Jag är med i finalen till helgen !

Lyckan när den är som störts ungefär haha. Jag fick ett samtal förut och fick det glada beskedet om att jag är en utav dom som har gått vidare till dom 8 modevisningarna på lördag och söndag på Torp Köpcentrum. Mer information om tider och så vidare kommer när jag har fått mitt info mail. I'm so exided ! Bara chansen att få gå catwalk framför en massa människor gör mig alldeles uppspelt och förväntansfull, åå jag älskar sånt här haha! Förutom detta så har jag varit med min pojkvän idag också, mycket mysigt. Börjar även att planera inför halloween allt mer, det är väl till helgen eller är det nästa helg (?) alla säger olika nämligen så inte så lätt att veta. Men nu så såg jag att klockan blivit väldigt mycket så ja vi får säga som så för den här gången.
P.S ska försöka med betydligt bättre uppdatering imorgon, I promise !!

Först och främst en super smarrig bild på två super smarriga glassar som min söta kille gjorde iordning ieftermiddags lite för a "fira" att jag kommit med i finalen, gulligt gjort tycker jag !
 

dagens outfit också i sin vanliga ordning // mina nya byxor som ser bättre ur irl - bikbok // tröja med urringning i ryggen - bikbok // halsring - kapahl // boots - mammas


Kommentarer
Postat av: Linnea

sv: kul :D

aha, vad roligt :) låter som du också hade en toppen helg!

2011-10-25 @ 07:29:32
URL: http://linneaakarlsson.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Grattis, vad skoj för dig!

2011-10-25 @ 13:13:31
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: linda wessman '

snygg outfit! allt bra med dig? :)

KRAM ♥

2011-10-26 @ 01:11:23
URL: http://lindawessman.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Har du gått på catwalken innan?

2011-10-26 @ 14:46:11
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0