Saturday plans

Tja, wazza????? Mina planer för denna gråa och mulna lördag är att först trycka i mig fetaste och onyttigaste pizzan. Efter det beger jag mig hem mot Fanny för lite planering inför ikväll. Yes, ikväll var vi egentligen ett tjejgäng som skulle ha spa kväll med ansiktsmask, hårinpackning, dippa grönsaker, tjej snack, tjej filmer, go musik... yeah you namet it. Hela köret helt enkelt. Men, haha, tragiskt nog så har nästintill alla tjejer fått förhinder förutom mig och Fanny och troligtvis någon söt person till. Så vi får se vad som händer, ifall vi beslutar oss för att hitta på något annat eller för att mysa for ourselves. Well, nu blir det iallafall att ta på sig lite clothes och sedan ta en rask powerwalk hem till pappsen för att sedan förstöra promenaden genom att trycka i sig en calzone...haha...orkar...inte...mer. Blogg you later guys !

Skrillex - first of the year   Hur grymt är det inte att vi håller på med en koregrafi i street dancen till denna galet peppiga låt då? Damn, me like. Låten "drar igång" vid 1.20 ungefär ifall ni inte orkar vänta. Go låt, go video.
Hepp nu går det inte att ladda upp musik av någon jävla anledning?! Klicka HÄR så kommer ni direkt till videon istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0