under mitt gosiga täcke..

..där är det varmt å skönt ska ni veta! yes, här ligger jag just nu, dock lite för ensam, men det får funka! tidigare ikväll var jag med albin, kiffe å henke! haha mina grabbar det  FIRE, å dansen med kryckorna... haha asså shit det gjorde min dag. i alla fall, idag efter skolan var jag på stan med annie å leticia  ja vad gjorde vi? finns väl inte så mycket å säga.. inget å säga om skolan heller? hepp.. frågestunden? återkommer om detta senare..

peace out ♥
med detta säger jag. sleep tight




MJÖLK KOMMER FRÅN KOSSOR

hej dagens inlägg handlar om mjölk från kossor.. nej det gör det faktiskt inte bara det att jag e övertrött eller något.. asså ingen aning men något är det med mig i alla fall  men ikväll har jag vart hos min älskling ♥ vi hade det förjävla mysigt.. var inte hos han så länge men endå  tidigare idag har jag vart med linnda, vi har färgat hennes hår rött, värsta cooooolt   fast det syns inte så jätte mycket.. men vi ska färga en gång till så ska ni se att det blir prima! eeeeh, jag har vart i skolan idag också, jappM ! inte så mycket mer å tillägga faktiskt.. imorgon ska jag vara med annie var det ju tänkt men nu är det så att det tösen inte är inne på msn å få tag på henne på hennes mobil e ju itne det lättaste precis.. vi får se på detta ! ha det så bra så hörs vi ! (nej jag har inte glömt bort frågestunden har bara ett liv för tillfället, tar upp skiten imorgon.. )

peace out ♥
albin samuelsson, jag älskar dig


skjuter upp frågestunden

sorry, men jag skjuter upp frågestunden.. hinner inte riktigt ikväll. kom precis hem å e så trött så jag tror jag dör snart? nae inte direkt så jag dör, men a ni fattar? ikväll har jag vart hos albin i alla fall, där färgade jag å kiffe hans å henkes hår blondt ! henkes hår blev lite gult men ahja blev nice endå  medans jonte, erik å någon till bara satt å degade eller a vad dom nu en gjorde, höll ja inte riktigt koll på  vet inte hur albins hår ser ut en asså.. kiffe fick fortsätta med detta för jag var tvungen att dra hem *suck* så nu sitter jag här å myser i ennu en av albins underbara tröjor, haha känner att jag lånat en hel del av han nu ;o men har man en kille med grym klädsmak så har man, haha  tidigare idag var jag hos linnda i alla fall, inte en så lång stund men endå. hon har dagens bilde rpå sin kamera å hon e ej inne på msn så hon kan inte skicka bilderna.. så dom kommer imorgon  som ni ser kan man äntligen skriva alla söta små gubbar igen, *happy face*  ahja nog om det nu.. nu ska jag krypa ner under mitt goa täcke, vi hörs imorgon, då vi ska färga hela linndas hår rött  

peace out ♥
btw, svaren på frågestunden får ni imorgon !

FÖRLÅT

halleguttan, förstår inte riktigt hur statistiken kan hålla sig uppe i dessa usla updaterins tider.. men det e ju ena toppen, så fortsätt å kika in här på min blogg, ska ju för fan försöka bli mer aktiv! jag minns inte vad jag gjorde i för igår.. men jag minns vad jag gjorde igår! då var jag på stan med linnda å en massa pojkar å shit.. på kvällen gick jag enda från stan till äsperöd i regnet, för jag var tvungen att få snackat lite med leticia.. å idag har jag vart med albin å kiffe  riktigt goa grabbar det  haha, vi skulle åka ner till hemmakväll för å hyra någon go film.. å så när kiffe skulle bromsa in på moppen a ja vettefan vad han gör men vi båda flyger frammåt i alla fall.. haha. aa vet att ni kå'ar detta rätt så mycket nu men ahja. vi hyrde i alla fall någon skärckfilm om man nu kan kalla det för det.. baby mononotor!!!! hahahaha! oh my gaaaaad. förstörde hela stämningen när jag låg å skratta ju.. men det e ju helt OK? å nu så ser jag att krille har försökt vara rolig som vanligt, han har nämligen lagt e sur disktrasa på min underbara kudde.. kul *host* hämnden e ljuv! i alla fall, nu har jag precis snackat med min braaaaat polare, kiffe i tele å tänkte att jag nu skulle få krypa ner under täcket! har faktiskt bilder från idag, men seriöst pallar ej ladda upp dom på datan, asså serri imorgon kommer bilder ! vi hörs när vi hörs !

peace out ♥
nötar gammla nickelback låtar..

FRÅGESTUND!

nu tänkte jag, att jag skulle piffa upp min blogg lite smått med en frågestund ! så nu är det nämligen så att ni får fråga mängder av fråger, svarar på allt, så fråga det första som faller er in, haha ;)kom ihåg seriösa frågor ger seriösa svar å tvärtom ;) min frågestund startar idag 27/8 å avslutas på söndag kväll, 29/8. så nu har ni två dagar på er att fråga mig vad som helst i en komentar nedan här i detta inlägg!

peace out ♥

torsdag

yes, idag äre torsdag å ja har vart i skolan i sin vanliga ordning.. *suck* fast hemkunskapen var ju för fan roligaste på länge, haha ;) hahaha, seriöst jag å martina har så sjukt kass humor ibland, det kan alla i våran grupp hålla med om ! hela jävla bordet skakar när jag fnittrar.. helt OK? aaa, å efter skolan kom erik å hämtade mig, så åkte vi hem till han å softade :) han spelade två låtar för mig, på piano å sjöng å så. han sjunger å spelar helt otroligt fint! han har skrivit låtarna alldeles själv, dom var riktigt fina! sen frammåt kvällen körde han hem mig, å nu sitter jag här å har precis snackat i tele med albin å hela hans klass? stackarn har ju brutit benet/foten så han kunde inte ta telefonen när dom andra pooojkarna tog den, så då vare bara att leka social för min del, men det e ju helt okeeeeeej! men nu e jag sur, för man kan inte längre skriva sånna där söta å fina smiley gubbar jag brukar ha med i mina inlägg ni vet? fyfan dom som var så gulliga! nu blir jag ledsen i ögat, förfan :( ahja, nu måste ja försöka geeeet som sleeeep.

peace out ♥
if today was your last day



you make me crazier ♥

nu ligger jag här i sängen å myser för mig själv.. i albins tröja, måste då säga att den e förjävla go, precis som den poooojken asså  ikväll har jag faktiskt vart hos albin, där även erik, henke å kiffe var, FYFAN PIPPI sicka pojkar.  . fast jag glömmde helt bort tiden där ett tag.. så jag blev lite smått försenad hem sådär vilket slutade med två oroliga föräldrar å en orolig farmor också, där ser man ! så har utegångsförbud imorgon *suck* får släpa med mig linnda hem till mig eller något annat trevligt  hahaha å jisses detta gjorde min dag asså! förut då, efter skolan så regnade å blåste det hur myvket som helst så ja å linnda skulle gå hem under mitt stora paraply, praktiskt å bra tänkte ju vi. men nej.. helt plötsligt tar vinden i med sin fulla kraft så att paraplyt vrängs (eller vad det nu heter) så vi båda blir så full i skratt, jag sätter mig e en vattenpöl å skriker "jag tror jag kissar på mig, hahahaha" å självklart står typ hela skolan å väntar på bussen precis just där så alla vänder sig om å får sig ett riktigt gött skratt.. haha, ahja kul att man kan glädja folk åtminstone  men nu måste jag försöka å sova.. imorgon blire plugget igen då, alltid lika kul (noooot) ahja, godnatt !

peace out ♥


första dagen i plugget..

ush å blä för skolan! idag drog helvetet igång igen.. värsta jobbigt shema å grejer ju. men man får la ta å försöka tänka possetivt. som om det går. imorgon drar alla riktiga lektioner å allt igång *suck* jag e redan trött på allt å endå bara vart där i några timmar idag.. hur ska detta gå? ahja, sådär 2 månader kvar till höstlovet då.. något å se fram emot, haha! i alla fall idag har jag bara vart i skolan då, eller nej, efter skolan drog jag å linnda till stan å köpte hårfärg till henne, hon ska färga under luggen som mig, fast hon ska färga det rött! lär nog bli riktigt nice  så träffade vi på lite folk där nere på stan också.. sen drog vi oss hemmåt å nu sitter jag här hos pappa å tjockar mig med en massa gottgott. sorry blev ju inget bloggande igår å det var därför att linnda sov hos mig å vi grejade med en massa annat så vi han inte helt enkelt.. gårdagen (söndag) kortfattat då.. jag var med sara, å med alex en stund  så nu har jag bloggat lite kort om gårdagen då, haha  men nu ska jag bjussa på lite bilder från idag å möjligtvis några från igår å förigår (?)

peace out ♥
juste, skulle bara vilja tillägga att jonte borg e bäst (efter mig) så nu vet alla det också!

jag bleker utväxten å färgar under luggen..


så här blev resultatet


sara ligger å prässar i solariumet..

 
alexander, bror ♥


slänger in en bild på gårdagens outfit..


lite bilder från idag..


haha, shit vad jag ser glad ut då? *host*




beeeeebis mat in my fucking ♥ *skratt*


avslutar med en bild på mig, martina & linnda ifrån skolan,idag..



igår å idag..

igår kväll blev det ju inget blogginlägg som ni nog märkte, men det var för att jag, nathalie taby & nathalie billgren, var på fest.. först vare tänkt att vi skulle på någon fest i stan men nej så träffade vi linnea så då drog vi till tureborg eller vart fan vi nu var ist. men efter en liten stund så tog vi nattbussen in till stan. men det var ju den sista nattbussen som gick.. så vi fick försöka fixa skjuts hem, men ingen ville vara gullig å köra oss, så vi drog hem till några killar vi träffat tidigare under kvällen ist. där somnade vi också tydligen..

 å idag har jag vart hos albin  där även, henke, anton, hagge, hedberg å jonte var  å juuuuuuste.. igår var ja även hos frissören.. jag topp klippte mitt hår, klippte upp det lite mer, färgade min utväxt å färgade underluggen svart  blev riktigt nice faktiskt..  bilder kommer sen förfan!

peace out ♥

BEN Å JERRY

ja å linnda ligger här å har tjockat oss med ben å jerry glass å cola i mängder *mums* , vi har haft en riktigt mysig kväll, å den e inte över en, hihi  vi var även en sväng hos min pappa förut.. å vi fick en hel hög med tishor! riktigt snygga, fyfan asså tack pappi  imorgon blire först att dra å spana in alex breakdance uppvisning typ. han e ju riktigt grymm, den killen! har fan blivit erbjuden att dansa med någon profesionell grupp i göteborg å grejer.. i alla fall, efter vi vart där å spanat in det så ska vi till torp där jag ska klippa mig (bara toppklippa å klippa upp mer) å färga min utväxt. å färga typ slingor under min lugg svart  svårt att förklara typ, men bilder slänger jag in imorgon på't. sen ska ja å linnda dega runt där på torp.. imorgon kväll blire ff hemma hos nathalie taby, med henne å nathalie billgren å jennie  blir bra. men mer om det imorgon, nu ska ja fortsätta å webba med albin å grejer, haha  

peace out ♥

sitter hos albin å degar

nu sitter jag här hos albin å degar. bredvid mig sitter albin å erik  jonte, henke å anton, e iväg å köper något å dricka. dom kommer nog snart trorja.. men nu ska vi fortsätta å, ja vad gör vi? aja bättre uppdatering ikväll. hejdååååååå  

peace out ♥

under täcket är det varmt å härligt

ja, vad ska man säga? här ligger jag under täcket å myser för mig själv  tidigare ikväll var jag ute med en jävla massa pojkar.. henke, erik, albin, jonte, emil, adam å tre till som jag inte minns namnet på :$ riktigt go kväll med andra ord  imorse vaknade jag av att leticia hoppade i sängen å lyssnade på 50 tals musik.. hahaha, hon e för go asså! så vi softade väl mest all day long, sen var det ju meningen att jag skulle med å kolla på hennes match, men nej det fick inte plats i bilen.. så jag ringde erik, henke å jonte å frågade om inte dom kunnde komma t stan å vara med mig, å det gjorde dom, rikrigt snällt asså  sen så följde jag med erik hem, vi skulle hämt hans moppehjälm så att jag kunnde åka med dom till torp å käka ;$ å sen drog vi t helendals lektplats å träffade alla där.. men nu måste ja sova asså! godnatt ♥

peace out ♥
en bild från när ja å annie var å badade här om dagen

ligger å gosar i sängen med...

...maria leticia maciel de macedo! tvär mysigt !  tidigare ikväll har vi sätt på film. å pratat om en hel del, kan behövas ibland! så jag kom till leticia runt 10 tiden.. innan dess var jag på stan med nathalie billgren, nathalie taby, alex, nils, henke, erik, linnda å kevin en stund  regnet bara öste ner,fuuuuuck this sverige! jag har bit märken på min axel, ojoj :o idag mitt på blanka dagen var jag på ungdomsmottagningen, med, nathalie b, nathalie t, erik, albin, henke å jonte.. vad vi gjorde där kan ni ju ta å fundera över  å igår kväll blev ju lite små vilt.. vi skulle försöka dygna, men naeee vi deckade till hey balahshfkjaskfb? vette fan.. men nej, nu måste ja vara social mot leticia här! vi måste försöka sova eller något, min brud ska ju för fan spela match imorgon mot rössö. ahja, sleep tight ♥

peace out ♥
bilder? kanske imorgon mina vänner..

girlsnight

nu ligger ja i här i min säng, med nathalie taby, nathalie billgren å jennie  vi har sugit av kondomer å lite grejer.. men det e väl helt okej? nathalie, (gissa vilken) har vart otroligt sexig, stripparN, haha.. tidigare ikväll, var vi på stan med, jimmy, dennis med rosa tröjan, nils, alex, elinna som var lite små full *skratt* å linnda. trorja fick med alla? å juuuste idag mitt på blanka, regniga dagen var ja på skeppan med annie  hela dagen har vart för bäst *går inte in på några detaljer* men nu ska ja se till så ni får lite bilder istället. blir bra. hejdåååååå  

peace out ♥











ni får inte se bilderna större  


freddy e riktigt tuff

sätt på freddy vs jason med marco ikväll då den var la lite små spännande å läskig för sånna lättskrämda typer som mig  som sagt freddy var ju en riktig cooling..haha.  annars har det la inte hänt så mycket annat idag? vaknade vid halv 1 tiden av att pappa väckte mig *suck* så ja drog mig bortåt mot han, käkade pizza å grejer, alltid gött det vettni  men nu ska ja ta å dra mig, måste försöka få i mig lite sömn för en gångs skull! å med detta säger ja, godnatt!

peace out ♥
mums..


nu kryper ja ner under täcket

nu ska ja snart krypa ner under täcket. blir bra. har precis duschat också, så man känner sig frääääsh igen då  som sagt så lanade ju ja å linnda igår kväll/natt, men vi deckade vi 6/halv 7 tiden :$ men vi vann ändå över linus å linus! stolt  så vi var sömntutor å vaknade väl runt 2 tiden? låg vi i sängen å degade en stund. sen bestämmde vi oss för att vi skulle dra å bada, riktigt gött väder hare ju vart, första gången på ja vet inte hur länge.. men nej, vi kom aldrig iväg för linnda har ju utegångsförbud.. :/ så vi bestämmde oss för att slappa i hängmattan, fast det blev inte som vi tänkt oss.. för så fort som vi två tjockisar sätter oss i hängmattan så går den rakt i backen, hahahaha! det gjorde min dag! fyfan vad vi skrattade.. så vi fick ta lite goa bilder å götta oss med glass å grejer ist. tummen upp på't. sen vid halv 7 tiden kom marco hem till mig, vi tittade på två filmer. fredagen den trettonde (passar ju perfekt eftersom att det var fredagen den 13 igår) i alla fall, den var sjukt rå! haha :$ efter den såg vi på en annan film, 1408, tror ja att filmen hette? en riktigt go filmkväll med andra ord
men nu ska ja ta å låta min text övergå i bilder istället. take care ♥

peace out ♥










hahahaha, oh my god. asså ja ser inte ut så egenltigen *host*























hahaha, ao, så här kan det gå ibland..



shena nattugglor

shena alla nattugglor! nu sitter ja här å lanar med linnda, hell yeah! vi ska då fan vinna över linus å dauskz ;) i alla fall, idag har vi vart på stan med ronja, alex å nathalie taby :) emeli å anna kom en stund så fick vi snacka lite med dom å så. orkar inte skriva om vad vi gjorde där å så, det gammla vanliga, fast endå inte. yepp, bra beskrivning, tummen upp på't. nu ska vi fortsätta att ha det bäst! puss på er alla som fortsätter att läsa min blogg även i dessa tider då det suger med uppdatering å bilder.. förlåt älsklingar.

peace out ♥



sorry, men dessa bilder får räcka från idag

I love the way you lie



peace out ♥

*suck*

oh my gooooood. skrev precis ett dunder mega lååångt inlägg men så cp som min data e så raderas allting! å ja pallar verkligen inte skriva om allt.. men mitt så kallade "budskap" i den texten var att ja just nu håller på att greja här i mitt rum, asså ja har skaffat en ny garderob, en likadan som den ja redan har, haha fan vad mobbat detta kommer se ut två likadana garderober bredvid varandra.. aja. ja fick inte plats med alla mina kläder å shit i min garderob så vi fick köpa ytterliggare en helt enkelt. men för att dom båda garederoberna ska få plats så är ja tvungen att möblera om lite.. så ja har tatt bort allt som stått i mina hyllor å allt som vart i min garderob lagt det på golvet, men nu så ska ja tydligen flytta över allt till ett annat rum, för på mitt golv ska det nu byggas å grejas -.- så nu måste ja bära ut allt *suck* detta har ja grejat med idag, snacka om huvudvärk! men nu måste ja fortsätta greja med detta..puss hej !

peace out ♥

,

hahaha, läste precis igenom linus blogginlägg här under.. jisses asså, han e som han e den pojken!  men nu ska ja skriva lite kort om min dag, för snart blire sängen! i alla fall.. jag vaknade upp bredvid linndas fötter imorse.. så härligt kan man ha det ibland, haha! drog vi ner till stan å käkade kines food, sånna tjockisar vi e då! sen så kom en väldans massa folk som vi var med.. sen på kvällen blev det bio, trollkarlens lärling eller något. den var la rätt så bra. såg filmen med linus, adde, linnda å nils  sen var vi kvar en stund i stan å degade. sen drog ja å linus hem, haha som sagt den pojken e för go asså  jaja, imorgon får vi se vad som händer, får se vad livet har att erbjuda? man kan ju alltid hoppas på lite sol! men nu blir att hoppa i säng, godnatt!

peace out ♥


linus bloggar som fan :D

CHA CHA natahlies blogg nu sitter jag här brevid nathalie och bloggar på hennes blogg :D:D:DD:D:D:D men nathalie orkar inte blogga sen så bloggar för henne , nu sitter jag (linus) nathalie , linus, linnda, sara, nils tha bög:D på PT och nördar :D:D lr typ jag loggar linus dampar på att vi ska spela :D men snart om liksom 2 sec ska jag och han spela för ci har inget liv men ändå :d    nathalie har inte damp :D och sara sitter och rapar i mitt öra :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D och nathalie skrattar btw nathalie är kittlig på halsen :D och sara är bajsig så hon ska nog bajsa snart tror jag men vem vet liksom :D:DD:DD:D:DD:D:D:D eyyyyyyyy ska sluta nu liksom cyaaaaa bloggen :D



btw adda mig på msn [email protected] :D:D:D:D:DD:

/////////////////////////////////////// linus tha man :D:D:D
http://linnusthaman.blogg.se

SUNSHINE, BABY

helt förjävla onödig rubrik, absolut inget med detta att göra! men det hade då inte vart fel med lite sunshine nu asså! börjar bli förjävla trötter på detta regn regn å regn.. igår (klockan har passerat tolvslaget) så var ja på stan i regnet *suck* träffade emelie, anna å ida dirket när ja kom ner. så kom nathalie taby å någon, började nathalie att berätta sina "historier" haha ahdu vännen ;) å hon ska även kanske flytta upp hit t blatteberg typ vid min lilla tuffa gata.. i alla fall, sen efter ett tag så kom leticia äntligen ner, den sega jäveln, haha :o vi gjorde inte så mycket faktiskt, gick mest runt å pratade.. vi var riktigt sletna å trötta båda två ska ni veta! vilket ja lär vara imorgon också.. för nu e kl 04:30 ja kommer att vara helt döööd imorgon, r.i.p ! i alla fall å så senare på kvällen hade ja å min pappa lite myskväll med film å gött käk ;) var ett tag sen faktiskt.. så det var lite små skoj sådär ja :) hahaha, hittade en gammal bild på mig när ja var riktigt liten.. mitt huvud ser ut som en ananas! sjuuuukt kul, tycker jag ;$ ni ska få se bilden senare, hahaha ;) imorgon/idag (tolka det hur ni vill) blire kanske bio med linnda, alex, adde å maby nils? vi får se på det. men nu ska ja försöka å sova eller något.. lovar även att bli mer aktiv när det gäller bilder å skit, vet att det inte har vart på topp på sista tiden,förlåt! men ja ska ge mig själv en spark där bak å bättra på mig ;) nu fick ni er ett jädrigt långt å onödigt inlägg i alla fall.. ett tecken på vilken no lifer ja är! mohihi.. aja godnatt med er nu!

peace out ♥

can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now ♥

BECAUSE YOU LOVED ME ♥

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through through it all


You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me


You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe I don't know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you


You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me


You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you


You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me


I'm everything I am
Because you loved me


TRÖTT I BENEN SOM EN..

..taaant  jag har faktiskt gått en del idag.. ja har vart på stan med, julia, linnda, wiik, adde, alex, anna, emelie, jimmy, ida.. sen så kom henke, albin å någon? vi satt uppe vid torget å softade, vissa var la lite för galna.. så killar btw, ja har fortfarnade ont, a ni vet vart -.- men ne, idag blev det endast en snabb uppdatering för nu ska ja ta å dra mig, ska försöka lägga mig i någorlunda tid ikväll.. som om det skulle fungera? imorgon ska ja träffa leticia, vad vi ska hitta på återstår att se.. får se vad livet har att erbjud? yeye, hejdå!

peace out ♥
å juste, inlägget under som vissa av er hann att läsa var ja tvungen att korta ner lite.. stog ju en kort text om förra årets "fjortis/pj tränd" å några av förra sommarens sommar dängor. men det "upprörde" visst en aning så nu e det putts väck

ibland e man ju lite finare en alla andra *host*
(klicka på bilden för att få den bigger)



HEMMA FRÅN SUND

yepp, nu har ja för inte så länge sedan kommit hem ifrån sund. vart där hos klara idag å tittat på den dära vm i båt saken, ush vad ja e ur usel på namn känner jag :$ haha, aja ja såg skiten iaf. lite små coolt sådär, med snabba å stora båtar.. ja, klara å moa var inne hos rasmus en stund också. fast sen blev det väl lite mer röj där på kvällen då stannade klara men då drog ja å såg på film med johan ist :) haha, lite små kul sådär ;) blir inga bilder idag heller.. fy vad tråkig ja börjar bli då? men ni ska få något annat.. ;)

peace out ♥
gammla men goa låtar!




SÄNGEN NÄSTA!

nu blire att strax hoppa i sängen med härlig musik ! sånt gillar vi. som ni märker så blev det ju tydligen ett till inlägg idag. så när ja å linnda hade kommit fram till nils så drog vi direkt ner till stan. ja orkar inte pladdra om vad vi gjorde å massa sånt men ja kan ju medela att ja polade runt med, julia, linnda, emeli, anna, jimmy, alex, nils & adde :) var lite små trevligt sådär. men nu blire som sagt, sängen! vi hörs imorgon!

peace out ♥

I CANT GET YOU OUT OF MY HEAD.


- I just cant get you out of my head, you are so damn beautiful ♥

nu beger ja å linnda oss av mot nils å adde.. blir bra. blir förmodligen ingen mer uppdatering idag, eller jo, kanske, vi får se på det. hejdå ♥

peace out


göteborg all day long..

idag blev det göteborg all day long med linnda å min pappa :) åkte dit med bussen kl halv nio imorse, fyfan för att behöva gå upp innan kl 12 på förmiddagen.. haha ingen aning om hur ja kommer att överleva när skolan börjar igen asså ;$ iallafall, vi hade det toppen i gbg. vi hittade lite saker å så faktiskt :) å ja fick köpt mig en sån där jacka som typ alla har, minns inte namnet på den.. trodde seriöst aldrig ja skulle köpa en sådan tröja, men hittade en i rosa å ja blev kär i den så a :$ ehm. ja inte så mycket mer att berätta? efter göteborg åkte vi t stan, käkade körv. sen åkte ja hem packade lite smått drog ja t linnda vid 10 tiden, drog ja t opalen där ja hittade min brud med henke å albin. efter ett tag drog vi hem t linnda å nu sitter vi här å degar :) imorgon blire att bada om vädret tillåter. blir bra. men nu ska ja sluta skriva en massa blää här, haha ha det gött då :)

kram nathalie den bästa kindhult ♥
glömt min sladd t min kamera så ni får lite göteborg bilder imorgon ist..

VI ÄR NU INNE IN DA HOUSE!!

hahaha :$ a, för er som har hunnit å läsa inlägget under detta så vet ni ju hur vi kämpade för att bryta oss in i linndas hus.. men nu är vi iaf inne! hur vi bröt oss in e en lång historia.. hehe. men nu sitter vi här med dunkande musik å coca cooooola! aja, vi ska snart ut igen :$ å sen ikväll kommer marco t mig, så ska vi se på någon film :) blir bra. men nu ska vi då dra oss, ni får en liten snabb bild då, hejdå!

kram nathalie den bästa kindhult ♥
old pix ♥


projekt bryta sig in i linndas hus pågår..

ehm, ja som rubriken lyder.. linndas föräldrar e ju som bekant i kosovo, å hennes syrra är i göteborg å ska stanna där i några dagar.. vi tänkte liskom yeah ensamma in da house! men nej då visade de sig att linndas nyckel låg inne i huset å självklart är det låst! så vi får ta å använda en stege för att klättra in genom badrumsfönstret som är lite öppet.. mitt i natta, härligt (y)

kram nathalie den bästa kindhult ♥

precis kommit hem från..

..fjorden. nu e fjorden slut för i år, å det har vart både toppen dagar å dagar då det vart lite mindre toppen.. men det mesta har vart kanon! ja orkar inte sitta å babbla på vilka man vart med vad som hänt å bla bla. lite e ju privat, fast det mesta e ja bara för lat för att skriva om :$ idag har jag iaf åkt som en tok, träffat allt gött folk, skrattat å skrikit som en ja vet inte vad! å haft det så bäst! å juste idag så fyller ju min sarah edberg år! stoooort grattis t den bruden! så vi firade henne å leticia idag, två flugor i en smäll liksom ;) haha ljus i deras mc glassar å grajer (y) å ikväll skulle ja å linnda egentligen sovit hos sarah, men nej så blev det inte.. så vi ska sova hos henne imorgon ist! blir bra. men nu pallar ja då inte skriva mer. så ni får lite av alla tusentals bilder, ni får nöja er med några få! hoppas ni haft lika lyckade dagar som ja har haft! hajdo ♥

kram nathalie den bästa kindhult ♥




hahaha nils ;)






shit sicka ögon asså...



linnda sjöng så himla vackert! men ja fick inte ladda upp videon för henne -.-¨såni som var där å kollade hade tur som fick höra henne sjunga (A) med andra ord hade jag tur ;)












hahaha, stackars adde, dom slängde i han i vattnet :$

















nenu orkar ja inte med mer bilder deckar snart asså.. aja godnatt då!

RSS 2.0