7 h dans idag.... helt död

 
Anonym: heeeeej :D fin blogg har du! men undra bara en sak om två av dina kompisar, först om amanda plate som har så otoligt vackert hår! vet du vad hon andvänder för hår prudukter? och sen om anni dahlberg som har den sjukaste kroppen! vet du om hon har äkta bröst eller inte, haha! svara gärna ;)
 
Svar: Hej på dig going ! Jag har faktiskt ingen aning vad Amanda använder för hårprodukter.. Du får helt enkelt ta mod till dig och fråga henne på facebook haha ! Träffar henne annars på fredag så kan passa på och fråga henne då. Annie hennes bröst är 100 % real, haha ! 
 
 
Elin: Gamalt inlägg kanske men måste bara säga att bilderna gör mig sjukt glad! Och dom är jätte fina! :D
 
Svar: Men oj tack så mycket !! vad roligt, verkligen ! Härligt att du blir på bra humör också haha :d 


Hello there guys. Idag har det varit en riktigt bra dag men oj så fysiskt tuff den har varit ! Sammanlagt har jag dansat i 7 h.. Först en jazz och en balett lektion i skolan, sedan efter skolan så var det först dags för en MTV träning, sedan en modern 3 träning, sedan en modern 1-2 träning och sist men inte minst en street dance/hiphop träning.. Helt död, svetten rann på mig och Elin det kan jag då lova haha.. Det var egentligen inte meningen att jag skulle dansa modern steg 3 också men jag fick prov dansa och då sa Pernilla (dansläraren) att jag klarar av steg tre också även fast jag aldrig direkt dansat modernt förr, så det var roligt ! En utmaning ! 
Idag fick vi även våra älskade macbook air datorer. åh vad jag redan älskar min haha. Den är tunn, perfekt och jag har tillochmed börjat att fatta grunderna haha.. Bra jobbat Nathalie ! 
Förhoppningsvis blir det bättre uppdatering nu, ska försöka ! 
 
Dance first. Think later. It's the natural order.








 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0