19 Juli 2012 - #work #training #tanning #friend

Gick och la mig lite för sent inatt så var lite seg på jobbet idag men det rullade på bra ändå ! Efter jobbet bar det av mot gymmet nästintill direkt. Körde ett sh'bam pass, sedan kom Nathalie och så gymmade vi tillsammans, vi körde lite maskiner, crosstrainer och så egna styrke och stretch övningar. Tog även en 20 minutare i solariet som belöning efter över 2 h träning. Var även riktigt skönt att snacka loss lite med en fin vän, på jobbet måste man tänka på vartenda ord som man säger eller hör och analysera det nogrant så då är det skönt att bara släppa på gasen och snacka med någon utan att behöva tänka ungefär haha. Nu så blir det bed time så att jag är lite piggare imorgon förhoppningsvis. Godnatt !
 
Förresten till dig som undrade igår vart bliss dance kommer att hålla hus så är det i agnebergs hallen och det kommer att starta upp v.36 har jag jag för mig.. Dock kommer det inte att vara lika många grupper här i Uddevalla som på andra ställen i Sverige (tex Göteborg) utan 14 åringar kommer till att vara dom äldsta om jag inte är helt ute och cyklar haha..
 
En bild på min svettiga vän ifrån gymmet förut. Förlåt för dessa tråkiga bilder nu mitt i veckan, men det blir lätt så, nu till helgen så ska kameran dock med !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0