om du bara kunde inse och se det ifrån min synvinkel

nu är jag nyklippt och fräsch i håret igen ! känns hur härligt som helst. i vanliga fall när jag toppklipper mig brukar jag ta cirka 1 och en halv cm på längden och cirka 3 cm på uppklippningen. men idag blev det betydligt mer på längden, cirka 4-5 cm. men det ska jag inte klaga på, det var jag som bad henne att ta så mycket som behövdes så att det blev riktigt friskt och fint. så då blev det såhär, jag är iallafall nöjd ! (ni kommer att få se lite före och efter bilder, dock är före bilden inte helt ny utan kanske några veckor gammla men det får duga)

åkte till frissören vid 4 tiden. innan det var det plugget som gällde. och nu ikväll har jag vart och solat på ShortCur och så har jag även vart med calle och chillat med honom. var ett tag sedan jag träffade honom nu osv. men nu så hade jag tänkt avrunda här så godnatt ♥
 
före (dock är bilden kanske några få veckor gammal men det får gå) efter ( med tanke på hur korten har tagits osv så ser det ut som att mitt hår är längre nu vilket det inte är)


dagens mys outfit;

Kommentarer
Postat av: anonym

vart klippte du dig någonstans? :)

ville också bara hälsa att du är så sjukt fin!

2011-04-14 @ 22:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0