13 things about myself

 
1. Jag kan nästintill inte sitta eller stå still. Måste alltid röra på benen haha.
2. Jag har "fobi"  för folk som biter på naglarna. Även fast jag själv gör det ibland då jag är nervös eller tänker.
3. Jag trivs som allra bäst när det är mycket folk i min omgivning, tillexempel i ett stort kompis gäng eller i en storstad.
4. Jag klarar inte av allt för negativa eller otacksamma personer, som aldrig blir glada eller nöjda vad man än gör eller planerar.
5. Jag är ett slags kontroll freak haha, jag är alltid den som planerar och ska ha koll på allt oavsett vad det gäller.
6. Jag blir väldigt lätt rastlös, det räcker med en hemma dag utan att ha något att göra så blir jag helt tokig och känner mig ensam. Haha otroligt jobbigt, vill alltid ha alla dagar planerade,, spelar ingen roll om det är något litet bara det är något. 
7. Jag älskar att lära känna och komma i kontakt med nya människor.
8. Jag pratar väldigt mycket haha.
9. Rykten och fördomar tål jag inte, tror någon något illa om mig så vill jag genast ändra det till motsatsen.
10. Jag har tvångstankar över små saker, till exempel att behöva tända och släcka lampan en extra gång varje gång jag kommer in i mitt rum.
11. Jag vill alltid se saker och ting ifrån den ljusa sidan, I belive that everything happens for a reason.
12. Jag är en tjej med höga drömmar och ambitioner, I know I can do this !
13. Jag är en glad och taggad tjej för det mästa alla har sina bad days men man får tillåta sig själv att ha helvetes dagar också. It's ok not being ok.
 
haha. vet inte riktigt varför jag gjorde detta men ifall detta är något som ni tycker är lite småkul så kan jag ju fortsätta med det så att ni lär känna mig bättre? Kommentera gärna isåfall.
Vill bara meddela att imorgon (torsdag) och på fredag så kommer vi i F.Y embassy att vara ute på stan under uddevalla kalaset och fältarbeta. Vi kommer att hålla till på torget så ifall det är något ni undrar över angående det som vi står för eller kanske är intresserad av att själv bli en ung ambassadör? Kom isåfall fram till någon utav oss på torget så får ni vidare information. Vi kommer att vara där hela dagen fram tills kl sex. Hoppas vi ses där !
 
En bild som blev tagen idag under jobbdagen då vi hade en femtonminutare rast, vilket vi tog vara på uppe på taket i solen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0