Question & Answer x2

Anonym: hej nathalie , jag älskar verkligen din blogg ! du verkar vara en sån otroligt bra tjej på¨alla sätt och vis ! du verkar avra så posetiv och glad hela tiden , du är bäst ! tänkte bara fråga , har du någon / någrafavorit lärare på ramneröd ? kramar från en nyfiken tjej :)
 
Svar: Hej på dig ! Tusen tack fina du ♥ You really made me smile, med den här kommentaren ! Livet blir alltid lite härligare ifall man försöker att se saker och ting ifrån den ljusa sidan, oavsett hur nergrävd man än kan känna sig. Så roligt att du tycker att jag framstår som en glad tjej ! Hm, det fanns en del lärare på skolan som jag inte alls kom överens med men såklart så fanns det även dom som jag tyckte om ! Ulf, Robert (som tyvärr nu mera jobbar på sandersdal har jag för mig), connie & marianne. Det är dom lärarna som jag först tänker på när jag tänker på roliga, duktiga och härliga lärare !
 
 
Anonym: Vart har du tagit dom bilderna? Riktigt coola :) svara gärna som ett inlägg!
 
Svar: Jag antar att du menade dom bilderna som låg på bordet? Dom bilderna är iallafall tagna i John Bauers fotostudio och det är duktiga Bea Gustavsson (tjejen på bilden) som står bakom bilderna !

Midsommar & Smögen

 
 
Hej allesammans ♥
 
Bloggandet har varit dåligt dessa två dagar men jag har haft fullt upp av att leva. Igår på midsommarafton så firade jag först och åt lite gott hemma med familjen och tillsammans med våra gäster. Senare fram mot kvällen bar det av mot Lucas fest vilket blev riktigt lyckat trots allt haha ! Mycket skönt folk och glatt humör. Åkte hem till Albin i hyfsad tid och så sov jag där.
Idag så har jag, Erik, Henke, Felix, Albin & Lucas varit i Smögen. Vi tog en spontan tur dit vid tre tiden och väl där så var det tok mycket fest sugna människor överallt så stämningen fanns men vädret sög, haha det bokstavligt talat ÖSregnade. Så vi letade upp ett matställe, köpte lite mat och tog sedan sju bussen hem igen. Intressant resa! Var i Uddevalla vid nio tiden så då åkte jag direkt hem till pappsen, behövde lite lugn och ro kände jag haha. Nu så ska jag sova för herregudars vad trött jag är efter det här dygnet.
 
Jag fick en fråga ifrån en tjej vid namn Michelle som undrade vart tröjan som jag hade på mig i Grebbetsad är köpt och nu vet jag inte vilken utav tröjorna du menar, ifall du menar den långa blåa eller den korta gråa men det spelar mindre roll för båda är köpta på bikbok !
 
En bild på mig från midsommar

Grebbestad

Hur perfekt har inte den här dagen och kvällen varit då? Dagen har jag spenderat i Grebbestad tillsammans med min kärlek. Mys på bryggan och på berget vid vattnet, kik i lite affärer, gott att äta, en tur till sportshoppen osv. Våran hemska promenad från Tanum till Grebbestad på 1 mil i gassande sol då solen stod som högst mitt på en lång bilväg som aldrig tog slut hade jag dock gärna skippat.. Albin var dock så snäll och köpte jordgubbar till mig på vägen så det gjorde allt aningen lättare haha !
Kvällen har jag spenderat på landbadet tillsammans med ett stort gäng sköna tjejer och killar. Vi har grillat (eller rättare sagt dom har grillat, jag åt innan), badat (jag fotograferade, haha), spelat fotboll och bara sprungit runt och varit helt jäkla lyckliga. En perfekt sommarkväll med stört sköna människor ! Älskar verkligen livet sånna här dagar och kvällar. Men nu så måste jag sova för imorgon är det midsommar och då vankas det firande med familjen på dagen och festligheter med kompisarna på kvällen. Tagga då !
 

Fråga och värmande ord

Anonym: Hej Nathalie Jag bara undra har du Några/Någon Syskon?

P:s Jag älskar dig jag tycker att du är BÄST. Du är JÄTTEFIN och SÖT!! Din stil är SNYGG. Jag önska att vi kände varandra.
 
Svar: Hej på dig! Nej jag har inga hel syskon utan jag har två st låtsas systrar. Alltså mammas sambos barn helt enkelt. Matilda som är ett år äldre än mig och Moa som är två år yngre än mig !
Förresten tusen tusen tack, det var verkligen lägligt att du droppade dessa komplimanger just nu då det kändes lite extra skönt att få höra något sådant. Du kan ju alltid höra av dig på facebook till mig, där är jag alltid kontaktbar för att snacka lite !
 
 

20 Juni - Sunny day

haha hjälp, jag borde vara dödstrött nu med tanke på sicken "aktiv" dag jag har haft. Gick upp kl åtta imorse för skulle vara på gymmet kl nio tillsammans med Agnes. Körde lite kondition, styrka och stretching. Och trots den tidiga tiden så kändes det otroligt skönt efteråt! Verkligen en perfekt start på dagen. Åkte hem till pappa och åt en sallad. Gick till stan för att möta upp Linnda, så följde hon med mig till tandläkaren och där gick det bra, jag hade bara lite tandsten. Efter det så mös vi mest ute i solen, satte oss ute och bara njöt av värmen. Nu känns det som sommar ! Gick sedan hem och packade väskan för att åka till gymmet med Sara och gå på ett bodybalance pass. Efter det så åkte jag till skepsviken tillsammans med Annie för att bara mysa och prata, kom Sara efter någon timme också. Åh, så härligt var det att sitta där och koppla av. Åkte hem till pappa och har ätit lite gott och kollat film med honom ikväll. Vi har nu suttit i tre timmar mitt i natten och pratat på om allting verkligen, det är helt sjukt hur lika vi är som personer. Min älskade pappa och bästa vän, världens bästa <3
 

Uddevalla levererar sol

Förbaskade skit att dom har ändrat blogg.se totalt.. Fattar knappt någonting. Jag som tänkte årdna en ny header och grejer nu fattar jag ju inte hur man gör det heller. Jaja, man lär sig väl med tiden. Idag så har Uddevalla iallafall levererat sol vilket jag och Annie tog vara på ! Vi skulle egentligen ta en spontan tur till smögen eller liknande men det fick bli skepsviken pga komplikationer med bussar hit och dit. Väl på skepsviken blåste det nåt så inåt men tror vi var där i nästan 1 h iallafall. Tog vi en promenad in mot stan och satte oss vid hamnen för att vänta på en båt som aldrig dök upp haha lyckat. Men vi satt iallafall ute i solen och pratade om bokstavligt talat allt möjligt så det blev allt lyckat ändå haha. Framot sex tiden så drog jag hem till Fanny till henne och Amanda. Så tog vi det mest lugnt, käkade lite och så vidare. En lugn kväll med två fina vänner helt enkelt. Men nu måste jag sova för ska upp kl kvart över åtta imorgon, ska vara på gymmet kl nio och biffa med Agnes och Ebba. Hurtiga tjejer !!!!
 
 

Svarar på ett gäng frågor innan sängen kallar





E
: Men är inte kiffe ihop med sigrid? Eller jag är nog helt efter x) men är de ihop, kiffe och Nathalie alltså? :) sköt om dig !

Svar: Nope, det har varit slut mellan dom ett tag nu.. Dock så är inte Kiffe och Nathalie ihop, men vad som händer i framtiden får vi vänta och se hihi !


Sara:Var har du köpt alla de shortsen ?
Jag avgudar dig om man nu får säga så :) älskar verkligen allt med dig !
Har en till fråga ; jag är kär i en kille men vågar inte berätta det eftersom hans bror gillar mig :/ vad ska jag göra ? Tack i förhand :-) puss love you as hell :*

Svar: Dom rosa, dom turkosa, dom svarta (som även är med små svarta dödskallar på som ej syns på bilden) och dom jeans färgade med kors på har jag köpt på GinaT. Dom vita nya shortsen med nitar är ifrån bikbok. Dom vita virkade shortsen är ifrån hm divided !
Knepig situation du har hamnat i.. Men ifall du inte har gett brorsan som är intresserad av dig några falska förhoppningar så tycker jag att du ska köra istället för att låta kärleken passera. Det är klart att brorsan kommer att bli sårad, men du får försöka prata med honom så att han förstår, bättre det än att det kommer ut på fel sätt och att han får reda på det via någon annan. Så jag tycker att även ifall det känns knepigt så försök att sattsa på killen som du tycker om men ta ett snack med brorsan innan för att slippa onödigt tjafs mellan bröderna och dig. Lycka till, jag håller tummarna !
Förresten, jag har suttit nu och läst igenom det fina som du skrev till mig för att få in det och inte bara låta det passera och shit vad glad jag blir. Jag blir verkligen jätte glad över att du har fått ett sådant intryck av mig för det är precis så jag vill att det ska vara! Så återigen tusen tack, dina ord värmer verkligen ♥


Anonym: Vad ska du göra i sommar? Ska du sommar jobba?:D

Svar: Jag ska sommarjobba för F.Y embassy där man jobbar mot rasism, samhälls frågor integretion m.m. Vilket kommer att vara ytters tintressant ! Detta är bara under en kort tid i slutet av juli men det blir goda erfarenheter inför framtiden och extra pengar ! Sedan så har jag även fått tim jobb på pizzeria Atlantic, så jag får börja jobba så fort som revisorn ringer mig angående detta, så hoppas han gör det någon dag snart.. Sedan ska jag även "jobba" på cross VM. Jag kommer naturligtvís även att befinna mig på alla ställen som grebbestad festivalen, fallens osv nu i sommar. Sånt missar jag inte haha ! Sedan så har jag även planerat in en tredagars resa till Stockholm tillsammans med ett gäng tjejer, fast det är inte förens i slutet av sommarlovet men shit vad vi längtar och peppar haha ! Sedan så ska jag även få följa med Nathalie B och hennes familj utomlands i början av augusti, dom kommer till att boka sista minuten så hoppas på bra priser så att jag kan följa med ! Jag betalar naturligtvis själv och har sparat ihop en hel del pengar inför sommaren så att jag ska kunna göra sådant här.

Monday the 18th of june

Idag har jag och Johanna trotsat "sommar vädret" och åkt till landbadet för att bada, otippat va? Men tro det eller ej men det var faktiskt helt okej gött i vattnet, det vart inte kallt i vilket fall. Så vi låg i vattnet och planerade midsommar lite grand. Ser ut som om det kommer till att bli en riktigt bra kväll bara det blir som planerat. Även varit en sväng på gymmet. Sprang 4 km på löpbandet och körde styrka och stretchning. Kändes så jäkla gött efteråt !! Också vart en sväng på Torp och stan tillsammans med pappsen, fick jag världens snyggaste shorts av världens bästa pappa också. Så grymt jäkla snygga! Haha jag är en riktigt narkoman när det gäller shorts.. I cant get enough ! Men nu så har jag så det räcker, bara så himla trist att jag har köpt en massa shorts men så kan jag ändå inte använda dom pga vädret!? På midsommar ska jag då fasen va barbent om jag så ska behöva frysa ihjäl haha.

Om en timma så ska jag vara i stan och möta upp mina stockholms brudar (vi som ska till stockholm tillsammans i Augusti) och så ska vi umgås och hitta på något roligt. Ha en bra måndags kväll

Jag fick också en fråga angående vilka det var som kysstes på bilden som jag la upp ifrån fredags kväll och det är kiffe och billgren på bilden höhö.



Mina nya shorts !





Haha, shortsen som jag har shoppat dom senaste månaderna.. En riktig shorts-shopaholic ! Love it ♥


Andra dagen på sommarlovet - söndag

Jag har haft en världsbra söndag som har bestått utav mycket mat haha.. Startade dagen med en go dusch med inpackning och hela köret. Vid ett tiden åkte jag hem till farmor och farfar för söndags lunch. Grillat kött med färsk potatis och gräddfil med dill, brutalt gott. Till efterätt blev det capucino glass.

Vid tre tiden åkte jag ner till stan och mötte upp Bea. Drog vi till Coffe roomer och satte oss och tog oss en smoothie med en massa färska och goda bär i, mumma. Fick jag även tavlorna ifrån vernisacet av henne, så himla snällt jag blev så glad !! Ni vet dom bilderna ifrån fotograferingen som jag inte har visat er än? Spännande. Satt vi där och tjötade ett tag medans det ösregnade utanför. Vi hann även med att gå på en mcwrap jakt haha.. Ni vet det erbjudandet mcdonalds har att dom "delar" ut gratis mcwraps bara man "hittar" dom? Så vi lyckades få tag i en mcwrap iallafall, och brutalt god var den.

Vid halv sex tiden drog jag till gymmet och mötte upp Nathalie där, så drog vi på ett bodybalance pass, ett pass som jag kan rekomendera för er som har kort på motionshuset men aldrig testat detta. På det passet så tränar man smidighet och styrka samtidigt som man ska hitta sitt lugn som yoga ungefär. Man kände sig verkligen mjuk i hela kroppen efteråt ! Så detta ska jag köra på onsdag igen hade jag tänkt.

Efter detta så hyrde jag och mamsen en dansfilm, köpte även en dansfilm och lite annat gott. Åkte vi hem och årdnade upp med ost och kex bricka samt nachos med dipper, mumma haha mat igen ja ! Detta avnjöt vi medans vi kollade på dansfilmen. Satte mig sedan och skickade iväg en jobb ansökan. Och nu så har jag precis kommit in efter att ha vart ute och tjötat lite med Kiffe och Albin som var ute på kvällspromenad. Ojsan, långt som vanligt. Godnatt då blogreaders

Några bilder från min söndag





perfekt start på sommarlovet

Just nu så är jag tillsammans med Kiffe, Albin och Nathalie så detta får gå undan.. Gårdagens start på sommarlovet blev helt perfekto. Först lunch på den ny öppnade restaurangen på torget. Följt av middag och mys hemma hos Agnes tillsammans med Evelina, Cornelia, Johanna, Ebba, Kattis, Sofia, Linda och Linnda. Vi åt god paj, efterätt, tjötade och hade det för jäkla trevligt tillsammans innan vi begav oss mot skepsviken för festligheter. Väl där, så var det en hel del folk där och det blev bara roligare och roligare. En riktigt lyckad första kväll på sommarlovet !

Idag så vaknade jag upp tillsammans med killen min. Åt vi gott, gick mot ICA och höll Nathalie sällskap medans hon satt och sålde jordgubbar. Vid tre tiden åkte vi och kollade på fotboll när IFK spelade mot häcken. As gött väder förövrigt ! Dock så började regnet att ösa ner så fort som jag kommit innanför dörren.. Åkte sedan hem till Albin tillsammans med Nathalie och Kiffe och vi grillade majskolvar, kött, halloumi ost och så potatisgratäng och sallad till det. Drog vi sedan ut och roade oss och nu är vi här igen för att kolla film. För övrigt så känns det förjävla bra att det är sommarlov och jag vill bara meddela att det ibland tyvärr kan bli lite si och så med uppdateringen under sommaren men jag gör mitt bästa as you know!

Fick även en fråga vad jag fick för betyg och vad jag ska gå på gymnasiet. Jag fick MVG i hemkunskap och svenska. Sedan så fick jag VG i engelska, biologi, fysik, bild, idrott, samhällskunskap, geografi, historia, relion. Jag fick G i teknik, matte, kemi, tyska. Och jag ska gå estet dans på gymnasiet.

Lite bilder från igår och idag!







Skolavslutning - SOMMARLOV

Det föll en del tårar på skolavslutningen idag då det var dags att efter 4 år på Ramnerödsskolan säga hejdå till lärarna, eleverna och skolan i sig. Extra känsligt blev det såklart då vi skulle säga hejdå till Martina som nu flyttar ner till blekinge.. Jag, Linnda och Martina har gått i samma klass ända sedan nollan och vi har alltid hållit ihop. Det känns så konstigt men samtidigt så jäkla bra att vi slutar. Jag är mer än redo att gå vidare ifrån grundskolan och vidare till gymnasiet. Men först, ett långt och välförtjänt sommarlov. Åh, vad bra det känns när jag tänker efter. Men såklart så blir man väldigt nostalgisk också. Suttit och kollat på bilden som pappa knäppte på mig och Linnda första skoldagen i nollan och så kollar jag på bilden som pappa knäppte på mig och Linnda idag sista dagen i nian. Det är sjukt hur tio år har flygit iväg så fort.. Men roliga och lärorika år har det varit. Vi har inte bara växt kunskapsmässigt utan även som individer.

Men, nu så ska det inte deppas här för jag har en världsbra kväll framför mig !! Vid sex tiden så ska jag, Linnda, Johanna, Ebba, Cornelia, Kattis, Sofia, Evelina och Linda hem till Agnes för att käka och bara umgås ! Vid nio tiden så drar några av oss tjejer och möter upp några vänner och drar vidare till skepsviken där nästan alla uddevallabor kommer att befinna sig denna afton för vidare festligheter, wohooo !!

Här kommer några bilder som har fotats som hastigast idag.. Ifrån skolavslutningen i skolan och ifrån lunchen på den ny öppnade restaurangen kerstin på torget tillsammans med föräldrarna och bästis



bankett √

Sååå där ja, då vart man hemkommen från niornas årliga bankett. Det var riktigt roligt, en pang kväll verkligen !! Alla var så fina och glada med tanke på att vid den här tiden imorgon så är det sommarlov, helt stört ! Det var brutalt god trerätters middag och till sist blev det dans dans dans, shit vad vi köööörde haha jag har blåsor på fötterna och har knappt någon röst kvar men galet var det. Innan så var Linnda och Martina hos mig så skålade vi in kvällen tillsammans, dom tre musketörerna ♥


Nu vankas det bankett

Om bara några timmar så är det dags för niornas bankett på skolan. Jag, Linnda och Martina kommer att vara hos mig innan och göra oss iordning, skåla och tagga inför avslutet tillsammans. Och imorgon flyttar Martina till blekinge.. Så detta blir alltså det sista vi gör tillsammans innan hon flyttar, vilket känns riktigt segt med tanke på att vi har gått i samma klass och hängt sedan nollan.. Men ikväll så ska vi släppa det och bara sattsa på att ha det så jäkla roligt tillsammans ! Kvart över fem är det dags för fotografering, sedan mingel, sedan trerätters middag och till sist dans dans dans !! Nu så ska jag börja grejsa med naglarna så vi höres kanske ikväll då jag har kommit hem, för imorgon kommer det att vara brutalt tight med tid för då är det skolavslutning och fullspäckade planer inför dagen och framförallt kvällen så vi höres later homies

Så här kommer jag att se ut ikväll, med en söt klänning ifrån nelly med paljetter upp till och hel öppen rygg och med ett par Jeffrey Campbell lita spike skor som jag har lånat av bästa Nathalie !


Onsdag: #soldusch #gym #school #mates







Klockan tickar and it's bed time för min del. Spenderat cirka 2,5 h i skolan idag, eftersom att jag sitter i bankett komiten så har vi årdnat och planerat idag inför morgon dagens bankett för niorna på skolan. Även morgondagen kommer jag att spendera 3h i skolan för det allra sista som ska göras inför våran stora kväll. Imorgon kväll kommer att bli en bra kväll ! Idag har jag även solduschat for the first time in my life och jag blev hel nöjd, mycket färg också så jag är verkligen nöjd över resultatet. Fick som sagt detta i present av bästa Nathalie som även följde med mig idag när jag gjorde detta. Även varit på gymmet en stund idag, sprang 3 km på löpbandet och sedan styrka och stretchning, så skönt att jag har kommit igång med konditionen nu också. Kvällen skulle egentligen spenderats tillsammans med taby men det blev ej så, så istället åkte jag hem till Linnda och Martina och små tjötade lite med dom innan jag åkte hem till pappsen och åt god mat och kollade film. Men nu så måste jag sova om jag ska orka med morgon dagens planering, fix och taggande inför kvällen då det vankas bankett, wohoooo !

Ytterliggare en bild ifrån fotograferingen, inte fotat något specielt idag såatt


Tisdagen den 12 Juni

Tisdag, det närmar sig med storsteg nu ! Idag har det varit sista "vanliga" dagen i skolan, vi hade vanliga lektioner men frågan är väl hur mycket finns det att göra på lektionerna nu det sista? Man sitter bara av tiden, likaså lärarna. Alla är grymt trötta och sega i kolan nu inför sommaren. Skönt att vi snart går på välförtjänt ledighet säger jag bara. Efter skolan idag så åkte jag ner till stan och mötte upp min vän Jennie. Gick vi till favorit cafét Espresso House och köpte oss lite fika och satte oss ner. För mig blev det en smoothie och en mudcake med grädde till det. Super gott ! Satt vi där i två timmar och tjötade och bara mös. Vid fyra tiden åkte jag vidare hem till min moster och morbror för jag tänkte att jag skulle överaska moster lite med ett besök och en present för att hon fyller år idag. Och hon blev så glad, så det var roligt ! Stannade jag där ända fram tills kl åtta på kvällen, vi satt och pratade så tiden bara flög förbi. När jag kom hem käkade jag lite och nu ikväll så har jag scrubbat och smörjt hela kroppen inför morgondagens soldusch. Jag får inte använda deo, parfym eller smink på hela dagen imorgon pga solduschen, haha fräsch man kommer känna sig i skolan. Förresten så fick jag reda på en sjukt irriterande sak idag.. Mina älskade skor som jag har beställt ifrån nelly.com som jag ska ha på banketten kommer inte (!!) jag beställde dom för två veckor sedan och jag har fått ett meddelande om att dom ska ha skickats till posten osv men nej nu idag när vi kontaktade nelly så berättade dom att skorna är slut solda.. Man bara jo men tack att ni inte kunde berätta det tidigare men som tur var så är Nathalie min räddare i nöden och lånar ut sina älskade Jeffrey Campbell lita spike till mig på banketten, hur jäkla snällt är inte det då !? Åh, lyckan sicken lättnad haha. Tycker dock fortfarande det var slarvigt gjort av nelly men men. Men, nu så hade jag inget mer på hjärtat så jag kryper nog till kojs nu. Godnatt mina fina

Min och Jennies mysiga fika på EH ieftermiddags


Let's make this summer rock



Sommaren 2012 närmar sig med storsteg och för vissa innebär detta lycka och allt vad det innebär. Chansen att få visa upp sin vältränade beach 2012 kropp som man tränat hela vintern lång och leva livet tjugofyra timmar om dygnet tillsammans med sina vänner. Medans för vissa innebär detta panik och stress, självförtroendet sjunker när man ens tänker tanken på att visa sig i bikini bland så mycket folk och man börjar att gämnföra sitt liv med andra tjejers liv och börjar tänka "hjälp jag har inte tillräckligt mycket roligt inplanerat, jag har inget sommarjobb, tänk om ingen vill umgås med mig, tänk om min sommar inte blir lika rolig som hennes.." och det ena efter det andra.

Sommaren för med sig så otroligt mycket härligheter men ifall man stressar upp sig inför morgondagen i onödan så glömmer man bort att leva i nuet och bara njuta. Jag kan själv känna av den prässen ibland av att man vill ha en fullplanerad sommar fylld utav roligheter tillsammans med sina nära och kära men det håller inte i längden att hålla på så. Den här sommaren vill jag leva fullt ut och njuta av varje dag oavsett vad den har att erbjuda. Jag vill kunna vakna upp en morgon och acceptera att jag inte har någonting inplanerat på hela långa dagen. Vilket är något som jag har otroligt svårt för, jag är en väldigt livlig person som lätt blir rastlös så därför vill jag kunna släppa på gasen en aning nu i sommar och bara leva för min egen skull. Acceptera att det är okej att inte alltid ligga på topp eller ha hela kalendern fullbokad. Men det är sån jag är så naturligtvis vet jag att det är sån jag kommer att göra min sommar, händelsefylld. Och det är precis så jag vill ha det, bara att jag vill kunna njuta utav det snäppet extra. Men alla vill inte ha det så, men lägger präss på sig själva att man borde leva så för att få det att verka som ett "intressant liv". Så det är det jag vill förmedla med denna lilla text, att alla er som läser detta att ni ska tänka lite extra på att leva för eran egen lycka den här sommaren, tänka efter vad just ni vill med eran sommar och sluta gämnföra era liv med andras. Det kanske låter lättare än vad det är men som man brukar säga "en lång vandring börjar med ett kliv i rätt riktning".

onödig-regnig-dag

Idag har jag haft en så fruktansvärt onödig dag på bjursjön tillsammans med mitt arbetslag (min klass, plus en klass ifrån varje årskurs på skolan). Vi gick till bjursjön vilket är en rätt lång bit, och väl där så började det att ÖSregna så vi stod där och kollade in i träden ungefär och sen 45 minuter senare om ens det så fick vi gå hem. NÖDVÄNDIGT, hade lika gärna kunnat legat hemma i sängen haha ne fy. Ikväll så skulle vi i klassen egentligen till mollön och tältat men nej vädret tillåter ju ej det tyvärr (seriöst, kan det inte bli lite bättre väder snart eller.. Så trött på detta hösväder i mitten av juni). Så ikväll blir det istället att vi i klassen ska till skolan ikväll och "mysa" och kolla på film och så vidare. Hoppas på en någorlunda kväll. Haha, vad bitter jag låter. Förlåt för det, men det är väl troligtvis pga vädret. Det känns inte heller som om man går på sommarlov nu på fredag när man tittar ut genom fönstret.. Lite solsken hade suttit fint nu ! Jag får trösta mig med att jag har en soldusch inbokad på onsdag eftermiddag så att jag åtminstone får lite färg tills banketten och avslutningen !

Ytterliggare en bild ifrån fotograferingen
Fotograf: Bea Gustavsson

Fråga och Svar

Fråga: har du några tips på att bli en bra flickvän?? :(



Svar: Jag är inte någon superkvinna som bara sprutar ut fantastiska råd, tyvärr. Men jag vet att jag har försökt att hjälpa till och svara på liknande frågor förr så visst kan jag göra ett försök igen. Hur klyschigt det än låter så är mitt tips att vara dig själv. Det är trots allt dig som din partner blev kär i och han/hon vill inte att du ändrar dig för honom/hennes skull. Är man sitt bästa jag, vågar bjuda på sig själv och vara lite extra gullig mot sin partner så är det guldvärt. Visa att du bryr dig om din partner, kanske inte bara genom ord utan genom att kanske årdna en överaskning åt er två ? Räcker det inte att man är sitt bästa jag, och verkligen engagerar sig i sitt förhållande och visar kärlek och närhet så är det helt enkelt inte meant to be. Ibland så funkar det inte hur mycket man än försöker. Man kanske tycker att man har har varit en perfekt flickvän, som inte har varit svartsjuk och som alltid har ställt upp osv, men ibland så tar det bara stopp och då får man tyvärr acceptera det. Men som sagt, var dig själv och visa din kärlek och uppskattning gentemot din partner så kommer du att vara en så bra flickvän som bara du kan vara. Men ställ inte för höga krav på dig själv, man är inte mer än mänsklig.


About yesterday night and today

Shit, sicken dag detta har varit haha. Vaknade kl 14.59 av att jag fick ett sms och då kände jag paniken eftersom att Nathalie stod och väntade på mig på gymmet för att vi skulle på ett pass kvart över tre. Så jag slängde på mig närmsta träningskläder, ryckte med mig en yoghurt och sprang som tusan och jag hann precis i tid till sh'bam passet. Inte så lätt att träna utan energi och mat i kroppen men det gick allt. Efter det var det dags för ett bodypymp pass (ett styrke pass med vikter osv, med andra ord DÖDEN) fy, haha detta var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Efter det så blev det massa stretching iallafall, skönt ! Var hemma halv sju på kvällen och då hade det gått 24 h sedan jag ätit så gudars vad gott det satt med wokade grönsaker, kyckling och ris ! Nu så håller jag på att försöka återhämta mig efter denna effektiva söndag haha.

Gårkvällen blev bra tillslut ! Från början var vi ungefär 8 tjejer som skulle ha spa kväll tillsammans men tyvärr så blev det komplikationer med vart vi kunde vara osv.. Så vi fick plats 5 st tjejer hemma hos Johanna så tyvärr kunde inte alla vara med.. Men det får vi ta igen nu när sommarlovet är nära, endast fem dagar kvar, wohoo !! Iallafall, så vi lagade tacos, myste med ansiktmask, mycket prat, skratt, dippa morötter och gurka och som avslut drog ut vid halv tolv tiden och spela boll stopp på lekplatsen haha för jävla roligt att släppa loss och få ta fram "det lilla barnet" i sig. Körde hem dom andra och jag och Johanna satt och tjötade om allt möjligt ända fram tills halv två tiden då jag kände att det var dags att åka hem.


Till dig som undrade vart kläderna som jag la upp en bild på i fredags är köpt så är både bustiern och shortsen köpte på ginatricot !

Bilder från den mysiga och roliga lördags kvällen igår på mig, Johanna, Ebba, Amanda och Annie.



Lyckad fredags kväll

Precis som jag trodde så fick ni klara er utan uppdatering igår. Jag hade nämligen fullt upp och bokstavligt talat inte tid. Efter skolan åkte jag till Linnea på sallong DIVA och klippte min lugg som hade blivit way too long. Efter det åkte jag hem en snabbis och sen vidare till gymmet tillsammans med Nathalie där vi skulle på ett spinningpass, det var jobbigt men härlig känsla ! Efter det stretchade vi lite och åkte sedan därifrån vidare för att möta upp Johanna och årdna ett och annat. Åkte sedan hem i pisseregnet och böt om från svettiga, dy blöta tränings kläder och gjorde mig iordning på tio minuter, bra jobbat ! Åkte sedan ner mot cheers där det blev tacobufé tillsammans med Cornelia, Linda och Johanna. Mysigt ! Sedan drog vi vidare på några lite halv roliga fester i stan men till slut så fick vi skjuts ut mot sunningen där Pontus hade fest, så där spenderade vi resten av kvällen. Sjukt mycket folk, vi bada badtunna, tog oss till och med ett dopp i havet osv osv. Sjukt rolig kväll verkligen !! Kan jag lätt göra om, riktigt awesome. Blev dock rätt så seg efter badtunne badandet men vi åkte hem inte så långt efter det ändå så det var lugnt haha. Fick vi skjuts till Johanna och där ifrån gick jag och nathalie i spöregnet, aldrig varit med om att det regnat så mycket haha. Ändå härligt att gå där i regnet, mitt på vägen i natten och släppa på hjärtat och prata på tillsammans med en av ens absolut finaste vänner. Härligt avslut på en stört bra kväll.

Ikväll så är vi ett gäng tjejer som ska ha spa kväll tillsammans men det är lite komplikationer med vart vi kan vara osv så jag hör av mig senare då jag vet liiite mer. Ha det bra

en bild ifrån cheers

En väldigt suddig bild ifrån badtunnebadandet haha



Riktigt så här såg jag ej ut igår för jag hade ett par jeans till istället men här är iallafall en bild på min nya bustier och mina nya shorts !


Great day in Gothenburg

Ute är det fullt ös för att det har varit student firande här i Uddevalla idag. Så grattis till alla er som tar studenten ! Min dag har jag iallafall spenderat i Göteborg tillsammans med alla nior på skolan. Vi skulle besöka konstmuseét, operan och så fick vi cirka 4 h fri tid att gå runt och kika,shoppa, äta eller vad tusan man nu ville göra. Så jag, Linnda och Coung drog och åt en super god bufé, satt vi där och tjötade lite och sedan begav vi oss vidare runt i affärerna. Jag fick köpt mig en super snygg bustier (haha jag får inte nog av dom) köpte mig även ett rött läppstift, gått och sugit på den karamellen ett tag nu så nu äntligen slog jag till. Åkte vi iallafall hem vid fem tiden och när jag kom hem åt jag lite middag och åkte sedan hem till pappsen för att kolla på en film och bara torsdags mysa. Nu så ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Betygen är satta och inga riktiga lektioner kvar typ så känns så waste att gå upp till skolan men men what to do. Jag har en del planer inför morgon dagen så det kommer nog bli svårt med uppdatering.. Kan försöka årdna något tidinställt. Hoppas att ni alla haft en fin torsdag


hahaha, värsta bilden Linnda knäppte på mig medans jag tog mig en tupplur på bussen hem...

Strandjoggen - I did it !

Ingen uppdatering inatt då jag kom hem men då var det bums i säng för att orka upp idag. Gårkvällen då vi firade Martina blev iallafall bra ! Vi gick till en mysig thai restaurang på kungsgatan och åt gott. Så mysigt ! Kl åtta drog vi mot östrabo på västerskolans vårkonsert (ingen särskrivning den här gången inte Cornelia hahah), åh så duktiga var dom ! Helt sjukt, rysningar genom hela kroppen. Efter det så åkte vi iallafall vidare hem till Linnda och mös vidare där med nachos, dipper och jordgubbar på det haha god blandning. Får aldrig nog av mat haha ! Vi kollade även film och tjötade. En riktigt mysig kväll med andra ord. Men strax innan ett tiden var jag tyvärr tvungen att åka hem för att orka med strandjoggen idag.

Gick upp med tuppen idag och redan strax efter nio tiden åkte vi ner mot riverside för att hämta ut våra nummerlappar osv. Uppvärmning kl tio och halv elva drog loppet (strandjoggen) igång. Loppet sträcker sig hela vägen från riverside (vid museet) och till café snäckan bortanför landbadet, vilket motsvarar 5 km. And guess what !? Jag klarade av att springa hela loppet utan att gå emellan !! Haha för vissa är detta ingenting men för mig är detta stort. Förra veckan slog jag mitt rekord på 2,5 km och nu ligger det på 5 km, wihoo framsteg ! Tog ut mig så mycket så att jag bara föll ihop och höll på att spy, inte så jäkla trevligt att det då dyker upp en man med filmkamera och börjar filma mig när jag ligger där och håller på att dö haha, inte drog han heller utan han stod kvar. Konstig gubbe det där.. Men men jag klarade det iallafall och jag är stolt ! Klarade det med tiden cirka 28 minuter också. Efter det hade vi picnik och sedan bar det av hemåt. Sedan dess har jag vilat och ätit god mat. Ikväll vid sju tiden blir det nog ett yoga pass och efter det hem till papsen för att mysa med honom och ge honom hans försenade födelsedags presenter haha.

Men oj, lång text. Nu avslutar jag. Hejdå ♥

Två bilder får duga, en på Martina ifrån restaurang besöket igår kväll och en från idag precis efter loppet då jag var helt DÖD.



Q & A x2

Anne: hur gammal måste man vara för att gå på hår modevisningen? och kan man anmäla sig?

Svar: Det är som vanligt 18 års gräns för att komma in till krogen och ingen anmälan behövs. Jag antar att det bara kommer till att vara att komma dit som en vanlig party kväll bara att det kommer att bjudas på en hårmodevisning också som något extra ungefär. Sedan är jag ju inte helt hundra för jag har inte fått så mycket information själv än men mer kommer när det närmar sig och när jag själv vet lite mer angående detta !


Anonym: Hej jag är en tjej som går i Spår 2. Min lärare sa att det var några som skulle gå ur nian kom till dalaberg för att hälsa på. Hon sa att det var tre tjejer och två killar. Hon sa också att det var en tjej som skulle vilja jobba inom kök och en genom musik och annan genom dansare. Då tänkte jag på dig var du en av tjejerna?

Svar: Ja, det var jag b.l.a som var en utav dom som kom tillbaka till våran gammla skola för att hälsa på ! Och jag gick förresten också i spår 2, ta vara på tiden säger jag bara för den kommer aldrig tillbaka igen. Saknar det faktiskt lite haha !

Happy b-day Martina (en dag i efterskott)








Igår så fyllde min fina vän Martina 16 år vilket vi ska fira lite grand idag ! Vi ska ut och äta på någon restaurang och mellan åtta och halv tio ska vi på västerskolans vårshow på östrabo. Efter det blir det hem till Linnda för tjej mys. Detta ska bli en bra kväll !! Hittils idag så har jag varit på kulturskolan och lämnat in min anmälnings lapp angående alla danser jag har sökt till. Även varit på sallong DIVA och bokat klipptid för min lugg haha. Jag kommer inte att ta toppklippning och färgning förens i Juli då det ändå ska göras inför hårmodevisningen på krogen trädgårn här i Uddevalla, där jag ska gå. Ska bli så roligt ! Men mer om det när det närmar sig istället. Vi höres

En bild ifrån fotografering.
Fotograf: Bea Gustavsson

Måndag - början på veckan

Hola Amigos. Shit, varför blir det alltid så sent när jag ska uppdatera för !? Haha får ge mig känner jag. Dagen startade sådär, stress till skolan i onödan för att min lärare sagt fel tid till mig.. Dåligt väder under förmiddagen också därav fel klädval. Men sedan så blev det bara bättre och bättre.

 Vi var några få ifrån min gammla klass från dalabergskolan som hade bestämt oss för att gå dit och hälsa på framförallt våra gammla lärare. Så det var roligt ! Efter det åkte jag till gymmet tillsammans med Sara. Blev bara en kortis, hon fick visa mig lite maskiner osv. Sedan åkte vi mot sinclair där det har varit prova på dans kurser hela eftermiddagen och kvällen. Jag testade på hiphop tre vilket var svårt men roligt så det ska jag söka till nu till hösten. Sedan testade jag på house vilket jag tyckte var sådär vi var även överdrivet många i danssalen säkert runt 50 st minst, man kunde knappt dansa. Men jag ska anmäla mig till housen så får jag annars hoppa av om jag känner att det blir för mycket. Testade även modern dans, det verkar lite små roligt så och sedan så är det ju bra träning så jag ska även anmäla mig till denna.. Dock kommer jag att träna mycket modern och sånna typer av dansstilar på gymnasiet så jag kanske hoppar av den också. Det får jag se helt enkelt ! Imorgon är det prova på igen men tror ej jag ska dit för vet redan hur dom danserna funkar. Det är MTV och hiphop ett tvåan imorgon som jag kör isåfall. Även dom danserna ska jag anmäla mig till. Iallafall, efter dansträningarna så åkte jag hem och åt. Gick sedan ut och mötte upp Ebba och så tog vi oss bannemig en promenad på över 5 km, hurtigt ! Vi planerade lite inför en spa kväll nu till helgen och lite så, himla trevlig kväll. Gick även vägen förbi Linnda efteråt.
Ytterliggare lite bilder ifrån dansföreställningen som jag har lånat från Elins blogg !


1.fråga & ett.svar

jj: Hey går också linnda i dans? Isf, tränar ni ihop osv? :/ när du har dansuppvisningar, brukar hon va med då? Allså.. Går ni i samma dans grupp lättare sgt? :)

Svar: Yes Linnda dansar också. Nu under höst och vårterminen så dansade vi MTV och hiphop/street dance ihop men nu till hösten vet jag inte än vilka danser som vi kommer att dansa tillsammans.. Det beror nämligen på vilka danser vi söker in till osv. De ända föreställningarna som jag har varit med i men som inte Linnda har medverkat i är Julia Hanssons criminal och uppvisningsgruppens föreställningar. Annars har hon varit med och kört under dom andra dansföreställningarna.


A sunday with my boyfriend

Jag och min kropp behöver vila så det blir ett kort inlägg nu innan jag tuppar av. Jag har haft en mysig "pojkvän&flickvän-dag". Vaknade upp tillsammans, åkte ut till Torp där jag fick välja ut min födelsedags present så valde ett par dööö snygga neon rosa midje shorts (tusen tusen tack Albin) och sedan så köpte jag mig även ett par svarta otroligt bekväma shorts som man kan ha till allting nu i sommar, vi fikade på briggen, vi åkte till motionshuset och skaffade gymkort till mig så nu jääävlar ska det biffas på under sommaren så att jag håller igång när det inte är någon dans och sist men inte minst så har vi bara myst och ätit gott ! En fin söndag enligt mig. Men nu måste jag sova och ladda upp inför en ny vecky med nya planer. Godnatt & sov gott

En dans video på oss ifrån dansföreställningarna i lördags. Början är tyvärr inte med och videon ger inte ljus effekterna rättvisa men här får ni som inte var där en liten sneak peak på det iallafall. Detta är hiphop/street dance nivå tre.






Two Q and two A

Anonym: Har en fråga som du absolut inte behöver svara på ifall den känns för privat. Men hur gör du o din pojkvän på morgona (både när det är skola o inte) .. Ringer/smsar ni Godmorgon o så VARJE morgon? Är rädd att jag ska tjata ut min pojkvän med Godnatt o Godmorgon hela tinden.. o lixom om ni smsar under dagen oså typ "vad gör du" och sånt?
Jätte knäpp fråga Jag vet! men är jätte tacksam och glad för ett svar.. (gärna.som.inlägg)
Måste bara säga att du alltid verkar så glad o posetiv, GILLAS! tack för en bra blogg! :)


Svar: Hej på dig ! Självklart ska jag försöka svar på din komentar så bra som jag kan. Jag och min pojkvän smsar inte godnatt och godmorgon varje morgon eller kväll och det är väl dels mitt fel för att jag är för lat hehe.. Min pojkvän brukar vara flitigast med att skicka rara godnatt/godmorgon sms och även jag ibland. Jag tycker bara att det visar omtanke och att man tänker på sin partner, absolut inte något tjötigt jag blir bara glad när min pojkvän tänker på mig genom att skickar ett sms. Vi brukar faktiskt inte heller sms så värst mycket under dagarna men sedan så vet jag att mina andra vänner som har pojkvänner smsar dagligen med sina killar så det är absolut inget konstigt med det. Det är väl det att jag smsar med min pojkvän/vänner/familj när jag ska säga något specielt eller undrar något jag brukar inte så ofta sms "bara för att" ungefär. Men som sagt jag tycker inte att det är något tjötigt eller konstigt ifall du smsar din kille under dagen och undrar vad han gör eller hur han mår, det kommer han bara att uppskatta även ifall han inte visar det. Men bli inte ledsen ifall killen är lite dryg eller off ibland för det är vi alla och ibland är man lite mer okontaktbar. Hoppas att detta svaret duger ! Och föresten tack så hemskt mycket, jätte roligt att du fått ett sånt intryck !!


Annie: Hej jag undrar hur det blir när man söker in till dans nästa år hur man kommer in osv? Btw ska du fortsätta med dans nästa år?:)

Svar: Du skickar in din ansökan så fort som möjlig. Man kan börja skicka in redan imorgon (måndag) då det även är prova på lektioner på sinclair ifall man är osäker på vilken/vilka danser man vill börja i. Du kommer att få ett brev hemskickat till dig i slutet av augusti / början av september innan dansen drar igång ifall du nu har kommit in i gruppen / grupperna. Så det är alltså först till kvarn som gäller ! Naturligtvis ska jag fortsätta med dans, dansen är min pasion och drivkraft så jag kommer att fortsätta satsa på dansen till hösten. Dels så börjar jag estet dans på gymnasiet och så ska jag fortsätta dansa några gånger i veckan på kulturskolan samt kanske något annat också som jag funderar lite på..



Terminens sista dansföreställningar - check






Okej, jag grinar nästan. Det är så jäkla trist att det är över men helt sjukt vad vi bara körde på idag ! Bra gick det så tack till alla dansare, danslärare och till er i pubilken som kom och kollade. Rep, träningar, föreställningar, ja det har varit mycket dans det senaste halv året, mycket mer än vanligt så det känns såklart konstigt att det nu inte är någon dans förens i slutet av augusti.. Hur sjutton ska detta gå !? Jag har iallafall skaffat gym kort på motionshuset nu under sommaren så att jag kan fortsätta hålla igång och inte tappa så mycket under sommaren. Sedan att världens bästa danslärare Vanessa ska sluta gör inget bättre. Så det blev lite känslosamt förut på scenen hehe, fy vad jag kommer sakna henne i vilket fall, grym är hon !

Som sagt föreställningarna gick bra, stressigt emellan alla nummer men allt flöt på så. Efteråt så åkte jag hem på middag hos Albin och hans familj. Det blev grillat och till efterätt åt vi godaste frukt/bär brickan samt glass till det. Gott ! Men nu ska jag kolla vad jag kan hitta för bilder ifrån går dagen och idag. Igår kväll då jag, Julia, Clara, Amanda , Nathalie T och Annie (dom andra fick tyvärr förhinder) firade Amandas födelsedag. Trerätters middag och sedan party efter det. Så jäkla rolig och härlig kväll och stört god mat, dog.





Fredag - Firande utav Amanda ikväll

Hello my dear friends. Idag är det fredag och det har nog aldrig känts så skönt. Sista riktiga skolveckan avklarad och nu går jag på välförtjänt ledighet under helgen. Ikväll så blir det middag hemma hos Amanda tillsammans med henne, Nathalie T, Julia, Annie, Clara och Matilda. Efteråt så blir det kanske att vi drar vidare utåt i natten men det återstår att se under middagens gång. Det ska iallafall bli jätte roligt !! Ha en grym fredags kväll nu allihopa

Förresten så var det en utav er läsare som trodde att jag fotades med alkohol under fotograferingen på JB i måndags och naturligtvis så var det inte alkohol i flaskorna. Utan Bea hade med sig tomma flaskor som vi fyllde på med vatten och så hällde vi i färg så att vattnet fick dom häftiga neon färgerna. Hennes tema var som sagt kaos så vi testade två olika saker, vi testade att fota party vilket kan förknippas med kaos där av flaskorna och sedan testade vi även att fota med "vind i håret" , ni vet när en fläkt/hårblås blåser mot ansiktet och det ser ut som om man är ute i världens storm? Dom bilderna blev riktigt häftiga och det ska bli roligt att få visa er dom. Now you know !

Bilder ifrån torsdagens dansföreställning som mamma plåtade plus gårdagens och dagens outfit


gårdagens outfit

dagens outfit

RSS 2.0