Sammanfattning: Jobb, ua-kannan, fest, farsdag

Förlåt, jag måste verkligen bli bättre på detta med att uppdatera -  and I will ! Börjar nu på en gång: 
Hej, haft en lyckad helg ? Min har vart bra men den har rusat förbi precis som alla andra, så nu är det bara att ladda om inför en ny skolvecka. 
 
Igår stod det först jobb på schemat, hade tre st dansklasser precis som varje lördag. Åkte efter det hem för att ladda och tagga inför kvällen. Åkte ner till stan för att möta upp mina tjejer och dra vidare mot Uddevalla kannan då det var några kompisar som skulle spela matcher. Vi drog därifrån vid nio tiden, mot stan igen. Då mötte vi upp dom andra, blev lite strul med vart vi skulle dra osv (då det var några killar med oss och det är nästintill omöjligt för två killar att komma in på en fest ifall dom nu inte känner någon.) Men hamnade tillslut uppe på tureborg på en fest iallafall ! Åkte taxi hem vid halv två tiden ungefär. 
 
Idag så är det farsdag, no shit? Åkte först och köpte farsdags present och sedan direkt hem till pappsi för att fira honom lite grand, mysigt ! Nu så blir det träning ute i herresta tillsammans med E.A.R. Bara tre veckor kvar, PEPP! 
 
Grattis på farsdag världens bästa pappa ♥
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0